| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 21:25
- Nahlásit
ati
uz davno, ted jsem delsi dobu dopisovala s erdelari, to vis, ten zenich nam neda spat..
A na tv sem fakt necucela, staci mi monitor
|
ati
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 21:29
- Nahlásit
Fifi
a už postoupil nějaký do první linie
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 21:34
- Nahlásit
ati
prvni linie se zacina zvolna rysovat..
A chat nejak nestiham, je tam moc veci najednou... treba tomu casem prijdu na chut
|
ati
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 21:41
- Nahlásit
Hm na Cz-pes je přehlednější,ale zůstanem tady
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 21:43
- Nahlásit
ati
Ja se novinkam nebranim, ale tady stihnu udelat par veci, nez mi prispevky zmizi, odpoved si promyslim a vubec... Az budes nekdy tady na chatu, tam rada skocim, ale ze bysme si predtim zavolaly???
|
ati
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 21:48
- Nahlásit
Fifijo pošlem sms ať jsme IN
koukala jsem jak se Ati mění jednou je víc do máma podráhý do táty,prohlížela jsem i tety a strejdy a něco v ní taky zůstalo. Je to sranda.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 21:56
- Nahlásit
ati
Mne Ejmeka chvili pripomina Bernase, za tyden kouka jak Dorota a za dalsi tyden ma hlavu a vyraz jak typickej nemcour. ted se hrozne meni... Je dlouha jak tyden, vysoka jak mrakodrap a navic vrtule nakonci..
|
ati
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 22:10
- Nahlásit
Fifi
Ati roste celkem souměrně jen v ksichtě se mění.
A ty rachejtle ji rozveselily,koukala jsem že noruje a čekala jsem že vytáhne krtka,ten se u nás snaží a ona vyhrabe rakety
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 22:24
- Nahlásit
ati
Tak ted jsem se fakt zasmala!!! Soused nelenil, jak tady taje snih, tak vylez na pole, sesbiral zbytky nasich rachejtli po silvestru a vse nam za tmy hodil pres branu! Kdyby rek - bezte, vadi mi to tam, posbirejte to, ani nemuknu a zitra to posbiram - ikdyz z mych zkusenosti do jara vse zmizi...
Holt, vesnicka mentalita
|
ati
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 22:48
- Nahlásit
Fifimy se taky bavíme soused má FABII ,když přijede domů vezme kyblík houbu a celé auto umyle i s gumama .Stačí mu tak 2-3 l vody a houba na nádobí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 22:57
- Nahlásit
ati
Uvedomely motorista, chrani sve gumy proti mestske soli!
Takze nez jsme prisli na to, ze mame bordel za branou, holky to stihly roztahat po dvorku a furt mi sem nosi nejakou tu petardicku...
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2006 14:54
- Nahlásit
Ahoj holky!!! Tak jsem konečně tady! Nejdřív bych Vám chtěla samozřejmě poprát všechno NEJ do Novýho roku!!!!
Svátky jsou fuč a já teď v práci nevím kam dřív skočit Je to děs!
Copak je novýho? Koukala jsem, že Fifi vybírá ženicha.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2006 19:33
- Nahlásit
koukam, ze sem Pastelku prosvihla snad zitra, to uz bych mela byt pres den online...
Fifi vybira zenicha a budou erdelatka prdelatka
|
ati
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2006 20:33
- Nahlásit
Fifi ahoj, ty bereš maso od vetamixu?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2006 20:49
- Nahlásit
ati
ano prosim
|
ati
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2006 21:07
- Nahlásit
A necháváš si zavážet,jaké je nejlepší a min odběr
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2006 21:33
- Nahlásit
ati
Minimalni odber je - rikaji 50kg - cehokoliv - granule, maso, ryze, prilohy... Ale privezou i min. Beru hovezi hrubomlety 1kg - to je super, pak drstky - smrdi, ale chutnaji, dvoukg tlacenky mlete hovezi s drubezim - taky slusny(bacha na samotny mlety drubezi, to je plny kosti, hnus). Rybi piliny- skvela vec, skvarky - taky mnamka. Hovezi kusovka je skvela, ale to beru jen vyjimecne. Mela jsem objednany i kruti stehna, ale ty zrovna nemeli...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2006 21:34
- Nahlásit
A k tomu mam jeste maso z jatek - vemena, cely veprovy pajsly, nozicky, usi...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 13:46
- Nahlásit
Tak jsem na chvili tadyyyy! Pastelko - ses tu? Co Kyticka a rachejtle?
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 14:52
- Nahlásit
ati - Píďa je teď chudák na vedlejší koleji, celej leden mám zkoušky, do práce odjíždím kolem osmý, vracím se v šest, pak se musim drtit a drtit, takže poslušnost už jsme necvičili tak 3 týdny, stopy jsme nedělali měsíc, jediný na co mám čas, je odinová prochajda víc ne, kde mu dám takový to párkrát ke mě, k noze, sedni lehni vstaň, a to je asi tak všechno, mám pocit že mi všechno utíká mezi prsty, mám z toho deprese, Píďovi bude 11.ledna 1rok a co umí.....? Odpovim si sama, nic a je to moje chyba.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 14:59
- Nahlásit
Kalliope
Nebud smutna Ted v zime bys toho stejne moc nenacvicila a na jare se do toho obujete!
A Pidovi uz predem za me potres tlapkou k narozkam!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 18:54
- Nahlásit
Taaak je tady dneska nekdo???
ati
Kde se flakas???
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 19:33
- Nahlásit
Já se hlásim!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 19:48
- Nahlásit
Handy
Kdyz ty nemas rotviiiiicka tupiiiiicka
Jinak, pomohl ti v necem ten odkaz na klub retrievru???
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 19:58
- Nahlásit
No hele já ty stránky znám, takže díky za radu
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 19:59
- Nahlásit
Handy je registrovanej právě v tom klubu
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 20:03
- Nahlásit
Ale právě ten loveckej výcvik by mě docela lákal. Nebo dogdancing, s tím máš nějaký zkušenosti?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 20:08
- Nahlásit
Handy
Ja jsem spis na sportovni vycvik, ale zkus pro zmenu tenhle odkaz - http://www.dogdancing.wz.cz/ to je oficialni nebo http://www.novysvet.wz.cz tam agility cvici spousta ruznych plemen a nektery i koketuji s dog dancingem i fisbee, tak ti poradi urcite lip, nez ja.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 20:09
- Nahlásit
Handy
A kdyz te laka lovecky vycvik, tak proc s tim nezacnes neco delat? Prave na tech oficialnich strankach labiku by ti mohli chovatele poradit nejlepe...
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 20:14
- Nahlásit
Možná spíš ten tanec nebo agility- já jsem strašně nerozhodnej člověk, až si s tim lezu na nervy
|