| Autor |
Zpráva |
ati
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 18:22
- Nahlásit
[b]Fifi[/btak toho neznám. Ale budem věrný a pojedem za našim panem dochtooooorem. Tedy k S jako samozřejmě Vrátil se mi mužík ,musím ho nakrmit nebo sežere mě
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 18:36
- Nahlásit
ati
Krm, me to ceka ted.... A toho Š. jsem myslela ve srande po precteni diskuse na klub. strankach!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 19:44
- Nahlásit
Aha já to všechno nečetla tak jsem lehce mimo mísu.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 19:58
- Nahlásit
ati
No nekecej, ze bys byla mimo co se cehokoliv rtw tyka!
Jinak nakrmino - pejsice i panecek. Ukol splnen. uuuuf.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 20:02
- Nahlásit
Fifi
někdy toho mám dost věčné pomluvy a intriky. Říkám si kašlu na všechno pustim psy na zahradu dám kafe,co mi bude scházet.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 20:08
- Nahlásit
ati
Sranda je, ze ja od rtw znam snad 2 lidi. tot vse. Taky je mi milejsi jit se psem do poli. A co se deje ted s tim fantomem F., mi jednu dobu pilo krev, rekla jsem si sve, a tim to pro me zhaslo...
A pomluvy a intriky jsou ve vsech klubech.. To jde mimo me.
Ja jsem stastna, ze nejen my dve si tady v klidu povidame a blabolime o nasich rtw!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 21:18
- Nahlásit
Fifi
já vím taky stačí když se zy moje bestie podívaj a už je vše OK a každej je mi ukradenej. A taky si ráda pokecám.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 21:21
- Nahlásit
ati
Sem si uz vsimla, ze ses-jak rika muj muz mne - ukvokana. Vzdycky jen projde - ty uz zase kvokas pres net? oci vsloup - a pokracuje v chuzi..
|
ati
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 21:25
- Nahlásit
Fifi
no jo když u nás v KLACÍKOVĚ je nuda jen jedna normální rodina s leonem. Tak co zbejvá. Tak kvokám tady nebo po telefonu s Bonzikem,a její chlap taky obrací oči. Prej si uvaříme mozek.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 21:38
- Nahlásit
ati
Jeee, ty ses sluchatkove online s Bonzikem, tak to je supeeer.
Ja jsem taky byla z mesta zvykla na vicero aktivit, a zbylo kvokani po netu... A diky par kvocnam si nestezuju - takze, kvokejme spokojene daaaaaleeee.
Jinak - pro zajimavost, vsichni zkuseni vesnicani mi rikali:"Slepice pres zimu nenesou, to bys jim musela svitit.." A ja jim kazim vsechny teorie -totiz i slepice potrebujou pres zimu dostat nazrat, zadny sviceni, prirodni odchov - a mam denne 4-5 vajec od 5 slepic. Ted jich mam v lednici 60! - a pribuzenstvo je lacny si je rozebrat... A starousedlici neveri...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 21:43
- Nahlásit
Fifi
ať si příbuzní trhnou pejsové maj taky rádi
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 21:53
- Nahlásit
ati
U nas zbyva i na pribuzenstvo! Holky obcas dostanou ty nepovedeny... Kdybych mela psum davat 35 vajec tydne, asi by jim bylo zleeeeee...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 22:28
- Nahlásit
Fifi
no tak můžeš poslat těm mojim oni by si dali
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 22:34
- Nahlásit
ati
To urcite, ja mam odber zajisteny..
|
ati
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 22:36
- Nahlásit
Fifi
bůůůůůůůůůůůůůůůůůůů vejce nebudou
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 22:41
- Nahlásit
ati
Tobe ja je klidne poslu, ale abys nedopadla jak teticka z Jachyme hod ho do stroje.. - "tady ti maminka posila VEJCE!" Buhvi, v jakem stavu by docestovaly... Radsi si prijed!
Mas mailika...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 22:46
- Nahlásit
Fifi
tos mi ty vejce poslala mailem? tak já nejdřív skočím pro mísu, aby se nerozflákly až otevřu poštu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 23:02
- Nahlásit
atiati
atiati
Co ty nevymyslis... Kdyby faxem, tak nereknu...
Ja nejdriv cetla...Skocim na misu..
|
ati
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 23:03
- Nahlásit
Fifi
Tam už jsem byla. Měj se .Zítra PA
|
Meggi
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 08:35
- Nahlásit
Achooooj!!!
Dneska ráno jsem z malý chtěla udělat 10 malejch. Může být ráda, že je už veliká a já jí neunesu, jinak by letěla vzduchem zpět přes plot. Mladej ráno odjel do práce a nechal otevřený vrata, abych pak mohla v klidu odjet i já. Čuby mají přísně zakázáno ani tlapičkou přejít za vrata. Já vylezu a Tara je před barákem a zmetek mrňavej nikde tak volám a nic. Vylezu ven a skoro švagr mi řiká, že leží nějakej velkej černej pes před jejich dveřma, že se jí pěkně lekl když otevřel dveře. Tak na ní na zmetka volám a ona si vklidu leží dál. Tak jsem si pro ní musela dojít a nic leží dál. Jsem jí chytla a táhla, po dlaždičkách ještě pěkně jela, ale pak už jsem jí neunesla, jinak bych jí dotáhla až k vratům, protože tohle si fakt nesmí dovolit. Být doma ještě mladej tak by k těm vratům dolítla vdzuchem. Samozřejmě se mě bála a nechtěla poslechnout na místo, takže povel ke mě to přišla tak už jsem jí jen šupem poslala na místo a letěla - se nažrat zmetek. Ale kdyby jste jí viděli, jak si v klídku leží před cizíma dveřma a je tam spokojená
|
ati
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 09:57
- Nahlásit
Meggi
Třeba jen utužuje příbuzenský vztahy a Ty na ni tak zhurta
|
Meggi
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 10:22
- Nahlásit
ati
To si klidně utužovat může, ale mohla by mi to taky laskavě předem oznámit a dostat povolení
|
ati
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 10:46
- Nahlásit
Meggi
Jo a bude riskovat ,že ji to nedovolíš není blbá
|
Meggi
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 11:10
- Nahlásit
ati
I ty vtipálku! Víš jak jsem se ráno bála, kde je čuba, než jsem se dověděla, že se válí sousedům přededveřma!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 11:24
- Nahlásit
Meggi
Ahojda.
Megousku, to ja bych si teda nedovolila, nechat vrata dokoran a domnivat se, ze psice vydrzi jen na dvorku...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 11:25
- Nahlásit
Meggi
Jasně to chápu,ve mě taky hrkne když se zatoulaj. Nejlíp se ztrácí Akim, podle toho co na zahradě dozrává,už ho mám vyhmátlího.Ale poprvé jsem lítala ,volala a ten spratek byl přikrčenej v rajčatech a cháloval .
|
ati
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 11:27
- Nahlásit
Fifi
Ahoj
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 11:28
- Nahlásit
ati
Nazdarek!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 11:37
- Nahlásit
Fifi
včera mě rozesmála moje mamča.Byla v obchodě kde měli zlevněné plyšáky za 10kč,tak na ně koukla a že jsou škaredí. No a doma si vzpoměla,že je mohla vzít psům, mastila zpět ale už je neměli. Tak si nadávala jak je hloupá,za pětku a kolik mohly udělat radosti . Sranda a mě nadávaj,že jim pořád něco kupuju.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 11:40
- Nahlásit
ati
Jeee, plysacci! Ty by i u nas mely velky uspech! Vycupovaly by je behem 10 minut a roztahaly uuuuuuplne vsude...
|