Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 18:49
- Nahlásit

Vlasta
že jo - ti mladí dneska nevědí,co chtějí...
Tady je tak děsný vedro - chudák Lexy s těmi přísavkami v bedýnce jen funí.

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 18:56
- Nahlásit

Tak jsem udělala poslední zkoušku a zápočet a mám hotovo
Ale vedro teda děsný,zvlášť chutný je to při poskakování v autě v zácpách po Praze,blee

bilksa
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 19:08
- Nahlásit

Nám se to tu mračilo na boučku, ale naštěstí to jako většinou zastavili Novohradské hory. Večer jdeme ještě se Charlotte cvičit.

ale díky povodním tu máme šíleně komárů, je to k nevydržení....

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 19:22
- Nahlásit

U nás je zrovna také bouřka, měla jsem pěkný kalup, abych odnesla štěňátka domů. Nemám moc čas sem zaskočit, tak aspoň pár obrázků. Mimísci jsou úžasní, už běhají, takže s nimi začíná být legrace.

bilksa
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 19:31
- Nahlásit

Ježiš,to jsou medvídci!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 19:47
- Nahlásit

Petra Bailie No jo krásní jsou!
Zuzana T To musí být hrozné, já jsem dneska chtěla jít do rákosí, ale po příjezdu z práce mě to přešlo - my to asi nenacvičíme nebo co? Teď se mračí a bude bouřka, tak utíkám venčit než to přijde.

bilksa
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 19:54
- Nahlásit

Na horko je skvěle u nás - je to přes 100 let stará chalupa a i v největších verech tu máme max. 23 stupňů. Ale zase když spadne teplota k 16 stupňům, tak musíme topit.

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 20:16
- Nahlásit

Petra Bailie
Petro jsou nádherná,hlavně ty barvičky
Tady se taky začínají stahovat mračna

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 20:20
- Nahlásit

Tak jsem to stihla těsně - už leje. Chodíte někdo na houby? Prý už rostou, ale když se tam vydám já, tak nic nenajdu. A mě to nebaví když mám prázdný košík.

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 20:24
- Nahlásit

Vlasta
U nás taky zatím nerostou. Našla jsem jedinýho klouzka,a toho mi Fanča sežrala,než jsem po návratu domů stihla osprchovat Ferdu. Jednou sežere mochomůrku,blbka

choco
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 20:26
- Nahlásit

Petra Bailie
Chodím na ně koukat na web Jsou fakt krásní - no já bych to řekla o všech malých kuličkách, chlupáčci mrňaví, ale ty barvy....achich....z těch jsem fakt odvařená

bilksa
To mi ani neříkej, v pátek se chystáme na chalupu, neci komáry a néééé..... asi jsi mě přehlídla,ale měli byste v neděli časík na nějakou prochajdu?

choco
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 20:30
- Nahlásit

jana33
ty bys mohla vydávat romány s tou smečkou

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 20:33
- Nahlásit

choco
Jj,každej má indviduální úchylky ona fakt miluje houby. Na podzim nám na zahradě vyrostli nějaký hnojníky a já musela s atlasem v ruce zkoumat,co to je, páč Fanynka na ně chodila na pastvu

choco
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 20:41
- Nahlásit

jana33
Ale ty vaše stojí za to Ferda by měl něco zplodit,fakt

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 20:50
- Nahlásit

choco
To už by si pak žádnej člověk žádnýho psa nepořídil

bilksa
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 22:04
- Nahlásit

choco
Víkend máme bohužel plnej, v sobotu jsme na hraní a v neděli na střelbách. Tak snad jindy. Ale na komáry se teda těš, je jich tu fakt hrozně.

Před chvílí jsme se vrátili z cvičení, dneska jen lehce, proslídili jsme to kolem rybníka, byla jsem totálně propocená. Jo a místo kachen jsme vyhnali jelena... Najednou slyším dusot, tak jsem se bála, že prase a naproti mě se řítí jelen. Byl ode mne tak 15 metrů. Byl krásnej.

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 07:35
- Nahlásit

Dobré ráno!!
Všichni ještě spí? Já jedu na zkoušku, tak prosím držte palce. Snad se ukážu odpoledne. Ach jo, vůbec se mi nechce, má být šílený pařák..

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 07:39
- Nahlásit

bilksa
Drží palce a nezávidím... mě nefunguje mozek už za ranního chládku - a co teprve odpolko

Mira A
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 09:17
- Nahlásit

Petra Bailie
Jsou krásní, zrovna jsem před dvěma dny si na ně vzpoměl, že my se Zuzkou to tu hustíme a ty nic...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 09:20
- Nahlásit

Petra Bailie
No to jsou méďové,krááása!
Jinak dobré ráno.
Mira A
Blanku tedy lituju,že v tomhle vedru musí do Prahy.Hele řekni jí,že jestli toho bude mít plné kecky,tak ať se na nás vybodne.Ona chce jet z Proseka autobusem - to se v něm rozpustí.

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 09:29
- Nahlásit

Tak já už venčím pět psů. Na venčení se k nám přidal rotvík, pak byl ale problém,že s náma chtěl i domů. Trošku z toho začínám mít obavy-psovi je třičtvrtě roku, s psiskama komunikovat neumí,lidi neposlouchá, obojek nenosí a promenáduje se sám jestli nám jednou vlítne na zahradu,bude hodně zle

Mira A
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 09:30
- Nahlásit

Zuzana T
Ahoj, jo já jí to vyřídím. Včera si tiskla nějaký jízdí řády, tak to má už naplánované. Uvidí sama jak na tom bude, dneska má být zase pařák. Ještě že u štěňat je vcelku příjemně.

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 09:30
- Nahlásit

bilksa
Jeleni jsou úžasný, před lety my takhle kokřice jednoho nadehnala přímo na mě,já si v první chvíli myslela,že to běží kůň

Mira A
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 09:58
- Nahlásit

Zuzana T
Koukal jsem, že Eva aktualizovala stránku o vrzích. Hezký fotky si vybrala.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 10:20
- Nahlásit

Mira A
JJ viděla jsem.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 10:53
- Nahlásit

Zuzana T
Mira A

A jak štěňátka snáší vedro? Moji psi tráví dny na chodbě na dlažbě.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 11:37
- Nahlásit

Vlasta
Štěňata dobře,Lexy a já hůř.

Mira A
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 11:58
- Nahlásit

Vlasta
Je to celkem v pohode, jsou totiz v prizemi, a tam je fajnove. Kdyby byl nejaký teplotní průser, tak nasadím přenosnou klimatizaci.

Mira A
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 12:00
- Nahlásit

Tak já letím domů, budu hlídat dětičky (všechny) aby mohla jet Blanka pracovat do Prahy. Taky postavím na zahradě náš gumový bazén. Takový ten s tím nafukovacím lemem.

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 12:13
- Nahlásit

zdravím v horku, tak jsem zpět. Zkouška dopadla na výbornou, jsem ale ráda, že jsem zase u nás na zapadákově. V Budějcích už bylo k nevydržení.

V šest jedu za chovatelkou cvičit, tak jsem si vyndala kachýnku. Už se těším.

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání