Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 14:05
- Nahlásit

Zuzana T
To musela být pěkná rozcvička. Charlotte jsme střihali drápky, hned jak jsme si ji přivezli a hned jsme ji kočičku střihli.

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 14:07
- Nahlásit

jana33
Jak to děláte, že jste měli první klíště? My jich za týden vytaháme tak pět. Po každý, když jdeme do revíru.

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 16:28
- Nahlásit

bilksa
Bilance je u nás zatím Fany 0, Ferda a Rozárka 1 - ale to byla moje blbost,protože měli Advantix přes 2 měsíce a ted tohle Sam. Nevím,nějak nám ten spot zatím funguje, loni na Scaliborech a F na Advantixu byli taky bez klíšťat.

Ad drápky,to je moje černá můra, klidně budu píchat injekce, sama vyndavat psům stehy,ale drápky ne. Jednou jsem Ferdu stříhla a stačilo mi to

EvkaS
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 17:54
- Nahlásit

Tak jsme se dneska dopoledne vypravili na krajskou výstavu do Lanškrounu. Počasíčko přálo, pěkně jsem si přižahla obličej, ale ne až tolik jako Lukáš. Takže jsme růžovo-červení jako prasátka.
Brala jsem obě holky - Bocku do mladých a Laru (nahatou) do otevřené. Jela jsem tam v podstatě jen kvůli Laře, protože jsem ji potřebovala změřit. Tak Bocka V2 a Lara VD1 (a prý VD jen kvůli tomu, že nemá srst ve výstavní kondici, tak jsem čučela jako puk). Posuzoval pan Václavík. Moc se mi jeho posuzování líbilo, ale chudák u nás už byl asi dost unavený, protože jsme šli na řadu úplně poslední - šlo před námi asi 10 plemen.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 18:10
- Nahlásit

EvkaS
Kdo vás s Bockou porazil a kolik měří Laruš?

EvkaS
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 18:20 - Změnil/a: EvkaS
- Nahlásit

Zuzana T
No porazila nás velmi pěkná fenka, téměř stejně stará - Bianca De Salvia Apiana. Fakt se mi ta fenka moc líbila, měla velmi milý výraz v obličeji. Pan rozhodčí dával u fenek přednost hodně jemným typům, proto se mu taky líbil Larušky výraz. Bocce vytkl, že má na svůj věk silnou hlavu.
No a na Larušky výšku jsem čučela jako puk. Jsem ji chtěla nechat změřit na betonu a oni že je to jedno. Naměřil jí 57cm, což je podle mě moc. já Laře vždy naměřila mezi 55 a 56cm.

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 18:32
- Nahlásit

EvkaS
Tak gratulujeme! Já jsem Charlotte měřila minulý týden s chovatelkou a naměřili jsme jí 51cm.

jana33
Naše holky mají taky Scalibor, ale stejně klíště najdu, zvlášť u Charlotte, když ji beru do revíru.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 18:39
- Nahlásit

EvkaS
To jsi si doufám nenechala napsat?

EvkaS
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 18:51
- Nahlásit

Zuzana T
No má to v posudku, ale v PP ne.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 18:54 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

EvkaS
Tak to je dobře,protože 57 nemá ani náhodou.Lexy má 56 cm a Lexy je rozhodně vyšší,než Lara.Počkej si někde na Kordu a nech jí změřit na pevné podložce.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 18:55
- Nahlásit

Zuzana T
No a bude letos ještě někde Korda? Mám pocit, že už ne. Plánovala jsem ji ještě na podzim přihlásit někam do pracovky, jestli uděláme v létě ty lovecké zkoušky.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 18:59
- Nahlásit

EvkaS
No uvidíš,když tak nechej měřit jen na pevném povrchu.

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 19:37
- Nahlásit

EvkaS
Gratulace. Jak dopadla Jana s Triny?
bilksa
Nám to fakt funguje a to psiska lítaj jako Charlotka, pouze v lese a na loukách. Občas z nich nějaký sklepu,když vylítnou ze trávy, ale nezakousnou se.

Já jsem grogy, sekala jsem svah a necejtim ruce,ale vyndala jsem kachnu,tak ještě musíme s Fandulkou vyrazit

EvkaS
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 19:52 - Změnil/a: EvkaS
- Nahlásit

jana33
No svou soupeřku porazily a dostaly V1. Akorát dál už nevím. Měli jít běhat o nejlepšího mladého výstavy a ještě mi nenapsala.

choco
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 20:08
- Nahlásit

jana33
To se taky letos Andymu klíště zakouslo mezi polštářky, neřád jeden, jiank zatím taky dobrý, Ellie bez klíštěte na Scaliboru a Andy na Duowinu dvě klíšťata, ale už se chystáme po vypiplání Duowinu zkusit Top spot on.

Jinak Ellie včera na WT v Budějkách nula nulovitá na druhé disciplíně - double marking,stálo se kus od vody a dummík se hodvil do vody za rákosí a ta můra tam sice hupsla,ale pak zase vylezla a hledala na břehu, pak se zasekla a začuměná na házeče se už ani nepohla, Tak aspoń víme, co máme dál procvičovat. Jinak dobrý. Pěkně vymyšlený disciplíny a hezký místo

EvkaS
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 20:22
- Nahlásit

choco
Top spot on máme my letos poprvé a naprostá spokojenost! Určitě můžu doporučit.
Jinak sice máte na WT nulču, ale to nevadí. I tak to byl určitě fajn trénink. A příště to určitě vyjde.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 20:31
- Nahlásit

choco jéé, škoda škodovatá - jakou třídu jste šli?

choco
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 20:50
- Nahlásit

Vlasta
No E A ještě dlouho je chodit budou, byly to te´d jejich druhý

EvkaS

Jj, to určitě fajn trénink, jsem zvědavá, kolik bodíků dostali od Itala a kolik u Freshe na té první.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 21:29 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

choco nemusíte je chodit zase tak dlouho, my jsme šli 3x do E a z toho jsme jednou vypadli a ty poslední E taky nebyli nic slavného a potom jsem šli zkusit L, protože už v únoru na tréninku W.Harrer říkal, že to už je L pes a když ho budu dlouho držet v E tak ho to bavit nebude. A taky mě několikrát napomínal když jsem mu to já kazila - ale to vím, akorát tomu nějak neumím zabránit

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 21:36
- Nahlásit

Ten Top spot on stojí kolik?

My se teď vrátili ze cvičení a jsem nadšená, Fanča viděla kachnu poprvé v životě a makala jak šroub, jak se občas pereme u dumíků s překusováním,tak to u kačenky vůbec nepřipadalo v úvahu, udělala by cokoli,aby jí nepustila. Namísto cvičení v rákosí jsme dělali cvičení v obilí (je vysoký a skoro neprostupný) a taky nádhera, byla jak buldozer. Udělala mi moooc velkou radost

choco
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 21:40
- Nahlásit

Vlasta
Aha, no tak uvidíme Letos ty Ečka určitě, Lka byly prý mazec velikej My jsme tam nezůstavali, měla jsem Andyho skoro vysušenýho v autě, hospoda tam byla plná a s nulou jsme neměli ani na co čekat a tak jsme frčeli na chalupu a k vodě . No já jsem kazič a zmatkař hroznej, jsem ráda, že to mám teď z pozice koukače

choco
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 21:42
- Nahlásit

jana33
Nj, hujeřice by mě překvapilo,kdyby to nosit nechtěla ) Šikula. A to chodíš cvičit s čelovkou ne? .D

Já to mám od Zuzky od Chandlera za 58,- na 15 kg. Ale tady v Praze už se někdo na to u veta pídil a tam chtěli nějakých 98,-

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 21:44
- Nahlásit

choco
A to se dává jedna ampule? Mě je podezřelý,jak je to levný

Vždyť je do půl desátý vidět Tak,že by něco nenosila,fakt nehrozí,ale ta přemíra temperamentu je někdy moc velká a pak dělá alotrie

choco
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 21:52
- Nahlásit

jana33
No podle váhy, takže na Andyho 37-38 kg dám tak tři, Ellie dám dvě... je to prý stejná látka jako Duowin, ale český výrobce, nemusím to patlat po celých zádech, ale jen na třech místech, pes může po 12 h do vody a není mastný jak po Duowinu....tak to vyzkouším a uvidím. Kdybys to chtěla na nějakým zkusit,tak ti mlžu něco poslat, obejdnala jsem si jich víc i pro známí,ale ty si koupili víc spotů dřív než mi to došlo, tak teď nepotřebují.

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 21:54
- Nahlásit

choco
Haha,si spočítej,kolik jich potřebuju

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 21:54
- Nahlásit

choco Jak L mazec? Jako těžký a nebo lidi vypadávali zbytečně?
jana33
My teď taky kačenkujeme a rákosujeme a nic moc...

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 21:59
- Nahlásit

Vlasta
My nerákosujeme,páč pěšky žádný rákosí nemáme tak si to nahrazujeme jinak,to obilí je docela dobrý a chtěla bych pomalu začít zkoušet vlečky,ale dneska se hrozně točil vítr. Zítra ještě vezmu králíka,tak jsem na ní zvědavá.
A co Greenovi nejde? Jestli ty ho nepomlouváš.

Hani,stejně jestli normálně stojí stovku,tak by mi na Samouše vycházel dráž než Advantix

Vlasta
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 07:38
- Nahlásit

Dobré ránko deštivé..
jana33
No ani ho nepomlouvám, v sobotu byl nějaký zmatený, kačenu vynesl z vody a pustil - což nedělá, potom už ji nechtěl vůbec, tak do rákosí jsme dávali bažanta - rákosí tedy jakž takž, vlečku chodí jako prase a snaží se revírovat, takže se s ním rvu na vodítku - no asi to vedro dělalo své a nechtělo se mu makat.

choco
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 08:54
- Nahlásit

Vlasta
To právě nevím,na čem vylítávali,ale jestli zůstali tři...? Dáša snad písne víc...

Ani se Greenymu nedivím, mě se v tom hicu taky nic nechtělo

jana33
Tak třeba by to u vás bylo levnější ..

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 09:21
- Nahlásit

choco
Jako kde u nás? zkusím pohledat někde na netu

Vlasta
Nojo,to vedro dělá hodně, hlavně když trvá dlouho. Uvidíš,jak si teď oddychne a bude zase pracovat hezky

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání