Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 17:55
- Nahlásit

ati
Ty brdo, to je teda babca! chudinka mala...
Ja mela vcera v noci taky show, Amyna blila jak Amina! Asi skoro do 3 jsem kolem ni litala a bala se, jestli nam ji dobrotivy soused treba neotravil... Hodila savli snad 10, furt to v ni hrkalo.. Nakonec vyhodila z briska: ukradenej hadr na nadobi, 2 kameny, kus piskaka a spoustu pilin! Je to dobytek popelnicovej. No a co myslis, ze dela ted? - uz zase zvejka poleno!

ati
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 18:11
- Nahlásit

Fifi
Tak to znám,Ajda je taky všežrout.Když byla mladá tak sežrala novou froté fusekli.Dostala projímadlo na zvracení a ona ko strávila.

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 18:18
- Nahlásit

ati
Vetsinou ji ty jeji hnusy taky projedou strevama a pak se jen divim, kdyz uklizim eance. Ale tentokrat si do zaludku nasyslila az moc bordelu...

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 18:29
- Nahlásit

Jeeee, ted koukam, ze nase forum rotvikaty ma dneska MESICNI vyroci!

ati
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 19:50
- Nahlásit

Fifi
To by se mělo oslavit

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 19:55
- Nahlásit

ati
Tak bez slavit, ja si jdu nechat namasirovat zada, mam asi vyhozenej obratel!

Meggi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 09:42
- Nahlásit

Ahoj holky, vy jste se tu v RTW diskuzi rozjeli, že ani všechno přečíst se to nedá,
Mám jen dotazek. Meggi roste potrvůrka v neděli jí bude 8 měsíců a páníček si stěžuje, že neštěká. Je pravda, že je trošku víc než flegmatická a hned tak nikdo jí nezvedne když hajá, já mu říkám, že je ještě malá tak proč by měla na někoho neustále blafat u plotu. No kdyby jste slyšeli to její blafnutí, tak si budete myslet, že se na Vás řítí nějaké obrovské metrákové hovado , má strašně hluboký hlas. Včera na prochajdě někde blafal nějaký pes za křovím Tarina hned začla lítat a blagat taky a moje talátko zaujalo velice bojovný postoj, roztáhne zadní nohy zapře se a pak hluboce a strašidelně blafne, ale neječí jak protržená jen hluboce blafne třeba 2x a pak zkoumá a znovu blafne. Řikala jsem jí hodná štěkej, ale to na mě hodila takovej pohled jako, co asi dělám, přece se tady neuřvu jak kámoška Tarina. Takže můj dotaz spočívá v tom, zda vaše holky s klukama štěkají jako každý jiný pes a nebo je to vzácnost jak u naší mladý. Ona je teda rapl v noci se na srnky a bůhví co ve tmě může taky uřvat, ale to je jiný štěkání takový jemnější a spíš hučí než štěká

Kalliope
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 12:37
- Nahlásit

mno když je Píďa doma a v noci spinká a slyší, že se děje něco u souseda, tak si tak šestkrát, sedmkrát štěkne a pak jde spát, když je u plotu a provokuje ho nějakej pes, tak si jentak povrkává, ale neštěká, to samý, když je veknu tak neštěká, to jenom když je doma, tak asi nemá přehled a to si i štěkne, ale veknu.....ticho po pěšině.

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 12:38
- Nahlásit

Meggi
Ahojda. To vis, jsme to drbny!
Moje rotvikaty madam taky nejsou dvakrat upovidany. V baraku nesteknou ani nahodou, zato dvur hlidaji jak sane. Ale to neznamena, ze by rvaly nonstop, jen se vztekaji, kdyz nekdo projde apod... A starsi cuba ma nekdy zvlastni steky - vyrazi ze sebe takovy dloooouhy zavyti a pak teprv zacne normalne bafat. Oni rtw nejsou ukecany, stekaj, jen kdyz maji duvod. Dej mlady cas, urcite se zlepsi, a pokud ne, tak to Taruse okeca misto ni...

Meggi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 12:48
- Nahlásit

Fifi
Já jí nechávám v klidu, pro mě je to furt miminko a líbí se mi taková jaká je, ale páníček je z toho nervní, že chtěl hlídacího psa. Včera v noci tam lítal po zahradě a snažil se jí strašit , ale mladá na něj nejdřív koukala a byla ve střehu a pak šla pryč a pak ho zas šla pozorovat a běhala z ním! Jsem mu na to řekla, že ho poznala po čuchu, že to byl on, ale že prý určitě né! Můj názor je ten, že kdyby to byl někdo cizí a takhle tam strašil tak už jí měl v zadku i když jí je 7 měsíců . Ale na lidi naše telátko moc neštěká, to spíš blafne když jde člověk se psem a nebo na neznámé zvíře u prostřed noci to jí jde vidatně. No teď je zima, takže chrní ve sklepě v postýlce, tak je v noci ticho

Pastelka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 12:48
- Nahlásit

No ahojky holky !! Tak koukám, že jsme se tady krásně sešli!!!
Naše Kytice štěká v noci, když se něco šustne na chodbě-nasadí podivně hlubokej hlas, na cvičáku na lumpíky(pochopitelně) a hlavně s oblibou na nás, když se nás snaží všemocně přemluvit ke hře.To je schopná vyštěkat díru do mozku. To se na mě moje drahá polovice vždycky podívá a praví, že měl za to, že jsem tvrdila, že rotvíci štěkaj, jenom když k tomu mají vážnej důvod.

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 12:51
- Nahlásit

Meggi
Se ji nedivim, ze v tyhle kose chrape na postylce! Ty bys litala po tme v mraze? Panickovi rekni, at ji nestrasi, sama za chvili dospeje a zacne hlidat - to maji rtw v sobe. Taky by ji mohl pomoct cvicak - a obrany, urcite by se rychleji rozsvitilo...

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 12:53
- Nahlásit

Pastelka
Nazdarecek! To Amyna teda takhle ukecana neni... Ta vazi kazdeho slova..

Meggi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 12:57
- Nahlásit

Fifi
Já ne já byla doma v teple, páníček šel holčičky vyvenčit a pak šly zavřít do sklepa do postýlky, aby se tam nepočůrali . No na cvičák se chystáme už dlouho, ale ještě furt nějak to nevyšlo Jojo, to že začne hlídat sama, jsem mu už taky řikala, ale připadá mi, že je to jak do dubu a pak mi stejně vpálí, že s mojí výchovou nezačne nikdy hlídat

Pastelka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 13:00
- Nahlásit

Meggi
Nic si z toho nedělej, oni ty chlapy jsou vůbec nějaký takový...
Ten můj si zase myslí, že je Kytka nějaká malá a tak jí taky teď pořád pozoruju, jestli je normální.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 13:02
- Nahlásit

Fifi
No je taková ukecaná. První povel kterej vážně výborně ovládala, bylo "štěkej". To šlo opravdu samo.

Meggi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 13:04
- Nahlásit

Pastelka
Tak u nás povel štěkej je velkej neznámej to na mě civí a diví se co že to jako po ní chci

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 13:09
- Nahlásit

Meggi
Jasne, ze nechape, co po ni chces, nejdriv ji to musis naucit... Ja uz tady nekde psala, jak Amynu ucim stekani - jediny, co zabralo na stekani, bylo, kdyz jsem napodobovala zvuky prdeni...

Meggi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 13:10
- Nahlásit

Pastelka

Jojo chlapy jsou takový náročný jak na ženský tak na čuby My jsme taký nějaký malý a takový a makový. Jo kdy jste u rotvíků přešly ze štěněčích granulý na dospělácké??? V roce nebo později nebo dříve???

Meggi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 13:11
- Nahlásit

Fifi
Tak to už jsem zkošela taky, ale na to my reaguje hrozným divením a pak si chce hrát

Pastelka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 13:14
- Nahlásit

Meggi
No já měla tenhle problém s ovčandou. Nechtěla vůbec štěkat. Byla z útulku a když jsem si tam pro ní přišla, tak mi řekli, že je asi možná němá, protože jí nikdo nikdy neslyšel štěkat. Povel štěkej se nakonec taky naučila, ale bylo to drsný. Ona byla hodně žravá, takže dokud nezaštěkala, nedostala najíst. Nakonec se to podařilo. Myslím, že Meggi to naučíš určitě i jinak, když si psala, že štěká v noci.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 13:20
- Nahlásit

Meggi
S těma granulema nevím, ale myslím, že tak kolem 1,5 roka. Máš to určitě na obale toho krmení, který dáváš. Tady všichni krmí masíčkem.

Meggi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 13:21
- Nahlásit

Pastelka
My v noci spíš hučíme než štěkáme, ale pronikavé je to taky dost!!! od Tariny okoukala, že si může stoupnout na studnu a hučet do prázdna tak už to taky tak praktikuje
Já se vždycky musim smát, když jsme na procházce a jdeme okolo jednich lidí co vlastní tři rotwíky a ty začnou štěkat, tak oproti občasnému hlubokému bflafnutí Meggi je ten jejich dospěláckej štěkot jak malých podvraťáků Doufám, že až vyroste a naučí se štěkat na to co má, tak jí ten hlas nezjemní

Meggi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 13:23
- Nahlásit

Pastelka
Taky krmím masíčkem, ale i granulema, dávám jí žrát ještě pořád 2x denně ráno a večer, tak jí to různě střídáme. Granule stejně dostává z 99% s konzervou či jogurtem, samotný jen v nouzi. Koupila jsem Brita je hrozně aromatický tak to nevypá jen jak suchý granule

Pastelka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 13:29
- Nahlásit

Meggi
Aha! Jak to myslíš aromatický? Není to slaný?

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 13:36
- Nahlásit

Pastelka
Neni nad vareny, vid? Zrovna mi rozmrza srdce a hrubomlety hovezi....
Meggi
S tema stenecima granulema bys to mela poznat na fence - kdyz doroste, je zbytecny do ni cpat detskou energetickou stravu... Ja driv prevadela pejsany na dospelacky granule tak kolem roku...

Meggi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 13:42
- Nahlásit

Pastelka
Já nevím, jestli je to slaný, já to nechutnala , ale z pytle je cítit aroma pořád a ty granule nejsou suchý, ale trošku takový mastný. Chutnaj jí, před nimi měla Acanu a tu suchou nepapala. Podívám se na sležení a pak písnu v pondělí pokuď čas v práci dovolí.
Fifi
No poznat, ale jak, ještě bych jí chtěla trošku povytáhnout v kohoutku, zatím ještě nezačala mohutnět, tak jí koupím ještě jeden pytel dětských a v tom roce to asi utnu, ono to akorát vyjde.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 13:47
- Nahlásit

Fifi
No jasně, není nad vařený. Jenom jsem se chtěla zeptat, jak si psala, že bereš i škvarky, tak jak je krmíš? Nebo to mají pesani jenom jako mlsku? Meggi

Tak to ochutnej!

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 13:49
- Nahlásit

Meggi
Me vzdycky kolem roku zacaly psice po stenecich granulich tloustnout.... Mlada zacne mohutnet az tak kolem 2 let, a granulema ji vysku moc nesrovnas - co ma dano v genech, takova bude... A uplne rtw dospeje a "dodela" se az tak na 3 letech, takze fakt to zatim na 8 mesicich neres...
Jinak, urcite je lepsi rotvikovi granule namacet, uz jako prevenci pred torzi zaludku!!!!

Pastelka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 13:49
- Nahlásit

Meggi
Kolik měří a váží Meggi ? Aspoň odhadem. A kolik jí vlastně je?

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání