Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
hab a Archie
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 11:17
- Nahlásit

Mira A
super video

Vlasta
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 11:36
- Nahlásit

Míro aby jsi nezpychnul z takové chvály

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 13:09
- Nahlásit

Tak Samoušek dneska při ranní procházce vyčenichal v křovíčku prasátko a poprvé hlásil jak o život! A pak se nechal hned odvolat,prase si zalezlo,takže ideální situace
Jinak se dneska zprasili tak,že jsem je v lese odmítla vést u nohy potápěli se v bahně a pak si udělali krustičku vyválením v listí a jehličí

Vlasta
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 13:14
- Nahlásit

jana33
To je šikovný Samoušek! My jsem byli včera kačenkovat v rákosí - jenom 2x, protože v 8 večer bylo stále 27°C a na Greenovi bylo znát, že toto tedy ne.

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 13:30
- Nahlásit

Vlasta
Jo,to vedro je strašný. Já na dnešek taky vytáhla kačenu,ale půjdeme s ní do obilí

bilksa
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 13:34
- Nahlásit

Vlasta
Já se horka hrozně bojím při zkouškách, Charlotte to nesnáší... jana33
Nám se asi zvěř někam odstěhovala, protože jediný, co CHarlotte hlásí jsou kočky...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 13:38
- Nahlásit

jana33
Já už jsem ji uklidila, půjdu naposledy v pondělí ráno a potom v sobotu na zkoušky - děj se vůle boží, nějak to dopadne. Jestli tam bude moc husté rákosí a moc požužlané kachny tak asi nic....

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 14:24
- Nahlásit

bilksa
Tak u nás je plno,zvlášť navečer jsou louky plný srnčí,prasat je tu naprosto úděsně. Už dva myslivci viděli takový tlupy,že při šedesátce přestali počítat Psiska dneska zvedli na louce srnečka,ale nevěděli o něm,tak jsem je hned poslala na druhou stranu. Byl malinkatej,krásnej
Vlasta
To určitě udělej,ať je natěšenej. Budeme pak moc držet palce,uvidíš,že to zvládnete a G překvapí já jsem na nás zvědavá,jestli se letos někam dohrabeme

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 14:45
- Nahlásit

Báša prozatim 3 kluky a 3 holky....

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 14:46
- Nahlásit

zmena uz 4x4

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 14:47
- Nahlásit

jana33
My tu trvale potkáváme víc srnčí než lidi prasata tu jsou, ale za dne je nevidět. A teď myslivci vysadili uměle odchované bažanty a ti se vůbec nebojí. Jinak na Korsice bylo plno prasat, tam jsou taková polodivoká a vůbec ne plachá. A taky dost lišek.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 14:56
- Nahlásit

hab a Archie
Jejda,už se konečně rodí !!

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 14:59
- Nahlásit

Zuzana T
tohle psala na FB
¨Milí zvědavci ) Bášenka si nás dokonale vychutnává a tak celou noc v klidu spala a funěla, první stahy začly cca ve 4:15, načež nás nechala přes 6 HODIN čekat na prvního pejska, který se vynořil až 10:32 )) Pro tuto chvíli jsme na stavu 3 holky, 3 kluci a rodíme dál, takže já letím

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 15:05
- Nahlásit

hab a Archie
To je teda zlatíčko - holky musejí mít od neděle pod očima kruhy jako hrom.

Mira A
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 15:32
- Nahlásit

Vlasta
Neboj nezpychnu. Ale zavařil jsem si sám, takhle si nasadit latku...

Ostatním samozřejmě děkuji za pochvalu.

bilksa
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 17:02
- Nahlásit

Viděli jste tohle?
http://www.youtube.com/watch?v=qXYAV_Agbms

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 17:34
- Nahlásit

bilksa
supééér

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 17:36
- Nahlásit

Zuzana T
tak uz je to 5x5

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 17:58
- Nahlásit

hab a Archie
panebože - to je porce!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 19:44
- Nahlásit

bilksa
no to je super video

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 20:44
- Nahlásit

Zuzana T
tak uz jich je 11 a dle ultrazvuku bude jesto jedno

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 20:46
- Nahlásit

hab a Archie
No tedy,nejdřív takovou dobu nehárá a teď porodí skora dva vrhy naráz .Ještě,že má Jill místo u mléčného baru a Báše může vypomoci.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 07:41
- Nahlásit

Dobré ráno, tak co už jsou všechny na světě??
Pátek, páteček - hurá. I když já mám od soboty do středy seminář Obedience, takže si moc neodpočinu.
A jako loni mám na starosti kuchyň, tak to vůbec...

choco
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 08:05
- Nahlásit

Brý ráno, já si včera večer při přípravě žrádýlek na víkend pro Andyho, který jede s našima na chalupu a pak zvlášť pro Ellie,se kterou jedeme zase směr Brno za labíkama, rozřízla prst o struhadlo v mixéru. Fujfujfuj, nemít doma ségru,která je na zdrávce... Až se mi dělalo zle, ale te´d už je to lepší, jen s tím nicmoc neudělám,jak je to na pravý ruce. Fakt pech....jsem si nadávala,jak jsem blbá,že jsem teď na léto zas nekoupila grancle a na tohle chystání se nevyprdla. Příští týden jsem na chaloupce, tak se tady mějte krásně famfárově...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 08:22
- Nahlásit

NO tedy, to je pešek, tak hlavně že to nebylo na šití. J8 jsem si to musela přečíst 2x, napřed jsem pochopila že si pes rozříznul packu o mixér....... hele a čím krmíš že potřebuješ mixér?

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 08:34
- Nahlásit

choco
Šikulka,ale já to znám, taky se dokážu hezky mrzačit.
Vlasti,choco krmí masem a zeleninou

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 09:02
- Nahlásit

choco
brr tak ať se rychle zahojíš. Já dobře vím proč nechci el.kráječ chleba apod. , kterej mi choť pořád nutí - asi se mě chce zbavit peklím se pořád s takovým prehistorickým.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 09:20
- Nahlásit

jana33
syrovým mixovaným? Nebo vařeným?

choco
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:19
- Nahlásit

Vlastí syrovým masem, zeleninkou a ovocem, jako holky A jak už jsem to rychle rychle utírala,tak šup a bylo to...já na to ani nekoukala, tohle mi fakt nedělá dobře, hned se mi dělá špatně,ale mamina říkala,že steh by to chtělo,ale ségrus,že je to zbýťo,že mi to zafačuje a bude A kvůli jednomu stehu se nepořítím v noci na chíru

No Helčo brácha si před lety na kráječi uříznul z prstu polštářek....taky ho raději nepoužívám DD Ale mixér je nezbytnost, a na struhadle obyčejným jsem si tak jako tak prstíky ostrouhala taky,ale ne až takhle teda

choco
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:21
- Nahlásit

A Vlastí mixuju právě tu zeleninku a ovoce, te´d jsem toho musela dělat víc,jak rozděluju psiska a ještě na víkend...takhle dopředu je to chytsání opruz,jinak mi to každý den neva

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání