| Autor |
Zpráva |
Mira A
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 08:52
- Nahlásit
Taky přeju dobré ránko.
Co se týče barvy, tak zrovna jsem to taky řešil. Co mám napsat do papírů. Zuzka ví, včera jsi o tom mluvila s Blankou. No je fakt, že standard říká zlatá, Broock má zlatoubarvu v papírech, a jak vypadá víte všichni. V našem vrhu bych mohl výraz zlatý (se zavřenýma očima) použít tak na dvě štěňata. Ostatní jsou krémoví a bleděmodrý pejsek je aspirant na označení smetanový. No přemýšlel jsem, jestli z taktických důvodů prostě do papírů nenapsat že mají barvu zlatou. Prostě = odpovídající standardu. Co?
EvkaS Tak ráno mi volali, balíček je na cestě, odpoledne bude první rande
Zuzana T
Blanka včera dorazila v pohodě a pěkně vyždímaná.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 09:03
- Nahlásit
Dobré ráno!!
Vlasta
Koukala jsem, že mají jediný na delší peřiny, možná to využiju. Ještě to ukážu mamce.
Mira A
No jo, máte dilema, co? Já tedy nevím, jak se to píše, ale já bych se té krémové a smetanové nebála.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 09:07
- Nahlásit
Vlasto,díky za odkaz,zrovna jsem si říkala,že musím nějaký koupit,jedno Fanča roztrhala a druhý odchází samo
Dneska v sedm na procházce už bylo snad třicet stupňů,je to fakt děs
Ad barva - labíci světlý jsou taky všichni žlutý,at jsou bílý nebo ryšavý
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 09:14
- Nahlásit
Mira A
My máme v rodokmenu krémovou u obou psů a starší je asi jak Cathy od Zuzky, takže krémový moc není!
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 09:38
- Nahlásit
Vlasta
No já fialové slečně asi napíšu zlatou a zbytku krémovou... nevím.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 09:41
- Nahlásit
Mira A
Musím říct, že Vám se Zuzkou závidím tyto starosti - taky bych se kochala a úplně nejvíc závidím těšení novým páníčkům až bude štěně jejich.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 09:53
- Nahlásit
Vlasta
Jj to mazleni se s nimi je bóóóóžžžííííí A musíme odrážet útoky/ pokusy o návštěvy všech. Sousedů, kamarádů, známých, i zájemců... Jsou ještě moc malí.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 09:56
- Nahlásit
Mira A
Ahoj,to jsem ráda,že to Bláňa zvládla.V tom vedru je hrdinka.
Těším se na fotečky,Blanka cvakala jako paparazzi .Mám dojem,že tahle štěňátka budou dosti " zvuková" ,chudáci majitelé.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 10:36
- Nahlásit
Zuzana T
Fotky jsem v rychlosti prohlídl ve foťáku, srandovní je Lexy jak tam kouká v pozadí, co že se to děje s těmi jejími dětmi na posteli...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 10:55
- Nahlásit
Mira A
Tak až budeš mít chvilku - než si začneš hrát s novým objektivem,tak něco pošli - sííí.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 10:58
- Nahlásit
Zuzana T
jj, ale to bude až večer. Až přilezu z práce...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 11:04
- Nahlásit
Mira A
No jasně.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 11:22
- Nahlásit
Včera jsem si stěžovala na kvalitu brambor v naší závodní jídelně - jsou fakt hnusné, dlouhodobě převařené a nebo nedovařené a vždy jakoby nasládlé - hnus - dneska jsem byla všem pro obědy a dostali jsme dětskou porci - že by odveta??
Nevadí, napíšu jim to ještě do knihy - ale teď přemýšlím čím se dorazím.... ještě že pracuju v masně.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 11:25
- Nahlásit
Vlasta
Brambory jsou odveky problem penzionu kam chodime na jidlo.
Nevim jestli to tak vnimam jen ja, ale jsou vzdy takové navilé. Smrdi jako když se štouchá šrot pro prasata. měkké, rozblácené.
Skončilo to tak, že již nějaký čas bojkotuju jídla s bramborem. A nebo jdu jinam. Za půl hoďky jdu na obed, tak jsem zvedavy.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 11:30
- Nahlásit
Mira A
Já myslím, že dodavatel jídel - my u nás nevaříme - používá ty hotové oloupané a uvařené a potom jak se to ohřívá tak se to nějak zvrtne nebo co? Ale už mě s tím štvou! Omáčky ke všemu jsou taky pytlíkové a občas chutnají celý týden stejně - asi jim došla ta správná směs nebo co???
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 11:45 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit
Vlasta
U nás je to jednoduchý, proste sdělávají staré zásoby jako první, takže mají hnusný starý brambory. Pamatuju v Brně, když jsem tam pracoval, a chodil do jedné restaurace na oběd. tak je ani už neloupali jen rozčtvrtili a opekli - prý americký brambory
a polévky se koncem týdne jmenovali Hrstková a pod, protože to bylo co kuchyně za uplynulý týden dala...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 11:58 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
Mira A
My si občas objednáváme místo oběda pizzu, ale pořád to nejde, za chvíli bych se neunesla a docela by to lezlo do peněz.
Tak asi přestanu chodit na obědy a jako dříve si vezmu něco z domova..
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 12:47
- Nahlásit
Vlasta
Tak jsem dnešní nabídku vyřešil hranolkama, taky žádná výhra.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 12:57
- Nahlásit
Mira A
To ne - asi jako já - jsem to dorazila nanukem a melounem - to mi bude špatně.... bo v lednici nic jedlého nebylo.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 13:00
- Nahlásit
Mira A
Vlasta
No jo,rozmlsaní strávníci
Drtivá většina strav.provozů používá loupané brambory - a ty jsou hnusný celoročně.My poctivě škrábeme čerstvé.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 13:14
- Nahlásit
Zuzana T
Já to říkám furt, že bych se chtěl stravovat u vás
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 13:27
- Nahlásit
Zuzana T
Jo dávám návrh že budeme vozit ze ŠJ z Prahy.
Ale musím říct, že ta moje kámoška v ŠJ CHropyně taky skvěle vaší - tedy v práci. Mají fakt jídla jako doma, výborně ochucené a stejně si důchodci a školky kam se to vozí stěžují. Ze školky jí dokonce jedna maminka radila co se má vařit, že si nenechá omezovat dítě - a přitom na to mají ty ŠJ jakési tabulky - to musí být vopruz. Přitom jak se na vesnici všichni znají a vidí si až do talíře tak zrovna tady ta maminka doma vůbec nevaří!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 13:32
- Nahlásit
Vlasta
Já tyhle stěžovací supermámy řeším tak,že jim nabídnu fukci v rámci SRPŠ -člena stravovací komise.A hned je klid - většinou.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 13:47
- Nahlásit
Zuzana T
a myslíš že ve školce mají SRPŠ? Já už si to nepamatuju.
Fuj to je vedro - tady se to mračí jakože možná bouřka, dusno je - jdu se podívat na tlak - jestli to přijde!
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 14:44
- Nahlásit
jana33
Prstík je taky ještě citlivý, ale už to není tak hrozné jako bylo, takže byl opravdu "jen" pohmožděný, za což jsme velmi rádi. Nerada bych, aby mu do té bolavé nohy museli ještě řezat...
Vlasta
Jinak já zítra nedorazím. Musíme zítra ještě na kontrolu, protože si vetíci ještě nebyli jistí, zda nám prodlouží ATB, která dobere zítra ráno. Takže se budu těšit někdy jindy na společný trénink.
Ale byla jsem dneska ráno s Larčou u rákosu a docela to šlo. Larušce se to až na to vedro líbilo a já si odvezla alergickou reakci jako trám (mám alergii na kvetoucí trávu). Ale jinak spokojenost s tréninkem.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 14:48
- Nahlásit
Tak jsem právě opáskovala štěňátka obojkama.Nemám to sice ráda,raději mám štěňátka bez tkaniček,ale máma Lexy je ujetá a jakmile je označkuji,tak ty barvičky okamžitě slyzuje pryč.Musela jsem 2-3x denně značky doplňovat a už mě to nebaví.Tak máme jen dvě změny - černá je hnědá/ z pověrčivosti / a bez označení je stříbrná=šedá.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 14:55
- Nahlásit
Zuzana T
My budeme dávat obojky zítra. Červená tkanička se už dvakrát rozvázala. Tak jsem včera zkusil obojek a už jim je.
Jak z pověrčivosti? Jakože černá je smůla ?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 14:59
- Nahlásit
EvkaS
Jéé Evi, to je mi líto že nepřijedeš! Ale výcvikově jste Hujeři
( prosím kam až jsou Hujerovi????) já doufám, že jak včera Greeny hodil v tom bahenním rákosí tu držku, že nenabyl dojmu, že do rákosí se vůbec nemusí - taky proto jsem nehulákala že mi tam utekl - abych ho nestresovala, chudáčka..
Zuzana T
šla jsem se podívat na stránky jak jim sluší oboječky a ... nic - musíš to nějak vylepšit..
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 15:02
- Nahlásit
Vlasta
Blázníš v tomhle vedru ještě fotit ? Nejdřív čekám na ty fotky od Míry a pak budu fotit já.
Mira A
JJ - černá je černá,ne? a Navíc holce více sluší ta hnědá.
Ještě mi zbyly světle modrý ,žlutý, ten černý a asi zlatý oboječek - jestli potřebuješ,tak pošli holuba.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 15:20
- Nahlásit
Zuzana T
No jo, ale focením se přece nezahřeješ ne? Ty jsi ale macecha - napřed Lexynce namaluješ děti a potom je ani nechceš vyfotit
|