| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 13:51
- Nahlásit
Pastelka
Skvarecky davam obcas do papani, tak hrsticku kazdy. Jsou hrozne mastny, takze by se holky moje mohly pos..t. A taky je obcas davam Amy na konec stopicky, ale zase, jen trosku... By z nich byla za chvili jak koule!
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 13:52
- Nahlásit
Fifi
Do kolika měsíců asi tak ještě poroste do výšky ? Do 10 ? Nebo do roka? Asi je to u každýho jinak, viď?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 13:53
- Nahlásit
Jen pro porovnani - Amy bude 16. taky 8 mesicu. Vysku odhaduju na 61-62 cm, je jak zirafa. Vahu nemame, ale urcite ma pres 30 kg, a to ma stihlou linii. Kvuli kloubum ji se zradlem drzim zkratka...
|
Meggi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 13:55
- Nahlásit
Pastelka
Zvážit jí nemám kde, až půjdem na veterinu tak si snad dobrovolně stoupne na váhu a měřim jí už asi tak měsíc v duchu, pak na to vždycky zapomenu, ale už je o dost větší než labradorka, takže přes těch 55 bude mít určitě snad doufám. O víkendu se k tomu snad dokupu a konečně jí změřím. V neděli jí bude 8 měsíců, narodila se 15.5.2005
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 13:59
- Nahlásit
Pastelka
No, tezko rict. Vyslovene do vysky se Amy vytahla nejvic mezi 7-8 mesicem, teda ted. A doufam, ze vic uz neporoste. Jakmile fenka poprvy odhara, uz se vic nevytahne.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 14:01
- Nahlásit
Fifi
Jéžiš toto letí! Vzdyť jí před chvilkou bylo 6 měsíců! Tak to je celkem hodně vysoká! Myslím, že s tou váhou přidej. Dneska Kytku taky změřím a vypravíme se na veterinu zvážit. Je taky hodně štíhlá a osvalená, ale skoro jí neuzvednu.Amyk bude mít možná něco ke 40 kg. Co ten drápek? Už se to hojí?
Ty škvarky taky zkusím, ale jen jako pamlsek.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 14:02
- Nahlásit
Fifi
Tak to doufám, že to první hárání přijde, až bude ještě trochu větší.
|
Meggi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 14:04
- Nahlásit
Fifi
Ježiš hárání, malá se ještě nehárala v lepším případě musela hodně nenápadně, No, ale snad na první hárání až v osmi či devíti měsících není pozdně???
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 14:07
- Nahlásit
Pastelka
No, ja ji typuju tak na 33-35 kg. Zvedat jsem ji teda nezkousela, zrovna mam dost co delat s pateri...
Od nedele nebyla na vychande, je jak z divokejch vajec, ale rekla bych, ze uz se ji to vyrazne zlepsilo.. Uvidime, treba se ji ted v ne na cvicaku zase roztece krev...
Jinak, jako pamlsek brat skvarecky - mnooo, sama uvidis. Budes mit ruce samy sadlo, budes opatlana a pro Kytku tve ruce budou neodolatelne!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 14:08
- Nahlásit
Meggi
Bud v klidu! Stara cuba harala v 7 mesicich, Amyna zatim porad nic.... A Ati jeji "malicka" zacala harat ted, tedy v 11 mesicich. Takze se nestresuj, kazda fenka to ma jinak, stejne jako zensky..
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 14:27
- Nahlásit
Fifi
Tak to teda raději ne. Radši uvařím srdíčko a nasáčkuju do mrazáku.Teď chci koupit ten salám pro psy a nakostičkovat ho. Srdíčko bude asi stejně nejlepší.Piškoty nám nějak přestávají táhnout. Když mám v kapse něco masitýho, tak je poslušnost lepší minimálně o 50 %. Však to znáš sama.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 14:28
- Nahlásit
Fifi
S těma zádama ti teda nezávidím ! Musí to pěkně bolet a hlavně to hodně omezuje. Šetři se!!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 14:29
- Nahlásit
Pastelka
No, vsak jsme se o tech mnamkach nedavno bavily! Super, ze srdicko zabralo... Jen aby ti salam pro psy neflusla, kdyz uz je zvykla na lepsi!
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 14:39
- Nahlásit
Fifi
No jo, zkusím koupit kousek a uvidíme. Zbaští ho určitě, jenže potřebuju, aby byla nadšená a ne jenom najedená.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 14:43
- Nahlásit
Pastelka
boli to, omezuje to, v noci se nevyspis... Kdybych misto ruky mela ten piratskej hak, vyslo by to nastejno...
Jinak jsem po delsi dobe koupila Pangamin - a tos mela videt tu show... Jak holky zaciti kvasnice, jsou jak hyeny. Takze muzu na poslusnost brat i bobule.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 14:53
- Nahlásit
Fifi
Jejej, to musí bejt ale vopruz !!! A to jdeš na cvičák, to si teda dobrá! Jenže ty bys s holkama za chvíli nevydržela, viď?
Já dávám prďole pangamin pořád. Je fakt, že je při chuti. Ráno, když dostává 1/3 denní dávky, se občas stane, že se nají, chvíli zírá do prázdný misky a pak začne plakat.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 14:55
- Nahlásit
Fifi
Je to sice ode mě ošklivý, ale představila sem si tě okamžitě s tím pirátským hákem a musela jsem se smát...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 15:12
- Nahlásit
Pastelka
No, vsak ja se taky smala. Na cvicak pujdu, jen jestli to hak povoli..
Precti si forum Utulky..., je hned navrchu. Nekdo ma zhruba pulrocniho rtw stenika i v tehle mrazech privazanyho u boudy na samote, pry je s PP. To bych se na to podivala! Ty lidi jsou HOVADA!!!!!!
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 15:16
- Nahlásit
Fifi
To si jdu přečíst ! Tak to je teda fakt hnusný!!!!
Měj se fajn, za chvíli budu muset letět. Přes víkend zkusím sesmolit nejaký to povídání. Hezký víkend !!!!!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 15:21
- Nahlásit
Pastelka
Papapa, krasny vikend a podrbkej Kyticku na brisku!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 16:24
- Nahlásit
ATUS -
kdepak se celej den poflakujes???? Hupky dupky na net!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 19:24
- Nahlásit
ATUS -
kdepak se celej den poflakujes???? Hupky dupky na net!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 19:38
- Nahlásit
Fifi
Ahoj už jsem tu, byli jsme v Německu,utrácet. Nejvíc pro kočky,psy a sejkorám jsme přivezli. Jo Ajdě jsem koupila protiskluzové ponožky. Ta měla radost teď ji to šlape.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 19:41
- Nahlásit
ati
To jsou ty agenti FBI... Ty si zijou! Jak vypada protiskluzova fusekle? Si to predstavuju tak, ze vezmu normalni ponozku, plivnu na ni nebo na ni necham slintnout dogu, necham zmrznout a dokud to neobrousi, necham fungovat... Pak plivnu znovu..
Nebo ze bych se pletla??!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 19:50
- Nahlásit
Fifi
Jsou vespodu pogumované,je to pro malé děti a potrhlé staré rotvičky. Jdu si dát kafe a vanu. Tak později jestli tu budeš
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 19:56
- Nahlásit
ati
Joo, kafe!? tak jestli mi zada dovoli,budu tu a ozvi se...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2006 18:34
- Nahlásit
Fifi
ahoj,tak co záda ?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2006 18:58
- Nahlásit
ati
Vcera cely den lezing v posteli, hnout jsem se fakt nemohla, dnes po salve prasku uz je to lepsi... Jestli to nebude do 14 dnu OK, jdu na vysetreni a mooozna operaci, hehec!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2006 19:03
- Nahlásit
Fifi
No tak to Ti nezávidím my byly včera na cvičáku,ale byla to komedie.Hluboký sníh,klouzalo to jak mrcha,ale holky se podívaly na jiný cvičák,trochu jsme pocvičily a mastily domů.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2006 19:10
- Nahlásit
ati
Se tak nekdo maaa. Ja misto cvicaku trcela doma. Muzskej vzal holky jednu po druhy do poli na vychandu, aby mely aspon trosku vyziti, a zabralo mu to skoro 3 hod! Je to hodny clovek!
Jinak jsem slysela o Olomouci, ze to bylo fakt drsny, uz mi par kamosek volalo v sobotu, ze je to des - stesti, ze jsme nejeli!
|