Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 22:34
- Nahlásit

A MAM HO!!!!! Vyznamny prispevek s kulatym cislem!!

Nikita
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 22:36
- Nahlásit

Fifi
Vyznamny prispevek s kulatym cislem!!
6.000 příspěvků - teda některý lidi jsou děsně ukecaní!

Pastelka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 07:48
- Nahlásit

ati
Ahojky!! Hlásím, že obrana o víkendu bohužel nebude. Až v pondělí 20.11. Pro tebe je možná pozitivní zpráva, že je to už od 16. hodin. Já tam možná taky dorazím.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 08:01 - Změnil/a: Pastelka
- Nahlásit

Fifi
Ahoj, včera se nám to povedlo bez úrazu. Postroj jsem zkoušela asi tak 10 minut.Myslím, že to nebude dlouho trvat a potvora to pochopí.Mile mě překvapila a dokonce bych řekla, že jí to velmi bavilo. Uháněli jsme si to poklusem lesní cestou, já hulákala jako protržená to je hóóóódnáááá a táááák je to dóóóbře deméééé deméééé ( go go mi nějak nejde přes pysky ) a tu se vynoří z lesa kamarád s pesanama.Prej co tady blbneš? Říkám mu, nevidíš či co? Dej sem psy ať se mi líp běží Nedal.

ati
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 09:29
- Nahlásit

Pastelka
Ahoj, díky za zprávu. Pokusím se dorazit,mám jet ráno do Ústí ,ale uvidím .

ati
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:08
- Nahlásit

Henry v.d. Hassberghöhen

Pavka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:30
- Nahlásit

ati
No já to zatím stále vidím na Unkase, ale stále ještě sonduji i jinde. Unkas se objevil i na MS v Rakousku - ikdyž jenom jako náhradník a moc se líbil jak maká. Tak uvidíme. Ještě máme chvilku čas.
Fifi
To mám radost, že pěkně mákáte. Noó a s těma prstama - halt budeš muset bejt rychlejší. To víš, nešikovný maso musí pryč.

ati
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:40
- Nahlásit

Pavka
U Neubrandů maj nějakého mladého pejsu,musím ho omrknout

ati
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:51
- Nahlásit

Pavka
Ben v.Langen Grund vypadá slušně

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 13:13
- Nahlásit

Pavka
To víš, nešikovný maso musí pryč
Aby mi z rucicek neco zbylo...

Pastelka
No tak parada, z Kytice bude profi tahaci pesan!

Hele, jak je Alexovi? Vis neco?

Pastelka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 13:27
- Nahlásit

Fifi
Ahooooj! No jasně, ještě párkrát potrénovat a můžu vytáhnout i velociped.( nebo jak se to vlastně píše?) Dneska zkusíme zase kousek, doufám, že to včera nebyla jenom náhoda.
O Alexovi nevím nic,ale asi je to v pohodě, jinak by Jitka určitě dala vědět. V podnělí písnu aktuální info.

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 13:37
- Nahlásit

Hehe, tohle se mi libi... Slusna provokace..

ati
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 13:48
- Nahlásit

Fifi
škoda ,že nechodila u nás. Byla by s knedlem a zelím

Pastelka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 15:14
- Nahlásit

Fifi
Tak to je husa hrdinka provokatérka!!!
Teď mi psala Jitka, že už je na tom Alís o hodně líp. Chodí a venčí se venku. Tak už bude jenom líp!
Holky hezký víkend všem!

Pavka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 15:44 - Změnil/a: Pavka
- Nahlásit

ati
Jo taky jsem na něj kokula, ale připadne mě, že má trochu vrtulku. Jinak vypadá velmi dobře, ale já hledám něco trochu víc pracovního i v předcích.
Fifi
Halt musíš víc trénovat nebo si pořídit svářecký rukavice jako jeden známý. Pes ho po každém vyslání na revír jak upažil kousnul do ruky. Tak pak už chodil jen v těchto rukavicích.
Jo a k té huse - u nás by určitě dopadly taky ty knedlíky, ale jenom když bych byla dost rychlá.

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 15:48
- Nahlásit

Pavka
Halt musíš víc trénovat nebo si pořídit svářecký rukavice jako jeden známý.
Taky reseni...
A my trenujeme pilne, zitra jedeme delat kous kous..
Jak se ma Bonuska?

Kalliope
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 16:01
- Nahlásit

Pastelka
tak to je skvělá zpráva, držím palce i nadále, ať už je to všechno O.K. !

ati
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 17:29
- Nahlásit

Pavka
já ho tak dalece nestudovala,jen jsem si všimla ,že je tam něco nového

Pavka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 18:47
- Nahlásit

Fifi
Jo jo Bonuška se má dobře. Přibyl nám další zářez na pažbě, tentokrát VPG-A. Nic jsme neplánovaly a byly jsme přemluveny. Chyběl jim čkověk na zkoušky. Ale na kotroláku jsme ještě 27 bodů (ze 30) nezískaly.
Dneska jsem taky byla proběhnout holky na kole a mám malé varování. Bacha na veverky, jsou to pěkný potvory. Pravidelně nám přeběhnou v lese přes cestu. To pak jsem ráda, že jezdím s každou zvlášť.

Nikita
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 18:55
- Nahlásit

Hmm taky jsem plánovala projížďku na kole, ale nenašla jsem pumpičku a stojím na ráfkách

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2006 17:09
- Nahlásit

Pavka
Tak to velke gratulace Bonusce i tobe k dalsi zkousce! Sikulky!
Veverky zde nemame, jezdim po polich, takze jen bazanti, srnky a zajochove..

Nikita
Uz mas dofouknuto, tetka?

Nikita
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2006 17:16
- Nahlásit

Fifi
No jasně! Vrhla jsem se do nového sportu a postupně jsme se vypracovaly!

Etapa první: Ještěže jsem vše šla ozkoušet nejdřív na louku a ne rovnou na silnici... Šňůru jsem zapnula na rám pod řidítka, ustrojila fousa, zapřahla fousa, hodila nohu přes rám, srovnala šlapky. A zavelela "běž". Fous mohutně zabral - a to blbý špičatý sedátko mě málem propíchlo prdél, mám ochrnutý kus nohy!

Etapa druhá: Vyčíhla jsem starty a jedeme, po louce, mírně do kopečka. Fous cválá, tahne, kráááásný pocit. Na kochání se krajinou to nebude, to bych musela spustit oko ze šňůry a to si nelajsnu. Pak je to ale po rovince - teda to je rychlost. Ta šňůra je hrozně krátká, na rovné louce kdo ví, kam si fous usmyslí zahnout, řídit se nedá (možná k tomu je dobré naučit ty musherské povely...). No jo, jenže pak to vede dolů a to se nedá, brzdy kvičí a fous se po nich otáčí, což nevěstí nic dobrého. Teda to byl DEBILNÍ nápad připnout psa ke kolu, fakt že jo, takový idiotský sport JÁ teda nikdy dělat nebudu! Kdeže prodávaj ty koloběžky??? Co kdybych z toho kola slítla? Má to rám, než přehodím nohu, navíc je to poměrně vysoko.....

Etapa třetí: Rozdejchávám za pomocí nikotinové tyčinky první pokus a koukám na tu velkou louku na druhé straně baráků. Tak jo, zkusíme to. Start zvládáme téměř plynule. A jedeeeeem - ona mě bez šlapání utahne do kopce po louce! No to je BOMBA!

Etapa čtvrtá: Namachrovaná z předchozích částečných úspěchů beru kolo a fousa a jdeme k silnici. Tak že přejdeme a vjedem na tu zčásti asfaltovou silničku, co vede k lesu, skrz les a zpátky do vsi ke kravínu. Fous už na silnici tahne, zahne na cestu - lehce šlapu jen do největšího kopce a pak už vůbec. A super! Fous cválá, tahne kolo i se mnou. Krajinou se radši nekochám, přeci jen to bych nesměla mít jedno oko zalepené bahnem a v druhém smrt... Když se to začíná svažovat dolů, odepínám fousa a jedu sama, fous navolno. U kravína jsem dala pauzu a zpátky to samé v bledě modrém.

Etapa pátá: Už u silnice jevil fous známky únavy. Pravda, trošíčku jsem to vzala rychleji, moc jsem nešlapala a z kopečka jsem to pustila tryskem. Při té příležitosti jsem tak uvažovala, jestli by se nevyplatilo zainvestovat do helmy, kdybych sebou chtěla plácnout na tom asfaltu... Dorazily jsme domů, fous se napil a plácnul sebou Asi se mi ji povedlo aspoň na chvíli uhnat

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2006 18:17
- Nahlásit

Nikita
Smekam pred taznym materialem!

a to blbý špičatý sedátko mě málem propíchlo prdél,
S tim opatrne, prosim te...

Nikita
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2006 18:30
- Nahlásit

Fifi
Smekam pred taznym materialem
Už jsem Ti prozradila, že Xeňátko je geniální???

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2006 18:35
- Nahlásit

Nikita
DNESKA zatim jeste neeee!

Nikita
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2006 18:41
- Nahlásit

Fifi
Evidentně bylo na čase, ach ten skleróza!

Nikita
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2006 19:55
- Nahlásit

podzimní fousy

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2006 20:03
- Nahlásit

Nikita
Dydulka libezna , o GX ani nehovorim.. Ale rtw v podzimnim listi splyvaji lip, natoz perdel! ten je vubec maskovanej!

A hele, tady jsem nasla jednu synchronizovanou....

Nikita
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2006 20:07
- Nahlásit

Fifi
o GX ani nehovorim..
Bys při pomyšlení spolkla vajgla závistí, co? Víš jak by Tě krásně tahla na Hotentotce? To by ses nevracela vorvaná jak borůvčí, protože musíš koloběžet na vlastní pohon
Heleď, ta perdelí fotka je jak aktuální? Ty už ji máš ostříhanou? Potřebovala bych mašinku

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2006 20:13
- Nahlásit

Nikita
Draha, tahu tvyho fousa jsem si jiz jednou uzila, dodnes pajdam!!!!!!!
Bys při pomyšlení spolkla vajgla závistí, co?
Ja nezavidim.. Ja jsem spokojena s tim "tahacim" materialem doma.. Memu tempu vyhovuje, nemusim se odrovnat jak silenec..
Aktualni to foto neni, je jak medvedice stale.. o vikendu provedu dukladny odber chlupu... Dnes bylo rano predbezne trimovanicko..

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání