| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 17:55 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
ati
Jj, pilinky jsou narez!
Sem ted cetla po delsi dobe diskusi na klub. strankach - to je zvlastni situace... Netusis, o jakyho psa se jedna?
|
ati
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 18:57
- Nahlásit
On psal i na Můj pes. Rodiče uvádí Xarina a Lady a chovatelku Magdu M a ještě do toho zamotal Archiho Ballotadu. Tak to v tom má nějaký chaos,Lady působí v ch.s. Gerix. A s tím RTG nevím jak ví,že je špatný?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 19:01
- Nahlásit
ati
Aha, ja mympsovi nebyla chvili, jdu to precist... Ale fakt tomu nerozumim... Chce davat zalobu - kvuli podvodu a musi jen behat s lopatou a uklizet hov.. Nechapu.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 19:05
- Nahlásit
Fifi
Já taky ne, bral si ročního psa,viděl jak se chová. Prý má pes špatný RTG,ale nevím jak na to přišel když mu chovatelka neposlala výsledky. Je to celé zmatené,za krmení dal 12000 za půl roku,a pes mu kálí do bazénu.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 19:30
- Nahlásit
ati
Tak jsem to precetla a navic se mrkla i jinam na net. Puvodne pan pejska na inzeratech nabizel, neb ma vyhodnou pracovni nabidku a psovi se nemuze prilis venovat - tot pro zajimavost(Rotvajler s PP,věk 18 měsíců, pes výstavního vzhledu, vyrovnané povahy, zdravý, hravý, přátelský a komunikativní, vhodný i k dětem, toleruje kočky, neútočí na ostatní psy, důvod prodeje - dostal jsem výhodnou pracovní nabídku vyžadující maximum času, tudíž nemohu objíždět se psem výstavy, jen vážnému zájemci....)
Z receneho fora jsem vycetla, ze ceka od 18 mesicniho psa rtw plne hlidani a strezeni domu. Za to, ze tomu tak neni, vini chovatelku spatnou socializaci.To by ale asi pes nebyl komuniativni a vhodny k detem, ze? A posleze do toho zamotal jeste ty DKK, ze snad si chovatelka(ale ktera vlastne??????) nechala vyhodnotit kycle, udajne vysledek spatny, a jemu to zatajila pri prodeji... UUUUffffff. A na tomto se ted toci jeho zaloba pro podvod.
Muj nazor: Zajimalo by me, o jakeho chovatele jde, u p. M. jsem nenasla zadny vrh, ktery by vekove odpovidal danemu psikovi. Jak muze mit zaloba cloveka, ktery ocividne psum nerozumi, mit podporu vedeni klubu? A hlavne, kde je onen rentgen k sehnani? By me zajimalo, cim krmi, 12000 za krmeni, to at se pak nedivi, ze mu pes se.e i do bazenu!
Mas v tom vetsi jasno nez ja? Fakt cele situaci nerozumim... A hlavne je mi lito pejska, ktery urcite casem dospeje a rtw ostudu delat nebude...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 19:39
- Nahlásit
Fifi
Aha hračka přestala bavit, podle rodičů by měl být ,,G" vrh Gerix. A podpoře klubu moc nevěřím. Určitě by hlídal ale musel by se trochu podpořit a trénovat. Mě čuby hlídaj od mala ,ale maj podporu smečky i moji. Chudák pes ten si asi užívá.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 19:54
- Nahlásit
ati
Jasne, ale proc do toho mota p. M.? Fakt nechapu... Ja doufam, ze se vse vyresi rozumnou cestou, protoze tohle mi prijde ujety.
Amyk zacal hlidat po prvni kruhovce, samozrejme s podporou ostatnich holek. Chce to ale se psem neco delat - vsak mu kynologicka verejnost na mympsovi dala jasne najevo, co si o nem mysli..
No jo, no. Jsem se rozcilila...
No nic.... Uvidime....
|
Barča
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 19:58
- Nahlásit
mymamebokseravišmyušmame
|
Barča
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 20:02
- Nahlásit
bokser
|
ati
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 20:04
- Nahlásit
Barča
no to se máte
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 20:05
- Nahlásit
ati
Ted byvala Ami nyni Barca psala, ze ji zas na pc radi mala dcerka...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 11:27
- Nahlásit
Ahoj, je tu někdo já se sama bojím,nehlídám ani neštěkám
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 11:46
- Nahlásit
ati
Ahojky!!! Tak jsem si to taky letěla přečíst, ale jen na stránky rk, páč na mujpes nesmím. Ten pán je vážně hulvát, samolibej sobec a podle mě si chtěl jenom zvýšt svoje sebevědomí skrze psa. Chudák pes, od toho idiota se lásky nedočká. Je to škoda.
Jinak jak jsem si stačila všimnout, tak s Vetamixem spokojenost.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 12:04
- Nahlásit
Pastelka
ahoj,Je to smutné chudák pes,jak má mít sebevědomí když od páníčka nemá žádnou podporu.Na cvičáku jsem měla chlapa,který nadával že jeho pes je blb a nemá zájem o obranu. Koukala jsem jak budou dělat v kruhovce,no a co myslíš chlap tam stál jak .......no a pes nevěděl co má dělat. Byl uposlouchaný ,nejistý. Vzala jsem ho já a hecovala ho na šupáka, pes se otrkal a odnášel si vítězně hadr z kruhu. A pak ho zavolal PÁNÍČEK,pes hadr pusti a přišoural se k němu. A když jsem mu řekla,ža chyba je v něm,že musí být psovi oporou tak odsekl,že toho se od něj nedočká. Tak jsem ho poslala do háje,jen psa je mi líto.
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 12:05
- Nahlásit
Čau holky!! Prosím o radu...když je Kim narozenej 1.7.05, tak 15.4.06 už jde do mladejch, že??
|
ati
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 12:22
- Nahlásit
jessiertw
ahoj ,jasně. Kam razíš na výstavu
|
Meggi
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 12:29
- Nahlásit
Zdravím všechny rotwaileří paničky, koukám, že je Vás tu už i více. Samozřejmě, jsem o víkendu zas mimino nezměřila, ale zas mi pro změnu málem zlomila obě nohy vejpůl. Všeho se bojí telátko moje černý. Jsem fotila druhou čubu s páníčkem na 4kolce soustředěna a to tele rozeběhnute to do mě našila v plný rychlosti a ještě koukala jak tydýt co jí tam překázím Jsem nevěděla zda jí mám vynadat, či jí začít litovat, ale nakonec jsem ráda, že alespoň kulhavě mohu pokračovat v procházce.
Ale mám tu jinou věc, se kterou mě všichni začali strašit a chlap samosebou taktéž
Stalo se Vám někdy, že by někoho z člena rodiny nepustil jeden z vašich rotvíků domů??? A co by jste v takovym případně psovi udělali, kdyby Vás osobně nechtěl pustit??? U nás tomu chlápkovi co má 3 rotvíky to udělal pes, že nejdřív nepustil jednu dceru po čase ani tu drouhou a průser pak nastal když něchtěl pustit ani manželku. On je to teda magor, takže bůhvico jim udělal a nakukal, ale strejda má taky rotvičku a ta tetu taky ještě když byla mladá nechtěla jednou pustit domu, tak teta čekala až přijede strejda a ona si vklidu dojde domu (oni jí ale moc vycvičenou neměla, čuba spíš cvičila snima než oni sní
Nám teď všichni známí začínaj vyprávět čeho všeho jsou rotvíci schopní se dopustiti i na svých pánech atd. Přítel je z toho celej vyplašenej, já to beru s nadsázkou, ale přeci jen mě napadá myšlenka až mi mimino dospěje a rozhodne se mě jednou nepustit domů jak se mám zachovat
|
ati
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 12:55
- Nahlásit
Meggi
Tak to se musím smát,že nepustí domů. To opravdu není záležitost psa, prostě jen nejsou pro něj autorita. Normální vychovanej pes si to nedovolí a pokud to někdy v dospívání zkusí tak se mu musí dát najevo kde je jeho místo,a to musí být až za rodinou. Jo a pro přítele,naši měli maltezáka a tak ho nezvládli,že je pokousal kdy si vzpoměl,nepustil tátu ani do postele a pokud ho chtěli vykoupat tak jsem musel a přijet já.
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 12:56
- Nahlásit
Jedem 15.4. do HK na krajskou..snad tam nebude taková konkurence
FIFI - nejedeš se taky mrknout na erdely?
|
Meggi
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 13:03
- Nahlásit
ati
No já si to ani neumím představit, že za 3 roky bych měla stát před vratama a prosit psa, ať mě pustí dovnitř Mě to ani v myšlence nenapadlo, že by mohl nastat takovýto stav, ale když ti několik lidí vtlouká do hlavy takovéto příběhy, tak o tom člověk začne trošku dumat: No v mém případě, kdyby to udělala, tak jí asi srovnám okamžitě (což se doufám nikdy nestane). Ona teda zatím je taková hodná telecí, všeho se bojí, děti miluje, nejrači na ně skočí tak aby spadly, ale do dospělosti se může ještě hodně změnit!!!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 13:06
- Nahlásit
Meggi
Ono se dá hodně poznat i z povah rodičů,prarodičů atd.Pokud je tam hodně vyrovnaných povah a se správnou výchovou tak by to mělo být OK.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 13:12
- Nahlásit
ati
No to je děs!!! My měli na cvičáku taky takovýho poděsa chlápka. Svýho rotvíka zase neustále trestal a snažil se ho podřídit, jenže pes se nakonec zapřel a bylo to. Nechápu, proč se takový lidi vůbec psům věnují, když jim nedokážou dát ani krapet lásky.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 13:17
- Nahlásit
Pastelka
Asi si zvyšují své ego,jsou to většinou poserové,kteří se schovávají za zlého psa,a pokud takovej není tak pryč s ním.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 13:17
- Nahlásit
Meggi
Jéé to my když jsem ohlásili tu radostnou zprávu, že budeme mít rotvičku, tak to bylo podobný. Zprávy typu Blesk a NOva: pes snědl půl obličeje vlastnímu majiteli a pod.... Hlavně od rodičů a blízkého okolí.Někteří naši známí k nám od té doby odmítli chodit na návštěvy.( Aspoň jsem konečně poznali jaký jsou )
|
Anonymní
|
# Zasláno: 18 Led 2006 13:19
- Nahlásit
ati
Prarociče neznám a rodiče byli chudinky zavřený v kleci 1x1m a matka byla z německa). Otce mi původně něchtěla ukázat, že prý jedný pani roztrhl ucho, ale pouze z radosti, že na ní vyskočil. Já jsem ho, ale chtěla vidět za každou cenu. Nejdřív mi tvrdila, že štěňata nikdy nejsou po rodičích, ale vždycky po prarodičích, ale pak mi je ukázal. Nechtěla ukázat asi z toho důvodu, abych neviděla v čem je tam drží!!! Pes byl teda nádhernej skákal 2m vysoko, ale opravdu je radostí, že někoho vidí a že ho snad někdo pustí na procházku!!!
|
Meggi
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 13:20
- Nahlásit
Anonymní jsem já, nějak mě to odhlásilo
|
ati
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 13:24
- Nahlásit
Meggi
To se mi taky stává, od koho ji máš. Asi jsi to psala ale já jsem hlava
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 13:24
- Nahlásit
ati
No právě. Nemá to cenu, jenom bych se rozčílila. Nás si chovatelka docela slušně proklepla, když jsme volali na inzerát, že chceme koupit naší Kytičku. Ty to určitě z pohledu chovatele znáš taky. Ale na někom se to holt asi nepozná, že je omezenej a neschopnej vztahu se svým psem.
|
Meggi
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 13:27
- Nahlásit
Pastelka
K nám se zatím nikdo nebojí chodit, ale šílené historky o rotvailerech si neodpustí!!! Jenže přítel se už od začátku bojí, že až malý vyroste tak mu sežere Tarinu a že jestlí jí jenom jdnou něco udělá tak jde okamžitě z baráku (tak to půjdem asi spolu) a pak jestli se podhrabe a uteče a někoho vnoci zakousne a takhle už začíná plašit plašan
|
ati
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 13:30
- Nahlásit
Pastelka
Ode mě chtěla jedna pani záruku,že pes bude mít obrovskou hlavu,tak se ptám a kolik by ra hlava měla měřit a co když bude mít o cm míň to ho utratíte.Takovou záruku jsem ji dát nemohla ani nechtěla a poslala jsem ji jinam. Za čas mi volala ,koupila psa od chovatelky která tomu rozumí(já jsem blbá)a to záruku ji dala.Raději nechci vidět jak asi pejsek dopadl.
|