Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2006 20:15
- Nahlásit

Handy
Tak omrkni kontakty, sam se pohrab v netu a uvidis... Lepe ti poradit neumim

Handy
Člen
# Zasláno: 5 Led 2006 20:17
- Nahlásit

Jasně, díky za ty odkazy, už je mám v oblíbených

Handy
Člen
# Zasláno: 5 Led 2006 20:19
- Nahlásit

Tak já už dneska končím, musím na prochajdu s pesanem, zatim!

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2006 20:44
- Nahlásit

ATI!
Ty ses dneska bez elektriky?
No, tak az budes mit chvilku, nekdy se ozvi...

Kalliope
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 11:37
- Nahlásit

fifi

dík za přání, packou mu protřesu a to pořádně, jen furt vymejšlim, co mu mám udělat za dobrůtku........ první narozeniny.....to se přece musí oslavit, ne!

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 12:21
- Nahlásit

Kalliope
Navrhuju obzvlaste chutne rizoto ze srdicek, jatyrek, kureciho, hoveziho atd. s cerstvou nastrouhanou zeleninkou A samozrejme nejaka maxihracka!

ati
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 13:02
- Nahlásit

Ahoj na mě skočila choroba,včera jsem byla mimo. Dnes je to lepší jen nemůžu nic jist ani pít. Včera půl hrnku čaje, dnes jsem si dala dušenou mrkev

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 13:12
- Nahlásit

ati
Tys vstala z mrtvych!!!
Aspon po tech colach s vinkem a vanocnich zracich orgiich uberes na vaze!
Ne , ted vazne, hlavne se dej do kupy, me to pred vanocema trvalo mesic, co ti vlastne je???
A abych te uklidnila, me se vcera blokly zada z tahani dreva a lezla jsem po ctyrech!

ati
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 13:18
- Nahlásit

Já nevím žaludek,žlučník Po svátcích jsem začala všechno omezovat a tělo se asi nasr....Už je to lepší jen nesmím vidět někoho jíst,to se mi hned otočí žaludek

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 13:20
- Nahlásit

ati
a nemuze to byt jiny stav?

ati
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 13:24
- Nahlásit

Fifine ne ještě toho trochu

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 13:29
- Nahlásit

ati
Jen abys pocitala se vsema moznostma...

Jinak jsem hodila na stranky novy clanek, tak se mrkni, uvidis tu spravnou vrtuli na fotkach!

ati
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 13:41
- Nahlásit

Fifi
už jsem koukala jak stopujete,to je u Vás tak málo sněhu nebo jsou starší fotky

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 13:44
- Nahlásit

ati
Jsou to fotky nekdy z prosince, nezli se dovalila snehova kalamitka. Porad tu jeste mame bilo ale taje to, tak se treba vykulime na stopajznu uz tak za tyden..., uz by to potrebovala. Ja slapu i ve snehu, ale nyni se svyma zadama by to byl tanec sv. Vita. Jinak - stopuje fakt krasne, nemam co dodat... Hlavne, aby ji to vydrzelo

ati
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 13:51
- Nahlásit

Fifi
C-kové holky taky pěkně čuchaj,nejlíp Carey.Ati je dost zbrklá a teď není šance,pořád je pod nulou. Ale však to doženem.Já žádný vrcholový zkoušky neplánuji,jen s Carey bych chtěla stopařské. No uvidíme

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 14:00
- Nahlásit

ati
Pod nulou mi nevadi, jen kdyz neni hodne snehu.... Jooo, stoparina, moje srdecni zalezitost, tak se mi me tajne sny s Amykem snad konecne splni...
Ty nic neslapej, setri si organismus, at ses brzo fit
Co me ale prekvapuje je, ze Amy chodi uz ted velmi dusledne a zvolna, doted jsem kazdyho pejsu musela brzdit... A co rikas jeji vrtuli???? - ja myslim, ze je ukazkova!

ati
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 14:12
- Nahlásit

Fifi
zrovna jsem objednávala u vetamixu papů.
No ocásek vypadá no nic moc.Ati když jde venku tak ho nosí předpisově a příjde domu a udělá kolečko.

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 14:16
- Nahlásit

ati
S vrtuli mi to je jasny...
Tak cos objednala? Privezou ti to domu? Ted maji v Akci srdce a jazyky - 1 kg za 24,-Kc, tak jsem jich par objednala... Pomohly ti me rady? Ja myslela, ze uz od nich maso beres, kdyz varis...

ati
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 14:22
- Nahlásit

Fifi
objednala jsem to hovězí,škvarky,kolínka a sušený nožky. Mám toho přes 50kg.
Já brala od známého figuranta ,ale teď jsme nejezdili tak jsem kupovala v krámě. Ale pokud je to najednou a s dovozem je to lepší.To zas budou sousedi koukat

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 14:25
- Nahlásit

ati
Uz je vidim...
Zjistis, ze od Vetamixu je to luxusni a myslim, ze za tu cenu uz u nich taky zustanes.... Kdy ti to dovezou?

ati
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 14:33
- Nahlásit

Zavolaj, zkoušela jsi ty ryby?
Je to jednodušší,já vozila maso spolu se psy a to byla cesta.Dřív jsem měla kusové za 15kč,od chovatelky ovčandy,pak podražil a kvalita šla taky do kelu.A masokombinát zavřeli,to mě mrzí,vozila jsem si 30kg/50kč a pěkný,jazyk,hrtan,srdce,játra,ledviny i maso. Plíce jsem nechtěla,tak ne odřízli.Byl tam takovej šikovnej klučina,aAjda si ko ototčila kolem tlapky,jezdila se mnou,

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 14:39
- Nahlásit

ati
Z ryb beru jen ty piliny. Staci je nechat rozmrazit, nemusis se nervovat kvuli kostem, erdelka se z nich muze zblaznit... Muzu jen doporucit, to 1,5 kg mi vystaci tak na 3 dny, dodavam to po troskach do beznyho zradla... Ale v mrazaku jsou trosku citit...

ati
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 15:27
- Nahlásit

Fifi
to mě nevadí,že jsou cítit pesové maj svuj mrazák,tak to příště zkusím,

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 15:34
- Nahlásit

ati
Zkus, a uvidis!
Jinak mam taky 2 mrazaky, jeden suplikovej u lednice, kam se snazim nacpat maso pro lidi, a druhej box pro psy - ty toho maj, mrchy, vzdycky vic. Jen jsem to trosku na podzim neodhadla, mela jsem pulku prasete a tak se to muselo pomichat... A rybi oder se stale z boxu line...

ati
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 15:40
- Nahlásit

Fifipříště objednám, jdu ven holky už koukaj kde se flákám
tak zatím

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 16:53
- Nahlásit

ati
Tak az vyvencis, mrkni na mailika, ten prvni je z donuceni, neco podobnyho uz tu bylo, ale ten druhej nema chybu!

ati
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 17:19
- Nahlásit

Fifi
jo máš pravdu,už jsem to posílala ten druhej je fajn.Ale ti rotvíčci mi příjdou takoví ubohoučcí.Jak jsou naskládaní

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 17:43
- Nahlásit

ati
Ted jsem se na ten obrazek mrkla poradne, a oni to sou fakt rotvicatka... ja vetsinou bez bryli ty obrazky jen tak projedu... No, takovy miminka a na dlazbe... ja myslim, ze to je jen pro ucel fota - a vyslo jim to

ati
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 17:45
- Nahlásit

Fifi
taková štěňata jsem nikdy neměla,položit je a oni ležínaši šmejdi rejdili pořád

ati
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 17:49
- Nahlásit

Ati se dnes rozhodla ,že bude trénovat stopy. Stopovala naší sousedku,ktrá šla krmit zvířátka.Nevím jak stará byla stopa,ale šla dobře až k hromádce jablek.

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání