Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Pastelka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 14:29
- Nahlásit

Fifi
No já si taky říkám, že bych radši toho pejska, než mimi, takže jí musíme nějak přesvědčit Bulík je taky zlatíčko! Jenže u nich je to těžký, mají respekt i z naší Kytičky a celkově z "bojovejch" psů. Mám jí prej přednést nějaký návrhy. Buldoček se jí nelíbí kvůli uším, mopsík je profláklej Boooobik a nic jinýho mě pro ní teda nenapadá.
Nikita
Aha, to ona teda sama, jo? No jo, ona je geniální Kdybych nevejrala furt na ten popruh, tak se stačím i kochat krajinou.

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 14:31
- Nahlásit

Jo a par postrehu ze souziti smecky:
Nejvetsi strach jsem mela z toho, jak Krysu vezme Tlusta Berta, preci jen, nema rada zmeny, natoz novyho vetrelce.. Kupodivu - je nadsena, s radosti mladika vychovava, opet cela pookrala, ve sve tloustce se obcas vlni jak Tsunami, kdyz se taha s Krysou o uzliky.. O Amyne ani nemluvim, ta je absolutne nadsena, ma partaka, obcas i souloznika. Ovsem - nejnasratejsi je perdel.. 3:1 v neprospech jejiho plemene - to uz je na ni silny kafe.. Takze vetrelce toleruje, obcas se s nim o neco potaha, nenecha si od nej libit zadne intimnosti, kdyz ji nekde vyrusi - sprdne ho.. Zkratka a dobre, spratecek Krysak ma nejvetsi vitr a uctivost k perdelce, ktera vahy mozna polovicni, ma v jeho ocich nejvetsi vahu!
Tolik hlaseni. Konec.

Nikita
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 14:32
- Nahlásit

Pastelka
Buldoček se jí nelíbí kvůli uším, mopsík je profláklej Boooobik a nic jinýho mě pro ní teda nenapadá
Ti to říkám - minifousa
ad kochání krajinou - heleď to přijde, fakt, taky jsem zrovna slušně nehovořila o těch, co mi to tvrdili, když jsem si psa ke kolu zapřahla prvně. Však jsem to tu někde taky popisovala před časem... Ale teď se i místy tou krajinou kochám

Pastelka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 14:37
- Nahlásit

Fifi
No není to nádhera, když má člověk takovou kupu psů?

Pastelka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 14:45 - Změnil/a: Pastelka
- Nahlásit

Nikita
No fousa ani minifousa asi ne, přeci jen bych si i já představovala něco klidnějšího, navíc maminka má ráda občas i trochu ticha.

Nikita
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 14:45
- Nahlásit

Pastelka
No není to nádhera, když má člověk takovou kupu psů?
Jasně. Máme talent, ovládáme taktiku, zvítězíme!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 14:47
- Nahlásit

Pastelka
Fakt, naaadhera!
Hele - ale stafordsirsky bullterier - ac v CR zarazen omezencema mezi "bojovy" plemena, tak v Anglii jedno z nejoblibenejsich rodinnych mazliku
A kdyz ne staffbull, tak treba fakt malej knour, nebo nejaka ta chlupata spolecenska miniatura - typu co ja vim - bison, papillon, pudlik atd...

Nikita
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 14:49
- Nahlásit

Pastelka
bych si i já představovala něco klidnějšího, navíc maminka má ráda občas i trochu klidu
Aha, tak proti tomuto požadavku již nemám protiargument. Ikdyž ony se vyrábí i klidné fousy, fakt, jenže ty zas bývají moc chlupaté

ati
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 14:52
- Nahlásit

Pastelka
ahoj,jak to vypadá s cvičákem

Andita
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 14:52
- Nahlásit

Fifi
Ony se totiz ty seznamy lisi podle narodni prislusnosti: samozrejme ze na nemeckym bys tezko hledala NO nebo dobrmana, zato tam maji buliky, v Anglii je to stranove prevraceny, samozrejme .. V Cine (nebo podobny asijsky zemi, omlouvam se ) jsou zakazany akity, v Japonsku jde o narodni poklad .. atd .. Jestli to dojde az k nam do Cech, asi emigruju na Sibir.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 14:55
- Nahlásit

Nikita
Máme talent, ovládáme taktiku, zvítězíme!!!
Fifi
Já vím, znáš to, lidi jsou zvláštní, zkusím navrhnout stafbullíka. Musím to s ní ještě všechno probrat, jestli by jí nevadila u pesa péče o srst a hlavně jestli vůbec psa, byl to takovej náš nápad. Ségra je od září na koleji, my jezdíme tak jednou týdně a táta je furt v luftě(hospodě). Je v baráku sama a nemá žádný kamarádky, jenom internet... Brrrr, takhle bych dopadnout nechtěla.
No pro dnešek se s vámi loučím .... musím ještě makat. Tak zatím pááááček!

Pastelka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 14:56
- Nahlásit

ati
Zatím nic,Pavel pořád marodí ( asi ) , Alena nepsala. Mám ale absťák, nebyly jsme kousat 2 měsíce.

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 14:57
- Nahlásit

Andita
Me jsou nejaky seznamy ukradeny.. Od nasich "bojovych" rtw ti muze hrozit leda tak smrt zadusenim, kdyz te samou laskou zalehnou a chteji delat tuliky mazliky... A stafordsirsky bullterierky miluju, pred nejakym tim rokem jsme se i byli divat na jejich klubovce - a proste - lidi fakt miluji.. At se sklonis ke kterymukoliv chrochtakovi, nepremysli, a hned te oblemca, zmiluje, proste fakt zlaticka..
A hele - kdyz si Cesi nedaji sahnout na pivo a v ramci EU jsou schopni prosadit nezdrazovani, tak treba se casem i tem psum dostane rehabilitace!

ati
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 15:03
- Nahlásit

Pastelka
taky mě to štve,ach jo, nakonec se budu muset poohlídnout jinde. Jenže kde

Nikita
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 15:03
- Nahlásit

Fifi
Od nasich "bojovych" rtw ti muze hrozit leda tak smrt zadusenim, kdyz te samou laskou zalehnou
To jo, když člověk leží v postýlce, ještě skoro spinká - a najednou na něm přistane Mobby Dick...

Ale stafbul je super, takovýho žíhanýho měl jeden tuším rakušák, dělal s ním vrcholově záchranařinu, byl několikrát na MS IRO. To byla bomba, ten pes. Pořád se "smál" jak žába, místo nohou pérka, v terénu se nedal stíhat sledovat zrakem, to byla raketa!

Kalliope
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 16:05
- Nahlásit

ati
cooo ??? to jsou lidi, já to nechápu, no bóže no, tak si pes nelehne, za to ho přece nezmlátim, fakt ....

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 16:14
- Nahlásit

Nikita
Mobby Dick alias Tlusta Berticka je preci velmi krehke stvorenicko! Ona te chtela jen nezne po ranu privitat!

ati
Nezavidim, hledani fika je nevesela zalezitost..

Kalliope
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 16:17
- Nahlásit

jéé Mobby Dick - to je moc pěkné

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 16:17
- Nahlásit

Andita
Btw, porad cekam na ten mailik!

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 16:19
- Nahlásit

Kalliope
Co je na tom peknyho? Kdyby ti svou vahou ta nase velrybka vyrazila dech, tak bys pochopila...

Nikita
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 17:32
- Nahlásit

Kalliope
jéé Mobby Dick - to je moc pěkné
Že jo? Ale měla jsi vidět Fifi, když jsem tohle označení použila prvně
Ona má asi tunu... (fena)

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 17:34
- Nahlásit

Nikita
Tunu neeeeee ! To bys ji krivdila! Je jen jak pytel cementu!

ati
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 17:49
- Nahlásit

Fifi
že se nestydíš,nejdřív jí vykrmíš a pak se jí posmíváš,to je ale ošklivé

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 17:54 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

ati
Hele, dosti ftipku o Mobby Dickovi alias Tlusty Berticce!!! Vykrmila... Od malinka mela kilo navic, jen se podivala na misku.. Holt - jsem rada, ze po tech svych operacich chodi a nekulha, neprekrmuju, ale cim min bych ji dala, tim vic by si ulozila na jeste horsi casy... a Ati ty nejlip vis, ze se svy Berticce neposmivam, ze je to nase slunicko!! Tucne!

ati
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 09:40
- Nahlásit

Krásné slunečné ráno

Kalliope
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 10:53
- Nahlásit

Fifi
aspoň jde vidět, se má dobře

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 16:47
- Nahlásit

Zdravim, dneska bylo taaaak nadherne, ze jsem tu smecku i stihla drobatko unaviti.. Svete div, se - je tady klid, nikdo se nereze, nemasti, nebubla, vsichni spinkaji!
A tomu rikam opravdu vydareny podzim! Na to, ze je zitra uz prosinec, tak si opravdu zatim neni na co stezovat!
P.S. -Krysa zacina objevovat taje Kralovske discipliny, a hrozne ho to bavi!

ati
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 18:00
- Nahlásit

Fifi
Krysounek čuchánkuje,no to je dobře. Hlavně bacha na ocásek

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 18:25
- Nahlásit

ati
Zatim mu vlaje nadsene smerem vzhuru!

Pastelka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 08:45
- Nahlásit

Krásné páteční ránko všem!!!
Fifi
Teda, taková teta na hlídání by se nám taky šikla...ach jo, já budu zase muset hledat nějaký hotel kvůli dovolený.
ati
Včera psala Alena, že v neděli je kousání od 14.30. Nebude Pavel, ale seznamovačka s novým figošem, nějaký Petr Svoboda. Doufám, že se tam dostanu, abych ho aspoň očíhla a zjistila co a jak.

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání