| Autor |
Zpráva |
art
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 11:48
- Nahlásit
ati
Pěkný den všem
Pokud si to dávám dobře dohromady tak by to měla být Carey a Djuk, ovšem kdo čeká na Cassiopeu to tedy netuším . Hlavně ať vše dobře dopadne.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 11:55
- Nahlásit
art
Bingo Carey a Djuk a Cassiopea x Henry v.d. Hassberghöhen
|
scarlet
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 12:04
- Nahlásit
ati
taky drzim palecky, at to dobre dopadne, pochlubis se pak miminkama, vid?
posilam dve novy fotky nasich berusek (zatim porad trva nekoncici obdiv Ajsinky k maly pidizvyci)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 12:09
- Nahlásit
scarlet
Nadherny fotky! By ji mohla rotvicka fakt spolknout jak jednohubku..
|
ati
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 12:13
- Nahlásit
scarlet
ahoj, miminko nějak povyrostlo,je pěkná. To víš ,že se pochlubím,ani nevíš jak se těším a zároveň mám obavu
|
scarlet
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 12:24
- Nahlásit
Fifi
uvedomuju si to, ale ted ji fakt miluje, jak prijedeme k nasim, je Aja jak utrzena z retezu, porad ji sleduje, olizuje, muchluje... jenze Aja uz vazi 17kg je to takovej malej medved, musim byt porad s nima protoze jinak Rozinku obcas prislapne
ati
obavu chapu, nasi chovatelce zbyl jeden klucina (+ dve holky si nechali umyslne), povidala hruzny historky o "zajemcich", tak si ho radeji nechala
ja ted cekam na narozeni malych pidizvyku, chtela bych si vzit dalsi slecnu (proste a jednoduse jsem se zblaznila )
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 12:26
- Nahlásit
scarlet
chtela bych si vzit dalsi slecnu
No to teda bude smecka!!!
|
art
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 12:26
- Nahlásit
ati
moc pěkný pesa, čím je to vše aktuálnější tím hůř mi z toho je asi mi už začíná z toho všeho cinkat a nebo to budou rolničky z blížících se vánoc no nevím
|
ati
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 12:29
- Nahlásit
art
fuj vánoce nééééééééééééééééééééééééééé
|
scarlet
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 12:31
- Nahlásit
Fifi
No to teda bude smecka!!!
vzdyt rikam, ze jsem se zblaznila cekam kazdym dnem na narozeni, mozna v brisku zadna holka nebude (ceka dve stenda)
jinak jsem strasne stastna, ze spolu vychazej
|
ati
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 12:32
- Nahlásit
scarlet
já nemám takovou obavu ze zájemců,ale spíš z odchovu dvou vrhů. Po posledních krakenech zůstaly po domě věčné památky
|
scarlet
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 12:36
- Nahlásit
ati
to k tomu proste patri... neni zadna radost zadarmo (a ze te radosti urcite bude), hlavne aby byla zdrava, budu moc drzet palce, aby to domacnost prezila bez uhony
to ze budou harat obe naraz je asi vysoce pravdepodobne, vid?
|
ati
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 12:40
- Nahlásit
scarlet
normálně háraj tak 2-3 týdny po sobě ale...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 12:46
- Nahlásit
ati
Uz zive vidim to nadeleni, dvacet stenat najednou a Ati s tikem v oku...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 12:50
- Nahlásit
Fifi
no jestli budou po mamince tak může být hůř,jsou z 12 kousků. Jen doufám,že tatínkové jsou rozumní a budou šetřit ,aby zbylo i pro jiné zájemkyně
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 12:54
- Nahlásit
ati
Tak jen aby ti taky nerodily soucasne, to by te fakt mohlo klepnout!
|
Andita
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 12:56
- Nahlásit
ati
Jee, a az budou mimina trosinku povyrostli, muzu se prijet mrknout ?! Vis, jak jsi mi to sama radila ... Ale vazne, preju moooc zdravy a pohodovy miminka!
PS. Muzu mit dotaz z chovatelske "kuchyne"? Budes delat pred krytim cubickam vsemozna vysetreni (gyn., cyto + ty hormony) nebo to mas vysledovany a den D mas (s nadsazkou ) "v oku" .. ?
|
ati
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 12:57
- Nahlásit
Fifi
hlavně když bude vše OK
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 14:07
- Nahlásit
Nazdárek všem!!!!
Zdravím nové členky!
Všimli jste si jak se tenhle tejden rychle stmívá?
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 14:09
- Nahlásit
scarlet
Moc hezký fotečky! Je super, jak k sobě holky barevně laďej! A že mají obě ocásky.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 16:05
- Nahlásit
Andita
Samo že se můžeš přijet mrknout,máš to kousek. Stěry nedělám,vždy jsem to vystihla tak to nechám přírodě,
|
scarlet
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 16:49
- Nahlásit
Pastelka
dekuju za pochvalu
ja jsem za ocasky taky vdecna, porad potkavam lidi, co k nim maji nejake vyhrady, ale nemenila bych! nenachazim na ocascich jedinou nevyhodu, treba kdyz si spolu holky hrajou, tak na pidizvyci pomoci ocasku okamzite poznam, kdy toho zacina mit plny zuby... proste je to velky pomocnik
|
Andita
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 18:21
- Nahlásit
ati
Ju, bajecny, uz se tesim na mimise ! Tak drzim palce, at se vse dari !!!
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 18:41
- Nahlásit
Ahoj všem!
Kdo bude v neděli v Letňanech? My budeme mezi psy dorostenci – Ing Vombat. To bude určitě ostuda. Běháme docela solidně – snad mi zase neroztrhne kalhoty jako v Chrudimi. I zuby by měl ukázat v pohodě, ale ten postoj – to bude boj a hra na náhodu...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 19:26
- Nahlásit
Petra_ruza
držíme palečky,¨
Od toho jsou to dorostenci aby se otrkali,to bude dobré
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 20:04
- Nahlásit
ati
Díky – na to spoléhám, že se ještě nedostatky prominou...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 08:14
- Nahlásit
Petra_ruza
záleží na i rozhodčích,já jezdila s holkama od jejich 6 měsíců a rozhodčí byli velmi tolerantní.Třídu dorostu jsme brali jako otrkání štěníků a holky to považovaly za náramnou srandu
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 10:59
- Nahlásit
Ahoj
Taky zdravím nové členy
ati
Se zahradou si nedělej starosti. Štěňáci ti ji pěkně předrejou jako nám.
Já už jsem na ně vždy připravená a tak všechny kvetoucí okrasné plácky vždy nedobytně ohradíme. A halvně nezapomeň na maliny a pod. Stejně si ale vždycky nějakou cestičku najdou.
Taky držím palečky, ať vám to vyjde.
Petra_ruza
Držíme palečky, určitě budou na vás hodný.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 11:05
- Nahlásit
Pavka
Zahrada dostane záhul,poslední štěnda jsem měla doma a to byl děs běs.Za haždým rohem někdo číhal,okusoval rohy škubal záclony. Jěště dnes mám tiky. Milovali MTV,to bylo jediné na co fungovali
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 12:05
- Nahlásit
atiPavka
Díky moc.
Taky to beru hlavně jako otrkání pro štěňďo a pro sebe taky. Ve vystavování jsem začátečník. RTW jsem už sice měla, ale byl bez PP. Takže zkoušky jsme měli, ale tenkrát jsem "pohrdala" těmi základními, takže jsem je vynechávala. Např. na ZM jsem nešla – rovnou na ZV1. Pak OP1 a zkusili jsme si i ZV2 (tu jsme už neudělali). Zato teď jsem se rozhodla, že budeme "vymetat" i ty nejlehčí zkoušky, hlavně proto, aby sme se oba otrkali. Já jsem byla vždycky strašně nervozní a tenkrát jsem to na svého psa hodně přenášela, takže samozřejmě nezacvičil na zkouškách tak, jako v tréningu.
A kdo tam (v Letňanech na MVP) tedy bude? Fifi? Ráda bych někoho poznala. Osobně se znám jen s Nikitou, Elen a JJ. A samozřejmě s Crazy koněm – toho mám doma...
|