Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2010 21:40
- Nahlásit

lenca01
taková usměvavá " tetička",jo rozhodčí to ona je....

choco
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2010 10:26
- Nahlásit

Kaccka
Tak to veliká gratulace

K nám se ráno přidala žlutá labina, takový hyper střeštidlo jsem dlouho neviděla, páník nikde a tak mě napadlo,že je to holčička z jedné zahrady kolem které chodíme při venčení a Andy u ní vždycky brečí Tak jsem aktivistku odlovila na mňamky, dala jí Ellin obojek a připla na vodítko a vyrazili jsme s psiskama k jejímu domovu. Tam vrata otevřená a jedna bábinka na mě volala,že musím asi počkat,až se pán vrátí. Asi po 10 minutách přijel překvapený, že asi utekla,jak vyjel z garáže. No holčičce to vůbec nevadilo, klidně by s námi zůstala.

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2010 10:32 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Tak jsme se včera večer vrátili ze závodů - bylo to skvělý, ráno jsme tam dorazili a všichni na nás měli takové mírné narážky, co že to tam s těma godenama a ovčákama děláme... Navíc jsme byli jak z největších chotěbulek - flyball se zatím běhá jen ve velikých městech (Č. Budějovice, Plzeň, Praha, Brno, apod.) a teď do toho my z Třeboně.

Jeli jsme tam opravdu jen pro zkušenosti, protože jsme ještě nikdy ani neviděli elektronický startovací systém, apod.

Ráno se běhala tzv. rychlostní zkouška - 2 rozběhy po 3 bězích, nejlepší čas se pak vzal a podle něj jsme byli rozděleni do odpoledních divizí. Už dopoledne se nám povedlo zaběhnout 6 bezchybných běhů, a náš nejlepší čas byl 10,65sekundy, tím páden jsme se dostali do nejrychlejší divize. Za sebou jsme nechali spoustu soupeřů a v divizi jsme byli už jen s borderkama. Náš druhý tým se také dostal do nejrychlejší divize, s rozdílem pár setin vteřiny.

Odpoledne se běhal systém tzv. pavouk, několikrát jsme se utkali i s naším druhým družstvem a nakonec to skončilo výborně:

Charlotte a Brita krásné 4. místo
Druhý tým skončil hned za námi, tedy 5.místo

Největší radost nám ale udělali pochvali, které pak přicházeli a dokonce i rozhodčí říkal, že budeme nebezpečné družstvo.

choco
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2010 10:44
- Nahlásit

bilksa
Tak to jste jim skvěle natrhli zadnice Paráda

lenca01
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2010 10:47
- Nahlásit

Vlasta
Zuzana T
No, holky, já jsem na mateřské a mozek mi už zakrněl... to že je to usměvavá tetička, to mi moc neřekne

choco
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2010 10:56
- Nahlásit

My se jedem teď mrknout na Kačinu a kouknout,jak by měli vypadat žampioni všech žampionů

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2010 11:10
- Nahlásit

choco
Tak pak podej raport.
lenca01
No je to " taky "rozhodčí,která je milá,ale nic moc nepozná,skoro na psa nešáhne - spíš ho hladí a já od ní na Lexy slyšela větu - " jé,ona je zrzavá?"

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2010 11:18
- Nahlásit

choco
To já bych asi radši ani vědět nechtěla
bilksa
Gratulace k úspěchu
Zuzana T
jé,ona je zrzavá?"
Tak to mě dostalo

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2010 11:20
- Nahlásit

bilksa
Tedy,ty jsi akční- no šikulky.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2010 13:29
- Nahlásit

Zuzana TMíša tam měla jet dělat ukázky práce labradorů - ani nevím jestli opravdu jela.
lenca01 přece ani na MD ti neuteče info, že málokterý rozhodčí na všechny plemena je odborník na jednotlivá ne? Na některý asi jo, ale retřieveři to nebudou ale zase můžeš být překvapená, možná i příjemně při troše štěstí...

lenca01
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2010 13:40
- Nahlásit

Vlasta
Zuzana T
No, já třeba na Adlta, který toho má taky hodně, ráda jezdím. Ale to jen můj názor. O ní jsem zatím neslyšela. Díky za info... třeba by se poštěstilo, když retrievery tolik neřeší

choco
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2010 16:32 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

Tak jsme doma z kačiny...no mám z toho takový divný pocity...organizace nevalná Podle časovýho plánku to vůbec nešlo, lidí malinko,většinou jen ti,co tam něco ukazovali....no skoukli jsme asi čtyři lovecký disciplíny , jednu barvu s hlásičem a pak práci WT. Jj, Míša tam byla i s malou Miou , jsme si ji s Andym onihňávali prdelku. Pak někdo u toho předvádění loveckých disc. položil bažanta před ně a malá Mia chňap a už ho nesla paničce, to je fakt mazec, jaký malý pívo to vezme No nebýt tam známých z WT tak to stojí za prd. Předvádění canisky jsme ani neviděli a na konečné předvedení šampíků už jsme nečekali a šli jsme se radši ještě po parku projít...No snad to příští rok bude už lepší...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2010 16:56
- Nahlásit

choco
Jé to je škoda,docela by mě zajímalo,kdo z té hrstky psů je tím ŠŠ.Záměr byl myslím dobrý,ale ušitý dost na rychlo.Den po mezinárodce,tam asi moc lidí ,o psech nemluvě nedorazilo.
Já vůbec nemyslím,že u nás nejlepší pes,fena- tím myslím výstavní má nějakou hodnotu.Vždyť se vyhlašuje jen z těch,kteří se do soutěže v daném klubu přihlásí.Aby to byl opravdu te- ta nej - musely by se sčítat všechny výsledky všem - tak ,jako je to třeba v Belgii.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2010 17:02
- Nahlásit

Ahoj všem, tak jsem zpět z Brna. Jsem si tam pobyt trochu prodloužila. Výstava byla fajn. I když jsme byli v jednom kruhu se psy, tak to šlo poměrně rychle. Vidím, že můj výsledek je zde už vylepen. Jsem moc spokojená, Bocka se předvedla docela dobře a ku podivu jsme tentokrát zvládli dobře i pohyb, který nám většinou vůbec nejde.

bilksa
Gratuluji. Moc krásný výsledek. Hlavně, že jsi to pejsani užili.

choco
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2010 17:03
- Nahlásit

Zuzana T
No právě, fakt hrstička hafů a myslím,že i z těch přihlášených tam nebyli všichni...a jak to ani nešlo podle toho plánku,tak fakt člověk nevěděl, kdy teda s tím začnou a spousta lidí odcházelo i s námi, tak jestli na to grand finále čekali fakt až do čtyř...těžko říct.

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2010 17:12
- Nahlásit

Hmm,tak to je škoda,že se to organizátorsky nepovedlo, podle mě to bylo opravdu narychlo. Tak třeba to příští rok bude lepší.

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2010 17:40
- Nahlásit

Já si myslím, že příští rok to určitě bude lepší, lidi o tom už budou vědět (sice tam třeba letos nebyli, ale určitě si o tom přečetli a budou s tím víc počítat).

EvkaS
Gratulujeme ke krásnému výsledku!!

EvkaS
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2010 18:14
- Nahlásit

bilksa
Moc děkuju. Sama z toho mám velkou radost.

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2010 18:57
- Nahlásit

Zuzana T
lenca01
taková usměvavá " tetička",jo rozhodčí to ona je....

nevím jak v jinde, ale v Brně se moc neusmívala, možná to bylo tím, že když jsem nastoupila s Brucem do třídy veteránů, tak prohlásila, konečně pořádný golden ..... zbytek hodnocení ostatních si nechám s dovolením pro sebe. Je to fajn pocit, ze třídy veteránů zaříznout omladinu

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2010 19:04
- Nahlásit

Marie Šustová
Ale ty jsi měla na Bruce Vítkovou ze Slovenska ,ne?Koho posuzovala Jílková?

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2010 19:06
- Nahlásit

Zuzana T
Teď jsem se chtěla zeptat na to samé

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2010 19:09
- Nahlásit

Jílková neposuzovala, byla hlavní rozhodčí, goldeny posuzovala Vítková. Jinak u flatíků posuzoval Korda a moje odchovy Apollo získal CACJ, Junior BOB, BOB a BIG 2, Arthur CAC a CACIB a Tristan VD.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2010 19:16
- Nahlásit

Marie Šustová
To už dááávno víme,tedy to o Apollovi.

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2010 19:20
- Nahlásit

Marie Šustová
To už dááávno víme,tedy to o Apollovi

já vím,, že to víte, je to bezva, zpětně si pročítám gratulace chovatelce, jak je dobrým zvykem .....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2010 19:27
- Nahlásit

No to jsem jelen - Kaccka je i chovatelka?

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2010 19:32
- Nahlásit

Vlasta

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2010 19:37
- Nahlásit

Tak jsem udělala jsem první portrétky goldíků - byla to opět fuška - nechtějí spolupracovat.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2010 19:39
- Nahlásit

jana33 co je?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2010 19:41
- Nahlásit

Zuzana T jdu se podívat

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2010 19:43 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Zuzana T
Krásný,oni jsou jak právě narození lední medvídci

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání