| Autor |
Zpráva |
Mira A
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 09:44 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit
Vlasta
Tematický jako ve flores vitae nebudou, ani komplikovany, ani herci a herecky, ale budou to jmena jaky se nam vzdycky libila (nekterá) a některá jsou taková příhodná (charakteristická) pro ty štěníky, protože se již začínaji projevovat.
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 09:58
- Nahlásit
Nabízíme fenečku zlatého retrívra z naší chovatelské stanice - Estrella de Oro vrh "A".
Narozena 03.04.2010, matka: CH Dolores z Droužkova "U", otec: InterCH, MultiCH Blaze Saltus.
K odběru od 11.06.2010 nebo dle dohody. Fenečka je naučená základním sociálním a hygienickým návykům. Je moc milá a aktivní. Čipovaná, řádně očkovaná a odčervená.
Pouze vážným zájemcům.
Hledáme pro ní láskyplný domov, kde o ní bude dobře postaráno.
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 10:00
- Nahlásit
kdyby jste náhodou někdo o někom veděli ...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 10:16
- Nahlásit
hab a Archie
Ahoj už jsem to četla,zájemci odřekli?No jo to se stává.Když někdo napíše,že chce fenku teď,tak ho na chovku odkážu.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 10:17
- Nahlásit
Tak my máme jasno,naše štěnda pojmenujeme italsko-španělskými křestnámi jmény.Případné návrhy vítám.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 10:23
- Nahlásit
Zuzana T
třeba D jako Delores?? je to D???
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 10:26
- Nahlásit
Zuzana T
ne neodřekli ale u jejich ditěte se bohuzel objevila alergie
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 10:34
- Nahlásit
hab a Archie
Tak to už je v poslední době druhý případ,to je mi líto všech zůčastněných.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 10:42
- Nahlásit
hab a Archie
Alergie? Jejda...
Zuzana T
Tak to muze byt cokoliv, kdyz tam das DON na zacatku ne?
Don Chuan, Don Carlos....
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 10:51
- Nahlásit
Vlasta
A neni to spis Dolores ?
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 10:52
- Nahlásit
Zuzana TMira A
no snad se nekdo najde
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 11:07
- Nahlásit
Ahoj!! Taky máte takový pařák? My se právě vrátili z dloooouuuhé vycházky. Jenom u rybníka jsme strávili asi hodinu. Holky chtěli furt házet aporty.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 11:20
- Nahlásit
Mira A
no jo je - až jsem to napsala tak jsem podívala nahoru, že je to stejně jako jméno té feny co je matka toho štěnda co se inzeruje.
Mě se líbí D Artagnan - nevím jak se dělá ta čárka nad D.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 11:33
- Nahlásit
Vlasta
Ja jak mam tri kluky, tak mi to taky napadlo,
jako Aramis, Athos, ... akorat ten d'Artagnan má to D...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 11:56
- Nahlásit
tak dej Abé - to taky nevím jak se to píše, ale v mušketýrech byl taky ne??
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 12:11
- Nahlásit
Mira A
Ve španělštině je Delores i Dolores = starosti
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 12:30
- Nahlásit
Zuzana T
Tak to majitelům nezávidím...
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 12:34
- Nahlásit
Ty jo, pařák je tedy opravdu pořádnej. Pustili jsme se do čištění bazénu, takže od příštího týdne bude plně v provozu. Tak kdo by chtěl, stavte se.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 12:35
- Nahlásit
bilksa
Nevím ,spíš budu dávat kratší jména ,vzhledem k naší jazyk-lámající stanici.
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 13:21
- Nahlásit
Prosim vas, vy kdo mate labiky - cim je vycesavate? Ja nejak nejsem na ty kratkovlasy psy vybavena, tak musim neco koupit, ale netusim co bude nejlepsi... Diky!
|
choco
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 13:30
- Nahlásit
Kaccka
Já si nemůžu vynachválit furminátor
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 13:36
- Nahlásit
choco
Fakt? Zkousela jsem ho, sice jsem neco vycesala, ale nejak to nebylo ono, u flata mi funguje mnohem lip. Fenule uz nelina tolik jako na zacatku, ale stejne je toho spousta
|
choco
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 14:12
- Nahlásit
Kaccka
Jj, máme ten velký a teď při línání ho používám tak jednou týdně a vyčešu fakt hromady ošklitý podsady...
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 14:13
- Nahlásit
Kaccka
My máme taky furminator. Sice jen ten střední, ale stačí. A labíka nám vyčeče naprosto skvěle, fakt si ho nemůžu vynachválit. A samozřejmě skvěle vyčeše i naše goldenky. Při línání taky češu tak 1 - 2x týdně a fakt skvělý! Hodně moc se ulevilo našemu vysavači.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 14:15
- Nahlásit
EvkaS
Ahoj, tak právě před chvilkou padlo rozhodnutí ohledně nového objektivu. O víkendu jsem měl zapůjčený C 17-55/F2.8 fotil jsem s ním ty štěňata. Já ten objektiv znám velmi dobře, soused ho má už třetím rokem. No a právě proto, že jsem ho měl půjčený, padlo rozhodnutí koupit 24-105 F4 L USM. Protože ten půjčený byl po necelých třech letech používání pěkně vyřízenej (rozviklaný, občas err01, několikanásobné přeostřování v módu One shot...asi má něco s elektronikou) a to kolega soused nafotí sotva 1/3 toho co já... Takže jsem vsadil na kovové tělo, zpracování odpovídající třídě L delší konec, protiprachové těsnění atd... Tu šířku na spodku doženu tím Canonem 10-22. A je to. Právě jsem ho objednal, tak se budu modlit aby dorazil už v pátek, abych ho o víkendu pořádně testnul.
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 14:16
- Nahlásit
To jsem z toho blazen, tak je to asi rukama a ne hrebenem Diky, budu to jeste zkouset.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 14:20
- Nahlásit
Mira A
Tak to gratuluji, já bych volila stejně. Už nedám na L-kovou třídu prostě dopustit. Tak se těším na první foto.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 14:40
- Nahlásit
EvkaS
No však to byl taky porod, skoro jsem z toho nespal, ale nakonec mi pomohlo, že jsem si půjčil ten 'jetý'
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 17:25
- Nahlásit
Mira A
To je prostě problematika volby. Když jsme se před Vánoci rozhodovali pro foťák (chtěli jsme vyměnit), tak jsme z toho taky 3 dny nespali a pořád přemýšleli až jsem sedla k netu, objednala ho a bylo vymalováno.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 17:40
- Nahlásit
Mira A
To je prostě problematika volby
Jo před lety bys dostal jeden přidělený národním výborem a jak bys byl rád - a teď si vymejšlíš a nevíš co bys jako chtěl - sama mám jeden doma, to je ten co ho nemůžu najít...
|