| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 20:15
- Nahlásit
Handy
Tak omrkni kontakty, sam se pohrab v netu a uvidis... Lepe ti poradit neumim
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 20:17
- Nahlásit
Jasně, díky za ty odkazy, už je mám v oblíbených
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 20:19
- Nahlásit
Tak já už dneska končím, musím na prochajdu s pesanem, zatim!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 20:44
- Nahlásit
ATI!
Ty ses dneska bez elektriky?
No, tak az budes mit chvilku, nekdy se ozvi...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 11:37
- Nahlásit
fifi
dík za přání, packou mu protřesu a to pořádně, jen furt vymejšlim, co mu mám udělat za dobrůtku........ první narozeniny.....to se přece musí oslavit, ne!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 12:21
- Nahlásit
Kalliope
Navrhuju obzvlaste chutne rizoto ze srdicek, jatyrek, kureciho, hoveziho atd. s cerstvou nastrouhanou zeleninkou A samozrejme nejaka maxihracka!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 13:02
- Nahlásit
Ahoj na mě skočila choroba,včera jsem byla mimo. Dnes je to lepší jen nemůžu nic jist ani pít. Včera půl hrnku čaje, dnes jsem si dala dušenou mrkev
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 13:12
- Nahlásit
ati
Tys vstala z mrtvych!!!
Aspon po tech colach s vinkem a vanocnich zracich orgiich uberes na vaze!
Ne , ted vazne, hlavne se dej do kupy, me to pred vanocema trvalo mesic, co ti vlastne je???
A abych te uklidnila, me se vcera blokly zada z tahani dreva a lezla jsem po ctyrech!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 13:18
- Nahlásit
Já nevím žaludek,žlučník Po svátcích jsem začala všechno omezovat a tělo se asi nasr.... Už je to lepší jen nesmím vidět někoho jíst,to se mi hned otočí žaludek
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 13:20
- Nahlásit
ati
a nemuze to byt jiny stav?
|
ati
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 13:24
- Nahlásit
Fifine ne ještě toho trochu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 13:29
- Nahlásit
ati
Jen abys pocitala se vsema moznostma...
Jinak jsem hodila na stranky novy clanek, tak se mrkni, uvidis tu spravnou vrtuli na fotkach!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 13:41
- Nahlásit
Fifi
už jsem koukala jak stopujete,to je u Vás tak málo sněhu nebo jsou starší fotky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 13:44
- Nahlásit
ati
Jsou to fotky nekdy z prosince, nezli se dovalila snehova kalamitka. Porad tu jeste mame bilo ale taje to, tak se treba vykulime na stopajznu uz tak za tyden..., uz by to potrebovala. Ja slapu i ve snehu, ale nyni se svyma zadama by to byl tanec sv. Vita. Jinak - stopuje fakt krasne, nemam co dodat... Hlavne, aby ji to vydrzelo
|
ati
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 13:51
- Nahlásit
Fifi
C-kové holky taky pěkně čuchaj,nejlíp Carey.Ati je dost zbrklá a teď není šance,pořád je pod nulou. Ale však to doženem.Já žádný vrcholový zkoušky neplánuji,jen s Carey bych chtěla stopařské. No uvidíme
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 14:00
- Nahlásit
ati
Pod nulou mi nevadi, jen kdyz neni hodne snehu.... Jooo, stoparina, moje srdecni zalezitost, tak se mi me tajne sny s Amykem snad konecne splni...
Ty nic neslapej, setri si organismus, at ses brzo fit
Co me ale prekvapuje je, ze Amy chodi uz ted velmi dusledne a zvolna, doted jsem kazdyho pejsu musela brzdit... A co rikas jeji vrtuli???? - ja myslim, ze je ukazkova!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 14:12
- Nahlásit
Fifi
zrovna jsem objednávala u vetamixu papů.
No ocásek vypadá no nic moc.Ati když jde venku tak ho nosí předpisově a příjde domu a udělá kolečko.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 14:16
- Nahlásit
ati
S vrtuli mi to je jasny...
Tak cos objednala? Privezou ti to domu? Ted maji v Akci srdce a jazyky - 1 kg za 24,-Kc, tak jsem jich par objednala... Pomohly ti me rady? Ja myslela, ze uz od nich maso beres, kdyz varis...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 14:22
- Nahlásit
Fifi
objednala jsem to hovězí,škvarky,kolínka a sušený nožky. Mám toho přes 50kg.
Já brala od známého figuranta ,ale teď jsme nejezdili tak jsem kupovala v krámě. Ale pokud je to najednou a s dovozem je to lepší.To zas budou sousedi koukat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 14:25
- Nahlásit
ati
Uz je vidim...
Zjistis, ze od Vetamixu je to luxusni a myslim, ze za tu cenu uz u nich taky zustanes.... Kdy ti to dovezou?
|
ati
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 14:33
- Nahlásit
Zavolaj, zkoušela jsi ty ryby?
Je to jednodušší,já vozila maso spolu se psy a to byla cesta.Dřív jsem měla kusové za 15kč,od chovatelky ovčandy,pak podražil a kvalita šla taky do kelu.A masokombinát zavřeli,to mě mrzí,vozila jsem si 30kg/50kč a pěkný,jazyk,hrtan,srdce,játra,ledviny i maso. Plíce jsem nechtěla,tak ne odřízli.Byl tam takovej šikovnej klučina,aAjda si ko ototčila kolem tlapky,jezdila se mnou,
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 14:39
- Nahlásit
ati
Z ryb beru jen ty piliny. Staci je nechat rozmrazit, nemusis se nervovat kvuli kostem, erdelka se z nich muze zblaznit... Muzu jen doporucit, to 1,5 kg mi vystaci tak na 3 dny, dodavam to po troskach do beznyho zradla... Ale v mrazaku jsou trosku citit...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 15:27
- Nahlásit
Fifi
to mě nevadí,že jsou cítit pesové maj svuj mrazák,tak to příště zkusím,
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 15:34
- Nahlásit
ati
Zkus, a uvidis!
Jinak mam taky 2 mrazaky, jeden suplikovej u lednice, kam se snazim nacpat maso pro lidi, a druhej box pro psy - ty toho maj, mrchy, vzdycky vic. Jen jsem to trosku na podzim neodhadla, mela jsem pulku prasete a tak se to muselo pomichat... A rybi oder se stale z boxu line...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 15:40
- Nahlásit
Fifipříště objednám, jdu ven holky už koukaj kde se flákám
tak zatím
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 16:53
- Nahlásit
ati
Tak az vyvencis, mrkni na mailika, ten prvni je z donuceni, neco podobnyho uz tu bylo, ale ten druhej nema chybu!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 17:19
- Nahlásit
Fifi
jo máš pravdu,už jsem to posílala ten druhej je fajn.Ale ti rotvíčci mi příjdou takoví ubohoučcí.Jak jsou naskládaní
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 17:43
- Nahlásit
ati
Ted jsem se na ten obrazek mrkla poradne, a oni to sou fakt rotvicatka... ja vetsinou bez bryli ty obrazky jen tak projedu... No, takovy miminka a na dlazbe... ja myslim, ze to je jen pro ucel fota - a vyslo jim to
|
ati
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 17:45
- Nahlásit
Fifi
taková štěňata jsem nikdy neměla,položit je a oni leží naši šmejdi rejdili pořád
|
ati
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 17:49
- Nahlásit
Ati se dnes rozhodla ,že bude trénovat stopy. Stopovala naší sousedku,ktrá šla krmit zvířátka.Nevím jak stará byla stopa,ale šla dobře až k hromádce jablek.
|