| Autor |
Zpráva |
ati
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:18
- Nahlásit
Fifi
tož ahoj
Andita
zatím nijak,jim naschvál nic neřeknu
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:30
- Nahlásit
Nikita
Ano ano velmi trefné vyjádření. Já to s tím výcvikářem taky moc přehánět nebudu. Když někdo bude chtít poradit, tak se pokusím, ale jinak bych na tom asi za chvíli byla jako ty.
FifiAndita
Musím se přidat k vám, LBC je též mé oblíbené město školních radovánek. A i to lyžování na Ještědu jsem stihla.
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 20:23
- Nahlásit
Pavka
Víš co mi ale dovede hnout žlučí? Když se jim snažíš vysvětlit něco o pozitivní motivaci a donutit je přepnout toho ubožáka psa aspoň ze stahováku a donést si na cvičák pamlsek - prohlásila jsem, že jestliže nemají nejzákladnější věc, kterou je odměna pro psa, tak bych je na plac zkrátka nepustila, respektive instruktorsky tam s nimi nemám co dělat. No to byl kravál! Dozvěděla jsem se, že já cvičím "moc profi", to oni tam teda takhle tejrat psy nebudou, ONI totiž cvičí pro radost, víš?!
No já nevím, já bych z toho radost neměla, aby se mi pes plazil s ocasem pod břichem a na plac musel být dovlečen na špagátě, neb dobrovolně by tam nevlezl...
Ne, fakt, nevyžádané rady nemají smysl, akorát se jeden zhádá
ad Liberec - ten jsem před cca 14 dny opustila. Ale lyžovat na Ještědu jsem taky nebyla, jednak někteří možná znají můj nepříliš vřelý vztah k těm ohnutým prkýnkům a jednak když jsem se domákla cen permanentek na vlek a přepočetla to na cenu krmení pro psy, byla to jasná volba v neprospěch uvedeného zimního sportu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 10:17
- Nahlásit
Nikita
někteří možná znají můj nepříliš vřelý vztah k těm ohnutým prkýnkům
Hele, ale zase je na co se divat a uprimne se zasmat!!!
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 10:29
- Nahlásit
Fifi
zase je na co se divat a uprimne se zasmat!!!
Jsem věděla, že se mě teta z neta zastane
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 11:07
- Nahlásit
Nikita
A neplánuješ zase nějaké zimní instruktážní video s těmi ohnutými prkýnky.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 11:15
- Nahlásit
Pavka
Hoooooj, poslusne hlasim, ze Krysa je plnochrupa! A skus vypada taktez v paratku.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 11:28
- Nahlásit
Fifi
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 11:31 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
joo pro radost, tuhle jsem se byla podívat na závodech, čuchala tam stopy IPO 1 nebo 2 teď nevim, ani se v tom nevyznám, taková sympatická fenka belgičáka, no řeknu ti to tdda byla podívaná, šla připlesklá k zemi, uši stažený, co chvílis e ohlížela po pánovi co on jako na to, připláclej ocas na břiše, shrbená, skutečná radost z ní čišela, než teda tohle, to radši vůbec nic. Samozřejmě stopu neudělala, doufám, že chudák doma nedostala céres
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 11:48
- Nahlásit
Pavka
A neplánuješ zase nějaké zimní instruktážní video s těmi ohnutými prkýnky.
To teda SKUTEČNĚ neplánuju!
Kalliope
doufám, že chudák doma nedostala céres
Proč myslíš, že tak šla? Že je zvyklá na pochvalu? Minimálně se ten den moc nenažrala, hádala bych.....
|
ati
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 12:01
- Nahlásit
Nikita
to je radost když pes stopuje s ocasem na břiše,páníčka bych za to seřezala.
Kalliope
nejspíš ano,viděla jsem holku dokopat ovčandu,která neudělala poslušnost. A za trest jí přivázala v lijáku venku aby věděla co udělala. Jsem se vytočila a nadávám jí jak se to chová a ostatní se jí zastávali,že jinak s kšeftákem nic neudělá.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 12:07
- Nahlásit
Kalliope
to nic není, já zažila ovčouna co celou stopu proplazil na briše, takže nebylo poznat, jestli zalehává předměty
mě spíš děsí, že ty rozhodčí to tolerujou
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 12:31
- Nahlásit
Njn, na stopach se nejlip pozna, jakej ma pes - panicek vztah.. Holt Kralovska disciplina..
A ja videla uz tolika hnusot, co "psovodi" sou schopny psovi provadet, hlavne aby byl ten vykon, ze.. Skoda mluvit.
|
Andita
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 13:35
- Nahlásit
Ahoj vsem!
Teeeeda, to jsou mi tu dnes temata .. Nebylo by aspon neco trochu pozitivnejsiho? Tak aspon pocasi - dnesku je tu taaaak kraaasne, myslim, ze je primo zlocin byt dnes v praci
Fifi
Ahoj ,
vcera jsem poctive cetla a chystam poradne dlouhy mail, chystej si bryle na cteni !
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 13:40
- Nahlásit
Andita
Cau, to se na maila tesim.
Ad ty temata - si zvykej, taky treba se s prirustkem setkas s necim podobnym..
A pozitivnejsi snad je, ze ta smecka divocaku konecne na chvili usnula! A u nas teda krasne neni, pod mrakem (opet, takze zatim zadny novy fota), bud bude prset nebo chumelit..
|
Andita
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 13:48
- Nahlásit
Fifi
No jo, tak ja poslu trochu slunicka odsud, je tu uplne modry nebe a ani jedinej mracek, fakt!!
A ze ti konecne spej', ze jsi nesla s nima, ja bych poledni klid brala hned ! Zdravim spici smecku !
No, fakt doufam, ze s mym budoucim psounem takovyhle veci nebudu muset resit, to bych si u sebe teda sakra klesla ...
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 13:49
- Nahlásit
Andita
dnesku je tu taaaak kraaasne, myslim, ze je primo zlocin byt dnes v praci
Taky tam nejsem, my už zvládly dopoledne i stopičku. Akorát ten popsaný ocas pod břichem se nám nedaří, pouvažuji nad závažíčkem, my s ním máváme nad úrovní hřbetu
Fifi
bud bude prset nebo chumelit..
Tak si to tam spánembohem nechte, tady sice sluníčko nesvítí, ale je hezky, my se ještě chystáme na trochu poslušnosti a pak na tradiční dvouhodinovou vycházku
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 13:50
- Nahlásit
Nazdárek všem!!!!
Dlouho jsem tu nebyla,máme v práci napilo. A bude hůř!
ale o víkendu jsem oprášila kolo, přikšírovala Kytici a zkusila jsem ji učit tahat. Udělala mi radost, sice jsem jí nenechala naplno tahat a jenom chvilku, ale řekla bych, že to můra vcelku pobrala. Taky jsme stopovaly. Byl to hezkej víkend.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 13:54
- Nahlásit
Andita
fakt doufam, ze s mym budoucim psounem takovyhle veci nebudu muset resit, to bych si u sebe teda sakra klesla .
Ja taky nemyslela, ze bys to praktikovala ty, ale ze proste obcas vidis veci, ze ti zustava rozum stat.. A sem nasla par fotecek, tak je sem za chvili hodim...
Nikita
Nene, ja to poslu k vam, ty mas fousy zarostly, me tu mrzne perdel, trosku slunka by to chtelo!
Pastelka
No nazdaaar, ty zijes? Takze dalsi tazne zvire, gratuluji! My meli taky hezkej vikend, cucali jsme zumpu!
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 13:54
- Nahlásit
Andita
doufam, ze s mym budoucim psounem takovyhle veci nebudu muset resit, to bych si u sebe teda sakra klesla ...
já se dnes opět dočetla, že: "současná metodika výcviku je založená na kontrastu balonek - ostnáč"
Už si s tím plátěným obojkem fakt začínám připadat jak fosilie...
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 13:58
- Nahlásit
Fifi
ty mas fousy zarostly, me tu mrzne perdel
Bodejť by nemrznul, kdopak ho taky před pár dny stříhal?
Ale Dina se mi včera vyválela v nějakým hnusu, ani nevím kdy a kde, pohladit se dá jen na pár vybraných místech, smrdí mršinou, chlupy slepený, fakt zlatá maštel se slámou, v tomto stavu bych ji do postele snad ani nechtěla
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 13:58 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Tak tady aspon nejaka fotka:
Toto je Kremyyylek a pak Krysa ve "vystavnim" postoji:
Takhle spinka Krremyyylek s Krysou a pak spokojene rtw cmuchanicko:
Se omlouvam, su jak pako, snad uz sem ty fotky srovnala...
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 14:03
- Nahlásit
Fifi
No jo, žiju, ale pracovně bohužel Jo a díky za gratulaci Sice si to jedeme krokem, ale dobrý.
|
Andita
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 14:04
- Nahlásit
Nikita
Ahoj, ja jsem cistocistej laik, co ma doma psa a rad s nim dela to, kde jsem spokojena ja i pes .. a nemyslim, ze bych byla spokojena videt svyho psa plazit se po stope nebo s ostancem na krku ... No ale jsme lide ruzne, ze ..
Fifi
Fotky sem, fotky sem!
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 14:05
- Nahlásit
Pastelka
Heleď jak se to dělá, že nenecháš naplno tahat? Fous letí co to dá, pěnu u huby, taky ji nechávám jen do kopce a po rovině, z kopečka odepínám...
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 14:08
- Nahlásit
Fifi
Fotky jsou úžasný! Musíš mít vážně veselo! Taky bych chtěla aspoň dva. Přesvědčovali jsme s Romanem jeho mamku, že by pro ní byl taky vhodnej nějakej štěk. Hodil by se k ní buldoček, nebo mops. Nabízeli jsme jí, že jí ho budeme hlídat, kdykoliv si řekne a ona by nám potom naoplátku hlídala děcko. No to je myslím férová nabídka, ne?
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 14:11
- Nahlásit
Nikita
Normálně, šlapu za ní na kole. Nesmíš zapomínat, že to je rotvík, klusáckej pes. My to máme na pohodičku.
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 14:16
- Nahlásit
Pastelka
Normálně, šlapu za ní na kole
To já šlapu jen trochu do kopce, jinak ne. Aha, to ona teda sama, jo? Jsem čekala, že mi poradíš nějakej fígl.
Když on fous je maximalista...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 14:17
- Nahlásit
Pastelka
Veselo fakt je..
Ad maminka skorotchyne a pes - hele, co takovej stafordsirsky bullterier, fenka? to je nas plan na duchod, sou to zlaticka.. A psa bych taky hlidala radsi, nez decko, opravdu ferova nabidka.
Nikita
Nesrovnavej fousa s rotvikem.. Ten tvuj fousatej vzorek neni beztak normalni, tah na praci jako malina a jeste vrti vocasem pri stopovani...
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 14:24
- Nahlásit
Fifi
Ten tvuj fousatej vzorek neni beztak normalni
Říkala jsem snad někdy, že by se v mé blízkosti nalézalo cokoliv, co by sneslo označení "normální"?
No jo, vrtí, a to dneska sice vzorně seděla při nandavání postroje, ale hlasitě mi oznamovala, co soudí o mé rychlosti zapínání pásku, něco jakože ať s těma rukama něco dělám, ale ONA už mohla být deset metrů za nášlapem, nebýt té brzdy
A tah na práci by mi nevadil, ale ten tah na kole, to je místy brutus, první kilometřík
Pastelka
Pořiď jim fousa, aspoň minifousa
|