| Autor |
Zpráva |
Nikita
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 15:59 - Změnil/a: Nikita
- Nahlásit
Elen
Xena beztak cuchala FH stopy jen co opustila matcino lune, ze? ) a to i za hurikanu a pres asfalt a vodni prikop
FH stopy jsem dělala s Dinou, to byl čas, to jsem nebyla denně kdovídokdy v práci. Na Bohemia Cupu podle tehdejšího RH-FB (byly tam dvě stopy FH2 obtížnosti, dělaly se obě v jeden den plus poslušnost a dovednost) jsem s ní šla v jejích necelých třech letech. Ale v pěti měsících toho moc načuchaného neměla, Dinu jsem kupovala ve 4,5 měs.věku.
Xena je narozená taky v červnu, s tou jsem vloni touhle dobou čuchala co to šlo (tzn. dokud bylo aspoň trochu vidět), aby měla něco hotovo před zimou, když je tady půl roku sníh. To se ty čtvrthodinové krátké stopičky daly šlápnout na čemkoliv a kdekoliv, teď už je to horší, než někam dojedu, je tma jak v pytli
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 16:04 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
jo tak to mi něco říká, rozhodně se teda neřadim mezi vás - elitu, ale taky jsem chtěla mít aspoň tu nejlehčí, nejzákladnější zkoušku co se stop týče. Zatím to tak nevypadá, domů přijíždím v šest, je tma jak v pytli, o víkendech jsem do večera ve škole, pes nechodí ani na pořádný procházky natož nějaký stopy, nesnášim tohle období, fakt ho nesnášim
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 16:07
- Nahlásit
Nikita
Nikdo nepopira to co jsi dosahla s Dinou
To O Xene byl vtip- na tu jeji genialnost
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 16:10
- Nahlásit
Kalliope
ja taky, s prvnim padajicim listim na me pada zimni deprese, pak s posunem casu se prohlubuje a s prichodem snehu jsem v pr....
Dnes je tady, a asi vsude v CR, takove aprilove pocasi, chvili snezi, chvili sviti slunce, tak jsem si tak v duchu rikala, kdyby tak opravdu byl april- to by nas uz cekaly jen lepsi chvile, ale bohuzel nas teprve ten hnus ceka
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 16:12
- Nahlásit
Kalliope
rozhodně se teda neřadim mezi vás - elitu,
To si delas prd.l, neee??????????? Jakou elitu??????? Nikita mozna mezi elitu s fousama patri, ale prosim, me takhle sproste nenadavej!
A vubec, je zajimavy, kolik sem nakukuje "divaku", co nic nenapisou.. Ale je fakt, ze ja tez monitoruju i jine diskuse...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 16:12
- Nahlásit
Elen
a připrav se - půl roku. Někdy si říkám kdy to všechno stíháte, domácnost, práce a ještě si takhle perfektně vycvičit psiska, fakt vás obdivuju.
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 16:13
- Nahlásit
Elen
O Xene byl vtip- na tu jeji genialnost
Jo to byl vtip, sorry, už toho mám dneska plný kecky, za chvíli půjdu domů. Jsem myslela, že šlo o zamyšlení na téma jestli s pětiměsíčním zvířetem v tomhle čuchat nebo ne.
Tak to jóóó, GXko chválit ano, ono jí to dělá dobře, sice nevím, co dělala těsně po opuštění matčina lůna, ale jistě žádné blbiny
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 16:13
- Nahlásit
Nikita
tys to nepochopila ??!!??
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 16:14
- Nahlásit
Nikita
ehm to byl taky jenom VTIP
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 16:15
- Nahlásit
Fifi
Hele, teta, ještě jednou budeš nadávat fousům (slovo "elita" je snobácké a nelíbí se nám), tak zapomenu koupit tu majoránku na weekend!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 16:17
- Nahlásit
Nikita
tak zapomenu koupit tu majoránku na weekend!
Tak budes zrat bramboraky bez majoranky!
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 16:43
- Nahlásit
tfuj, tak to ne
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 16:50
- Nahlásit
Kalliope
Elitu jsem taky jako vtip pochopila!
A ja nakupuju vsechno mozny koreni, ale na to zakladni bezne zapominam..
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 17:15
- Nahlásit
Kalliope
No Barunka ted začíná mít taky takové tendence....ale jenom na feny Nesnáší tady jednu ovčandu(která je totálně hysterická a agresivní na psy) a včera byla ta ovč. nějak mimo zahradu a zakousla se do Barunky. Tak jsem ji z ní servala a B. se ji zakousla do hřbetu..... a nechtela pustit. Nakonec přiletěl její pán a nějak se to vyřešilo....dobře jí tak!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 19:17
- Nahlásit
Kristýna
je vidět ,že se nedá. Já nevychovaný psy nesnáším
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 21:58
- Nahlásit
ati
Doufám, že tím nevychovaným psem nebyla myšlena moje Barunka !
Právě jsem zjistila, že v soutěží nejlepší pracovní pes/fena roku jsme leto získaly celých 5bodů
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 22:42 - Změnil/a: Nikita
- Nahlásit
Kalliope
tfuj, tak to ne
Tobě taky nikdo bramboráky nenutí, ani s marjánkou ani bez ní
Že jsi parťák skrz sníh ještě neznamená, že se s Tebou rozdělím!
Kristýna
v soutěží nejlepší pracovní pes/fena roku
Nějak mi to nedalo, abych nevyjádřila svůj jistě třeskutě věcný postřeh na knize
|
ati
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 07:20
- Nahlásit
Kristýna
ježiši né,myslela jsem tu ovčandu co jí napadla.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 08:47
- Nahlásit
Nikita
tss, tak teď jsi mě hrubě urazila !! Víš co !!!?!!!! Nic ....
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 08:48
- Nahlásit
Kristýna
jak ti to ale začne postupně dělat i na ostatní fenky (což zcela pochybuju, ale co kdyby), tak jí to hned zaraž ať nedopadneš jako já
|
ati
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 09:38
- Nahlásit
Kalliope
ono je to těžké zarazit,pokud jí napadne jinej pes. Naše holky se neperou,ale pokud je pes napadne tak se brání. Je lépe se střetum vyhnout pokud to je možné
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 10:35
- Nahlásit
ati
ano s tím souhlasím, ale my to musíme spíš vyhledávat, víš jak na tom jsme, sice ještě nedošlo ke rvačce, takže si nejsem jistá jestli by pes bez vodítka vůbec napadnul, protože přeci jen na vodítku si je jistější a víc i zkouší, ale rozhodně nehodlám experimentovat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 10:58
- Nahlásit
Ahojte...
Teda, dneska to na stopicky nevypada. Pet minut slunko, pak chumelenice... Blbinec.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 11:10
- Nahlásit
Fifi
no jo, takhle to bude asi až do března
|
ati
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 11:25
- Nahlásit
Kalliope
jen aby to nabylo do května
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 12:02 - Změnil/a: Pavka
- Nahlásit
Ahojda
taky hlásím souvislou vrstvu sněhu cca 5cm. Pěkný vánoce, ale teď ještě Nééé.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 12:39
- Nahlásit
Pavka
vánoce jsou tady, vánoce jsou tady, jééééé, taková ta vtíravá melodie zní mi hlavou, juchů už aby to bylo !!!!!!!!!
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 12:52
- Nahlásit
Kalliope
To si snad děláš srandu
Ty už snad máš nakoupeno a pod?
Jen tak mezi náma, moje mamka má radši vánoční koledy v CD celý rok. No aspoň je nemusí potom hledat
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 13:08
- Nahlásit
Pavka
já už mám dárečky nakoupené, eště mi zbývají tři lidi, ale to až dostanu penízky
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 14:20
- Nahlásit
Kalliope
ty jsi jeden z mala lidi co znam, kteri nakupuji darky uz dlouho pred vanocemi. Ja bych to nedokazala, protoze bych pak mnohdy nevydrzela a dala ten darek lidem driv nez na Vanoce
|