Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
EvkaS
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 19:52
- Nahlásit

bilksa
Moc a moc držíme palce, abys taťku přesvědčila.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 19:59
- Nahlásit

poslala jsem nové fotky

Vlasta
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 20:10
- Nahlásit

Zuzana T na stránky?? tam nejsou??
Zuzi potřebuju poradit - Greeny má nad okem UFO - jakože neidentifikovatelný objekt: je to něco mezi oparem, beďarem a nebo zaníceným klíštětem, je to červené a nafouklé a má to na horním víčku u oka. Nevíš co s tím? Včera to ještě neměl a tak myslím, že ho něco štíplo a nebo to má ze soboty z rákosí - jo drbe si ucho, ale myslím, že si snaží drbat to oko - asi to svědí. Klíště to není ani vypadlé - má to asi do poloviny oka, Vykapala jsem to kapičkama Optalmoevercil a míním na noc namazat mastí optalmoseptonex a když tak zítra vyrazit na veterinu - aby na ty dummíky viděl... kurňa zrovna když potřebuju aby plaval a cvičil rákosí.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 20:13
- Nahlásit

Vlasta
No oko bych asi nenechala být a šla zítra k vetovi.Pošlu ti je také.

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 20:38
- Nahlásit

Zuzana T
Já se radějí ani netěším, bo bych byla hrozně zklamaná. Potřebovala bych najít sponzora...

Já se chci taky podívat na fotečky...

EvkaS
Díky moc, palečky budou potřeba...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 20:40
- Nahlásit

bilksa No já taky držím, ale vím, že to máš složité. U nás tyto tanečky probíhají už nyní a za 2 až 3 roky budu mít připravenou půdu na třetího psa. Manžel totiž nechtěl ani jednoho a to jsme na dvou )

EvkaS
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 20:42
- Nahlásit

bilksa
A kdybys potřebovala pomoc s přesvědčováním, tak dej tatínkovi na mě kontakt. Já jsem hrozná ukecávačka.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 20:44
- Nahlásit

Vlasta
Jj, já už si taky chystám půdu na dalšího. Jen bude asi boj, co to bude.... uf uf, kdo bude mít silnější kung-fu.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 20:54
- Nahlásit

EvkaS Jenže Ty máš výhodu zázemí vhodného pro psy - já ve 3+1 to je nic moc.... ale stejně bych do toho třetího časem šla. Počkej a kdo bude bojovat?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 20:56
- Nahlásit

EvkaS Jenže Ty máš výhodu zázemí vhodného pro psy - já ve 3+1 to je nic moc.... ale stejně bych do toho třetího časem šla. Počkej a kdo bude bojovat?

EvkaS
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 20:57
- Nahlásit

Vlasta
No já s Lukym. On chce taky, ale labinu FT. A já chci zase goldenku, tentokrát svou vytouženou tmavou! Ale taky počítám s časovým odstupem 2 až 3 roky, dřív ne.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 21:04
- Nahlásit

EvkaS ty jo, ten si docela troufá! Jako práce Ferinek tralaláků je krásná, ale bych řekla, že se to s nima musí umět. Ovšem nezastírám, že u Míšiných štěŇat a toho volného psa mě to taky napadlo - ale rozhodlo právě to, že bych neměla odvahu na výcvik.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 21:11
- Nahlásit

bilksa
máš je v emailu

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 21:13
- Nahlásit

Vlasta
My máme zázemí pro psy skvělý, barák se zavřeným dvorem a kolem dokola obrovská zahrada, jediný problém je v tom, že si nevydělávám. To by pak pesan prošel.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 21:32
- Nahlásit

bilksa No a kdy začneš? Ještě dlouho nebudeš vydělávat?

choco
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 21:39
- Nahlásit

No já bych trialáka nechtěla, na mě je to moc rychlý a prostě se mi i líbí víc klasickej blabla. A stejně tak mě lákají chlupatci...
no taky to bude bojovka...

Smecka
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 21:43
- Nahlásit

Není tu někdo se zlaťákem z okolí Hansapulky (v Praze)? Moje sestřenice si v něděli přivezla 10ti měsíčního pesa z útulku a je z něj volajaká zmetená. Mám pocit, že by potřebovali nějakou společnost stejné rasy pro začátek. Nejlépe nějakou normální (nekonfliktní) fenu.

choco
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 21:43
- Nahlásit

bilksa
Nám chybí větší auto :/ A taky Andym to bude zajímavý skloubit...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 21:49
- Nahlásit

Smecka
V Dejvicích je cvičitelka a chovatelka pí.Faltusová CHS Artesia Bohemica - třeba poradí.
www.artesiabohemica.com

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 22:01
- Nahlásit

Vlasta
Příští rok v květnu bych měla být hotová, tak kdybych měla štěstí, od září bych mohla někde nastoupit. Ale uvidíme, jestli seženu místo jako učitelka, tak snad dyštak něco jinýho, to bych šla do práce hned, jak bych něco našla.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 22:04
- Nahlásit

Vlasta
Vždycky na začátku musí být někdo, kdo si troufne do neznáma. Jako určitě ho v tom podpořím, pokud se pro FT rozhodne. Ale myslím, že to ještě nějakou dobu potrvá. Že dřív si ještě pořídím tu tmavou feňulku.
My zázemí pro víc psů máme. Máme barák, akorát zahrada není moc velká (ale stejně všichni bydlí uvnitř). Rádi bychom do budoucna pořídili nějaký domeček někde na vsi u lesa. Ale to ještě taky nějakou chvíli potrvá...

Mira A
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 00:10
- Nahlásit

Ahojda, tak trochu nic nestíhám Ale co, hlavně že je sranda. Štěníci se mají moc fajn, rozmazlujeme si je všechny. Každý z nás má svého favorita-tku. Fotky ze soboty jsou tady
a taky nám tu někdo mžourá :

Mira A
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 00:23
- Nahlásit

Zuzana T
EvkaS
O jaky vitamínový pastě jste mluvily? Hoďte mi link.. pls.

bilksa
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 06:29
- Nahlásit

Ahojky!! Tedy Míro, ty jsi sova... Já už mám v půl jedný půlnoc..

Odjíždím na zkoušku, tak jsem na to zvědavá...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 07:14
- Nahlásit

Mira A
Míro, u vás už štěnda koukají? Nebo to tak vypadá?
bilksa
Držím palce na zkoušky
EvkaS
Hele Evi, dobře napsané - já ho podpořím,ale napřed si koupím tu tmavou feňuli - jako fakt dobrý - zkusím to taky doma

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 07:38
- Nahlásit

Mira A
Napiš Evce S - ona mi to doporučila.
Máte krásné fotky,já to s rajčetem neumím,takže mají naši zájemci smůlu.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 07:44
- Nahlásit

Zuzana T
Zuzi, s Rajčetem už umím i já - ono Tě to navede.. akorát nevím jak se ta ikona dává na plochu počítače - to mi udělali v práci, ale dneska už si tam sama ukládám fotky a dělám alba.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 07:45
- Nahlásit

Vlasta
fakt,jo?Tak já se na to mrknu o víkendu,ale nevím ,nevím,jsem tele.

Mira A
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 07:47
- Nahlásit

Zuzana T
S rajcetem je to extremne jednoduche.
Jeden navod mas tady
a druhy lepsi - obrazkovy tady

Vlasta
Ahoj, jo, vcera jsme zjistili, ze na nas dve uz mzouraji Ale jenom trosicku.

bilksa
Já mívám normálně taky už půlnoc, ale jindy nemám šanci ty fotky dělat, takže jsem musel ponocovat. Už mě spousta lidí uhánělo. Ale stejně ještě mám resty.

EvkaS Myslím, že jsem s objektivem udělal dobře. Soudím alespoň dle prvních fotek. Je to jiná liga. Pošli mi prosím, odkaz na tu vitaminovou pastu pro štěníky. Docela mě do zajímá.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 08:15
- Nahlásit

Zuzana T
Ale houby nejseš tele - v našem věku už z nás žádné počítačové expertky nebudou, já jsem s tím smířená, ale zase něco občas zkusím, sice to jde těžko, ale nakonec to zvládnu

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání