Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 12:05
- Nahlásit

Pavlusa
My sme nastesti v Polabsky placce kus od Podebrad.. Pred chvili chumelilo, ted sviti puchejr... Magorinec..

Jak sou na tom ve Zdare se cvicakama? - budes nekam chodit? Ja si pamatuju jeden, kdyz se jde podel reky, tak tam po levy strane jsem vidavala prekazky....

Pastelka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 12:16
- Nahlásit

Nazdáááárek! Máme uzávěrku, no! Takže moc času na cz-psa moc nemám. Ale vždycky sem aspoň juknu, abych nestratila povědomost!
Pavlusa
Tak tě tady vítám!

Pastelka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 12:18
- Nahlásit

Jo a u nás je bylo taky ráno bílo, ale už je to pryč, páč svítí žblunce ostopéro a všechno roztálo. Letos ten sníh byl takovej nečekanej. V neděli jsem ještě byla venku v tričku.

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 12:21
- Nahlásit

Pastelka
Uz sem se lekla, ze ses nachcipana...

Hadanka - Kdopak to asi je????

Pastelka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 12:24
- Nahlásit

Fifi
Psíííí miminko medvídek

Pastelka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 12:31
- Nahlásit

Fifi
Tak a už dost napínání!!!!

Nikita
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 12:34
- Nahlásit

Fifi
Minikřemýlek?

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 12:37 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Pastelka
Nikita

No jasne, mini Amyk! Akorat ze takhle chovat se chce i ted, pri svych 40 kg!

Pastelka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 12:48
- Nahlásit

Nikita
Máš bodík!!!
Fifi
Akorat ze takhle chovat se chce i ted, pri svych 40 kg!
Co mi to jenom připomíná Kytka začala hárat, takže i potřeba chování se v jejích očích zvětšila. Včera se mi sápala na klín a blemcala mi obličej Když nepochodila, zkoušela to u Laury, ale tam jasně neměla absolutní šanci.

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 12:53
- Nahlásit

Pastelka
Kyticka hara.. To se teda mate!
Ja jsem rada, ze perdela uz hormouny zacinaji pomalinku opoustet, bylo to s ni tentokrat opravdu velmi vyzivny..

Pastelka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 12:57
- Nahlásit

Fifi
No už aby to bylo zase za námi. Na druhou stranu, zdá se mi to mírnější, než to první hárání. Zdá se, že to tolik neprožívá(možná to příjde ) a ani tolik nekrvácí.Naštěstí! Ty jo, když to máte doma takhle ve třech, to musí stát za to!
Neříkala ti Ati o tý fence RTW u nás na cvikoši?

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:01
- Nahlásit

Pastelka
Ne, nerikala...
Me nastesti ted harala jen perdelice - po te, co si jednou vrzla, tak se tentokrat chovala fakt jak ku.va! Vypla venku prijimac, tak holt mela ted tyden domaci vezeni a obstastnovala svou naruzivosti holky.... Byla uknourana, az taaak moc by TO chtela...

Kalliope
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:02
- Nahlásit

Nikita
jsi můj člověk

Kalliope
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:04
- Nahlásit

Fifi
jé to je moc roztomilé, že se chce nechat chovat

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:10
- Nahlásit

Kalliope
Pidalka se chovat snad nechce??????

Pastelka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:13
- Nahlásit

Fifi
po te, co si jednou vrzla
Vidíš!!! Člověk jí podá prst a ona by hned chtěla urvat ruku až u ramene, viď???

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:16 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Pastelka
Člověk jí podá prst a ona by hned chtěla urvat ruku až u ramene,
Ehm, ehm.... Mno, prst....

A co je s tou rtw ze cvicaku?

Nikita
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:21
- Nahlásit

Pastelka
Máš bodík!!!
To znamená, že přesně o bod vedu!

Kalliope
jsi můj člověk
Proč? S těma lyžema? No hurá, konečně spojenec! Tetka Fifi než by mě politovala, tak slibovala lyžařskou instruktáž. Poté, co jsem jí od plic seznámila se svým postojem (bohužel se obávám, že je veřejně nepublikovatelný), tak už mi to nenabízí

Jinak fousy jsou taktéž chovné a velmi výhřevné

Pastelka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:24
- Nahlásit

Fifi
Myslela jsem si hned, že tě ten prst zaujme...
No je to takový smutný.Alena, co jí patří ten cvikoš, tam měla na výcvik 10 měsíční rotvičku, během té doby fenka tloustla, tak jí nejdřív ubrala granulky. Pak jí ale došlo, že je zabřezlá, tak volala majiteli ať si pro ní přijede a jak se věci mají.On to nejdřív chtěl hodit na ní a přivezl sebou i svého veta.Ten uznal, že by to nebylo technicky možný a fenečku odvezli.Když pak volala Alena majiteli co s ní je, tak řekl, že jí otevřeli a celé to ukončili. Že o štěňata nestojí. Podotýkám, že měla asi 14 dní do porodu. Dle názoru toho veta je prý toto normální a normálně se to takhle dělá. Peknej hnus!No nevím, ale slyšela jsem to prvně.

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:24
- Nahlásit

Nikita
tak už mi to nenabízí
Ale to se, tetka, pletes!!! Az prijedes, mozna tu uz bude souvisla vrstva snehu, tak te aspon naucim zakladnimu mechanismu brusleni na lyzich!

Pastelka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:26
- Nahlásit

Nikita
Tak to je přesný!!! O jeden bod vedeš!!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:29
- Nahlásit

Pastelka
Jo aha, tohle. Tak to uz bohuzel vim, udelalo se mi na bliti.. Jen jsem netusila, ze to byla fenka ze cvicaku, kam chodis i ty... Hovada hovadsky - majitel i vet.. Na tohle bych zaludek nemela

Ad prst - si snad vedela, ze takoveto nahravky nelze nevyuzit...

Pastelka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:34
- Nahlásit

Fifi
To víš, čekala jsem, že to použiješ!!!!
Tomu vetovi se snad ani tak nemá říkat. je to spíš řezník!!! Často si na to vzpomenu, když vidím Kytici, jak je spokojená. Nechápu to.

Elen
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:37
- Nahlásit

Pastelka
Fifi
a neni to nezakonne? u zvirat neni stanoveno do kdy smi na potrat? tohle je prece uz zabiti, ne?

ati
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:37
- Nahlásit

Pastelka
ahoj ,to je humus viď. Psala mi Evka ,že v sobotu není cvičák. Pavel má prý novou práci,doufám že bude figurovat dál nebo mě picne

ati
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:41
- Nahlásit

Hlásím jeden taťka malejch D neboE rotvíčků je domluven,tak ještě jednoho a pak už jen čekat

Pastelka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:41
- Nahlásit

ati
Ahojky!!Fakt? No mi teda teď stejně nemůžeme, ale to by mě teda taky štvalo! Sakra! No snad se to nějak udělá... doufám!
to je humus viď No to teda je!!!

Pastelka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:42
- Nahlásit

Elen
No taky si myslím, že to není úplně košér.

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:43
- Nahlásit

Elen
To myslis vazne, tenhle dotaz??? U psu neni nic zakonem stanoveno. Potrat u psa ani neni technicky proveditelny, pouze lze bud udelat cisare nebo to vzit vsechno i s delohou....

Pastelka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:44
- Nahlásit

ati
Prozradíš jakýho bombarďáka jsi nakonec vybrala?

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání