Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
ati
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 11:50
- Nahlásit

Fifi
jasně Ati dostala k vánocům a ráno jsem šla za ní a kotec plnej výplně a tělíčko na několik kusů,ale když byla maličká tal spala s velkou plyšovou opicí. Měla ji za mámu,jak jsem ji zapoměla dát do ohrádky tak ječela jak pominutá a dostala MÁMU a byl klid.

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 11:51
- Nahlásit

ati
Agata mela takovyho tygrika dlouhonohyho, moc z nej nezbylo...
Zacina prset! To teda bude ledovka!

ati
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 11:53
- Nahlásit

No supr ,muj chlap jel do Prahy koupit naší ratolesti pračku. Tak doufám,že dojede

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 11:58
- Nahlásit

ati
V Praze pry tez mrholi... Hele, at vezme pracky 2 a jednu hodi k nam!

Meggi
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 12:06
- Nahlásit

ati
To my je na tohle právě učíme a Tarina to ovládá na 1 s hvězdičkou a prcková taky moc dobře ví, že bez dovolení jít nesmí!!! Ale není to tak, že by jsme nechali vrata dokořán celý den, chcem je jen naučit, že prostě vrata jsou hranice i když jsou otevřený, aby jseme třeba v klidu zajeli autem dovnitř a nebo když je potřeba je nechat otevřené dýl.

Velkého plyšové medvěda jsem jí dala taky jednou v noci, ale ráno měl absolutní kremaci chudáček (byl bráchův a dostal ho když se narodil, takže se míša dožil jen svých 30 )

ati
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 12:19
- Nahlásit

Meggi
to je na medvěda dost vysoký věk
A u nás svítí sluníčko héééééééééééééééééééééč

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 12:22
- Nahlásit

ati
Jen pockej, uz ti tam posilam mracouny!

ati
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 12:23
- Nahlásit

Fifi
jen si je nech,nemusím mít všechno

Denis
# Zasláno: 20 Led 2006 13:08
- Nahlásit

Nemáte někdo na prodej takovou tu chlupatou kočku? Potřeboval bych něco na hraní pro svýho rotvajlera - jen vážně!!!

jessiertw
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 13:17
- Nahlásit

Ahoj holky! Tak konečně pátek! Už se těším domů a půjdeme s psiskama ven. Dášo minule když jsem byla se psima venku a vláčeli mě zas někam za psem, jsem přemýšlela o tom, jak to děláš ty s prochajdama? Chodíš na etapy??
Jinak zítra jedem do Polska na výstavu, tak třeba něco nafotím..

ati
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 13:25
- Nahlásit

jessiertw
Ahoj,jo chodím na etapy.Někdy vezmu dvě holky ale to je skoro o život
Vystavuješ ?

jessiertw
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 13:35
- Nahlásit

No to věřím..nevystavuju, nestihla jsem přihlásit..my až Brno. Jedem s dobrmankou a s Mazlikem. Jenže v dobících v mladejch fenách je jich 8, tak uvidíme..Mazlik snad dopadne dobře..

ati
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 13:49
- Nahlásit

jessiertw
čím větší konkurence tím větší radost z úspěchu. Co z BOBa když je na výstavě jen jediný představitel plemene. Neměl by se tiul zadávat.

jessiertw
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 14:18
- Nahlásit

Jasný, ale poláci mají dobrý zvířata...no, uvidíme )))

ati
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 18:28
- Nahlásit

Fifi
no super,nechtěla bych tam uklízet ale bydlet to zas joooooooo.

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 18:53
- Nahlásit

ati
Taky jsem kulila oka! Hlavne ty bazeny me dostaly!

ati
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 19:48
- Nahlásit

Fifi
a ty koupelny

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 19:52
- Nahlásit

ati
A to auto - hned jsem si predstavila zasvineny holky z pole, jak si vzadu spokojene truni ve stribrny kare!

ati
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 19:58
- Nahlásit

Fifi
jo a chlap na infarkt,že autíčko bude bakané

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 20:06
- Nahlásit

ati
Boli me uz zase hrbet, jdu si ho natahnout.. Tak hezky vikend, zitra mam v planu velevylet s holkama, abych je utahala, tak treba zas vecer...
Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

ati
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 20:11
- Nahlásit

Fifi
jen aby neutahaly ony tebe.Měj se a vrať se zdravá. Pa

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2006 15:14
- Nahlásit

Vracim se zdrava, utahana a totalne promocena. Lije u nas, snih taje, takze brecka. Devenky jsem utahala, hodinka na cvicaku a pak jeste hodinka ostry chuze v lese - a jsou jak matohy, uz spinkaji! A zitra, pokud nebude uplne hnusne, ceka Amyka jeste cvicacek s bubakem, snad tam sebou nesvihnu, uz ma paru jak slon...

ati
Člen
# Zasláno: 21 Led 2006 15:14
- Nahlásit

Fifi
ahoj,už jsi zpět? a celá?

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2006 15:19
- Nahlásit

ati
Ahojda. Uz jsem to napsala vyse.

ati
Člen
# Zasláno: 21 Led 2006 15:28
- Nahlásit

Fifi
sme se sešly. Já dnes na cvičák nešla ,leje a holky by promáčený až na kůži. Ja jsem vařila tak na mě ten déšť začínal namrzat je ledovej vítr. brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2006 15:31
- Nahlásit

ati
Tady je to taky hnus fialovej. Na cvicaku jeste nelilo, jen obcas kapka, a pak jsme byly v lese celkem schovany pod stromama.. Ale - bunda durch, boty durch, feeeny jak vodni psi... Rozmrzam zvolna, a uz se desim zitrku...

ati
Člen
# Zasláno: 21 Led 2006 15:38
- Nahlásit

Fifi
Tvoje holky doma uschnou,ale moje bérušky by mohly v kotcích nastydnout. Ati je tak nateklá,že to vypadá jako by ji vzadu rostla druhá hlava.

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2006 15:44
- Nahlásit

ati
Jj, uschnou, vydrbany frote rucnickama... Berusky nemaji v boude slamu?
No jo, dyk Atus je velka holka - u Amy to jednu dobu vypadalo, ze se uzuz schyluje, ale nakonec nic... Ale myslim, ze to taky nebude dlouho trvat, kamosi dogousi se o ni pokazdy veeelmi eroticky zajimaji, predtim to pro ne byla jen takova zizalka nezajimava..

ati
Člen
# Zasláno: 21 Led 2006 16:01
- Nahlásit

Fifi
Samozřejmě ,že maj ale pak by měly mokrou postýlku.

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2006 16:06
- Nahlásit

ati
Jak muzes rikat boude postylka!?
Sem koukala, po delsi dobe, ze jste si soukromnicily s Bonzikem! A ze jste takovy sadistky, to jsem netusila... Tupym nozem... Kousek po kousku... BRRRRRRRR.

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání