| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 08:43
- Nahlásit
Mira A
Hm,tak já se na to podívám,až budu mít čas.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 09:13
- Nahlásit
Zuzana T
Právě mi psala Blanka, tak všichni už mají přes kilo a vyjma Atreye (světle modrý) všichni už mžourají! To je ranní překvápko. Včera dva a dnes zbytek.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 09:26
- Nahlásit
Mira A
NO tedy!!! Koukala jsem na fotky - jsem je nemohla najít, až v tom textu máš odkaz.. jsou krásné a cvalíci taky. A zkoumala jsem tabulku vah a do té druhé po týdnu bych vyměnila sloupec čas narození za sloupec porodní váha - aby se jako srovnávala váha porodní s váhou současnou - tedy jsetli můžu rypáčkovat... - No ale zase mužeš ocenit, že jsem s e tomu věnovala - v prac.době.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 09:31
- Nahlásit
Vlasta
Máš pravdu, asi to tak bude lepší. Jinak do fotogalerie se dostaneš kliknutím na fotku a nebo je tam ten odkaz v textu...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 09:32
- Nahlásit
Mira A
No nám se už také uvolňují koutky,tak počítám do dvou dnů by už některá také mohla koukat - ať je první ten zelenáč,pořád kvičí,tak až bude koukat,tak snad přestane.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 09:33
- Nahlásit
Mira A
Jmenuje se to Puppyvite pasta od firmy EVSCO. Je to vitamínová pasta pro prcky s obsahem všech důležitých minerálních látek a vitamínů. Cpali jsme tím vrh, jak byla Bocinka a rozhodně na tom prospívali velmi dobře. Je dobré s tím pak pokračovat ještě i do půl roku stáří. A začali jsme s tím na dvou týdnech. Stačí jen lehce máznout na jazýček - asi jako na špičku nože.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 09:34
- Nahlásit
EvkaS
Dík, juknu na to.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 09:38
- Nahlásit
Mira A
Jo, jinak fotky jsou naprosto báječné!!! Musím někdy dojet za Zuzkou a taky pomuchlat a nafotit ty kulíšky...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 09:39
- Nahlásit
EvkaS
V neděli přivítáme prvního nedočkavce ze Zlína.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 09:42
- Nahlásit
Zuzana T
jj ja už mám nahlášené tři návštěvy. Ale jak jsem to omezil na tři týdny, tak první přijedou 27-mého
EvkaS
Díky snažím se.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 10:15
- Nahlásit
Zuzana T
ty jo, ty jsou akční - ze Zlína to mají kus a jedou se podívat na maloška? Ted na něm stejně ještě moc neuvidí ne? Nebo to mají spojené s něčím jiným? Hele docela jim nezávidím, jako mimopražák a kdybych nebyla zvyklá jezdit po Praze a už neznala některé body - tak bych Tě nechtěla hledat
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 10:21
- Nahlásit
Vlasta
K Zuzce je docela dobrá cesta, kor jestliže pojedou po D1, tak pojedou kus po okruhu a pak jen sjedou a je to OK.
Navíc kdybych já čekala na své vytoužené štěně, tak bych chtěla vidět i tu mrňavounkou myšku, i kdyby to bylo přes celou ČR. Bocku jsem taky viděla v necelých 3 týdnech.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 10:26
- Nahlásit
Štěnda jsou krásná,jen to nějak utíká,ani to nepřijde a budou z domu.
Ad FT labrador - nevim,já bych se teda výcviku nebála. Podle mě jsou někdy prezentováni moc extrémně, polovina normoš labradorů je v mládí hyperaktivní a o tralalácích se naopak říkají,že mají větší potřebu spolupracovat s člověkem,takže bych tohle až tak neřešila. Nicméně mě se nelíbí, resp. pod pojmem labrador si představuju jiného psa a k nám se stejně další velkej pes nevejde,postýlka je nám malá
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 10:40
- Nahlásit
EvkaS
Já jsem mohla až v měsici, Greeňáci dříve návštěvy neměli - ale protože jsem měla Salmonelu tak jsem přijela až v 6 týdnech. A potom jsem jela v 7 týdnech a potom na odběr, ale mám to relativně kousek.
jana33
Mě to přijde jako NO a maliňák - to vidím na cvičáku - maliny jsou fakt jenom pro zkušené - tedy aby z nich něco bylo... jinak někteří FT na WT se mi líbili - třeba co má Bubeník toho staršího a nebo ta maďarka má ty psy hezké, jemné, s rovnou srstí - ale myslím že je to o zvyk - když jsem je viděla poprvé tak se mi taky nelíbili.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 10:50
- Nahlásit
Vlasta
To není o zvyku,ale o tom,co si člověk pod labradorem představuje FT labrador je hezkej pes, zvlášt některý se mi taky líbí,ale ne jako labíci. Labík je pro mě jinej pes, jinak stavěnej,s jinou hlavou. FT labík je pro mě něco mezi labradorem a ohařem, hezkej jako každej pes, ale když si chci pořídit labíka, mám jinou představu o vzhledu
Nevim, já netvrdím,že tam rozdíl není a samozřejmě si tralaláka nebudu pořizovat jen jako "mazlíka",ale když s ním chce člověk něco dělat a ví,do čeho jde, tak si nemyslím,že bude na výchovu nějak složitý. Třeba napíše Queeny,ta má tralalačku doma
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 10:56
- Nahlásit
jana33
Jsem stejného názoru. Myslím, že FT labíka si prostě nepořizují lidi, kteří s ním budou chodit po výstavách a nebo se s ním válet doma. Pořizují si ho kvůli práci a dobré cvičitelnosti. Jsou opravdu takoví úžasně vnímají a mají chuť se učit. Ale to píšu jen podle toho, co vidím kolem sebe. Osobní zkušenost zatím chybí.
A rozhodně mezi labíkem "show" a FT labíkem je veliký rozdíl, co se vzhledu týče. Ale bohužel se mi chce až kolikrát brčet, když nahlížím do výstavních kruhů, co lidi z labíků dělají, aby byli ve "výstavní" kondici. Prostě ty opravdu extrémní klobásky na krátkých nožkách už se mi nelíbí. Ale asi je to taky tím, že náš Maxouš je dlouhonohatec a celkově jiná konstituce vyvracející téměř všechny podmínky exteriéru show labíka. Ale pro nás je krásný.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 11:02 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
EvkaS
Tak jasně,to co je občas vidět na výstavách to je druhý extrém. Jen já mám furt pocit,že nejlepší je prostě zlatá střední cesta, i u normálních labíků najde člověk normálně rostlé štíhlé psy a ti se mi líbí nejvíc. Prostě zlatej střed
|
choco
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 11:09
- Nahlásit
jana33
Jj, mám to asi jako ty
Mira A
Krásný, krásný,krásný A Atrey je moooc hezký jméno, jsem zvědavá na ta ostatní
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 11:16
- Nahlásit
choco
Míra tam má napsané už všechny jména.
Já měla Atreye nejdominantnějšího pacholka.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 11:18
- Nahlásit
Aha,tak to jdu kouknout i na stránky,já koukala zatím jen na fotky na fb
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 11:19
- Nahlásit
Zuzana T
On byl nějakej ještě větší pacholek než Ashley?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 11:20
- Nahlásit
Hmmm tak Aragorn u mě vede
|
choco
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 11:21
- Nahlásit
No Jani ;) No kde je vůbec Ashleyovcům konec?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 11:24
- Nahlásit
choco
Já si vždycky vzpomenu,jak na táboře při tý hře,kde psiska tahala balonky z vaničky, jeden vzal,jal se ho odnášet, a když mu ho páníček chtěl sebrat, tak vrčel jak baskervil ale páníčka to zjevně nepřekvapilo a šel se s ním projít
|
choco
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 11:33
- Nahlásit
Já si zase pamatuju při cvičení u vody,jak byl páníček už předem zutý a přichystaný k akci Ale byla s nima sranda,to se musí nechat a spolu s Badíkovýma to byl fakt vysmátý týden ...jejeje
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 11:49
- Nahlásit
choco Díky
|
choco
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 11:56
- Nahlásit
Mira A
Aragorn Brook´s Angel zní fakt úžasně ))
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 11:56
- Nahlásit
Mira A
Tak u mě vede jméno Aree. Je krátké a krásně zvučné.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 12:00
- Nahlásit
choco
jo toho jsem si protlačil já a Arwen taky.
Zuzana T
A co ty a jména?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 12:03
- Nahlásit
Mira A
Pán prstenů byla dobrá inspirace Úplně se to k názvu chovky hodí
|