Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 17:49
- Nahlásit

jana33
Ne já jezdím z práce po 2 hodinách nakrmit ,zkontrolovat,vyvenčit a chodím domů dřív.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 19:10
- Nahlásit

Zuzana T a jak se maji?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 19:22 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
No báječně - zelený pes měl dnes -12.den po převážení 1490 g!Mlíkárna je pořád k dispozici,tak se cpou o stošest.
Syn dneska přivezl zbytkové lino,tak jsme ho natáhli po psím pokojíku a vystěhovali postel - už spím dva dny ve svojí.Takže pokojík je připraven na dobu,kdy jim bude bedna malá a vylezou ven.Očka se stále více otevírají, více se staví na nožky,už tolik nelezou po bříšku.Přes den jsou to hodná zlatíčka,ve tři ráno začíná ječivý koncert ,ve kterém se střídají v pištění,abych mohla alespoň 6 x vstát - přeci nebudu spát v kuse,ne!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 19:34
- Nahlásit

Zuzana T no to jsou bobánci skoro jako děti co? A jak je utišuješ? A nebo se napojí na mlékármu a ztichnou sami?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 19:42
- Nahlásit

Vlasta
Neutěšuji,se slovy" mlčíš příšero" je přihrnu k cecíkům.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 19:44
- Nahlásit

Zuzana T tak to už jim začala socializace co?

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 19:51
- Nahlásit

Zuzana T
Krásný popis, to jsou radosti a v psím pokojíku je s nima mamka i tetk nebo ne?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 20:06 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

NO já se tady rozpývám nad štěňátkama a mezitím mi v obýváku některý pes sežral z talíře anglickou s nivou a Greeny nanosil z balkonu mokré dummíky které tam suším a z jednoho užral šňůrku. Chtěla jsem to vyšetřit a očuchávala oběma hubu, kdo bude vonět po anglické - bohužel smrdí oba stejně - takže nic. Ale podezření na Greena mám - důkazy ne!
Odpoledne jsem přijela domů a koukám k nám do druhého patra a Greeny čumí s balkonu - tak jsem na něho zavolala co tam dělá a on utíkal říct Kejsovi že přijela panička a oba řvali než jsem dorazila nahoru. S tím balkonem to máme složité, je na něm zasklení a spodek je neprůhledný, protože nám tam bylo vidět z ulice - a máme tam křesílka a stoleček a Greeny přestože jsme mu to nikdy neukazovali tak má tendenci vylést na křeslo a z něho se přemostit předníma na zábradlí a čumšt ven, jenže to už moc nad zábradlím a bojím se že přeskočí ven, takže všichni mají nakázáno zavírat horní část posuvných skel tak, aby z křesla nemohl koukat ven - no a on si dneska šel vyhlížet jenom opřený předníma o zábradlí a přes ten vršek vykukoval ven - jeno hlavou, ale stejně musím vydat příkaz zavírat dveře na balkon úplně, když jsou bez dozoru. Starý pes ani zamlada takové kousky neprovozoval.

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 20:20
- Nahlásit

Tak jsme zpět. v sobotu vstávám v půl čtvrté, tak to bude náročný. Ale těším se.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 20:25
- Nahlásit

jana33
Normílně mají v psím pokojíku obě holky pelechy.Nyní je Cathy vyhoštěna a přestěhovala se k pánečkově straně postele - tak jsme jí tam ten pelech dočasně dali.
Vlasta
jasně..

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 21:07
- Nahlásit

Zuzana T
A nemá tendence dělat maminu? Tak to si to teda užívá, bude navádět Lexu,aby se nechávala nakrýt každý hárání
Vlasta
Chytrej pejsek

choco
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 00:32
- Nahlásit

Tak lezu do hajan, byli jsme na Děti ráje a bylo to fakt moooc hezký, moc se jim to povedlo a nasmáli jsme se taky dost. Měli jsme štěstí na Vaculíka i Zounara a co ti tam předváděli Děkovačka byla opravdu dlouháááááá a bolí mě ruce od plácání ještě teď

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 07:31
- Nahlásit

choco
V dětech ráje jsou písničky mého zralého mládí - to by se mi taky líbilo.
Tak u nás už taky prší, ale je 18°C takže celkem saunička.

choco
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 08:47
- Nahlásit

Vlasta
Jo,já je taky ráda Vybírali jsme z prvních řad,abychom to měli jak na dlani, takže jsme čekali asi tři měsíce Ale v té pyramidě asi člověk vidí dobře odkudkoli. A od sedmi to trvalo do jedenácti, protože pak ty písničky ještě v kostce celé přezpívávali , no paráda

Tady ještě neprší,ale schyluje se k tomu :/

choco
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 08:51
- Nahlásit

Tak jen jsem to dopsala a chčijéééé

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 11:31
- Nahlásit

No vidíte, u nás pro změnu svítí sluníčko. Není sice azuro, občas je spadne i nějaká kapka, ale je hezky. Asi to došlo od nás k vám.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 11:49
- Nahlásit

bilksa
Hm nám to ale nevadí - stejně nemám slunce zas tak ráda.......
Tady taky už neprší, ale je pod mrakem.

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 12:23
- Nahlásit

Vlasta
Tak to já sluníčko ráda, ale pro psy to není...

Tak odpoledne pravděpodobně jedeme kupovat nové auto. Pokud ještě taťka nenajde nějakou vadu, zatím to vypadá dobře.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 12:45
- Nahlásit

bilksa
No tedy - tak ještě toho nového psa a je to..
Já zase sháním usilovně kačenu na výcvik. Zjistila jsem, že rákosí na místě zkoušek je opravdu husté a to Greeny nemá rád tak musím usilovně trénovat rákosí. S dummíkem ho to nějak nebere. To je pešek, prý jsou někde zkoušky, kde je rákosí málo a nebo se použije vysoká tráva s čímž bychom neměli problém, no ale alespoň to budeme umět.

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 12:53
- Nahlásit

Vlasta
Charlotte mi jde do hustýho rákosí, ale musím tam s ní jít já. Loni jsme místo rákosu měli trní, to bylo horší...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 13:08
- Nahlásit

bilksa
Jo to je ono, když jdu já tak jde taky a nejlépe v mých stopách bo tu cestičku mu vyšlapu )
No co, když nebude tak to odložím asi o 14 dní - potom jsou klubové zkoušky v Jičíně - a to mám taky kousek.

brookbank
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 13:31
- Nahlásit

ahojky
Vlasto kam jdete na ty vodky?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 14:15
- Nahlásit

brookbank
No chtěla jsem jít na OMS Česká Lípa 10.7. - mají to na stránkách a teď koukám na nějaký vzdálenější termín, ale ne na druhé straně republiky a vychází mi JIčín - klubové od KCHLS 31.7., ale mate mě, že tam nemají zkratku retr a hlavně jestli to není to Derby, kde se platí za oba dny - druhý den je tam psáno PZ pro retr.- tak jestli to nejsou pro jiné plemena. Na podzimky potom už pojedu na klubové někdy září - říjen - tam zase prasíme vlečky, sice najde a nosí, ale odmítá jít po vlečce a sprostě si to vyrevíruje.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 14:16
- Nahlásit

brookbank
Jo a od RK jsem koukala jsou vodky v Třebíči 24.7. tož to je sice z ruky no viděla bych..

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 15:12
- Nahlásit

Vlasta
V Jičíně to je opravdu dvoudenní derby zase byste byli frajeři,jít na první zkoušky rovnou na vrchol

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 20:40
- Nahlásit

jana33 NO jo, ale když se podíváš na seznam zkoušek KCHLS tak tam to jako Derby není - pouze ve vrcholových akcích jo, ale v seznamu ne a přitom v tom seznamu jsou ostatní Dreby uvedené. Na Derby bychom fakt nešli, to zase nebudeme machrovat.

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 20:49
- Nahlásit

Jakej seznam zkoušek? Všechny zkoušky jsou pod hlavičkou "vrcholový akce" a nejdřív jsou ty opravdu vrcholový a pak jsou normální a tam je to jako derby,ne?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2010 08:22
- Nahlásit

jana33 Ještě že to mám vytisklý - už bych to podruhé nenašla - to že to není Derby je na ČMMJ - seznam zkoušek psů. Tak jsou pro všechny potom pořádané RK a KCHLS no přestože tam ty Derby jsou všechny ostatní, ten Jičín tam jako Derby není.

lenca01
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2010 09:28
- Nahlásit

Po dlouhé době zdravím
Myslíte si, že psa, se kterým se dlouho nepracovalo, je možné za 2 měsíce připravit na vodky a podzimky?

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2010 10:54
- Nahlásit

Vlasta
No,ale to bych spíš řekla,že to budou mít špatně na ČMMJ. Ale nejlíp,když tam zavoláš
lenca01
Proč ne? Psa začátečníka taky za dva měsíce připravíš,pokud teda nemá nějakej zlozvyk nebo problém a je vlohovej a psa,který to už zná, jen nějakou dobu nedělal by podle mě neměl být problém.Samozřejmě to,že ho připravíš, ještě neznamená,že zkoušky udělá Chystáte se?

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání