| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 17:51
- Nahlásit
ati
Mi povidej... Ja mam luxusni foto 5 nasich temer 2mesicnich smejdilu, ktery vypadaji jak prilepeny... Dodneska nechapu, jak se nam to povedlo.
Jinak na Prahu uz mam taky prihlasky doma par dni, ale bohuzial, nemam, s cim vyrazit... S Agatou - ta bude harat a s Amykem by to byly vyhozeny penize Ale podivat se pojedu urcite, tak ze bysme se konecne potkaly,?? teda podle RTG Atusky..
|
ati
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 17:54
- Nahlásit
Fifipodívat se pojedu,
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 17:56
- Nahlásit
ati
Tak ze by.... Budu se tesit, jen jestli zrovna nebudem nekde smejdit za zenichem...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 17:56
- Nahlásit
Fifi
Jsem to nedopsala to naše nalezené kotě to odeslalo.Je hrozná pořád pokouší Ajdu ta už ji má dost a velkej kocour se ji bojí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 17:58
- Nahlásit
ati
uz i kocka surfuje...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2006 11:59
- Nahlásit
Fifiahoj včera jsem to nějak utla,přijelo mi dítě
dnes jsem chtěla na cvičák ale není mi ještě ok tak to odložím
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2006 12:12
- Nahlásit
ati
Vsimla jsem si...
My razime na cvicacek zitra, snad uz bude mit Ameka ten drap OK, uz to vypada dobre... Uz muzes pozit nejake potraviny???
|
ati
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2006 12:16
- Nahlásit
zrovna si dělám rýži
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2006 12:21
- Nahlásit
ati
Taky delam rejzu, ale k prasecimu na houbach!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2006 14:08
- Nahlásit
ati
MAS MAILA! prosim, procti, a mailni zpet....
|
ati
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2006 14:39
- Nahlásit
Fifi
stalo se
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2006 17:55
- Nahlásit
ati
Tetovani a spol - jen se vyptavam, neni mi spousta veci jasnych... Jen si chci ujasnit situaci, neni to nic osobniho - navic me snad uz chvilku znas... I my nazory na rtw..
JInak asi taky vyndame antenu FBI - a bude po kecech..
|
ati
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2006 18:44
- Nahlásit
Fifi
to je v poho,pokud by Atině bylo tet. vidět tak ji čipovat nedám. Ale měla jsem obavy aby nebyly řeči,to víš importovaná fena. Tetovat ji budu při rtg,když bude uspana,jsem domluvená se Sedlářem a musím pozvat i poradce.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2006 19:03
- Nahlásit
ati
Ja vim, poradce u pretovani musi byt - ale nezda se ti to postaveny na hlavu??????? Ty ocipujes cubu v ramci predpisu EU, ktera uz otetovana byla, a NAVIC ji jeste posleze musis podle klubu rtw CR po platnem ocipovani znovu otetovat??? Platit cestovni naklady budes poradci samozrejme ty...
Ja jen, ze u erdelu zkratka uz rok jen cipujeme.
Amyne je taky tetovacka videt uz ted naprd, takze - ocipuju - ikdyz to po me bude chtit v budoucnu jen obecni urad a celnici (kdyz pojedem do zahranici, ty to chteji uz ted - bud zretelna tetovacka nebo cipovani), a stejne je mi cip na nic, nebot klub rtw stale vyzaduje POUZE tetovani!?
|
ati
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2006 19:42
- Nahlásit
Fifimáš pravdu,jsou to vyhozené peníze. Navíc jsem přetetovávala už jednou a stejně není skoro nic vidět.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2006 19:55
- Nahlásit
ati
Hele, sorac, ja jsem dneska ponekud naprudena - ty to chapes... takze mi jen v dohasinajicim vseobecnem vzteku docvakavaji nektery veci, a par z nich se tyka i me s Amy... Zeptas se na to pretetovani a cipovani na klubovych strankach ty, nebo se mam opet ztrapnit ja?? Nechci delat zlou krev, ale tohle tema je vcelku aktualni a myslim, ze nejsme jediny,ktery bud uz ocipovaly nebo budou pretetovavat..
|
ati
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 21:57
- Nahlásit
Fifi
dnes mi blbne počítač a tenhle je tak pomalej,než něco odešle to bych tam došla rychleji pěšky.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 22:00
- Nahlásit
ati
Achojda. Tak k nam doraz!
Uz ses OK?
zdravi smiracka
|
ati
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 22:12
- Nahlásit
Fifi
OK to ještě neni,ale lepší.Zatím
šmíračka2
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 08:03
- Nahlásit
Fifi,
hele díky, to je fakt dobrej nápad, nenáročný........hmmm, furt přemejšlim mno díky. Jo holky, v sobotu jsem dělala zkoušku z výpočetky - za 1 ! V pátek 13. dělám z politologie, 54 otázek, zatim jich umim 5, myslim, že vůbec nestíhám. Navíc na cvičáku mi na chůzi před vánoci řekli, že teda by jako očekávali, možná, že bychom někdo po létě, šli s Píďou teď nevim na co - asi ZM, kdo se v tom má furt vyznat. Myslim, že je asi zklamu, pač Píďa si furt lehá jak hajtra, už jsem vyzkoušela sto způsobí, jak ho naučit aby si lehal normálně,jako každej jinej pes, způsoby jsem vyčerpala, jsem moc pomalá, než zareaguju pes už leží rozvalenej na zemi jak prostitu
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 08:38
- Nahlásit
Ahoj holky!!! Nějak vás zanedbávám máte taky tak šílenou zimu jako my?? hrůza -17 st. Jak se mají pejsci a co vy?? My jedem v neděli do ty Olomouce, už se těším...a přihlášku do Brna máme odeslanou
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 12:22
- Nahlásit
Kalliope
Gratulace ke zkousce!!!
A co Pidy a zkousky tyka - tak si vybor muze rikat, co chce... Kdyz se na zkousku budes citit, pujdes, kdyz ne, nikdo te nutit prece nebude. A ze si blbe Pindik leha - za to je jen bodu ztrata. On se ti vyvali jako uplne na zadicka? nebo jen na bok?
jessiertw
Prdis na nas, zijes jen tim nahatcem!
Bych te zneuzila - pisnula bys mi treba na maila po vystave seznam prihlasenych erdelu? proooosiiiiim, prooooosiiim...
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 15:07
- Nahlásit
určitě ti to v pondělí napíšu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 15:12
- Nahlásit
jessiertw
Supeer! Kdybych do ty doby schrastila vysledky jinde, dam sem vedet.
A co Bara s Bakyskem? Neumrzli v tom vasem velemrazu? U nas je to jen kolem -5 st. takze zadna hruza...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 9 Led 2006 15:58
- Nahlásit
Fifi
ahoj u nás bylo taky -17,hrůza vařila jsem pesum čaj s mlékem a medem. Ti mlaskali,a naše maličká je ode dneška celá ženská
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 16:08
- Nahlásit
Anonymní
Ze by Atuska????
Tak to gratulujeme k hormonum!!!! Ze si ale dala na cas, potvora!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 16:10
- Nahlásit
Jsem se zapoměla přihlásit Mě haraly všechny feny až v roce. Maj dlouhé dětství.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 16:18
- Nahlásit
ati
Asi na ne dlouho sislas! Me harala Dorota na 7 mesicich, a Amy taky vypada, ze uz rychle dospiva, jeji kamosi dogousi ji ted zacinaji brat jako zenskou a furt ji sexualne obtezuji....
|
ati
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 16:55
- Nahlásit
Fifi
mě na 7 měsících hárala fena z prvního vrhu,a byla hotová ,oteklá sotva se vlekla. Není o co stát šak to známe
Zase bude mrznout teda už mrzne,je jasno a svítí měsíc a Ati ho chtěla chytit dnes má den,ráno jsem přidávala slámu a nosím ji ve velkém vaku. Ati běhala po zahradě a najednou zahlédla lumpa a šla ho zneškodnit. Já táhla vak na zádech a ona na mě skočí,zakousla se,no a její váha na má záda.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 17:18
- Nahlásit
ati
Dorota s tim haranim v tomhle veku nemela sebemensi problem, dotedka je jak hodinky, kzdych 5,5 - 6 mesicu... Tak nevim, jak si to myslela..
Tady uz taky prituhuje, mrzne a mrzne, ale teplomer zaryte ukazuje nulu! Jinak Amy ma ten drap porad naprd, v ne jsme nejeli na cvicici cvicak, ale jen na vybehavaci cvicak s dogousema, a stejne ji z toho valila krev, ma odspodu odstiply drap, takze ji kouka luzko - bleeeee, o snih si to vzdycky okrouha... Ona to fakt neresi, lita a kolem ni krev. Tak mam v planu aspon tydenni klid - ale to bude tezky.
|