| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:39
- Nahlásit
choco
Já jsem o tom krmení syrovým taky uvažovala, ale te'd je ve Světě psů - nebo PPČ článek o rizicích s tím spojených a tak já po mojí Salmoneloze bych se toho asi bála. Tam z toho vychází asi používat jenom hovězí maso - no a to je nejdražší. Kámoška krmila masem v Vetamixu - když mi říkala ty ceny tak jsem nechápala a divila se co v tom může být ( dělám v masokombinátě na odbytu, tak cenově vím jak se maso pohybuje) a už taky přestala - přišla na to, že když to rozmrazí tak je tam hodně vody a fena ( má velkou kníračku) byla pořád hubená - jako ve formě jo, ale nešlo jí se nasvalit a zpevnit. tak po několikerých granulích našla Pro- Plan a teĎ byla na oblastní klubovce a mezi asi 70 psama získala BOBa - konečně přibrala
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 11:02
- Nahlásit
achjo děti synek se hlásil na tři VŠ, na dvě ho vzali a on je děsně zklamanej že nejvíc chtěl na tu 3.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 11:09
- Nahlásit
Vlasta
Tak beru z vetamixu hlavně ty štangle hrubomletého a hovězího s droby, hovězí kusovky a dršťky, jinak od řezníka kupuji kuřecí, krůtí - křídla a krky, vepřové boky, hovězí přední a kostí i bez, játra, srdčíka, prostě to hodně střídám...a mražený ryby mořský kupuju z obchodů, někdy se i namaniu třeba kachní krky...
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 11:13
- Nahlásit
Vlasta
možná by stálo za to si o tom nejdřív pořádně něco zjistit.. tady je vyjímečně docela rozumnej článek..
http://www.muj-pes.cz/vyziva/povery-o-krmeni-syrov ou-stravou-548.html?c=1089
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 12:51
- Nahlásit
Vlasta
Promiin,ale ten článek je snůška nesmyslů. Ad Vetamix- já jsem s ním spokojená,maso krásný,nesmrdí,voda je tak v dršťkách nebo vemeni.Btw hoodně lidí na maso pešlo právě proto,že psa nemohli nasvalit nebo přibrat a na mase se spravil. Asi kamarádka krmila špatně,není to o tom,dát něco do misky
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 12:52
- Nahlásit
Ketrin1
Prostě spokojenej za každou cenu a gratuluju k chytrýmu synáčkovi
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 13:05
- Nahlásit
Ketrin1
Jé , co bych dala za takového synka... ti moji oba budou rádi, že se díky své lenosti prolezou střední.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 13:36
- Nahlásit
Koukala jsem že Bášina štěnda už mají na stránkách - to je počet jako hrom.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 13:51
- Nahlásit
Vlasta
No,ta fotka,kdy leží všichni na kupě u ní,to vypadá fakt neskutečně. Ještěže mají tu druhou fenečku rozkojenou
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 15:09
- Nahlásit
Vlasta
Kamarádky od flatíků tím krmí a myslím, že jsou naprosto spokojeni. Taky bych chtěla krmit BARFem, ale zatím nemůžu, už takhle okupuju mrazák zvěřinou na cvičení. Ještě maso pro psy, to už bych se fakt musela stěhovat.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 12:09
- Nahlásit
Ahojda. tak dneska je našim 'prckům' akorát měsíc, a jsou to pěkní cvaldové. Pokud bude nějak slušně venku, tak budeme fotit během odpoledne. Zatím se jukněte na váhy
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 12:27
- Nahlásit
Mira A
Tak že přejeme hezké měsíčniny
Teda to počasí nás zabije,vstávala jsem v šest,abych šla s Fany cvičit a než jsme došli na louku,tak jsem byla úplně splavená a F jakbysmet. Příště budu vstávat v pět nebo co, večer je hic ještě v devět.Tak jsem hodila jen pár aportíků, markingů, natáhla jednu vlečku a udělala jednu dohledávku a šli jsme pokorně domů. Fanča dneska šla svojí čtvrtou vlečku a už to pochopila, šla jí celou ukázkově s frňákem u země , i když teda furt na dlouhým vodítku
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 13:54 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Mira A
Ahooj,tak my budeme vážit k večeru.Dnes nám jsou 4 týdny - tedy 28.dní,měsíční narozky budeme mít až v úterý.Já tabulku
dělám po týdnu,takže váha po měsíci tam nebude.
Dneska tu byl budoucí páník Dinušky - hnědá z Brna a vzájemně jsme zjistili,že jsme surfaři.Tak jsem ráda,že bude holka často u vody.Jo a bude svěřen do laskavé péče Evičce H.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 14:29
- Nahlásit
Zuzana T
A jo, smozřejmě, že jsme jen 4 týdenáci. Jsem to nějak špatně přepočítal.
U nás je klid, na tento víkend se nikdo neobědnal a přijdou až v pondělí.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 14:33 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Mira A
No já měla tohoto mladého surfera a pak má přijít paní z Prahy,jenže jim umírá 13ti letá goldenka,tak od ní nechce odejít.Je to smutné,ale zároveň se těší na nové štěňátko - směsice emocí. ,tak nevím,kdy dorazí.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 14:53
- Nahlásit
Zuzana T
Je zvláštní, že se nám nabalili lidé, ktreří mají/měli goldena na smrt nemocnýho. Sám mám tuším dva a jedna mi utekla k Míškům.
Jo a včera tu byli Bastíkovci.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 15:46
- Nahlásit
Mira A
No to je tím,že jak jednou máš goldena,už bez něj žít nemůžeš...
A návštěva - dobrý??
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 20:07 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Je někdo v tom vedru ještě na živu?
Tak dneska tu byli dva zájemci a už jsou ztracení....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 20:16
- Nahlásit
Zuzana T
A na kluky nebo na holčičky?
Já tu měla hodku štěndo na hlídání a v devět přijede znova - kluci jdou číhat na prase, tak bude u tetičky
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 20:49
- Nahlásit
My máme v tom vedru výcvikový seminář Obedience - naštěstí se na cvičáku můžeme schovat pod stromy. Dneska u nás byli Míša s Evou a rakouská výcvikářka byla unešená z malé MIi, jak moc je ve 3 měsicích šikovná.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 21:21
- Nahlásit
jana33
Klucíí už jsou zadaní od začátku - Dante bude bydlet u Prahy v Klánovicích a Diego v Rožnově pod Radhoštěm.
Na holčičky tu byl jeden prima Brňák a manželé z Prahy,kterým odešla 13tiletá goldenka.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 21:31
- Nahlásit
Vlasta
V tom vedru se dá žít akorát u vody.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 21:34
- Nahlásit
Ted zrovna blbneme na zahradě... za chvíli dostanou kaši z granulí a pujdou spát...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 22:37
- Nahlásit
Mira A
Jakto,že nešly spát po Večerníčku??
Naši právě futrují noční příděl.Pak jdeme Všichni na kutě a ráno v šest budíček!
dOBROU
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 23:27
- Nahlásit
Zdravíme!
My jsme celé dopoledne strávili u vody i s holkama, tak to bylo parádní. Odpoledne jsme si dali jen lehký obídek a odpočívali a já večer vyrazila se Charlotte cvičit. Včera jsem našla sraženýho zajíce, tak jsme si dali dvě vlečky a cvičila jsem s ní tu vysílačku. No nevím, jestli chápe, že má běžet rovně dopředu...
jana33
Jak cvičíš, aby měla frňák u země? Já CHarlotte nemůžu zpomalit, ona ji vždycky vypracuje, ale hrozně u toho jančí. A když ji dám na dlouhý vodítko, tak se zase zastavuje a čučí na mě...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 10:18
- Nahlásit
Zuzana T
A to byli úplně nový zájemci nebo už započítaný?
Tak včerejší hlídání jsme přežili,paní štěkanátková se otrkala a řádili tady pak s holkama jak černá ruka. A kluci přivezli selátko,tak jsme na něj pustili Ferdu,ten si užíval.
bilksa
No,já jí měla nejdřív nakrátko a šla jsem s ní v podřepu a ukazovala s povelem na zem, když jsem viděla,že zvedá hlavu a má tendenci spíš slídit,tak jsem se zastavila,přitáhla jí,zase ukázala na zem a tak dokola. Ale to,že jednou šla krátkou vlečku s nosem u země,neznamená,že už to umí, mohla to být náhoda.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 10:50 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
jana33
Jo to byli noví zájemci.Jedna původní odpadla.Takže mám volnou jednu fenku,kterou chci do zkušených rukou a jedna je zamluvená - ti přijedou v půlce července.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 13:14
- Nahlásit
Zuzana T
Dobře,naše školka přijímá všechn štěkanátka
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 18:33 - Změnil/a: EvkaS
- Nahlásit
Tak jsme dneska opět byli na veterině s Maxíkem. Když se to kazí, tak se to kazí pořádně!! Nejdříve jsme dopoledne mysleli, že má Maxouš hotspot, tak jsme jeli odpolko na veterinu, aby mu to vyholili a dali nám léky. Nicméně po vyholení se zjistilo, že má zřejmě obrovskou alergickou reakci na štípnutí hmyzem. Takže dostal kortiko-steroidovou injekci na alergii a musíme to čistit, aby se to nezanítilo a nakonec z toho nebylo něco horšího.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 18:40
- Nahlásit
EvkaS
A není to spíš na nějakou trávu? Ve vodě asi nebyl... já tohle viděla ze sinic ve vodě. Teda,ten si letos užívá,chudáček
|