Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 14:59
- Nahlásit

Zuzana T
Taky jsem to už zjistila. Pořád to jsou takové myšky... Koukala jsem, že hnědá se mi zdála docela tmavá, nebo to bylo jen z té fotky??

Zuzí, prosím tě, už mám Prurivet, tak to s tím mám potírat?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 15:04 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

bilksa
Tmavé jsou hnědá,fialová a červená,o fous světlejší je růžová,o další fous oranžová a světlá je sříbrná.Z kluků je o něco tmavší zelený.
Postižené místo vystříhej na kůži a potírej - já myslím tak 3x denně? nevím.

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 15:08 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Zuzana T
Vystřihané to mám, tak jdu potírat, už jsem našla na netu indikaci - potírat 3x denně. A musím holky rozdělit, Brita jí to furt olizuje.

Takže stříbrná je ta tvoje favoritka?

Mira A
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 15:16
- Nahlásit

Ahoj, nejak nic nestiham, od rana se tocim jako sroub a ted jsem se zastavil kvuli obedu. (az ted), odpoledne budu fotit nase prcky, tak chci k veceru zasednout a delat na fotkach, tim padem bych udelal i ty pro Zuzku a poslal jí je.

Jinak Zuzko poslal jsem Eve smskou jména prcků tak nám je schválili

Tak já zase letím, tak večer čůs.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 15:44
- Nahlásit

bilksa
no prostě mám pro ní slabost

Mira A
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 17:44
- Nahlásit

Právě fotíme A protože mají svačinku, čistím foťák.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 17:48
- Nahlásit

Mira A
pěkná kulička a už povolují koutky očiček.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 17:59
- Nahlásit

Mira A
Nádhera!!! Bych ta štěnda umuchlila...
A nový objektiv koukám fotí dobře.

Mira A
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 18:34
- Nahlásit

Prave jsme dofotili holky a jdeme fotit kluky

EvkaS
jj v ptek přisel a dnes ho testuju na štěňatech

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 18:47
- Nahlásit

Zuzana T Ahooj, neríkej mi otravo jo - už jsem na to koukla - já se teprve teď vrátila ze cvičení - jsou to ňuňánci!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 18:48
- Nahlásit

EvkaS Počkej až uvidíš fotky od Míši - její Mia aportuje z vody a nosí bažanta - to byl mazec!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 19:01
- Nahlásit

Vlasta
No já to mám s focením těžké,chybí pomocník.Když máš ty neposedy aranžovat,zaostřit a zmáčknout spoušť,tak to je kolikrát o nervy.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 19:11
- Nahlásit

Zuzana T JJ, já vím - mě když občas Eva nebo Míša půjčí foťák, tak namastím tisíce fotek a oni potom musí třídit - to jim nezávidím!
Evi dneska jsi o mnoho přišla - nebyla otevřená závora a po domluvě s polesným jsme jeli přes letiště - najezdili jsme mnoho kilometrů a asi 2x jsem byli zpátky tam, odkud jsem vyjeli - potom to nervově nevydržel Sylvy manžel zapnul navigaci - sice vojenský prostor není zmapován, ale navigace viděla rybník - tak jsem jeli na rybník - za hodinu jsme ho našli - fakt byli 3 než jsme k němu dojeli. A Greeny dneska nic moc, kačena mu dneska nevoněla a tak v rákosí hledal bažanta. Ovšem Mia je číslo!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 19:41
- Nahlásit

Vlasta
jsem přidala jednu fotku a jednu vyměnila.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 19:52 - Změnil/a: EvkaS
- Nahlásit

Vlasta
No, já jsem se dneska snažila dohnat pracovní resty z posledního týdne. Ale je fakt, že můj mozek byl na bodě mrazu. Kontrola s Maxouškem dopadla dobře. ATB už neprodloužili, už jen máme mazat framikoinem a čistit alfadinem a na další kontrolu jedeme až zase ve čtvrtek. Tak jsem ráda.
O Mie mi Míša říkala, že už plavčí a aportuje z vody. Je to šikulka, má to v krvi. Na fotky se určitě těším.

ZuzanaT
Zuzi, jsou to nádherní drobečci. Podle barvy je moje favoritka rozhodně hnědá a fialová.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 19:59
- Nahlásit

EvkaS
no to je mi jasné - tyhle dvě jsou prozatím nejtmavší.

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 20:07
- Nahlásit

já jsem zjistila, že to má Charlotte větší, než jsem si ráno všimla, tak jsem to ještě vystřihala a potíráme Prurivetem. Snad to zabere, má to šmudlinka škaredý.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 20:10
- Nahlásit

bilksa
jj,to je v těhle vedrech hned.Hodně se koupe a pak stačí,když si mokrá lehne např.do trávy a zapařenina je ti hnedle.Tak ať se toho brzy zbavíte.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 21:01
- Nahlásit

Zuzana T Tak jsem se mrkla - ta oranžová je taky světlá - se mi zdá. A Lexy jak kontroluje co se dělá s tím stěndem v košíku - to je hezké!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 21:06
- Nahlásit

Vlasta
No sleduje moji manipulaci se štěňaty velmi pečlivě - sice neprotestuje,ale je na strážiTy fotky jsou s bleskem,takže barvy zkreslují,ale oranžka patří mezi světlejší,ale krémka to nebude.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 21:22
- Nahlásit

Zuzana T Hele fakt se těším až uvidím co z nich bude až vyrostou - a to se těším já a nejsou moji - tak si umím představit jak to asi prožívá chovatel - některý.....
Před chvílí se mi na FB ozvala kámoška co už dlouho žije v Londýně a má tam fotky se zlaťákem, tak jsem hned sondovala co je to za psa...jestli je její a tak Hned jak jsem to poslala tak sjem si říkala, že se mi asi ozvala z jiného důvodu než že budeme probírat psy - no ale zase co kdyby to bylo štěně z nej... anglické chovky - bohužel tedy na těch fotkách tak nevypadá

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 12:51
- Nahlásit

Dobré odpoledne!! Dneska všichni zaměstnaní? My jsme byli dopoledne na cvičáku, Charlotte mi dělal radost, šlapala jak hodinky. Teď už zase čučím do učení, tentokrát do matiky.

Jinak už hot spot nehnisá, máme tam pěkný stroupek, tak Prurivet fakt zabírá (Zuzí moc díky!!)

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 13:03
- Nahlásit

Ahoj všem, my ted máme furt nějaké oslavy a návštěvy,tak nestíhám. Kamarád si přivezl štěndo welsspringelspaniela a je teda kouzelný a inteligentní - vybere si mě, zavrtá se mi do klína a vytuhne
Jinak začínaj pomalu růst houby, teď jsme se vrátili z lesa a našla jsem pět velkejch hřibů,bohužel jen žlutomasý jsou použitelný, praváky se hýbou sami

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 13:15
- Nahlásit

bilksa Tak nevím co jsem měli my pod krkem - taky jsem myslela že je to hot-spot, a dostali jsme antibiotika od veta -stříkala jsem na to taky 3x denně - ale žádnej stroupek tam neměl, a za 5 dní byl v pohodě. Může to mít i takový průběh. Jo a zjistila sjem to tak, že to místo pod krkem bylo začervenalé a smrdělo děsně - jako hoodně staré ponožky. Jsem si až myslela že mu těčou análky, ale zdroj pachu byl na druhé straně těla....

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 13:17
- Nahlásit

Vlasta
No to je začínající, to měla Brita loni, taky jsme to stihli vyléčit, ale Charlotte se už udělal ten hnisající flek.

jana33
U nás teda furt nic, našli jsme akorát dva křemenáče, ale to jsme prošli půlku revíru...

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 13:21
- Nahlásit

bilksa
Hele,u nás je v lese taky pusto prázdno, ani prašivky nerostou, akorát najednou uprostřed ničeho velkej hřib

Hot spot naštěstí nikdo z naší smečky ještě neměl. ťuk ťuk. Za to jsem teď Samoušovi vyndavala první klíště - normálně se mu ta bestie zakousla do packy mezi polštářky

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 13:24
- Nahlásit

pěknou neděli - jéé houby,to bych šla hnedka.Místo toho,makám v bytě a pěčuj o drobotinu.Dneska jsem stříhala 144 drápků ,docela taškařice.Už jsem slepoň,takže jsem musela vytáhnout své nové brýle,aby někdo nepřišel o nohu,mládeži se to vůbec nelíbilo,to je s podivem,jak se tak malé tělíčko umí bránit.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 13:31
- Nahlásit

Zuzana T Míša už má fotky ze včerejška na stránkách - podívej se - ta malá Mia je fakt kouzelná.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 13:34
- Nahlásit

JO kámoška v Anglii už odepsala, že tedy má fenku goldena Jenifer 12 měsíců a že byl problém ji sehnat,že to není jako v Čechách bo v Anglii bezpapíráky neprodukují - asi chtěla machrovat - tak jsem ji ujistila, že mám taky papíráky a dokonce 2

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 14:01 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
No oni to mají nějak jinak s tím chovem.Prý se v určitém věku štěňat dostaví jakýsi poradce chovu či čo a určuje se ,která štěňata jsou a která ne show kvality,to se jim snad píše do PP- to nevím přesně.Když E.posílala Checkera do Anglie,tak to po ní ta Angličanka chtěla a chvíli trvalo,než pochopila,že je to u nás buď s PP a na výstavu smí všichni a nebo bez.

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání