Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2006 18:27
- Nahlásit

ati
Nebud hloupa - to je nejlepsi vyvar z mrtvoly, co znam...I pro lidi...
Ted zrovna varim cast pajslu, holky uz se nemuzou dockat....

ati
Člen
# Zasláno: 11 Led 2006 18:36
- Nahlásit

Fifi
to nějak nechápu,to jako že bychom jim ho měli sežrat

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2006 19:06
- Nahlásit

ati
Jj, vyvar neboli polevka z krutich krku je u nas nb. 1! tak pokud to nejsou krky z vykupu ci jinak pofidernich zdroju, sezerte to psum! A navic, ja uz delsi dobu kruti krky pro nas - panicky nemuzu na polifku sehnat!

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2006 19:13
- Nahlásit

Jeezkovi voci, ted vypadame jak naky dojizdaci po psech! tak jsem to nemyslela!

ati
Člen
# Zasláno: 11 Led 2006 19:37
- Nahlásit

Fifi
Ne pánešek nakupuje jen ve značkových prodejnáchJá krůtí krky vídám v intersparu,ale ty jsou menší. Tohle jsou kusani,plno masa i kůžička
Můj táta kdys sežral krmení pro anduláka,(vařený vejce,kopřiva atd.) nechala jsem v hrnečku. A pak koukám ,že nic nevidím. A táta se diví ,,to bylo pro Pepu?

ati
Člen
# Zasláno: 11 Led 2006 19:39
- Nahlásit

Jo a naše Gábi občas slintá nad psí večeří,přijede z intru hladová a z psího hrnce to tak voní

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2006 19:47
- Nahlásit

ati
Co uz panecek spapal a bylo urceno pro psy nebudu sirit, jeste by se mohl zpetne pozvracet...
Tak at si pejsove zitra mlasknou, my jdeme prave na krmeni dive zvere... Tak pokud mi neurvou ruku, brzo zas napisu!

ati
Člen
# Zasláno: 11 Led 2006 20:27
- Nahlásit

Fifi
Snad aspoň pahejlky nechaj

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2006 20:40
- Nahlásit

ati
Pahejlky zbyly, aspon mam cim psat!

ati
Člen
# Zasláno: 11 Led 2006 20:51
- Nahlásit

Fifi
No tak to zas neměly holky takovej hlad

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2006 20:58
- Nahlásit

ati
Ty mrchy mit hlad ani nemuzou!!! Ale hamtat a chamtit, to by jim slo, a jeste by praskly! Teda krom slechticny erdelky!

ati
Člen
# Zasláno: 11 Led 2006 21:03
- Nahlásit

Fifi
já mám depku z ovčandy,dostává dvakrát větší porce než rotvíci a že to jsou porce,ale je pořád jak nudle. Lítá ve výběhu jak pako,tak nevím jestli ji mám nechat zavřenou a vypasenou,nebo hubenou a lítací,

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2006 21:10
- Nahlásit

ati
Bud v klidu, kamos mel mladyho ovcouna, je to obrik, a furt jak lunt, pritom pejsa dostava porce jak ne dve ale tri vecere pro rotvika! A pes je zdravej... Holt ovcouni... Vystekaji a vybehaji ze sebe vsechno. Navic ten mraz tedka... maji to jinak.
Pokud by i po zime pokracovaly problemy a Irus nepribirala- dej dle me soukrome vet poradny bacha na slinivku... Ale zatim bych se nenervovala - uvidis na jare....

ati
Člen
# Zasláno: 11 Led 2006 21:27
- Nahlásit

Fifi
ona už nabrala byla pěkná,ale zavřená.Je to prostě pako ovčácký.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2006 21:33
- Nahlásit

ati
Jestli ty nemas na ovcouny oko rtw chovatelky... Me vzdycky ovcouni prisli jako nudle, zebra jim lezly, boky propadle - a ono to tak ma byt... To jsem od tupiku zvykla na jinou figuru!

ati
Člen
# Zasláno: 11 Led 2006 21:36
- Nahlásit

Fifi
Ale jo já to beru,že jsou hubení ale ona je chrt. Ale podle mě je zdravá jenom praštěná

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2006 21:42
- Nahlásit

ati
Tak co resis?

Kalliope
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 09:55
- Nahlásit

holky holky, s váma je sranda....

jessiertw
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 11:25
- Nahlásit

Ahojky!!! Ohledně ty ovčandy..známej má psa ovčouna a jak to píšeš ty, je hubenej a lítací. Dostává to nejlepší krmení - granule nejí, takže vařený a nebo konzervy - a stejně pořád běhá jak potřeštěnej a prostě nepřibere. On už je takovej..

ati
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 12:17
- Nahlásit

jessiertw
Kalliope
Fifi
Ha,ha je pitomá co nadělám jen mě vadí ,ža vypadá jako by nedostala nažrat.
Dovolala jsem se do vetamixu,jsou tam velice příjemní,potěšili mě i nížšíma cenama než jsou v katalogu. A přijedou v úterý.
Ale mail jim fakt moc neříká,vůbec o té objednávce nevěděli.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 14:36
- Nahlásit

ati
Ahoj! No vidíš, i v tomhle moderním světě jsou lidi, který na mejly nehrajou...

ati
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 14:44
- Nahlásit

Pastelka
jo,ale hlavně že jsme se domluvili.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 15:08
- Nahlásit

ati
Jo jasně, jak praví vždy má mamimka: Dojdi si tam osobně, to vyřídíš nejvíc.

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 16:04
- Nahlásit

Krasny den, devcatka! Fifinka ma zasekly zada, hec. Neni nad pretahovanou s rtw..

Anonymní
# Zasláno: 12 Led 2006 16:57
- Nahlásit

Fifi
tak jsme měly stejný nápad, já se tahala s holkama. A jelikož jsem kopyto tak jsem se šmejkla ,pleskla na zem,ale hadr jsem držela a Ati mě tahala. Možná by tě to napravilo.

ati
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 17:08
- Nahlásit

To jsem já anonym

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 17:23
- Nahlásit

ati
Me nenapravi uz asi nikdo. Jsem rada, ze pravacku zvednu do vyse oci. A neohnu se.... Jooo, sportem k trvale invalidite.

ati
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 17:32
- Nahlásit

Fifi
Tak pejsové už si mlaskli. Vonělo to hmmmm,pesové jsou jak koule dělové. bude se jim s plným bříškem dobře spát. Aspoň doufám
Ale jsem nešťastná z Ajdy ,nějak špatně chodí.Dala jsem ji moje prášky na klouby a uvidím zítra. Upadla na schůdku a má problém ,jen nevím jestli je to páteř nebo klouby Ach jo staří.

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 17:34
- Nahlásit

ati
Snad to nebude nic hroznyho. V takovymhle mrazu se i Dorota s haksnama zhorsila, takze supajdi vzdycky jen na curando grando a pak hajdy do tepla a do perinek... Ale pater i klouby jsou potvora! Kolik ji vlastne je?

ati
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 17:49
- Nahlásit

Fifi
Bude ji 12 ,má 2/3 a vazy v hajzlu. Už to jednou tak měla,vlastně horší, v noci mě probudila jak plakala,nemohla se postavit. Jela jsem na veterinu a řvala celou cestu,měla jsem strach ,že ji budu muset uspat. Měla zánět v kyčlích,dostala prášky a za dva dny už chodila. Tak snad to dopadne,pořád se nemůžu smířit s myšlenkou,že taky jednou bude muset odejít.

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání