Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 12:10 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

jana33
Panička Ashleyová čeká mimi a už né s tím původním pánečkem.Psík je ve střídavé péči a trvale bydlí u Řitky,kde má na vylítání dostatek prostoru spolu s ruskou terierkou,která s ním sdílí obydlí.
Ale toho zběsilce jste spíše mysleli Arkina,ne?
No má Áčka byla vůbec co kus,to originál.A tyhle déčka budou sice určitě lepší v povaze,ale akční už jsou teď dost a dost.
Já mám pro psy rozhozhodnuto - Diego a Dante
Fenky ještě zvažuji,ale určo bude Doris,tu si vybrala už jistá zájemkyně a ve hře je např Dina/měla jsem 1.fenku kokříka tohoto jména,Dita,Diana,Dora nebo Dorita,Denisa,Dulcinea atd .nepamatuji si,co tam mám všechno.Pokud by někoho napadlo krátké jméno španělské či italské,tak sem s ním.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 12:31 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

Zuzana T
Donatella Versace?? Tedy bez příjmení přemýšlím a vzpomínám na jména koní na D a žádné mě nenapadá.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 12:56
- Nahlásit

Vlasta
Donnatella z Botič.Menadrů - no to je na celou řádku!

brookbank
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 12:56
- Nahlásit

Nevim, já netvrdím,že tam rozdíl není a samozřejmě si tralaláka nebudu pořizovat jen jako "mazlíka",ale když s ním chce člověk něco dělat a ví,do čeho jde, tak si nemyslím,že bude na výchovu nějak složitý. Třeba napíše Queeny,ta má tralalačku doma

tak já když už labíka tak už nic jiného než trial ačkoli jsou pracovní psi tak dokážou být i úžasní povaleči a společníci
jinak samozřejmě, pokud chce člověk psa na práci a chce vybírat mezi retrívrama tak pro mě pak jasně FT linie. sice je to mnohdy více o trpělivosti protože tito psi jsou měkčí než show labíci a musí se pomalu a hlavně vědět co od psa chci a jak ho to učit. já si u své feny musela počkat víc jak rok než se ji to v hlavě srovná a ted konečně začla být taková jakou jsem ji chtěla...ačkoli je rychlá tak není ten typ že by nejprve jednala a pak přemýšlela, mnohdy to je ale právě naopak...mít rychlého psa není vždy výhra nemám problem s klidy, neknučí... při nesprávném vedení psa si člověk může zadělat dost na problémy protože ti psi jsou dost "hot" .
ale zase se člověk musí připravit na to že v očích lidí nemá labíka a rozhodně nebude úspěšný na výstavách
WT o víkendu byly dukazem toho že obzvlášt pokud chce člověk dělat tento sport za pár let se show linií moc neuspěje...

choco
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 13:03
- Nahlásit

Aha,tak to jsou změny... nene myslíme fakt Asleyho, s Arkinem jsem na Alběři nebyla.

Dorado Diablo
Domingo (následovník pána - hehe)
Donatello
Drago
Desdemona
Desideria (touha)
nebo Dolce Gusto )))

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 13:07
- Nahlásit

choco
Jen jména pro holky a prosím kratší - naše stanice má ,díky mému muži příšerný dlouhý název - z Botičských Meandrů - takže dvě jména nebo dlouhatánská nepadají v úvahu.

bilksa
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 13:11
- Nahlásit

Ahoj, tak jsem zpět ze školy. Zkouška dobrý, ale teda zapotila jsem se, byla jsem u ní hodinu... Byla jsem ráda, když jsem vylezla.

Mira A
Krásný fotečky a miminka!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 13:12
- Nahlásit

brookbank
takže je to tak jak jsem myslela, člověk to s nima musí umět a už mít nějakou zkušenost - tak jak s těma maliňákama.
Ještě by jim měli upravit podmínky chovnosti - tak jak se výstaváci nechytnou na WT a myslím ani na zkouškách, tak málokterý FT pes má šanci získat dvě VD co potřebuje k chovnosti - mluvím o těch co se narodili tady.
choco
ty jsi to měla přepravené ne? Tolik jmen!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 13:13
- Nahlásit

Zuzana T
krátky jo?? Co Dara?? jako Rolins víš?

Mira A
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 13:14
- Nahlásit

bilksa
Díky

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 13:14
- Nahlásit

Vlasta
musí to být špan. nebo ital.původu - Dara asi není.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 13:15
- Nahlásit

NO sice to není ani Španělský ani Italstký, ale je krátký

Mira A
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 13:16
- Nahlásit

Zuzana T
Jsem našel na webu...
Damita
Delfina
Dita
Dolores
Duena
Dulcinea

Mira A
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 13:17 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit

Zuzana T
a jeste toto
# DÉBORA: Portuguese and Spanish form of Hebrew Debowrah, meaning "bee."
# DEIFILIA: Spanish name meaning "daughter of God."
# DELFINA: Italian and Spanish form of Latin Delphina, meaning "woman from Delphi."
# DESIDERIA: Feminine form Italian/Spanish Desiderio, meaning "longing."
# DOLORES: Spanish name derived from a title of the Virgin Mary, Maria de los Dolores ("Mary of Sorrows"), hence "sorrows."
# DOMINGA: Feminine form of Spanish Domingo, meaning "belongs to the lord."
# DOMITILA: Portuguese and Spanish form of Latin Domitilla, meaning "little tame one."
# DONCIA: Short form of Spanish Adoncia, meaning "sweet."
# DORITA: Spanish diminutive form of Italian/Spanish Dorotea, meaning "gift."
# DOROTEA: Italian and Spanish form of Latin Dorothea, meaning "gift of God." Compare with another form of Dorotea.
# DRINA: Short form of Italian/Spanish Adriana, meaning "from Hadria." In use by the Romani.
# DULCE: Spanish name meaning "candy" and "sweet."

bilksa
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 13:20
- Nahlásit

Zuzana T
Mně se líbí Dina, je to krátký a dobře se to vyslovuje. Líbí se mi, když se dá na pejska volat jménem, které má v papírech.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 13:22
- Nahlásit

Ještě mě napadlo
Dafné - Daphne
Dahome
Danae
vynechávám Danone
Nevím jestli jsem se trefila jazykově do států, ale čerpám z jmen koní co jsem kdysi znala...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 13:27
- Nahlásit

Já také pátrala na netu a na D toho ve španěl.jménech moc není,to je jich použitelných víc v italských,za to od E,to jsou krásná jména!

choco
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 13:30
- Nahlásit

Mira A
Ty vadoooo

choco
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 13:32
- Nahlásit

Mě se líbí,když to jméno něco znamená a nebo je z nějakýho filmu a tak

Jj,taky jsem koukala,co jich na E je.

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 13:33
- Nahlásit

Zuzana T
Ne, myslela jsem Ashleyho, i když Arkin je taky originál

A jinak nemyslím si,že na práci by si měl člověk vybírat jen tralaláky,na WT ano,ale to jsou dvě odlišné věci. WT je sport, práce je práce a tam má stejnou šanci uspět vlohový normální labrador jako tralalák

choco
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 13:39
- Nahlásit

jana33
Amen, taky se shodnem Myslím,že showáci umí taky dobře pracovat, i když na WT nedosahují kvalit trialáků,ale to mě fakt vadit nebude

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 13:48
- Nahlásit

jana33
choco
No povězte mi,jak jsou na tom FT labící s vytrvalostí?Zaslechla jsem kdesi ,že jsou rychlí a přesní,ale musí často odpočívat,že jak jsou akční,tak se dokáží utavit.

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 14:02
- Nahlásit

Zuzana T
To netuším, já je neznám
Btw co páneček s Arkinem,ještě chodí na cvičák? To byla naše oblíbená dvojice, pán je velkej sympaták a já ho vždycky obdivovala,jak se snaží a nic nevzdá A Arkin měl rád i našeho Sama,takže jsme vždycky mezi cvikama krafali

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 14:07 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

jana33
Jo to jsou oba životní optimisti.Arkínek občas,když je doma sám,řve na celé sídliště,ale jinak to jde.Pokud potká nepřítele - což je jeden am.bulterier,tak je taky řev.Ale tuhle byli na WT a jedou zase na tábor,jo jsou pořád akční.

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 14:13
- Nahlásit

Zuzana T
Tak to je super,tak když se s nima uvidíš,tak pozdravuj

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 15:04
- Nahlásit

jana33
Vyřídím,bydlí dvě patra nad námi.
Tak hlásím,že jsem zatím objevila jedno pootevřené očíčko.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 07:00
- Nahlásit

Dobré ráno! Koukám, že se tady diskutuje pouze v prac.době co? Měli bychom se zamyslet - hlavně já, zase nám budou sledovat počátače a už mě za to asi postaví ke zdi - pro výstrahu ostatním

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 07:01
- Nahlásit

Dobré ráno,já dneska diskutovat nebudu,za chvíli odjíždíme někam k HK podívat se na "psí" a "lesní" auto,tak snad už to vyjde

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 07:21
- Nahlásit

jana33
jéé, tak to přeju úspěšný výlet. Já za chvíli odcházím na školení bezpečnosti práce.

bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 07:49
- Nahlásit

Koukám, že dneska tu každý někam odchází a odjíždí.... Já musím do ČB, abych si nechala zapsat do indexu jeden předmět, fakt super výlet, radši bych byla doma.

A pak mě čeká ještě žehlení, včera jsem u toho stála tři hodiny a dneska to ještě tak na hoďku vidím, byla toho šílená hora.

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání