| Autor |
Zpráva |
Mira A
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 20:00
- Nahlásit
Ahojda, všem moc děkuji za pochvalu, je to motivace pro další práci. Já jsem byl ceý den odstřižený od netu, tak jsem dříve nemohl. Focení prcků je velká sranda. Dostal jsem i nějaké pochvalné maily, takže jsem teď v rauši Příští focení bude asi s maminou a dětma.
EvkaS
Na to, že se teprve sžívám s tím objektivem, jsem už teď z něho unešen. Jení sice tak široký na spodku, ale mě to neva. Na FF by byl samozřejmě ideální.
Co se týká batohu, já používám už léta batoh na záda značky loewepro. takový ten větší, vejde se do něj tele, seták, širokáč, blesk, filtry, příslušenství a i záložní tělo bych tam dal, kdyby mi neumřela moje milovaná C20D.
ten bágl je něco jako tenhle
http://products.lowepro.com/product/Mini-Trekker-A W,1965,14.htm
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 20:00
- Nahlásit
Zuzana T že posuzuje dobře mi je asi k ničemu - myslíš že se mu líbí Greenův typ? Asi ne..
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 20:10
- Nahlásit
Vlasta
vim já!Ale Chuck Berry ve třídě je asi problém.Můj šílek kávy to není,ale je líbivý a tento typ je tady oblíbený.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 20:19 - Změnil/a: EvkaS
- Nahlásit
Mira A
Moc děkuju za typ. Právě bychom se chtěli i do nějakého obchodu vydat, kde bychom si mohli ty batůžky osahat a vyzkoušet. Ale tady v PCE nic pořádnýho není. Asi budeme muset do Prahy. Každopádně z těch tvých fotek z tohoto objektivu jsem moc unešená. Krásně kreslí!!!!
Zuzana T Vlasta
No, v Brně Chuck Berry taky uspěl. Paní rozhodčí doslova učaroval. Holt vždycky se ve třídě najde nějaký ten favorit. Ten Rus tu myslím posuzoval zatím pouze jednou, a to loni na Bolce labíky. Takže těžko říct, který typ goldenů se mu bude líbit. Rozhodně mu vadila tloušťka, u psů preferoval širší hlavu a u fen spíše útlejší typy, ale kompaktní a ne s mrňavou hlavou. Taky hodně koukal na kvalitu srsti a pohyb.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 20:28
- Nahlásit
Zuzana TEvkaS Ono je asi šumák, teď Chuck a příští rok dorostou ti krasavci Flores Vitae - tak je to jedno )
Takže jsem tam kde jsem byla - zase nevím jestli utratit a nebo ušetřit ty peníze za výstavu. A s úpravou to v době našeho semináře s Wolfgangem asi bude taky nalevačku - budu muset jet domů koupat.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 21:00
- Nahlásit
EvkaS já jsem rád že jsem vybral tenhle, z toho 17-55 jsem tak nadšený nebyl, jako z tohodle.
Zuzana T
Tak dnes nám Bručidlo začalo stávkovat s kojením. Teď naposled u toho stála a hned jak jsem udělal mezírku u vchodu, tak vzala roha z bedny. A ty vyčítavý pohledy, když jí dokrmujem mládež...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 21:56
- Nahlásit
Mira A
Jo to je normálka - už mají zuby a bolí jí to.Také už tolik mléka nemá,jako v začátcích.Je to přirozený proces.Lexy už kojí jen v sedě nebo ve stoje,už si nelehá vůbec a doba kojení je také kratší.O vákendu přidám jednu dávku krmení a začnu postupně přidávat granulky.
Hele tak to vypadá,že budu mít většínu vrhu na Moravě.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 22:00
- Nahlásit
Vlasta
Záleží na Tobě,jestli to chceš a jestli stojíš o dobrý a vypovídající posudek a nebo chceš pouze vítěze třídy.Vždycky musíš počítat s konkurencí,tak to je.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 07:04
- Nahlásit
Mira A
tedy vím, že ti už leckdo chválil fotky, ale některé jsou naprosto luxusní... už se těším, co zase nafotíte, je to vážně pokoukáníčko
jana33
štěnátek je momentálně 6 (3+3), ale jedno moc nechce pít, tak se uvidí...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 07:12
- Nahlásit
Zuzana T
Jasně že nepotřebuju nutně vítěze třídy - i když by nebyl špatný ) - ale s tím naším předváděním, víš jak to je.... to je to co mě od toho odrazuje.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 07:19
- Nahlásit
Vlasta
Tak se to vybodni a raději s ním cvič - osvalí se,zpevní ,získá sebevědomí a pak se poddá i předvádějí.Greenovi prospěje věk,zcela určitě.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 07:31
- Nahlásit
a u fen spíše útlejší typy
Jéé,proč není u nás
Za chvilku vyrážíme na matriku kvůli věcem kolem svatby a pak svištíme do Prahy - mám spicha s kamarádkou ze základky,která se přestěhovala do jižních Čech,bude mít sebou děti,tak vyrážíme do zoo
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 08:53
- Nahlásit
Zuzana T
Jj, asi máš pravdu, jestli věk to nevím, ale s tím předvedením to nebude ono.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 09:16
- Nahlásit
jana33
tak vyrážíme do zoo I se smečkou? To by byla atrakce Ale asi tam v tom vedru padnete...
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 09:23
- Nahlásit
Vlasta
Taky myslím, že potřebuje uzrát. Kolik Greenovi je? Borgo se začal pěkně předvádět až ve 3.roce věku. Výstavy ho sice ani pak bavit nezačaly, ale vymyslela jsem jak na něj a v kruhu pak většinou předváděl rozeného showmana. U nás to navíc bylo komplikované tím, jak a kde žijeme - samota, spousta volnosti, pořád v přírodě - to pak těžko po psovi chtít, aby byl nadšený že někde půl dne čeká a postává pořád na vodítku
choco Bylo to super, ale náročnější než jsme čekali a taky dost extrémní počasí. Vědět dopředu lépe do čeho jdu, psa bych nebrala. Ale vše se zvládlo, Borgo podal neuvěřitelnej výkon (a my taky
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 09:28
- Nahlásit
Ketrin1
ahoj, zdravím tě po dlouhé cestě
jaké jste měli extrémy? teď o svátcích se chystáme do Dolomit, tak se taky "těším" na rozmary počasí...
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 09:29
- Nahlásit
Hoj, tak mi malá dnes přinesla svoje první výsledky ze školy. má samý. Jsem netušil, že budu tak trochu naměko. No co já budu dělat na maturáku to nevim teda
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 09:46
- Nahlásit
Eda
Ahoj, nejdřív příšerná vedra, což v těch kopcích s plnou polní je moc fajn pak vichr že nás to div nesfouklo z hřebenu a skončilo to bouřkami, lijáky, zimou. Když už jsem neměla nic suchého na sebe a v noci nám pod stanem protékal potok (který tam večer nebyl), i odolný Borgo klepal kosu atd., tak jsme to stejně jako většina ostatních odpískali a sešli dolů. Pak jsme to docházeli z opačné strany, to už bylo trochu líp a dalo se to. Tyhle věci samo k horám patří, ale tohle bylo dost a místní říkali, že je letos nejhorší počasí za 20 let. zatímco jindy touto dobou se tam sklízejí olivy, teď sotva odkvétaly.
Mira A Hezké
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 10:06
- Nahlásit
Ketrin1
Greenovi byly v květnu 2 roky, myslíš že se to časem poddá?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 10:08
- Nahlásit
Mira A
Ty jooo, Míro závidím a gratuluju - u nás taky budou samý - ale vyšší čísla!!!!
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 10:11 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit
Vlasta
viac bodov? tak to taky bude vyšší odměna že?
Mimochodem, koukal jsem, že tvůj chlebodárce dodává výrobky do Nýřanského Lidlu, jestli se nepletu.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 10:21
- Nahlásit
Vlasta
V čem je problém - nebaví ho to?? Stojí jako nešťastnej šafářův dvoreček?
Nám pomohlo toto: po příchodu na výstavu jsem ho krátce vyvenčila, zavřela do domečku a nevšímala si ho. Popřípadě někdy tam s ním byla zavřena i jeho prudící mladší polosestra. No a když jsem ho pak po několika hodinách vytáhla do kruhu a tam mu celou dobu lichotila jak je úžasný, tak se samozřejmě radostně předváděl a ejhle je šampionem, klubovým vítězem, já jsem ukojila svou pýchu a už nás asi na žádné výstavě nikdo nikdy neuvidí
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 10:25
- Nahlásit
Ketrin1
Přesně tenhle problém máme taky, u nás vodítko nepoužiji, jak je rok dlouhý a pak máme problémy na výstavách i zkouškách, kde musí být na vodítku.
Mira A
Moc gratuluju ke krásnýmu výsledku. Neboj, maturák zvládneš, táta ho taky přežil, přežil bez breku i svatbu, tak snad přežije i promoci...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 10:51
- Nahlásit
Mira A
U Lidlu, Kauflandu a Penny máme síť firemních prodejen - v čechách 90 kousků - jiank do Lidlu přímo nedodáváme.
Ketrin1
Jo stojí jako hrbatý velbloud, v postoji ocas svěšený mezi nohama a nedej bože abych mu narovala nohu - to je utrpení!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 10:52
- Nahlásit
Mira A
My už na odměny nehrajeme - u nás je to o přežití.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 11:07
- Nahlásit
Vlasta
no jo když vy to u GR máte jinak, ale občas je vidět i GR ve volném postoji. nebylo by to lepší? pro něj příjemnější?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 11:27
- Nahlásit
Ketrin1
Já používám jenom volný, bo jak na něho sáhnu tak se předníma zapře dozadu, stahuje ocas tak, že mu ho nenarovnám a celý se podsadí - to je potom teprve pohled!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 13:02 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Nejkrásnější den školního roku je za námi - hurááá.Já budu mít v práci sice stavební léto,ale škola bez dětí je úžasně klidné místečko.
Míro - gratulujeme prvňačce k "samým"!!Taťko,že by byla celá po tobě???
Ketrin - vítám tě v realitě všedních dní - už bych brala také dovolenou.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 13:16
- Nahlásit
Vlasta
aha tak pak už mě jen napadá, že asi cítí a přejímá Tvou nervozitu Zuzana T vždyť máš mateřskou?!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 13:26
- Nahlásit
Ketrin1
Jo to určitě - to jsem měla týden a pak lítám práce - domov - práce - domov.Naštěstí bylo - Ťuk Ťuk - s vrhem vše v pohodě,takže nebylo třeba mé stále asistence.Teď budu sice také v práci,ale míň hodin.Hlídám stavbu kuchyně - to je tedy opruz.
|