Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 16:46 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit

No jo – tak mi to taky z estranek neslo, ale mam v zaloze jeste jiny server zadaco...

Kalliope
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 17:08
- Nahlásit

Petra_ruza
jé to je moc hezký

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 17:22
- Nahlásit

Kalliope
Díky. Bylo fakt zajímavý sledovat ty reakce. Postupně se na Ingouše přišli podívat čtyři vlci, ale dominantní byli jen dva – ostatní to se zájmem sledovali...
I jiný zvířata koulela očima na psa. Lidi je už nevzrušujou, ale psů se tam pořád moc nevyskytuje – a když, tak jen nějaký podměrečný...

Kristýna
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 17:27
- Nahlásit

Kalliope
A vy máte nějakou zkoušku-marně jsem hledala na vašich stránkách něco nového ...jak se máš?

J_J
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 18:22
- Nahlásit

takhle skakali rotici na MS

Nikita
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 20:00
- Nahlásit

Fifi
No vidíš, jak jsi to bebechama kráááásně vysvětlila! Kdepak manuály, co píšou Ítý, z toho to nikdo nepochopí

Nikita
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 21:54
- Nahlásit

Tak hlásím, že tady (Liberec) lítá v silném ledovém větru ten bílej hnus
Byla jsem v tom 1,5 hodiny venku (psa by nevyhnal, ale fous vyhnal mne), zima jak v ruským filmu, teploměr na nule...
Je načase přestat rvát lednici pivem a doplnit zásoby jemného dámského likéru na tři

ati
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 08:01
- Nahlásit

:Nikita
hlásím u nás(Žatecko) leží souvislá pokrývka bílého hnusu a zima jak sviňa

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 08:47
- Nahlásit

V nasi Polabsky placce lezi misty troska bileho hnusu a tez zima jak svina.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 08:50
- Nahlásit

Kristýna
nee, u nás na cvičáku sice byly ale tam já nepůjdu ani omylem, navíc teď mi začla škola, takže to bude zas něco Spíš až tak příští rok, ale ještě to nevim jistě, musíme hlavně cvičit to odvolávání od psů a aby si jich nevšímal, já si totoiž nelajznu pustit ho na plac na volno, aby mi tam sežral nějakýho chudáka psa, sice tomu nevěřim, ale co kdyby ....

Pavlusa
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 09:50
- Nahlásit

zkouška

Kalliope
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 10:05
- Nahlásit

Pavlusa
mooc hezká

Pavlusa
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 10:05
- Nahlásit

Další zkouška ???

Pavlusa
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 10:07
- Nahlásit

Ahá tak už to mám. Ono se musí zajít do vlastností a ta adresa se zkopíruje

Pavlusa
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 10:09
- Nahlásit

A tady je fešanda. To jí bylo tak cca 4/5 měsíců.

Nikita
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 10:28
- Nahlásit

A v Jablonci n.N. chumelííííí

Elen
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 10:51
- Nahlásit

Nikita
a to jsi mi vcera malem nadala, kdyz jsem se te ptala zda uz u vas snezi

Kalliope
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 10:57
- Nahlásit

Aš hlásí také zasněžíno

Nikita
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 11:00
- Nahlásit

Elen
Jo tak PROTO!!! TY za to můžeš! A já si říkala, že to tak najednou začalo padat. A Tys to přivolala, stydět by ses měla!

Pavlusa
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 11:08
- Nahlásit

Ve Žďáře n.S je taky bílo. A pořád to padá a padá.

Nikita

tak jsme včera zkoumali matyldí chození, a fakt chodí tím mimochodem. Já vidím, jak chodí akorát když jde navolno, a to chodí správně, ale když ji vedu a kroutí se, tak jde blbě. Jenže my chodíme dost rychle a když se rozejdu hoooodně rychle, tak jde matylda rychlomimochodem div se celá nevykroutí. Až jsme se rozběhli, tak se to spravilo. NO musim si o tom něco nastudovat, jak na to.

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 11:09
- Nahlásit

Tak jsem byla o5 za blbce.. Doplazila jsem se na poloprazdny reserve do pneu servisu.. Hosi tam teda maji peknej fofr! Ale pri pohledu na vyfouklou "uzovku" - jak mechanik nazval tu ubohou reservu - se jim me malickosti zzelelo, a ze mi teda to pichly kolo opravi..
At macel pneu v jejich kadi s vodou jakkoliv, zadny unik vzduchu neobjevil... Byl z toho mirne prekvapeny, tak mi jen kolo dofouknul, vymenil za uzovku, v utery mam prijet na prezuti na zimaky... A podotkl - ze "by to chtelo obcas ty kola i dofouknout!"

Nikita
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 11:21
- Nahlásit

Pavlusa
fakt chodí tím mimochodem
Jsem si to myslela
Hele Džíexko tak někdy chodí taky, a to jí je přes rok. Dokonce někdy přehodí do mimochodu ikdyž mě tahne na caniscrossové šňůře do kopce a zabírá. Prostě to neřeším

Fifi
S hodnými pány v pneuservisu mám podobné zkušenosti, také se mnou mívají soucit Ale kola dofukuji pravidělně, míň jak s tlakem lehce pod jednu atmosféru (nebo jak se ta jednotka jmenuje) jsem ještě nejela

Pavlusa
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 11:23
- Nahlásit

Jasný, asi to není nic hroznýho. Jen to tak vypadá, žížala jedna

Pavlusa
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 11:31
- Nahlásit

Nikita
Jo tu šňůru, bych chtěla taky zkusit. Ale až jí bude přes rok.
Na lyže, na kolo, chceme zkusit kolečkáče, ale to si budu muset pořídit brnění.
Matylda tahá ráda, hlavně když jde na prochajdu s mamkou

Nikita
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 11:37
- Nahlásit

Pavlusa
Nesnáším ten bílej humus a už vůbec ty tenký prkýnka, jak se na tom lyžuje! Kdybys viděla mé instruktážní video, pochopila bys
Kolečkáče a zapřahnout psa? Jsem sice šílená, mám výrazné sebedestrukční sklony, ale zbytky pudu sebezáchovy zůstaly
My na tom zatím jen chodíme - tahat nechávám cca od toho roka do kopců, po rovině a z kopce nechávám psa na volno. Je tu super výtah, vřele doporučuji A ze strojů se mi líbí koloběžka

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 11:38
- Nahlásit

Pavlusa
Jee, ty ses ze Zdaru???? tam to dooobre znam, muzskej odtamtud pochazi...

Matylda je roztomila.. A z mimochodu si nic nedelej, na vystavy jezdit nebudes(jedine tam by to mohlo vadit), bud se to vekem srovna samo, az se cela zpevni, nebo holt budes mit kroutivyho rtw zadka... Stara cuba mi to dela taky..

Pavlusa
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 11:50
- Nahlásit

Nikita
No já moc lyže taky nemusim, ale co bych pro matyldu neudělala, žejo. Stejně s ní musim každej den ven, tak se na lyžích aspoň víc protáhne.
Předevčírem jsme zkoušeli jízdu na kole. Měla jsem ji na vodítku a byla moc moc šikovná. Úplně jsem se rozplývala, než jsme uviděli kámoše labrouše fanouše. To jsem najednou zpanikařila, matylda se rozlítla a já jela tryskem za ní na kole a držela se vodítka. Kdybych zabrzdila tak hodim držkopád.

Pavlusa
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 11:57
- Nahlásit

Minulý týden jsme šly nakoupit do města a já si říkla, ať matylda z tý prochajdy taky něco má, celou dobu na vodítku, tak jsme běželi, aby se proběhla. A najednou se mi připletla pod nohy a já ležim na zemi. Kalhoty roztrhlý, z kolen mi tekla červená, celá od bahna. No hrůza. A to jsem chvíli předtím plánovala, že půjdem přes náměstí, aby si zvykala, ale po tomhle incidentu jsem šupajdila nejskrytějšíma uličkama domů.

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 11:58
- Nahlásit

Pastelkooo, Jessie -
kde se toulate?????? To je doba, co ste se naposledy ukazaly!

Zacaly tu padat ty bily hnusy

Pavlusa
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 11:59
- Nahlásit

Fifi
Jó, jsem ze Žďáru. A vy bydlíte kde?
Teď se tady úplně čerti žení.

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání