| Autor |
Zpráva |
ati
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 18:57
- Nahlásit
Pavka
ahoj proškolená instruktorka,tak hod do placu nějak super výcvikovou metodu
|
ati
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 18:58
- Nahlásit
já jsem tatar a to jsem nic nepila,no fakt,nekecám
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 20:05
- Nahlásit
ati
Radši né, stejně by to byla nějaká blbost
Však to znáš jak probíhaj takový zkoušky
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 20:06
- Nahlásit
ati
Jó a s tím pitím... Nóó jestli to je jako u nás doma tento týden, tak to nenim nevim
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 20:50
- Nahlásit
Pavka
Však to znáš jak probíhaj takový zkoušky
Neznám, povídej
|
ati
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 20:55
- Nahlásit
Pavka
ano povídej,prosím.Já na školení nikdy nechodila
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 12:03
- Nahlásit
Pavka
Jó a s tím pitím... Nóó jestli to je jako u nás doma tento týden
Copak se slavilo?
Jinak vsechny zdravim pri pondelku.
Kdepak je asi Pastelka? Dlouho se neukazala, ze by jiz byla uvlacena Kytici nekde ve skarpe?
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 12:33
- Nahlásit
Fifi
Copak se slavilo?
Tetka, k tomu je potřeba něco oficiálně slavit, aby si člověk mohl dát "jedno"???
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 14:38
- Nahlásit
Tak kompletní vítěž pracovních rotvíků má 26.650 bodů a já (respektive Barborka) 5bodů.... Tak tomu říkam pěkný rozdíl Ale veřím, že za celý její život dokážeme získat alespon takových 50bodů....
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 14:46
- Nahlásit
Kristýna jsi koukala na vystavy...pracovni ma 465Bodu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 14:51 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Kristýna
To ses prekoukla, ne? to byl NEJ vystavni pes...
Me stejne ta soucasna bodovaci pracovni tabulka prijde dost ujeta... Ty body tam jsou nejak podivne rozdavane.. Vic si budu vazit psa, ktery slozil ZVV3 a IPO - FH, nez x ucasti v IPO 3 zavodech... Jako to je muj soukromy nazor..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 16:38
- Nahlásit
Andita
Tak kdepak ses?
|
Andita
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 16:39
- Nahlásit
Fifi
Tak jsem tu .
Jak dlouho budes mit toho zacka doma ?
Jak ja se tesim na stenatko .. i kdyz to teda jeste potrva .. Svoji akitku jsem si vlastne ani nikdy nepochovala, brala jsem si ji na 1/2 roce, to uz mela skoro 25 kilo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 16:44
- Nahlásit
Andita
Budu ho tady mit do pulky prosince, panicka odjela na vysnenou dovolenou, tak jsme se domluvily, nez aby se nudil u nich, vezmu ho na otrkanou k nam...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 16:46 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Andita
A to my jsme zase chovali.. od malinka...
To je ta nase nejmladsi rtw v mimi veku, kdyz nepocitam soucaneho spratecka..
|
Andita
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 16:55
- Nahlásit
Fifi
Tak to joo ... to ho asi panicka nepozna, urcite bude radne vycepovanej ..
U nas to ma opacny vliv, zatimco ja si tadu stazuju, psa mam v internate u mamky, pak ji ale musim vzdy "osvezovat" pamet, ze ja nejsem ta hodna babicka, ale otravna panicka ...
Ale treba az mladyho pana vratis, tak mozna zjistis, ze ti to pedagogicke uplatneni schazi ... jedna belouska mezi cernousky ...
|
Andita
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 16:59
- Nahlásit
Fifi
Ty jo, to jsou paradni sladacky fota!!! Ja ci mimi!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 17:01
- Nahlásit
Andita
to ho asi panicka nepozna, urcite bude radne vycepovanej
Spis naopak... Se zdatne zaclenil do ty my smecky a tak jen vyvadi volovinky.. Proste mu nechavam uzivat detstvi.. Ale jiz pochopil, ze neni stredobodem sveta, ze jsou i jine (psi i lidske) autority, ze FUJ je opravdu, ale opravdu FUJ, ze se mu panicka muze na vychazce i ztratit, kdyz necumi, kam ma a takovy ty blbustky...
Se obavam, ze se mu od nas moc chtit ani nebude..
Ad Belouska mezi cernousky - to by byl HOOODNE rychly proces!!! Cizi fenu si k nam proste nevezmu.. Masakro grando by nasledovalo...
|
Andita
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 17:10
- Nahlásit
Fifi
Ale dyt ja vim, to byla provokace .. Ono by to byl masakr i kdybys mela mit jenom ji . Teda ne ze by byla tak hrozna, ale holt to chvili trva, nez se jeden naladi na akiti vysilani ..
Tak to ma chlapik prima spolecnost a rozhodne sanci pochytit dobre mravy
Mimochodem, vcera mi kamaradka nadsene sdelila, ze jeji segra dostala od pritele stene NO, je mu 6 (!) tydnu ... pry jede na 1/2 roku do mise, tak aby nebyla tak sama .. nemela jsem silu neco ji rikat .. ch jooo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 17:16
- Nahlásit
Andita
ale holt to chvili trva, nez se jeden naladi na akiti vysilani
To asi ano.. Ale ta tvoje vypada k sezrani.. A on i perdel ma jine frekvence, nez vetsina psu, takze trosku tusim, o cem mluvis...
ze jeji segra dostala od pritele stene NO, je mu 6 (!) tydnu ... pry jede na 1/2 roku do mise, tak aby nebyla tak sama
Co k tomu rict... Chytry pritel...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 17:27
- Nahlásit
Andita
Mas maila..
|
Andita
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 17:28
- Nahlásit
Fifi
Jo, k sezrani ona je .. i kdyz minule pri vylovu mamka nestihla privolat vcas a uz se nase dama valela v chciplych rybach ... 14 dni by sis o ni kolo neoprela
No a ty jiny frekvence tam proste jsou, ale kdyz na to clovek prijde, tak je to parada
A jak jsi vlastne szivala svou erdelinu s rotvinkama?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 17:37
- Nahlásit
Andita
Snadno.. Tenkrat byla jen ta starsi rtw fenule, a kdyz se na male perdele xichtila, dostala parkrat lepanec po tlame, perdelinka malinkata mela silne socialni citeni, takze nez konflikt, radsi odesla..
|
Andita
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 17:44
- Nahlásit
Fifi
Tak to bylo v pohodicce ...
Az bude jednou domecek, urcite si poridim i nejaky miciny (jo, ja jsem proste ujeta na zviratka ), tak to bude taky szivanicko ..
Jo a taky mas mailika
A ted uz mazu z prace ...
Krasnej vecer preju!!
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 19:25
- Nahlásit
Ahojda
Fifi
No k těm našim oslavám, tak nejdříve Petr oslavil svá Kristova léta a pak následoval menší "babinec" no a následně samo oslavy mého úspěhu. Takže celkem klidný týden.
Amynce to na fotečkách moóc sluší. Akorát myslím, že teď už si ji asi takhle v náručí na židli nepochováš.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 19:30 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Pavka
Cauuuuuuuu,
uctivost, nase chovatelko a instruktorko!
A ja uz myslela, ze se slavilo neco jinyho...
Jako bys nevedela, ze ona se takhle chce chovat i ted, pri svych 40 kg... Stihnes nas prijet okouknout, dokud tu bude Chrisik Krysik v polepsovne?
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 20:15
- Nahlásit
Fifi
Copak oto, ona se určitě chovat chce, já to mám taky doma. Akorát si nedovedu představit tu židli co by to vydržela. U nás to funguje na gauči.
No a s tou návštěvou. Budu jezdit teď v prosinci několikrát do Prahy, takže vlastvě kolem, akorát nikdy nepojedu sama. Tak nevím, ale zkusím to. Budu muset dotyčné přemluvit. Jen nevím, jak snáší naše menší pejsky. Dám ti určitě vědět.
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 20:22 - Změnil/a: Nikita
- Nahlásit
Pavka
A průběh toho instruktorského tentononc nám nepopíšeš?
Je tu výcvikově nějak mrtvo. Dokonce i s tetou Fifi probíráme vesnické problémy, momentálně rozdíly mezi krysou a potkanem. Povytahly jsme si na to tepláky a už je nám to jasné
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 20:25
- Nahlásit
Nikita
Jestli chceš, tak to taky můžeš zkusit. Něco málo učení ze zkušebáků, něco o psech a jendno velmi nudné školení na celý den. No a pak už jenom lehce srandovní testík na 40 otázek, kde se ti zapotí závity. Pak už to stačí jen ustně okecat a máš to v kapse.
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 20:28
- Nahlásit
Nikita
Jó a zapoměla jsem na nutnost složení aspoň 1 všestranné zkoušky prvního stupně. Jak říkám prostě brnkačka.
Mezi náma, po odevzdání testu jsem si myslela, že můžu jet domů. Ale nakonec to dopadlo líp, než to vypadalo.
|