| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 14:16
- Nahlásit
Oslavany letos bez nás - budeme ještě holátka.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 14:37
- Nahlásit
Zuzana T
Ani jsem ti neříkala - změnila jsem granule, najeli jsme na Canine caviar a zatím spokojenost.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 14:45
- Nahlásit
bilksa
No vidíš - já mám Cathy na CC a Lexy a pak i štěňata na Artemisce - oboje je super.Pokud by jsi měla chovku,tak by jsi u nich po registraci měla o mnoho příjemnější ceny.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 14:58
- Nahlásit
bilksa
Určitě skvělá volba. Jedno z dalších kvalitních krmiv, kde se neplatí za krásný obal, ale za kvalitní obsah.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 15:05
- Nahlásit
Zuzana T
No to by se hodilo, teď to teda není žádná láce, ale co bysme pro holčičky neudělali, že?
EvkaS
Jsem spokojená, i když u Charlotte je problém, že je fakt nežravá, dávku, co by měla mít na den má na dva a to jí to ještě musím vylepšovat.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 15:36
- Nahlásit
bilksa
Canine Caviar? tak to vítej v klubu taky už krmím....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 16:05
- Nahlásit
Mira A
už jsi poslal CC fotku? My už máme i u CC i u Artemis fotky a dokonce i štěňátek
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 16:32
- Nahlásit
bilksa
No já krmím Bocku a Maxíka Arden Grange a Larušku First Mate borůvky (nic jiného totiž jíst nechce) a taky jsem spokojená. Lara je taky nežravec, protože jsem ráda, že jí ty borůvky, protože jsou docela energetické. Lidi si občas myslí, že ji něčím dopuji.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 16:37
- Nahlásit
EvkaS
No to jsme na tom podobně. Charlotte je poslušná, tak když ji někde odložím, zůstane, lidi si pak myslí, jaká je klidná. Se docela diví, když ji pustím.... na cvičáku už jí jinak neřeknou, než hypoš...
Při naháňkách taky ohromuje, když se ještě v poslední leči řítí, jak divočák. všichni ostatní psy už jen tak vyklusávají, ale naše zvíře neee, to furt lítá, jako magor.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 17:10
- Nahlásit
bilksa
To mi připomíná jednoho starýho myslivce,co o Samoušovi prohlásil,že je to nějaká divná tryskomyš - během naháňky se vynořil před ním ze křoví,pak se obrátil,zaběhl zpátky a za chvilku se chlap otočil a Samouš k němu pádil z druhý strany z remízu vzdálenýho přes celý pole a pak přijde domů a chce si hrát
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 17:55
- Nahlásit
jana33
Pěkný!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 18:12
- Nahlásit
Ahojte, kdo jede na Kačinu na šampíky?? Dneska jsem byla v Poličce a v Hradci Králové - služebně. Evi, chvíli jsem přemýšlela, že ti zavolám a vetřu se na kávu - byla jsem v Hradci v Makru a to už je myslím do Pardubic kousek - ale pak zvítězil spěch a jela jsem domů a vyplavčit psy.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 18:36
- Nahlásit
Vlasta
Já jsem se chtěla jet podívat, ale mám ještě strašně zkoušek, takže budu sedět doma na zadku a učit se. Nějak se mi po té svatbě nechce soustředit. Potřebovala bych vypnout a ne se šrotit. Do toho otravují babičky s fotkama, fakt skvělý...
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 18:44
- Nahlásit
Vlasta
Jé Vlasti, tos klidně mohla. Z HK do PCE je to asi 15min po spojce. Tak třeba příště.
Na Kačinu to asi nedám, protože den předtím budu v Brně na výstavě a tak v neděli budu asi spát.
bilksa
Tak učení ti vůbec nezávidím. Jsem 3 roky ze školy a stále bych se tam vrátit nechtěla. Všichni mi říkaj, jak budu ráda vzpomínat - ještě to nepřišlo.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 19:04
- Nahlásit
EvkaS
No podle mne to vracení nějak nefunguje, já s kým jsem mluvila, kdo vystudoval vysokou, tak mi ještě nikdo neřekl, že by se tam chtěl vrátit... Tak nevím, kam ty doby sladkého studentského života zmizely...
Je fakt, že moje spolužačky kalí hodně, já místo toho ráno vstávám v pět, sednu do auta, jedu 40 kiláků, tam sedím ve škole a večer místo, abych šla někam pařit, zase sednu do auta, upaluju domů a mažu s holkama, abych jim ten den vynahradila...
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 19:07
- Nahlásit
bilksa
No já jsem taky nebyla žádnej pařič, můj obor mi to moc nedovoloval, dost jsem ležela v učení, takže taky nevím, kam se poděl ten sladký studentský život...., o kterém spousta lidí básní.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 19:17
- Nahlásit
Nám,co jsme začali studovat až jako pracující,se studentskej život vyhnul úplně
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 19:41
- Nahlásit
bilksaEvkaS Já teda nemám VŠ, ale na středoškolské roky vzpomínám moc ráda - tenkrát jsem neoceňovala že se vlastně starám sama o sebe a nic jiného mě netrápí, až když přišli děti, tak mi došlo, jak skvělé časy to byly - i s tím učením. Dneska si jenom říkám, že jsem neměla být blbá a alespoŇ VŠ zkusit,ale tenkrát jsem chtěla být strašně samostaná a hlavně nezávislá na rodičích - možná by se mě dneska byla veterinářka, bo jenom o tomto oboru jsem případně uvažovala - no ale šance byly i tenkrát malé a tak jsem to ani nezkusila.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 19:42
- Nahlásit
jana33
No to vůbec. Vidím to na manželovi (ježiš, to je divný - sem si ještě nezvykla).
EvkaS
No taky na to s oborem nejsem nejlíp, vždycky si nadávám, proč jsem si nevzala třeba tělocvik - zeměpis. Ti mají za semestr 4 předměty. Já jich mám 21. Prostě trouba...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 19:45
- Nahlásit
bilksa
A jakou aprobaci děláš?
Vlasta
Na vejšku není nikdy pozdě
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 19:47
- Nahlásit
Vlasta
Na střední já taky vzpomínám skvěle. To byly právě ty skvělý léta studentského života. Ještě nás bylo na konzervatoři málo, takže jsme se všichni znali a chodili jsme pařit všichni dohromady. Jooo, to bylo super.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 19:47
- Nahlásit
. Ti mají za semestr 4 předměty. Já jich mám 21.
To máš za semestr jako dvacet jedna zkoušek a zápočtů? To snad ne
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 19:49 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
jana33
Mám celý první stupeň. Jj, mám 21 zápočtů, kolokvií a zkoušek.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 19:55
- Nahlásit
bilksa
Tak to je maso,kam se s deseti hrabeme
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 20:10
- Nahlásit
jana33
No některý zápočty jsou snadný, třeba jen za semestrálku, ale stejně.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 20:14
- Nahlásit
Vlasta
Jo, střední škola ještě šla, to bylo fajn.
bilksa
No, my měli 10 zápočtů a zkoušek za semestr. Taky nám dávali dost do těla.. uf uf, je mi z toho mdlo, jen si na to vzpomenu.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 20:22
- Nahlásit
JJ,a to jsem ještě byla na střední škole v Kroměříži a jednou za měsíc jsem jezdila domů. Připadalo mi to neskutečně svobodnější než doma )
Jezdila jsem na koně, za klukama, pařba taky sem tam nějaká, ale to moc ne...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 21:12
- Nahlásit
Vlasta
Jéé Kroměříž mo je srdcovka
Tak to já si VŠ teda užívala, první semestr a tři chemie byly krutý,ale jinak to byl fakt krásný studentský život mezi zkouškovýma Koně jsem stíhala, pařbičky byly - ne teda se studentama z mé školy,ale se studentíkama od kamarádky ze ČVUTu a bylo fáááájn ))))
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 09:33
- Nahlásit
Zuzana T
Ahoj, ne neposilal, jsem nejak v utlumu, nebo nemuzu vybrat fotku, ktera by se mi libila...
No uvidime...
A co prckové? My včera museli poprvy zastřihnout drápečky...
A pan prvorozený mister green (má zelenou stužku) už má téměř 3/4 kila ... je to king. Taky už máme pár prvních jmen. Ale ještě nic nepovím.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 09:36
- Nahlásit
Dobré ráno,
to ještě spíte?? Tedy mimo Míry - ten je aktivní!
Mira A
jaký budou jména?? Jakože stejně tématicky a nebo každé jinak, ne že je sem budeš psát?
|