| Autor |
Zpráva |
Barča
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 16:02
- Nahlásit
bokser
|
ati
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 16:33
- Nahlásit
A Barča řádí. Jste tu ještě
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 16:40
- Nahlásit
Baruška je holčička šikovna.... Jsem tu, zatim...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 16:52
- Nahlásit
Já nakrmila krakeny a šla bych spát,bolí mě hlava.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 17:00
- Nahlásit
ati
Jdu tez chystat papu. Tak di spat, taky bych nejradeji zalehla... Tak mozna zas vecer...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 19:20
- Nahlásit
ati
Dasi, mas mailicek!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 19:51
- Nahlásit
Fifi
už jsem koukala,ani jsem nevěděla že nám náš kocour dělá thajskou masáž. A já mu říkala že je úchyl
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 19:58
- Nahlásit
ati
Pro dnesek papapa, jdu koukat na krasobrusleni...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 12:12
- Nahlásit
Jste dneska nechaly rotvicky nekam zapadnout!
Kokal jste nekdo na vcerejsi krasobrusleni? Ta nase chudinka hodila takovej pad, az mi bylo zle, mohla si zlomit vaz...
Tak kde ste kdoooooo?
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 13:54
- Nahlásit
Ahoooj! Je tu někdo? Haloooooo !
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 14:24
- Nahlásit
Pastelka
Achojky... UUUUUUZ jsem tu!
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 14:30
- Nahlásit
Fifi
Dneska je to tady nějaký opuštěný...Máš nakoupeno a odklizenej sníh? U nás taky včera napadal, hned natál a přes noc umrznul a pěkně to teď klouže. Kytka se dneska ráno natáhla hned před barákem.Musela jsem se smát jak na tom ledu tančila, ale měla jsem jako vždycky samozřejmě strach o klouby.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 14:35
- Nahlásit
Pastelka
Jojo, vse hotovo. Pul hodiny jsem vyhrabavala auto ze snehu! Desny. My zatim led nemame, spis spoustu snehu. Ted holky chroupou zvykaci kosti, pokukujou po sobe a cekaji, ktery co upadne!
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 14:41
- Nahlásit
Fifi
No jo, smečka je smečka...musí to bejt sranda, ale taky pěkná hodnička. Kdysi jsem chodila na cvičák s dvěme pesanama a bylo to dost náročný.Navíc malý a velký plemeno, takže plnej batoh předmětů, stopovačka, aportíky, piškotíky. No aspoň se člověk nenudí.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 14:43
- Nahlásit
Fifi
Mohli ti holky aspoň postavit sněhuláka! Místo toho válení doma, viď?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 14:45
- Nahlásit
Pastelka
Ja na cvicak beru jen Amy a chlupatici, Tlustoprdka si vali sunky v perinkach...
A na vychazky ted chodim s kazdou mladou zvlast, Amy ma pubertu, tak si ji potrebuju usmernit o samote... A na dvorku se devenky snazi, z erdela vetsinou ze zaveje kouka jen chlupatej ocas...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 19 Led 2006 14:51
- Nahlásit
nevimže tomužeštonapsatbokser
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 14:52
- Nahlásit
Pastelka
A ostatni dneska asi fakt zapadaly nebo nekde umrzly...
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 14:58
- Nahlásit
Fifi
No tak to teda máš taky co dělat, než odcvičíš a hlavně vyvenčíš. Jak se projevuje ta puberta u slečny rotvice ?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 15:01
- Nahlásit
Pastelka
Ted necvicime, je moc snehu... Slecna pubertacka obcas dela, ze je hlucha, zasekne se a neco dulezite cucha.. Obcas prijde na muj vkus ponekud pozdeji, je vic roztekana, samostatnejsi, ma proste svoji hlavu - a ze od erdelky odkoukala takouvou tu terieri palicatost, radsi ani nezminuju.
Ale mam vyhodu v tom, ze za aportek se muze pretrhnout, tak snad se ji za chvili rozjasni v palici!
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 15:11
- Nahlásit
Fifi
No pane jo! Co nás to čeká! Ještě, že to není napořád....
My konečně po 6 týdnech zase pošupajdíme na cvíčo, za bubákama. Už to potřebuje jako sůl. Navíc pojedeme vlakem, páč páníček jede do práce, takže to bude zážitek.
Dáváš něco na klouby?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 15:19
- Nahlásit
Pastelka
Na klouby varim praseci nozky, z nich pak sulc, mam taky chassotton ale jinak tem pripravkum mloc neverim... Spis se snazim Amyka drzet ve stihle linii, aby v dobe rustu kloubiky moc netrpely.. Dorota mela prvni posledni, a jak jsme s vazama dopadly..
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 15:26
- Nahlásit
Fifi
Já právě taky dávám.Alavis, ale za tu cenu bych měla tunu prasečích nožek.Ty dávám samozřejmě taky. Ptala jsem se veterináře a ten mi řekl, že vlastně nikdo neví, jestli ty přípravky pomáhají. Dobrej fór!
Tak já budu muset letět za těma mejma andílkama. Už na mě určitě čekají. Tak bouřlivě, mě ale přivítá jenom ta nejchlupatější z domácího osazenstva. Zatím ahooooj! Podrbej za mě holky za ouškama.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 15:32
- Nahlásit
Pastelka
Papapa.. At se venku nerozplacnes!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 17:13
- Nahlásit
haloooooooooooooo to jsem jááááááááááá je tu někdo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 17:16
- Nahlásit
ati
Aaaaaaaaaale neeeeeee, zapadly vlastenec!!!!!!!!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 17:43
- Nahlásit
Fifi
No skoro,byla jsem nakoupit a pejsům buchtičky přivezla. Zítra už musím konečně zavolat na veterinu a domluvit si termín RTG. Vždycky na to zapomenu.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 17:48
- Nahlásit
ati
Jezkovo voci, uz jsem malem zapomnela - ty a psi buchetky...
Ja myslela, ze pujdete az v unoru... No jo, dyk ono se musis nejak driv objednat, vlastne! Pojedes primo ke S.? Nebo k Š.?
|
ati
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 18:08
- Nahlásit
A kdo je Š
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 18:12
- Nahlásit
Šilhavy...