| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 13:45
- Nahlásit
jana33
A víš ,že čokoláda je také jeden ze startérů migrény?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 13:50
- Nahlásit
Zuzana T
Vím,ale na mě to takhle nefunguje. Jsem to jednu dobu sledovala a souvisost s čokoškou jsem neobjevila. Naštěstí
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 14:19
- Nahlásit
jana33
No tak po naháňce je to jasný, to se musí dodat energie...
Teda, já jsem ráda, že už na svatbu nepeču, sladký nemusím normálně, ale po tomhle sem se na nic nemohla ani podívat.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 14:28
- Nahlásit
bilksa
Já peču děsně ráda,ale pak už to nejím.Na vánoce jsem pekla patnáct druhů a pak se na to už nemohla podívat
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 15:52
- Nahlásit
Já taky peču ráda a ještě raději to jím.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 16:41
- Nahlásit
Dostala jsem od kamaráda dvě prasečí deky a spárky. Jedna je taková pididečka,tak tu jsem šoupla do mrazáku, druhou velkou necháme vysušit
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 17:05
- Nahlásit
jana33
Taky máme velikou vydělanou.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 17:20
- Nahlásit
No,nám už se jedna ve stodole suší. Ještě na barvu,kdyby nezapomněl Dneska jde zas střílet,tak když mu nezůstane prase v ohni,tak půjdeme na dosled
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 17:43
- Nahlásit
EvkaS
Tak ta pasta našim štěňátkům ohromně chutná.Zjistila jsem,že už se začínají mrňatům pomalu prořezávat zuby - chudák Lexy.Od soboty už vyzkoušíme kašičku.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 18:52
- Nahlásit
jana33
Na dosled chodíme taky, Charlotte to miluje. A musím říct, že ji to jde skvěle. Ale raději, ať zůstane v ohni.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 19:35
- Nahlásit
Zuzana T
A když tu pastu pak "vnutíš" i páníkům, aby dávali ještě do půl roku, tak to bude úplně nejlepší. A je dobře, že chutná. Bocka mi pak taky vždycky málem sežrala prsty, tak jsem jí to pak už dávala raději do misky.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 20:04 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
EvkaS
Ty Evi,koukala jsem na obojky a vodítka - furt nevím,co objednat.Nemohla by jsi,až se k nám vypravíš vzít tyhle vzorky:
obojky D S002 a D S029 a vodítka D S009 a D S031 ? Na obrázku si to nějak neumím představit.
Jinak " vnutit " jim toho hodlám opravdu hodně
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 20:17
- Nahlásit
Máme pár foteček z flyballových závodů:
http://bilksa.rajce.idnes.cz/Turnaj_sladkych_nadej i_Praha_-_Letnany_19.6.2010/
A taky videa:
http://www.youtube.com/watch?v=lPZ3gCCihGI
http://www.youtube.com/watch?v=O51-Qr2Ljp4
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 20:19
- Nahlásit
bilksa
No to je skvělýý - jak jste je to učili???
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 20:38
- Nahlásit
Zuzana T
To se těžko popisuje, je na to výcviková metoda, kdy se postupuje od toho, že pes se učí sbírat míček jen ze shootu, to je tohle: tady se míček ještě nevystřeluje a postupně se zvedá skol té desky, na kterou pes naskakuje tak, aby v poslední fázi byla stejně kolmá jako box. No a zároveň s tím se učí pes skákat přes překážky, nejdřív se s ním běhá jen od shootu, pak už i tam. No a postupně se přestane běhat a pes by to měl zvkládnout sám, s tím, že se už jen zrychluje. Když má ukotvený to, že musí sebrat míček, vymění se shoot za box. Za pár vyzkoušení pes zvládne i to, že se míček vystřeluje.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 20:39
- Nahlásit
Ahoj, poradte pls, je to normální když se goldenovy jakoby obraci srst? Jakože roste tak nējak trochu do protismēru
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 20:46
- Nahlásit
bilksa
Supeer! Ale já jsem měla za to,že se běhá ve více psech?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 20:48
- Nahlásit
zuzanarosakova
Některý golden má srst kadeřavou,pokud chceš,aby byl upravený,musíš ho stále pročesávat a hlavně,pokud je mokrý,nenechat ho aby šel mokrý spát - pak se srst přeleží a nic s tím nesvedeš.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 20:48
- Nahlásit
jana33
jj, běhá se ve čtyřech - tady máme druhou polovičku. http://www.youtube.com/watch?v=SaSNS-vRn84
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 20:55
- Nahlásit
Zuzana T
Dik, češu ho skoro každej den, ale mokrej nēkdy spí treba na zahradē, no tak to bude asi ono. Tak dik
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 20:59
- Nahlásit
zuzanarosakova
A chodíš s nima na stříhání? Taky to může být tím,i když nejčastěji se přeleží vlhká srst,jak píše Zuzka
bilksa
Jsem tááák chytrá
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 21:00 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
jana33
tak, tak, někdo má prostě nadání na všechno...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 21:09
- Nahlásit
jana33
Jojo, byli jsme na začátku června strihat. A slečna mi rekla, že se striha tak jednou za tri mesice.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 21:14
- Nahlásit
zuzanarosakova
Pokud není třeba výstavní doúprava,tak to bohatě stačí.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 21:28
- Nahlásit
Zuzana T
No my na vystavy nemužem kvuli tēm nohám nemocnejch bohužel
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 21:57
- Nahlásit
Zuzana T
Já se picnu, právě jsem zjistil, že jsem ještě nedoplatil Alběř!
Sakra, tak jsem hned teď ještě poslal peníze a mail s VELKOU omluvou.... ach.jo.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 22:01
- Nahlásit
Mira A
já jsem si naštěstí vzpoměla. Ale stejně mám Albeř nahnutou. Mamce v práci vypadla jedna paní a zrovna v tuhle dobu chce jet mamka na dovolenou, tak nevím, jestli nebudu muset mazat do práce. Ale byly by to asi jen dva dny, tak bych dyštak odjela.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 22:02 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit
bilksa
Parádička... moc pěkný
Myslel jsem ten flyball
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 22:12
- Nahlásit
Mira A
jen se nedělej, určitě máš škodolibou radost, že budu muset do práce, místo na Albeř...
jinak díky
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 22:13
- Nahlásit
zuzanarosakova
Znám flata, co má téměř ridge ale je mladý, a nejspíš se to s věkem srovná.
S tou srstí, no, lepší to nebude. Pravidelné česání, střihání ani koupání na to vliv nemá. Už jsem si zvykla, že pokud ho nevyfénuju, mám kudrnáče
http://zufrik.rajce.idnes.cz/2010_05_21-Slapanicky _vlk_Moravskym_krasem/#Slapanicky_dotrekking_030.J PG
|