| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 17:05
- Nahlásit
ati
Privezou tekutiny... A stejne musim, jinak bysme nemeli my co do h... Uz je ti lip?
|
ati
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 17:09
- Nahlásit
Ujde to ,zrovna jsem přišla z procházky.A mám toho jak buchet. Dám kafíčko a hupnu do vany dám pár temp ke špuntu a zpátky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 17:14
- Nahlásit
ati
Hlavne se neutop... Ja se ani ven nedostala ale snad to zitra odpolko napravim.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2005 16:53
- Nahlásit
Tuk tuk
|
ati
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2005 17:08
- Nahlásit
Už jsem tuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2005 17:19
- Nahlásit
Hosi se venku bavi s prskacima kulickama, tak jsem na netu, nejak to dneska nehodlam prehanet. Zkratka vecer jako kazdy jiny...
Co vy - bude megaparty??
|
ati
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2005 17:24
- Nahlásit
Ne máme pozvaný sousedy a před půlnocí vezmu domu Ati ostatní postali večeři a prasečí nožky ,tak jsou zalezlí.Já nemám konec roku ráda,jednak zase o rok starší,pak ty rachejtle.Dřív jsme děli oslavu na cvičáku,to bylo super, pustili jsme pesy a blbli a byla pohoda.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2005 17:29
- Nahlásit
Fifi
užij si oslavy a v příštím roce všechno nej přeje celá naše rodina i ta chlupatá(rotvíci+páneček)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2005 17:33
- Nahlásit
ati
Diky, ale jak jsem rikala, slavit moc nebudu...
Taky posilam cele tvoji smecce pozdrav a prani hlavne pevneho zdravi! Kdybys mela chvilku, tak se ozvi. Pa
|
ati
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2006 14:40
- Nahlásit
Tak konečně je po oslavách a já měla hned dobrej nástup do Nového roku. Nadala jsem sousedům do orgánů,byli jsme doumluveni,že budou pálit rachejtle před dům a ne na kotce,a samo že pálili idioti.
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 09:29
- Nahlásit
Ahojky!!! Vše nej do Nového roku přejeme
|
ati
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 10:26
- Nahlásit
Ahoj jak bylo
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 12:00
- Nahlásit
Ahojky, bylo krásně, škoda, že už musím zas trčet v práci ve čtvrtek jedeme s Kimem na trhání zoubků, tak držte palečky..jinak Barunka už si ho očuchala, ale ten zmetek malej je na ní drzej a štěká S Bakounem ještě neměl tu čest..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 12:29
- Nahlásit
Ahoj holkyyyy!
jessiertw
Tak at to Kimika moc neboli - budou ho uspavat? Stary cube taky trhali spicaky, byla jak krokodyl - mela jich 8 misto 4, ale zakrok trval jen chvilku.. Drzim palec!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 12:31
- Nahlásit
jessiertw
zůstaly mu špičáky to máme zas ebou..a jak se Barunce líbí.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 13:22
- Nahlásit
Fifi
ahoj ,že ty jsi dospávala po oslavách
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 14:36
- Nahlásit
ati
Kdepak, dru venku, az se ze mne kouri - uklizim drevo. A holky ho zase vynaseji!
Pravda, vcera jsem si chrupla o neco dyl, ale to tady vsichni.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 14:42
- Nahlásit
A koukala sem, ze rtw skoncil na 53.miste v soutezi plemen na HBO. Trumfly nas i chihuahuavy!
|
Strakuše
|
# Zasláno: 2 Led 2006 16:27
- Nahlásit
chihuahavy jsou krasny
|
Strakuše
|
# Zasláno: 2 Led 2006 16:29
- Nahlásit
ale celkem zbytecny,pač moc je člověk nepomazli a obranari taky asi nic moc
|
Strakuše
|
# Zasláno: 2 Led 2006 16:30
- Nahlásit
ale celkem zbytecny,pač moc je člověk nepomazli a obranari taky asi nic moc
|
ati
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 16:37
- Nahlásit
Fifibyl to podvod,proto jsem na to kašlala.Není to soutěž plemen ale největších podvodníků
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 16:49
- Nahlásit
ati
Ja vim, ja tam taky pak uz hlasy neposilala... Co holky, po Silvestru a strelbe na kotce jsou v poho?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 16:50
- Nahlásit
Strakuše
Kdyz je clovek nebo rotvik nezaslapne, treba je i pomazli... A takova civavka zakousla v lytku - pane, to je obranar!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 16:56
- Nahlásit
Fifi
holky jsou snad dobré,nejvíc jsem měla obavy z Ati a Iry,ale druhý den jsem je vzala ven a pořádně tleskla. Ani brvou nehly,tak snad.Kámošce střílel ujetej soused přímo do kotců,má útulek a on se přistěhoval k nim do ulice a chce je zrušit.Je to hovado,Evka už mu dala pěstí.teď měla připravenou lopatu ,ale byl daleko.Tak se vzduchem letěla cihla Má tam i naleuená štěňata,setra s PP,kterého našli uvazanáýho v lese a pod.A ten dement se takovým zvířatům mstí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 17:04
- Nahlásit
ati
Ja taky mela strach o Amyka, prvni silvestr... Ale nakonec to bylo naprosto v poho, pres pulnoc jsem je zavrela do kuchyne, a pak si spokojene venku vystekavaly na ty svetylka..
Teeda, to musi bejt magor! To by mohl nekdo u nas zkusit! Asi by to manik neprezil.... Nastesti mame z jedny strany chalupare, ktery v zime nejezdi a z druhy strany rodinu se psem, takze no problem. Nakonec u nas na pidivsi nejvic strileli hosi od nas z domu - ale vyhnala jsem je do poli....
|
ati
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 17:11
- Nahlásit
Fifilidi dovedou být krutý,u nás maj psy skoro všude,ale na řetězu a ven se dostanou jen když přijede vet očkovat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 17:34
- Nahlásit
ati
To dovedou! Nastesti my jsme takova "psi" vesnicka, kde i nektery usedlici svoje psy venci! Moc jich neni, ale lepsi nez nic.
A uz jsem prisla na to, od ceho mela Amyna tu bouli na brade - holky vytahly starou pneumatiku - a pustily se do ni. Takze si dnes uz skoro zahojenou tlamu znova servala!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 17:58
- Nahlásit
Fifito je koza,hlavně že víš od kud vítr fouká
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 18:06
- Nahlásit
ati