| Autor |
Zpráva |
ati
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 17:22
- Nahlásit
Fifi
Myslela jsem to tak že s pozdějším háráním o nic nepříjde. A ty zkušenosti naše osobní
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 17:26
- Nahlásit
ati
Taaak to joooo, ja myslela, ze jste pak mely nejaky vazny problemy - nebo fakt mely?
Pozdeji se rozhara - pozdeji vyspeje - o to dele bude tvoje "malicka"! Ja v tom nevidim zadny problem, kazda fenka to ma jinak. Erdelka harala na roce veku...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 17:30
- Nahlásit
Fifineeeeeeeeee nemela jen byla ještě miminkovatá a už hárala
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 17:34
- Nahlásit
Dorota pro nas byla i tak "stenatkem" az do 4 let!!! Rozcapena Tlusta Berta!
Dneska ses uz na nejakym rychlejsim pc, uz ani nemusis nikam chodit...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 17:37
- Nahlásit
Fifi
jo ale zase blbne pripojeni asi namraza
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 17:47
- Nahlásit
ati
A co teprv, az vam pod tihou staryho snehu a vlivem mrazu vyplivne elektrika!!!?
Me se sousedama taky blbne pripojeni..
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 08:38
- Nahlásit
včera jsem se dívala na pořad-pes přítel člověka a byl tam zrovna Rotvík ukazovyli o něm skoro všechno, cvičení, štěnata ... bylo to docela hezký možná že to budou opakovat. Byo to na spektru
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 09:41
- Nahlásit
Ahojky, teda dnes je extrémní mráz, fuj! Psi jsou pořád zalezlí v boudě, mají tam plno slámy, tak se jim tam asi líbí. Dnes pro ně po obědě jedu a budou se mnou v práci, prdelky...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 11:28
- Nahlásit
Ahoj u nás taky mrne až praští.Už mi dochází zásoby medu do čajíčku,ale pejsům to ták moc chutná.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 11:31
- Nahlásit
Ahoj vsem. Zrovna mizim na postu, tak se ozvu pozdeji... Zatim paaaaaaaaaa. Jeee, mame novy smajliky!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 11:36
- Nahlásit
Fifi
Tak jo smajlíci jsou sladký .
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 12:11
- Nahlásit
No já včera vařila slepičí vývárek s těstovinkama...pane i mně chutnal a pejsci ho slupli tak rychle, že určitě ani nevěděli jak chutná...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 12:23
- Nahlásit
jessiertw
Naši měli včera kuřata s rýží,měla jsem vánoční zásoby ,tak jsem je naházela do hrnce.Jěště že je sníh, hrnec jsem tahala za sebou jak saně.
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 12:34
- Nahlásit
No ty toho musíš vařit o něco víc než já ale já mám pak hroznou radost že jim chutná a že mají něco teplého v bříšku... Máš taky pesany venku v tomhle mrazu?
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 12:45
- Nahlásit
Ahooooj všem! Tak jsem konečně tady. Omlouvám se, ale měla jsem příšernou uzávěrku a tudíž i šílenou hoňku. Podle toho, co jsem si stačila přečíst, tak se zřejmě chystáte na nějakou akci do Prahy...Taky bych jela někam na čumendu.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 12:46
- Nahlásit
jessiertw
Ano jsou venku,maj hodně slámy a ještě jsem jim přidala,a vařím opravdu víc mám 50l hrnec. A pěkně přibrali jsou jak čuníci,jen trhlá ovčanda je hubená,protože je uplně pitomá. Běhá ve výběhu jak smyslů zbavená,přibere jen když je zavřená prostě blbka.
Jé mě nejdou smajlící
|
ati
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 12:48
- Nahlásit
Pastelka
30.4. bude v Praze Mezinárodka,ještě nevím jestli budu vystavovat ,ale podívat se pojedu.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 12:56
- Nahlásit
No jo, vždyť vlastně jo. Taky se pojedu podívat. A teď bude následovat hloupá otázka, protože jsem na výstavě nikdy nebyla, ale můžu sebou vzít Kytku?
Jo a taky jsem si všimla, že si teď brala od Vetamixu. Včera mi přivezli maso a překvapilo mě, že mají lepší ceny některých výrobků na letošní rok.
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 13:02
- Nahlásit
Tak to já taky určitě do ty Prahy pojedu, ale bez rotviků, zřejmě...to bychom si nějaký srázek dát mohly
Jinak k tomu jídlu...Bára taky zase přibrala, ale ten blboun ne a ne. Já nevím, prostě asi má tak být, protože ať dělám co dělám, je pořád stejnej..
|
ati
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 13:03
- Nahlásit
Samozřejmě ,že můžeš jen musí mít očkovák,letos už snad nemusí mít potvrzení od veta. Ale ještě se zeptám.
Mám objednáno,zatím nedovezli tak jsem psala kdy dorazí.Snad budu spokojená,já měla hovězí hrubě mleté za 14kč/kg,ale musela jsem si pro něj jezdit,a zvlášť pro přílohy tak se mi to prodražilo a kuřata za 28,-tady jsou levnější i škvarečky. Jsem zvědavá.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 13:08
- Nahlásit
Pastelka
Vitam ztraceneho vojina!
Ze bysme se potkaly v Prazici???? To by bylo supeeer. Ja myslim, ze se najdeme u kruhu rtw! Jen nejaky to poznavaci znameni - Pastelka da Kytce karafiat za ucho, Jessie bude mit nahace, Atuska ponese antenku - a ja si vas vsechny najdu..
|
ati
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 13:11
- Nahlásit
Fifi myslím že by anténka nevydržela ani ke vchodu ,ale možná rádiovka s anténkou budem trénovat
Mě se ti smajlící tak líbí
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 13:14
- Nahlásit
ati
Díky! Tak to bychom se tam mohli všechny potkat!!!!!!
No já jsem s Vetamixem spokojená moc. Pevně věřím, že budeš i ty. Mě vozí (zdarma doprava) i tech 20 kg.Víc do našeho bytu nenacpu. Kvalita masa je taky výborná a navíc už teď i sami volaj, jestli něco nepotřebuju.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 13:16
- Nahlásit
Jo to je výbornej nápad !!! Jenom ten karafiát...no poznáme se podle pozůstatků karafiátu...
Smajlíci jsou super, ale nemůžu se na ně nějak nabourat.Nechtěji se rozbalit potvory.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 13:20
- Nahlásit
Pastelka
Mě taky nešly a pak jsem zjistila ,že huply na lištu a už fachčí
|
ati
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 13:23
- Nahlásit
Pastelka
A za jak dlouho úpo objednávce zaváží,já objednala 6.1. hned mi přišla potvrzená objednávka a jinak nic.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 13:25
- Nahlásit
ati
OK, tve znameni je radiovka!
Pastelka
Ty strc Kytce za obojek aspon lopuch, at te mezi rtw pozname!
A co tyka potvrzeni od veta - v listopadu na NV v Praze jen skoukli vzteklinu a ockovani, a nejaky razitko je nezajimalo (ja ho samozrejme mela..). Aspon se Kytka otrka, vezmu fotacek, a vyradim se!!! smajlove jsou skveli!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 13:28
- Nahlásit
ati
Zkus tam brnknout!
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 13:31
- Nahlásit
ati
No ono to prý přes ten jejich e-mail moc dobře nefunguje, ale když tam zavoláš, tak je to v poho. Řeknou ti kterej den a jsou schopný i do 2 dnů. Když objednám v pátek, tak to hned v úterý mám doma.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 13:33
- Nahlásit
Fifi
No právě. Praha není tak daleko. Určitě tam pojedeme. Tak to se těším, že se tam sejdeme!!!!!!!
|