| Autor |
Zpráva |
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 15:13
- Nahlásit
Fifi
Jo, ten obranářskej víkend bych si taky nechala líbit. Škoda, že je vždycky všechno tak daleko... A jaký to bylo?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 15:15
- Nahlásit
Pastelka
Nam se tam libilo.. Sikovny figuranti - navic na toho jednoho snad konecne zacnu jezdit pravidelne. Takze skvele stravena sobota..
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 15:26
- Nahlásit
Fifi
Se ti ani nedivím. No jo,tak já pádím skvjele strávit pondělí....chjo! Pa pa!
|
Andita
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 16:18
- Nahlásit
Ahoj, vpadam k vam s dotazem - chci si poridit rotvika (psa), muj hlavni pozadavek je predpoklad dobreho zdravi a povahy, a pokud se to spoji s peknym exterierem, budu jen rada . Poradite nejakou CHS, kde muzu pocitat se vsemi tremi podminkami? A spis u nas nebo v zahranici? Jinak zkusenosti se psy nejake mam, u nas v rodine - u rodicu vzdy byli ovcouni (ale i jezevcik) a ted fenka akity (moje) .. Tenhle rotvik by byl ale muj prvni "cvicakovej" pes, docela bych rada, abychom to nekam dotahli, teda doufam k bezproblemovemu souziti minimalne, pokud by se zadarila nejaka zkouska, parada .. i kdyz zase jako vicemene zacatecnik neocekavam tituly z mistrovstvi )) Jeste dotaz - jak jsou na tom RTW v letnich vedrech? V lete jsme dost casto na nejakych turach v horach, a slysela jsem, ze vzhledem ke konstituci by mohl byt problem ..
Vsem moc diky!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 16:31 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Andita
Ahoj, k tomu - krasa - vykon - zdravi - to je asi sen vsech chovatelu.. Na to ti asi nejlip odpovi Ati, ta ma prehled, co se ted kde deje. Sama za sebe hledim hlavne na maminu stenat, zajima me jeji povaha...
Nevim, jak moc na stene spechas, ale ja bych poradila se nejdriv zajet podivat na nejake rtw akce (bonitace, RTW Cup apod, vycvickove tabory..), trosku si plemeno a zvirata zmapovat, okouknout..
AD rtw v lete - s mladou rtw problem nemame, je to zdatna vyletnice, ikdyz ve 40stupnovych vedrech si i my radsi zalezeme k rybniku, kde se cuba dukladne vyplave..
A jinak drzim palce, at se vyber povede..
Na TETO ADRESE je vpravo databaze nakrytych fen, tak muzes smejdit a jiz predbezne vybirat nejaky to stendo...
|
Andita
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 16:51
- Nahlásit
Fifi
Dik moc, na stenatko nespecham, je to otazka na +/-rok .. Takze zatim shanim cokoli, co bude uzitecno .. A jeste by me zajimalo, jestli jsou nejaky specialni problemy, na co si dat pozor, s RTW nikoho neznam, tak se moc neorientuju .. U dobrmanu bych vedela (muj pritel ma 2), tam se trochu vyznam /napr. v posledni dobe se vsichni desi dedicnych chorob srdce, bohuzel priteluv mladsi pes ji ma / - i proto dobrmana nechci (a ke vsemu rotvicci jsou mnohem rozumnejsi ), doufam !!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 17:21
- Nahlásit
Andita
Ja myslim, ze jako u vetsiny velkych plemen - proste DKK, DLK, obcas rupruty kolennich vazu.. No a co se povah tyka - to je potreba opravdu zajet na akce..
Jojo, rotvici jsou fakt rozumnejsi, ted mi mlada vypalila pecku cenichovku, jsem jak ptakopysk.. Ale ona to nemyslela zle..
|
Andita
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 17:43
- Nahlásit
Fifi
Jo, to znam - moje fenulka mi semtam taky strihne poradnou dardu ... nebo je taky pekny pokoukani, kdyz zacne jak rapl obihat zahradu a drti co ji prijde do cesty ale jinak je to madam akitka s nosem nahoru ..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 17:49
- Nahlásit
Andita
A jak stara je ta akitka? Podnikas s ni neco? nebo jeste lepe - kde JSOU FOTKY?
|
Andita
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 18:04
- Nahlásit
Fifi
Ted ji budou tri a je to vazne medanek .. Nepodnikame nic ofic, chodili jsme trochu cvicit a poslusnost ujde (ovsem, neni to jako nasich NO, je proste svoje), cucha myslim docela pekne, ale nejvic miluje vejletiky, takze ma krasnej postrojek a ja se do kopecka nechavam vyvezt . Fotky jedine asi mailem, jsem PC negramota, uz prihlasit se sem mi zabralo pomalu cele odpoledne
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 18:10
- Nahlásit
Andita
Maila mam pod Clenem, tak se budu na fotky medvidka tesit!
ja se do kopecka nechavam vyvezt
Zavidim.. Ja holky nikdy tahat neucila, a ted bych to k ty svoji kolobrnde potrebovala.. Ale snad to taky casem pochopi...
|
Andita
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 18:23
- Nahlásit
Fifi
Tak jsem ti neco malinko poslala, aspon pro predstavu .. To tahani u nas taky chvilku trvalo a nekdy se ji moc nechce .. no ale i tak smula - to pak totiz zase nafasuje psi batuzek a aspon nosi .. No jo, bez prace nejsou kolace .. ee granulky .. ee kuratko ...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 18:31
- Nahlásit
Andita
Ta je naaaadherna! Uplny Goro bily pes.. K ni se teda rtw bude skvele vyjimat! "Black" and white..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 18:33
- Nahlásit
Andita
A nevim, odkud jsi, ale nejaci ti rtw budou k videni ted v nedeli v Letnanech v Pze, na MVP. A jinak - jeste abych nezapomnela - tak ADRESA klubovych stranek rtw Tam se o rotvikach doctes spoustu, vcetne webu na chovatele..
|
ati
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 18:46
- Nahlásit
Andita
vítám úplně čerstvého člena našeho ,,převážně babince."
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 18:56
- Nahlásit
ati
Ja bych rekla - az na jedinou vyjimku - uplnyho babince...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:00
- Nahlásit
Fifi
no snad dva jsou rodu mužského,neříkám chlapi páč je tak dobře neznám
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:04
- Nahlásit
ati
A jooo - ja pocitala jen JJ, a zapomnela jsem na Inga!!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:11
- Nahlásit
Fifi
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 20:07
- Nahlásit
Andita
Tak doporučila bych určitě Ch.st. Vombat...ti budou mít miminka myslím na jaře. A jinak bude mít štěňátka můj chovatel a jejich matka bude sestra mojí Barunky-má stejné rodiče, ale je o 1,5let starši.
Tady je rodokmen mojí Barunky:
http://www.carin.estranky.cz/fotoalbum/nezarazene/ prukaz/original/21
http://www.carin.estranky.cz/fotoalbum/nezarazene/ prukaz/original/21
Nevím sice s kým má v plánu krýt, ale moje Barča je prostě skvělá(což je samozřejme neobjektivní )
A matka Bora Zlatá Moravia by mela mít splněné zkoušky ZM,ZVV1,FPr1...asi
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 20:08
- Nahlásit
Tak jsem tam dala 2x jednu část rodokmenu
oprava:
http://www.carin.estranky.cz/fotoalbum/nezarazene/ prukaz/original/22
|
Andita
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 09:21
- Nahlásit
Dobre rano vsem!
Fifi
No jo, Goro, to je presny .. byl to muj sen asi tak 20 let ( i kdyz doslovne vzato neni japonacka, ale americanka, ale je uuuzasna) A docela se na ten cernocernej kozuch RTW tesim - ani nevite, jak me vytacej lidi, co vidi bileho chlupace a hmataj' se po ni bez ptani
Jinak jsem z Prahy, ale do Letnan se nedostanu - jsem mimo domovinu
Vsem moc diky za odkazy, mam je mezi "oblibenymi"
|
ati
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 10:17
- Nahlásit
Andita
ahoj,četla jsem že přibude další milovník rotíků,tak to má být,tak je to správné. Máš čas se pořádně rozmyslet a vybírat. V databázi se mrkni na výsledky rentgenů,jsou tam vždy všechny vrhy jednotlivých stanic. A pokud budeš mít čas tak si i zajed do některých stanic a omrkni si psy. Vybrat spojení krásných,zdravých a šikovných zvířat dá fušku Mám takový výběr za sebou a musím říct,že už mi z toho hrabalo
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 11:00
- Nahlásit
no jinak zase zadna databaze ti nezaruci ze potomek bude 100% po rodicich
|
Andita
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 11:00
- Nahlásit
ati
Ahoj, dekuju za privitani ! Casu mam habakuk , takze budu objevovat taje rotvicku .. A teda co se tyce zdravi nejsou tam nijak extremni problemy, jak jsem psala vyse (viz ty dobrmanci ..) ?! .. uf!
S tim vybiranim to znam, ja porad nejsem rozhodnuta, jestli chovat na svoji fenulce nebo ne, ale i tak mam v PC rodokmeny psu az z Anglie
|
ati
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 11:08
- Nahlásit
J_J
nikdo netvrdí,že je 100% záruka. Ale alespoň nějakou představu si udělat můžeš.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 11:09
- Nahlásit
Andita
máš webovky?
|
ati
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 11:12
- Nahlásit
J_J
už jsem konečně uzavřela výběr tatínků,a na žádné raději nekoukám páč by mi fakt hráblo.
|
Andita
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 11:15
- Nahlásit
ati
Bohuzel , ja se zmuzu max. na mailbox .. Pritel mi ale slibil, ze je udela, jen je to s nim trochu procesi ..
Ale koukla jsem na tve pesany - parada
|
ati
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 11:24
- Nahlásit
Andita
jak jinak s chlapem
Děkuji za pochvalu,už se těším na mimča po čtyřech letech. Jen se trochu děsím toho,že mi začnou holky naschvál hárat najednou. Abych si užila malejch stratečků Jsem vybrala tatínky a ted už jen čekám na den D
|