| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 19:45
- Nahlásit
jana33 máš odpověď
Zuzana T no jo, bobánci - bedlivě budu sledovat stříbrnou, bo je nejsvětlejší!
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 19:53
- Nahlásit
Zuzana T
Pořád u mě vede hnědá! Ale nádherní jsou všichni.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 19:55
- Nahlásit
EvkaS hele dá-li osud za 2-3 roky tak my se ještě popereme co???
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 20:00
- Nahlásit
Vlasta
No snad ne, já chci bez pindíka.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 20:11
- Nahlásit
EvkaS NO já s pinďou, v tom máme jasno, to je ještě dobrý, ale jak dojde na barvy jsme v pytli - to bude mela!
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 20:45
- Nahlásit
Vlasta
Neboj, na jednu z nás se určitě dostane.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 21:37
- Nahlásit
EvkaS Jo to máš pravdu, to jsi napsala velmi diplomaticky
|
choco
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 09:16
- Nahlásit
Haha,tak my se včera s přítulou alespoň shodli na tom,že další pejsan bude místo černocha zrzounek, aby se to dalo normálně fotit
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 09:17
- Nahlásit
choco
Zrzounek se dá normálně fotit? Jaký je v tom rozdíl?
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 09:19
- Nahlásit
choco
Souhlasím, černí psi se fotí těžko.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 09:27
- Nahlásit
No u černochů je to fakt vyšší dívčí, furt to musíš štelovat a koumat,aby to bylo ostrý a nedej bože,když běží a je pod mrakem nebo je na sněhu... žluťáci mu vždycky vylezou moc hezky a u černochů je to bída
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 09:33
- Nahlásit
Jo táááák...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 09:40
- Nahlásit
choco
Co je přesně zrzounek?? Snad ne nova skot??
|
Sky
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 10:01
- Nahlásit
choco
Naprosto souhlasím a zrzka jenom doporučuju :-D, fotí se skvěle a i jinak jsou bezvadní
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 11:07 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Sky
Včera jsou potkala mladé lidi s šestiměsíční tolerkou a byli moc překvapeni,že jsem poznala rasu.Už takhle malá nádherně hledala a nosila aportek -a to s ní nikde necvičí.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 11:30
- Nahlásit
Zuzana T
Jj, to se mi taky stalo. Taky si tu jedna slečna chodí pro krmivo pro tolerka. A poprvé s ním přišla, když měl 2 měsíce, tak taky koukala, že jsem ho poznala. Prý, že jí všichni tvrdí, že je to kříženec.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 11:39
- Nahlásit
EvkaS
Tak jsem se vrátila,byla jsem doma krmit a tvá oblíbenkyně hnědá už v bedýnce seděla a poštěkávala.Včera to ještě nesvedla.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 11:49
- Nahlásit
Zuzana T
Ach jo.
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 11:54
- Nahlásit
Prý, že jí všichni tvrdí, že je to kříženec.
to znam moc dobre, taky mam takovyho krizence. Obcas nekdo tipne, ze je to krizenec labradora, ale vetsinou ani to ne. Jedna slecna fakt znala veci mi dokonce rekla, ze to teda v zadnym pripade nemuze bejt retriever, protoze retrievery ona moc dobre zna a to jsou labradori a ti jsou jen svetli, cerni teda rozhodne ne
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 12:04
- Nahlásit
Taky to znám: Jednou jsem slyšela (od myslivce), že Charlotte je labrador, když jsem mu řekla, že teda fakt ne, že je to zlaťák, tak to završil tím, že labrador je vlastně černej...
No ale nejvíc jsem se zasmála, když mi jeden pán znalý věci řekl, že mám pěkného čuvače, že on ty plemena zná...
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 12:59
- Nahlásit
jj, takové "chytrolíny" taky potkáváme.. ale nejblíže v odhadu byla jedna paní, která nám řekla, že Maxík (labrador) je kříženec retrívra s labradorem.
Ale jinak Maxíka většinou titulují jako cane corso.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 13:04
- Nahlásit
Nás zase tipovali na maminku a štěňátko - to když byl Greeny malý - no a teď jsou maminka a tatínek - jakože asi chovný pár!
No a název stříbrného retrievera ani nekomentuju!
|
choco
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 19:58
- Nahlásit
Vlasta
No u nás mi kolikrát ani nevěří,že Andy je jako vyžlátko labrador a to už není takový vyžle jako býval. A nebo když je mám oba Andyho i Ellie,tak mi říkají, že Andy je určitě maminka toho štěňátka - Ellie Pak koukají jak puci, když zjistí,že to jsou stejně staří sourozenci.
S názorem,že labíci jsou jen žlutí nebo pak naopak jen černí už jsem se taky potkala
|
choco
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 21:24 - Změnil/a: choco
- Nahlásit
Včera jsme si zkusili s Andym slalom
a hupsnout přes překážku
A tady koukáme na předvedení loveckých disc, a WT, jakmile se střelilo byl Andy v pozoru
A chvilku bude pár ostatních momentek i tady
http://picasaweb.google.com/schafa/DenRetrieverKlu buCZ#
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 21:28
- Nahlásit
krásný fotky!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 21:43
- Nahlásit
choco Ty jsi moooc šikovná - nádherné fotky. Už jsem volala Míše ať se pokochá.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 21:47 - Změnil/a: choco
- Nahlásit
Vlasta
To já nééé, já jsem dostala do ruky knížku a musím studovat, protože fotky z WT z Budějek dopadly mojí rukou hrozně Tohle fotí přítula, ale povede se mu to i líp
|
choco
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 21:48
- Nahlásit
bilksa
Vyřídím
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 21:51
- Nahlásit
Tak právě odjel veterinář,smečka oočkována kromě leptospirozy,ta nás ještě čeká za 14 dní, 1700 in prdelien a to nemluvím o nedoplatku za elektřinu,co dneska přišel
|
choco
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 21:53
- Nahlásit
No u té její černošky byl Martin rád,že se nějaká fotka trochu povedla, ty střely nejde vůbec stíhat zachytit ))
|