Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2010 11:42
- Nahlásit

EvkaS
Hele doporučenejch je věcí

Mira A

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2010 11:43
- Nahlásit

jana33
EvkaS
Mira A
Si tady dělám prdelky z titulama a Greeny mi leze z rákosí po 5 vteřinách - se vždycky chodí zeptat jestli to jako fakt myslím vážně.... jestli se počítá každý další povel od 4 o jednu dolů, tak my máme kačenu v momentě,kdy jsme u mínus 5 joooo na každýho jednou dojde!!! Furt to říkám....

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2010 11:46 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Vlasta
Néé,on ti chodí říkat, vlez si tam proto sama,když po tý kačeně tak toužíš

Mira A
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2010 11:49
- Nahlásit

Tak a je to tady. Po dvou dnech slibovani jsem konecne vystavil fotky na web. Jeste to tedy nemam u nas na webu, ale vam tady dam vyhodu : Mrkejte sem

choco
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2010 11:57
- Nahlásit

EvkaS
No není z toho ve svý kůži...nedávno jsme měli u nás návštěvu malou tříměsíční RR...hrál si s ní, nutil jí uzlíka, spíš Ellie,vypadala na tu,která je z toho zpruzená a nenechala si malou ksobě přiblížit...no a pak jsme se sedli ke stolu, já v klidu,že ji Andy vzal v pohodě a najednou řev, malá skočila po Andym zakousla se mu do spodního pysku a on po ní vyjel,takže měla po zubu památku taky. Teď na víkendu s holkama a s malou dalmatinkou jsem mu už raději nechala košík - pro jistotu,i když jsem ho měla u sebe, byl na zahradě mezi nimi jen po chvilkách a když ulehnul, tak jen u mě a nebo jsem rovnou odvedla nahoru do klidu, bez košíku akorát na procházce,kde má možnost si jít po svých bez otravování ostatních ...a bylo na něm vidět,že jako na chvilku to jde, ale odvařený z toho nebyl a když se přiblížila,když ležel u mě,tak už odvracel hlavu a bylo vidět,že tohle ne...a pak zase v neděli se i na chvíli rozdováděl s Kokinou,ale chvíli a měl dost...když u nás byli na víkendu kluci od kamarádky, tak to proběhlo v klidu, protože od sebe udržovali odstup sami od sebe...takže momentálně si u něj v tohmle nejsem vůbec jistá, musím mu ukázat,že ho nikým cizím otravovat nenechám a dávat ho fakt do klidu...takže fakt nevím,jak bych teď štěndo u nás řešila, musela bych je furt hlídat a oddělovat :/

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2010 12:08
- Nahlásit

choco
Hele,ale to je normální,že když se mu malá zkousla do pysku,tak jí srovnal. Naši ze začátku F taky posílali někam, resp, nadšeně jí přivítali a pak když zjistili,že zůstane,tak jí dávali najevo, že se bude chovat slušně - Roze to vyrželo tři dny, Samovi taky,ale ona ho pak rafla do pindi,tak mu to zas trvalo další čtyři dny,než jí vzal na milost

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2010 12:11
- Nahlásit

Mira A
moc krásné fotečky

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2010 12:11
- Nahlásit

Mira A
Nádhera,krásný myšičky

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2010 12:14
- Nahlásit

Mira A
jsem to prohlídla a ty suchý jsou už krásný, ale ta narozená mokrá myš - to je nic moc... no já vím, že jsem nevypadala taky nejlíp, ale nevěděla jsem o tom..

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2010 12:26
- Nahlásit

Míro ,Evko - nejedete někdo do Prahy - potřebuji fotografa - nějak mi to nejde,uf uf.E.H. chce fotku celé rodinky- prý nějakou povedenou....

bilksa
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2010 12:27
- Nahlásit

Mně se hrozně líbí ta, jak je štěndo v porovnání s Brůčinou tlapkou, to je krásný...

choco
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2010 12:47
- Nahlásit

jana33
Asi písnu mailík,ať to tady nezaplácávám nářkama u štěndíků

Zuzana T
Mohla bych říct přítulovi,sice nemá tak vybavenou techniku jak Evka nebo Míra,ale jsme v Praze a mohl by se pokusit

Mira A
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2010 12:51
- Nahlásit

Zuzana T
Já cestu mít nebudu, ale ja se ti zeptam Blanky.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2010 14:29
- Nahlásit

Jste hodní,to byl jenom vzdech - já něco spáchám.Ale Evko - ty až dojedeš na kukačku,tak s foťákem,jo?

Mira A
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2010 14:37
- Nahlásit

Zuzana T
Blanka se tam muze ve ctvrtek stavet k veceru kdyz budes jeste potrebovat. co ?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2010 14:56
- Nahlásit

Mira A
To ať se klidně staví,když nic jiného,tak pokecáme!!!!

Mira A
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2010 15:00
- Nahlásit

Zuzana T
Tak já jí dám ssebou foťák a tvojí adresu. Samozřejmě ti ješte zavoláme. Jo a volal jsem ti teď z prace, tak se nediv co to tam mas za číslo. 3737atd...

EvkaS
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2010 15:00
- Nahlásit

Zuzana T
Zuzi, když to vyjde, tak pojedu v sobotu na trénink do Mladé Boleslavi (tedy spíš až do Doks), takže bych to mohla vzít po dálnici přes Prahu a zastavit se (i s foťákem).

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2010 15:03
- Nahlásit

jana33
hele, už je to zas borderteriérka? co je s lakelandem?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2010 15:08
- Nahlásit

EvkaS
tak jedeš jo? Včera jsem mluvila s Míšou, říkala že se s Tebou musí domluvit ....

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2010 15:16
- Nahlásit

Lucie od Arta
To si mě pleteš,o lakelandovi jsme nikdy neuvažovali. Jen jsme původně chtěli paní jagošovou,ale přece jen máme zbytky zdravého rozumu

EvkaS
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2010 15:19
- Nahlásit

Vlasta
Píšu, že "když to vyjde". Záleží na tom, jak bude Maxovi, protože když to nebude dobré, tak je tu nemůžu nechat bez auta. Takže se rozhodnu v pátek. S Míšou jsem domluvená. Neboj dám vědět, ráda bych jela.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2010 15:45
- Nahlásit

EvkaS
Jé přijeď - jsem sama domááá - tak podrbeme!

bilksa
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2010 17:00
- Nahlásit

Zuzana T
Zas tak sama ne, máš tam pěkně veselo....

EvkaS
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 08:01
- Nahlásit

choco
Já Andyho chápu. Štěnda jsou ještě "nevychovaná" a nevím, co se sluší a co ne. Takže je v pořádku, že ho Andy upozornil, že tak tedy ne. To Maxínek a pak později i Larča vždy mrňouse taky vychovávali. Proto je důležité je nenechávat úplně o samotě a hlídat, aby ten starší měl pořád stejně pozornosti jako před tím a hlavně měl svůj klid a tudíž i ty musíš mrňouse usměrňovat a ukazovat, co může a co ne. Myslím, že je to opravdu o zvyku a o těch pravidlech. Každopádně to chce určitě promyslet. Ale nebála bych se toho.

bilksa
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 09:07
- Nahlásit

Já když jsem si přinesla Charlotte, tak ovčandě bylo pět. První týden s ní nemluvila, ale nic jí nedělala, pak najednou zlom a ukusujou se vlastně v kuse až do dneška. Bohužel nezasvěcení si myslí, že se rvou... A trochu se jich bojí...

Jinak chodíme každý den do lesa cvičit a mám ze Charlottky ohromnou radost - sice se po výstřelu ještě ke mně vrátí, ale už po mne neskáče a nehlídá si mě, normálně jde zase slídit. Ještě před týdnem jsem jí od sebe nemohla znova dostat, dobře čtvrt hodiny, jsem ji měla nalepenou u nohy. Myslím, že je to velký pokrok.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 09:08
- Nahlásit

EvkaS
jana33
Pomáháte mi s agitací???

bilksa
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 09:14
- Nahlásit

Zuzana T
Ale že jim to jde, co.... Já bych taky potřebovala pomoct - přesvědčit taťku, jinak by to bylo v pohodě.

Jak se daří mamině a mrňousům??

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 09:28
- Nahlásit

bilksa
Tak sem taťku nasměřuj
My se ted vrátili z venčení,vyráželi jsme už po sedmý,abychom to zvládli než bude obr hic. Ale tady se teď stahujou mračna a je echt dusno,tak asi přijde buřina

bilksa
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 09:40
- Nahlásit

My máme úplně jasno, vyrážíme na koupačku.

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání