Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:45
- Nahlásit

ati
A vypises konkurz na jmena??? Od D i E me napada tolika jmen...

ati
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:47
- Nahlásit

Pastelka
http://www.vilstalerland.de/ jméno je Djuk
Fifi
no jasně sem s nima,kdo si má lámat hlavu

Pastelka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:52
- Nahlásit

Je to on? Má milou hlavinku.

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:53
- Nahlásit

ati
Kdyz zrovinka ty jmena, co me ted napadaji, nejsou zrejme plne representativni! Mozna pod vlivem dalsi cerstve rozkousane kury na koberci a vylity psi megamisy vody me napadaji vyrazy jako : "Dežo, Dylina, Debrecinka, Debil/ka," apod..
Ikdyz - neverim tomu, ze ty uz davno nemas v sesitku 10+10 jmen!

Nikita
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:55
- Nahlásit

Je otázkou, co je pro desetiměsíční fenu větším zásahem do organismu. Jestli porod s následnými změnami nebo vybrání březí dělohy.

Elen
U psa "vejškrab" neuděláš, děloha je úplně jiná než u člověka, má dlouhé rohy. Po nechtěném nakrytí se dají aplikovat hormony - buď hned po nakrytí několik injekcí v odstupu několika dní po sobě (to je prý pěknej humus) nebo počkat do 20.dne, kdy jsou plody zjistitelné na UTZ a pokud je březost tímto potvrzena, dá se hormonálně vyvolat potrat. Pak už ne, pak jsou plody osifikované.

ati
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:55
- Nahlásit

Pastelka
ano prosím je to on,brala bych i Akina ,ale je prý v emericeFifi
tak to by byla síla,,zavolám Dežo a příjdou sousedi hnědočeši

Nikita
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:57
- Nahlásit

ati
Známá má psa Destruktora, super jméno

ati
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:58
- Nahlásit

Fifi
jména samo už nějaká mám

ati
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 14:00
- Nahlásit

Nikita
to je trefné,mohl se tak jmenovatv celý vrh C,protože to co udělali z baráku za ty dva měsíce

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 14:00
- Nahlásit

ati
příjdou sousedi hnědočeši
Bys aspon mela cim nakrmit smecku!

Nikita
Je otázkou, co je pro desetiměsíční fenu větším zásahem do organismu. Jestli porod s následnými změnami nebo vybrání březí dělohy.
To otazkou je.. Me spis zustava rozum stat nad tim, ze da nekdo k vycviku fenu, a jaksi si "nevsimne", ze by mohla bejt brezi..
A ja - na svoji povahu - podobnyho zakroku bych na fene schopna nebyla. Na druhou stranu asi jen dobre, ze ta fenka jiz stenata nikdy mit nebude...

ati
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 14:04
- Nahlásit

Fifi
oni by připálený nežrali
a co říkáte Dart,Daren,Derby,Deryl,
Drew,Drussila,Daya,Dirty

Kalliope
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 14:05
- Nahlásit

Nikita
NENÁVIDÍM lyže, hnusí se mi i veškeré zimní sporty mimo sáňkování !!!!!

Elen
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 14:07
- Nahlásit

Fifi
nemyslim potrat jako u cloveka, ale proste odebrani plodu. Zakon na ochranu zvirat nic takoveho neresi?

Nikita
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 14:09
- Nahlásit

Kalliope
NENÁVIDÍM lyže, hnusí se mi i veškeré zimní sporty mimo sáňkování !!!!!
Super, teda Tobě se fakt říká spojenec!
Sáňky tažené fousama - to jedině.
Úplně stačí, že se v tom bílým bordelu nedá chodit, ale oni kolem jezdí pořád nějaký lidi na těch dlouhejch úzkejch prkýnkách a řvou cosi o stopě, fakt je z toho sundat a přesadit hlavou do nejbližší závěje!

Kalliope
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 14:10
- Nahlásit

jinak to s tou březí fenkou je humus, nerada bych byla vulgární, ale jsou to IDIOTI jak vet, tak majitel.

Nikita
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 14:12
- Nahlásit

Elen
nemyslim potrat jako u cloveka, ale proste odebrani plodu
Takže císař?
Zákon na ochranu zvířat proti týrání řeší živá zvířata, tudíž narozená zvířata. Tobě jde o ta štěňata? Nebo o co? My tu řešily fenu, pro tu je to zásah, těm nenarozeným štěňatům je to, odvážím se říct, úplně jedno...

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 14:13
- Nahlásit

Elen
Nikita uz zde vypsala moznosti "potratu" u psu... Feny fakt nechodej na nejakou potratovou komisi - jednou si majitel neco usmysli a vet to vykona... Nevim opravdu o zakonu, ktery by "odebrani plodu" u psu resil.

Elen
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 14:15
- Nahlásit

Nikita
Ne ja resim to zda zakon na ochranu zvirat chrani i nenarozene zvire. Nejsem debil a vim, ze nejvic ublizili fene. Jen si mylsim ze 14 dni pred porodem vybrat z feny stenata asi neni OK

Elen
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 14:17
- Nahlásit

Fifi
Na to se ptam- zda neco takoveho je. Neznam vsechny zakony sveta, tak se ptam, tot vse

Nikita
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 14:21
- Nahlásit

Elen
ja resim to zda zakon na ochranu zvirat chrani i nenarozene zvire
Neřeší.
14 dni pred porodem vybrat z feny stenata asi neni OK
OK to rozhodně není, OK není hlavně to, že byla vůbec nakrytá. Ale jak sjem psala výše - je otázkou, jestli v tomto konkrétním případě byl zákrok horší než kdyby se to bývalo nechalo porodit. Nevíme, v jaké bylo zvíře kondici, zdravotním stavu, atd. atd. atd.
Další možnost nechat ji porodit a pak nechat třeba jen jedno štěně - ale to se zas nesmí právě kvůli zákonu na ochranu zvířat. Neb zdravé narozené štěně se bezdůvodně utratit nesmí. Takže huntovat ani ne roční fenu plným vrhem?
Za sebe nejsem schopná říct, co by bylo bývalo v tom konkrétním případě nejlepší, fakt ne. Když už k tomu nakrytí teda došlo...

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 14:22
- Nahlásit

ati
Dart,Daren,Derby,Deryl,
Drew,Drussila,Daya,Dirty

Bezva Damian, Druffus, Dominic, D.J., Delighted, Debbie, Dabria, Dacia, Daizy...............

Elen
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 14:22
- Nahlásit

Nemluvila jsem jen o psech ale o zviratech. Takze zakon teda resi jen zabiti narozeneho zvirete, to je trestne, ale usmrceni zvirete v deloze matky, kterykoli den brezosti, neresi?
To je tedy hnus

ati
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 14:23
- Nahlásit

Fifi
D.J. to je dobrý

Elen
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 14:26
- Nahlásit

Tak jsem to nasla :"Zvíře je pro účely tohoto zákona obratlovec kromě člověka, nikoli však plody (féty) nebo embrya."

ati
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 14:28
- Nahlásit

Fifi
:rolleyesorotka

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 14:29
- Nahlásit

Elen
Takze zakon teda resi jen zabiti narozeneho zvirete, to je trestne, ale usmrceni zvirete v deloze matky, kterykoli den brezosti, neresi?
Pokud vim, tak opravdu tomu tak je.. Ale taky nejsu pravnik.

Rozebirat tady vse, co neni koser, co se kastraci apod tyka, je asi zbytecny.. Dle me je to zase jenom o nezodpovednych majitelich, co nechaji nakryt svou 10mesicni fenu - A JESTE O TOM ANI NEVI! Spis se mi dela na bliti z tech lidi, ta fenka za nic nemohla - a jak uz jsem rekla, mozna lip pro ni, ze uz stenata nikdy mit nebude...

ati
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 14:30
- Nahlásit

ale fuj,, Dorotka,úplně jí vidím,něžná fenečka s růžovou mašličkou zakousnutá v něčí řiti

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 14:31
- Nahlásit

ati
Dorotka - to radsi Dorothy - ale tu jsem se ti ani nepokousela navrhnouti...

Elen
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 14:34
- Nahlásit

Abych tady priste nepoburovala svou neznalosti, tak jsem si ten zakon castecne precetla, a o ochrane mladete je zminka jen tady: l) zasahovat do průběhu porodu způsobem, který neodpovídá obtížnosti porodu, zvyšuje bolest anebo poškozuje zdraví matky i mláděte.

A jak jsem citovala vyse- plody a embrya opravdu neresi

Elen
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 14:36
- Nahlásit

ati
Jak vidim tak jsi nakonec sahla jinam, nez jsi planovala.
Hlavne at vam to vyjde

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání