Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
EvkaS
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 09:52 - Změnil/a: EvkaS
- Nahlásit

jana33
No to mi připomnělo poslední víkend, kdy jsme byli u chovatelky. Holky se tam seznamovaly s jejich novým přírůstkem - 2 měsíční kočičkou čibinkou. Bocka se od ní nechala úplně v klidu fackovat:

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 10:05
- Nahlásit

EvkaS
Juu, tak to u nás by teda takhle číča nepochodila. Brita kočičky nesnáší a se Charlotte na ně pořádají úspěšné hony.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 10:06
- Nahlásit

bilksa
No ona Bocka vyrůstala s malou kočičkou u chovatelky, takže si to asi pamatuje. A hony na kočičky u nás pořádá Maxínek, ten je nemůže vystát.

Mira A
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 10:13
- Nahlásit

EvkaS
Dobrý... myslím, že tohle by u nás neprošlo

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 10:15
- Nahlásit

EvkaS
Fotky jsou to ale nádherný!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 10:29
- Nahlásit

EvkaS
tak Greny je na tom jako Maxík - včera jsme přicházeli na louku - je tam neposečená hustá tráva - a v trávě byla schovaná kočka - ještě jsem měla oba psy na vodítku a Greeny mi málem vytrhnul rameno jak po ní skočil. Ještěže byl na vodítku, bo bych ho od ní neodvolala. A starší pes si má snahu s kočkama hrát - kočky to ale neberou na vědomí a klidně mu nabančí.

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 10:34
- Nahlásit

Vlasta
Kamarádka má dobrmana a ten je věčně tak dobitý od koček, to je hrůza. Několikrát s ním byli na veterině, jak ho kočka zřídila.

choco
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 10:44
- Nahlásit

EvkaS
Já nic nevidíím

U nás je lovkyně koček Ellie, Andy by si s nimi chtěl hrát a vždycky hrozně kňučí,když nějakou vidí a nemůže k ní. Když jsem totiž jezdila psát diplomku ke známým a pak tam i o prázkách pomáhala,Andy byl ještě malý pívo a tam měli kočky dvě a ty byly na jejich psy zvyklý,takže klidně s Andym spali vedle sebe )

EvkaS
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 10:49
- Nahlásit

bilksa
Děkuju, momentky to hezký jsou. Ale jsou dost tmavé. Nestihla jsem si seštelovat foťáček. By mi totiž zatím utekly.

choco
Tak jukni do našeho alba. Tam ta série fotek kočky s Bockou je.

Vlasta
To s tím vytržením ramene znám. Maxouš by šel taky hlava nehlava.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 10:51
- Nahlásit

EvkaS
a co Maxíkova packa? Už dobrý??

EvkaS
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 10:55 - Změnil/a: EvkaS
- Nahlásit

Vlasta
No ještě ne Vlasti. Pořád tam má ranky, které se hojí. Už má vytvořenou strukturu nového polštářku, ale ještě pořád to nemá zacelené. Snažíme se to držet hodně na vzduchu, aby se to hojilo rychleji. Dostala jsem od kamarádky na to třezalkový olej. Prý tím svojí fence rychleji zahojila hot-spot. A vypadá to, že to fakt pomáhá.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 11:21
- Nahlásit

EvkaS
taky je dobrá Aloe Vera - na hojení ran.
Já si teď cpu pupíka - mám šišky s mákem - jsou úžasné - od 1.7. držím dietu.........

Mira A
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 11:24
- Nahlásit

Vlasta
od 1.7. držím dietu......
Bodovou? (Co najdu to zbodnu?)

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 11:29
- Nahlásit

Mira A
ne,ne, ale to sladké musím vypustit - včera jsem si kupovala nové kalhoty a potupně jsem si musela vzít o číslo větší než normálně - bo v těch menších jsem byla jak salám ve střevu - jenom píchnout tak prasknou. Tak takhle by to dál nešlo a o těch 5 kg navíc vím už dávno.

choco
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 11:36
- Nahlásit

Vlasta
Nj, sladký je moje veliká neřest... taky bych měla ubrat,ale copak to jde? )

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 11:55
- Nahlásit

Fuj, co to tu probíráte? Já jsem právě zblajzla tatranku..

Vlasta
Já tu mám na návštěvě sestřenku a jelikož se musím učit, tak u nás bude rychlovka - omeleta s bramborkem.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 11:56
- Nahlásit

choco
no tak Ty teda fakt jo zrovna jsem si říkala, jak Ti to na těch fotkách s Kačiny sluší!

Dneska ráno bylo u nás dobrodružství a jenom doufám, že nepřetrvává i teď kdy nejsme doma. Ráno jsem si zapomněla vyndat s mrazáku kačenu - chci jít dneska zase do rákosí - tak volám manželovi ať mi ji vyndá a dá i s otevřenou igelitkou do kuchyně na linku do takového velkého koše co tam mám... tak vykonal a šel do práce - potom mi z práce volal, že to tedy vytáhnul, ale že Greeny lítal po kuchni a evidentně věděl, že tam je kačenka - to mi sice oznámil, ale už byl v práci. Tak ještě volám potomkům - vemte ten celý koš a dejte to do ložnice na zem a hlavně zavřete dveře!!!! Ložnice je totiž uzavíratelná, jinak máme byt otevřený ( do jejich pokoje bych si to neodvážila dát) no a tak jenom doufám, že opravdu v té rozespalosti pochopili a zavřeli ty dveře - jinak se fakt těším domů

EvkaS
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 11:56
- Nahlásit

Mi raději o dietě nemluvte. Já jsem za své soužití s Lukášem nabrala ze svých krásný 50kg na 70kg, taky podle toho vypadám. A to se holt těžko hubne, když chlap rád vaří a ne zrovna dietně.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 12:02
- Nahlásit

EvkaS
Tak to máš dobrý, že to vlastně máš z rozmazlování - to já se sladkým láduju sama od sebe!!!
Tedy ale fakt, já už jsem na tom asi závislá - denně sním koláčky, čokoládičky a nebo něco sladkého - vůbec si nevzpomenu na den, kdy bych to nejedla. A že v obchodě zapomenu koupit půlku věcí to jo, ale na mňamku nezapomenu nikdy!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 12:04
- Nahlásit

EvkaS
Tobě vaří chlap? Sen každé ženy....

EvkaS
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 12:04
- Nahlásit

Vlasta
No na to že se tím tedy láduješ denně, tak vypadáš fakt skvěle!! Myslím, že vůbec nejsi tlustá. Takže bych to s tou dietou fakt nepřeháněla.

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 12:06 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

EvkaS
To je nádhera!! Mně se to za ty čtyři roky poštěstilo asi 3x, že by mi uvařil. Ne, že by neuměl vařit, nebo ho to nebavilo, ale je skoro pořád někde pryč. A když už je on doma, tak jsem zase někde v trapu já...

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 12:07
- Nahlásit

Vlasta
Souhlasím s Evčou, jestli jíš sladký denně a vypadáš takhle, tak bych žádnou dietu nehrotila. Evidentně ti to svědčí...

EvkaS
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 12:16
- Nahlásit

Zuzana T
No nedá se říct, že by jako vařil pořád to ne. On má většinou touhy večer - takový nějaký stejk, gulášek, nějakou masovou směs a tak. (podmínkou je maso) Ale jinak ano, je to super.

choco
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 12:16 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

Vlasta
Jé Vlastí dík,ale jestli to nebude tím,že jsem celá zakrytá Joo tak to já právě do sebe taky denně naláduju takovýho sladkýho,že se divím,že ještě nemám cukrovku Přítula taky vaří, mě to moc neba, ale teď naštěstí najel na jídla od itala,tak můžu říct,že aspoň něco zdravého díky tomu do sebe dostanu. No i když tiramisu... Nevím, že nemůžu být po mámě,která sladký moc nemusí....teď jak otevřeli u nás zmrzku kopečkovou, tak jen málokdy odolám a nejdu si ...bus mi zastavuje přímo u ní, takže to fakt musí chcát a nebo musím jet jiným busem ,abych si tam nezašla
A čokoládu nebo bonbošku jsem schopná sníst na posezení...zrovna včera mi kuopil přítula nějakou novou bílou od Lindtu a byla ta tam...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 12:17
- Nahlásit

bilksa
EvkaS
Jéé vy jste hodný!! Ještěěě.... Ale ono to sice není tak moc vidět, ale všechno se mi ukládá do špeků do břicha - a to je asi to nejhorší nejen na vzhled, ale i na zdraví. Za chvíli budu vypadat jak pivní skaut.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 12:19
- Nahlásit

EvkaS
Evi a taková návštěva cukrárny u Míši v práci co??

Za chvíli odjíždím tak se mějte...

choco
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 12:44
- Nahlásit

EvkaS
Jééé už je vidím Fakt krásnýýýý

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 13:05
- Nahlásit

choco
Tak to já normálně sladký skoro nejím. Něco málo si dám ve zkouškovém (asi to moje tělo potřebuje na nervy nebo co..), ale jinak přes rok vůbec.

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 13:22
- Nahlásit

Tak jsem si to tady přečetla,ládujíce do sebe makové koláčky - zkouším recepty kvůli svatbě jinak já ujíždím na čokoládě,ale poslední dobou se mi to podařilo omezit. Ovšem třeba v zimě, po naháňce, první,co doma udělám je,že sežeru celou tabulku

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání