Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 20:29
- Nahlásit

Nikita
Ty kecko, je videt, ze ses na vesnici jen chvili, jinak bys v identifikaci zahlodleho hlodavce ani nevahala...

A jak vycvikove mrtvo, si precti aspon tabulky na ofi webu, ne???

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 20:31
- Nahlásit

Pavka
Copak oto, ona se určitě chovat chce, já to mám taky doma. Akorát si nedovedu představit tu židli co by to vydržela.
A ja porad, proc se mi rozklada moje zidla v kuchyni...

A dej vedet, jen jsem to nejak nepochopila s tema mensima psikama???

Nikita
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 20:33
- Nahlásit

Pavka
Tyjo na instruktora stačí jedna jedničková zkouška?
To jsou věci po dvou deci. A k čemu je to lejstro pak dobrý? Výkonnostní třída ČKS je něco jinýho, koukám.

Fifi
Heleď, já jsem více analyticky založena, konstatování "to je potkan, krysa je vzácná" mi nestačí.
Zítra tu potforu schválně vyhrabu z hnoje, jestli ten ocas je skutečně kratší než tělo a jestli tím uchem skutečně oko nezakryju. A jestli ne, bude mrtvola označena potkanem již definitivně.

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 20:35
- Nahlásit

Nikita
Zítra tu potforu schválně vyhrabu z hnoje, jestli ten ocas je skutečně kratší než tělo a jestli tím uchem skutečně oko nezakryju. A jestli ne, bude mrtvola označena potkanem již definitivně.
A k cemu ti toto ujisteni bude??? Proste mate invazi potkanuuuuuuuu...

Ad instruktorsky kurz - a proc ne? Taky bych si ho chtela casem udelat, ty si pockej na plakety Cestny Clen ci Vzorny Vycvikar... Dobry to lejstro muze byt uz jen pro ten dobry pocit...

Nikita
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 20:44
- Nahlásit

Fifi
si precti aspon tabulky na ofi webu, ne???
Myslíš ty, jak jsem se na jejich účet neudržela tuhle na knize? A jak dodnes nikdo veřejně neocenil můj výpočet: VPG1 - VPGA = FPr1, tedy 20 - 15 = 5 bodů a nikoliv 10, jak se praví v tabulce?

A když už se ve více znacích vyhejbám středu gaussovy křivky jak čert kříži, tak co bych nemohla mít na dvoře krysu, když všichni lidi mají potkany? Tak nezáviď, jo?

Ad instruktorsky kurz - a proc ne?
Já neříkám že ne, já se jen ptala, k čemu je v reále dobrý.
Čestný člen - to je dobrý, já mám knížku ČKS razítko na razítku, jak migruju. A podklady na třídu ČKS jsem ještě neposlala, na tohle já jsem děsnej bordelář

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 20:51
- Nahlásit

Nikita
Hele ty Krivko s potkanama na dvore, co rejes do tabulek...

Ten kurz muze byt v reale dobrej pro vsechny, ktery bude mit Pavka pod palcem.. Kdyby to mel kazdej "vycvikar" na cvicaku, treba by ubylo pomrvenych psu..

Nikita
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 20:56
- Nahlásit

Fifi
Hele ty Krivko s potkanama na dvore, co rejes do tabulek...
Nech si toho, tetka, jo? Dokud ještě není jasný, že to fakt není ta krysa. Ikdyž asi fakt není, ocas rozhodně nebyl delší jak tělo, to by mě bývalo zaujalo hnedka...

ad kurz - jo takhle, to je jakoby pro instruktory na cvičákách? Jo tak to jo. Pavko, a schválně, školili tam i zkušební řád malých plemen (zkoušky ZMMP - ZMP2)? kolikrát to študujou i rozhodčí, cože to tam vlastně je a jak to má vypadat

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 20:59 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Nikita
Joo, a ad ta tabulka, asi jsi pouzila moc slozite vypocty..
A jsem jeste nasla dalsi zajimavost - nejak to nechapu - v tabulce na ofi webu pisou ZVV3 - 50b. (chapu to jako splneni zkousky) - a v bodovani v soutezi jednotlivych psu je pri splneni ZVV3 zadano 40 b.... Nejak v tom mam gulasek...

Nikita
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 21:06
- Nahlásit

No já tu tabulku stejnak dodnes nepobrala. FH2 za 50b., RH-FLB za 35 bodů (a to jsou tam tři disciplíny), stále mi to není jasné...

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 21:10
- Nahlásit

Nikita
Koukam, ze obe tapeme v temnotach...
Ja mam jasno v jednom - 4 cokly do baraku fakt natrvalo nechci...

ati
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 21:31
- Nahlásit

Fifi
čau nejde mi připojit icq

Nikita
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 21:38
- Nahlásit

ati
Já Tě ale vidím!

Kristýna
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 10:44
- Nahlásit

J_JFifi
Tak to je trapas, jsem si ríkala jak to vzali, no ale i tak to je velký rozdíl...

Pavka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 11:02
- Nahlásit

Ahojda
a pak že se tady nic výcvikovýho neděje
Nikita
Je fakt, že to lejstro je hlavně kvůli tomu cvičáku a zkušenosti si musíš většinou taky udělat sama, ale na školení jsme něco málo z malých plemen taky měli.
Fifi
S tebou plně souhlasím, mě úplně stačí ty moje dvě na obranách. Párkrát jsem držela i Bastika, ale až se rozjede, tak to vzdávám. Tento drobek totiž už teď váží stejně jako já. No a s tou židlí, nemám co dodat

Nikita
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 11:30
- Nahlásit

Pavka
Naposled mě lanařili do funkce výcvikáře na Smržovce. Ovšem když jsem nastínila svou představu, tak do mne hučet přestali
Přitom já nevím... Přijde mi tam kluk, já mu půl hodinu vysvětluju co a jak a co musí mít na plac. Přijde příště, já ho vezmu bokem že něco projedem, načež on neměl pamlsky, nic na odměnění psa. I pravila jsem, že tím pádem těžko cvičiti, když nemá čím odměnit a až bude mít, ať přijde. Už nepřišel
Pak jsem to dorazila kritikou řadovky čítající cca dvacet psů a trvající hodinu i v letních vedrech, kde bylo pomalu všechno připnuté vzorně na stahováku, drbnout se psem uměl každý, ale odměnit asi pět lidí...
Monolog na téma obrany a že není potřeba honit figuranta tři hodiny po place jak nadmutou kozu, aby si každej udělal individuálně ty dva zákusy, už mou "funkci" zlikvidoval úplně

Andita
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 14:09
- Nahlásit

Fifi
Ahoj!
Chtela jsem si poradne procist tvuj webik, ale nejak se mi maznul tvuj mail (jo, me se porad stavaji takovyhle veci ), posles mi jeste jednou link? Sim sim ..
A mam novinku, maminka mi volala, ze mi prebrala doporuc. zasilku, takze uz mam ofiko CHS .. Sice jeste furt nevim, jestli chci chovat, ale potesilo me to
A drzim palce, at slunce poradne sviti - na super fotky Chrisacka !!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 15:25
- Nahlásit

Andita
Cau
Mailik poslan.
A jakpak se zove tva CHS, pokud to neni tajne? Schvalili ti hned prvni nazev?

Andita
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 15:33
- Nahlásit

Fifi
Diky, jdu cist !
Zadny tajemstvi to neni, nazev je SAMARA BOHEMIA, ale jak jsem na to prisla, radsi se neptej ... Vtip byl, kdyz uz jsem to mela poslane, tak jsem teprve googlila, a vyhodilo mi to, ze se takhle stejne jmenuje nejaky autak ..
Doufam, ze do konce roku uz budu mit nejake stranky, jestli ne, tak pritele uskrtim !

Andita
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 16:11
- Nahlásit

Fifi
Jo, vcera jsem si cetla v Planete zvirat, nekdy z brezna, teda jsem koukala co jsou lidi schopny napsat ... Vicemene 70% inzeratu bylo tezce mimo ... Brr .. Ale je to asi stejny vsude, dokonce i u myho plemene

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 16:26
- Nahlásit

Andita
Tenhle typ casopisu radsi ani nectu, ono mi staci se obcas pokoukat po inzerci na netu..
A nazev si vymyslela peknej!

Andita
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 16:34
- Nahlásit

Fifi
Jako ja myslela, ze lidi maj' nejakou soudnost, no asi ne-e .. I potom co jsem dnes cetla na netu od seriozni chovatelky (jsem si myslela), ale jak ted propaguje svuj vrh ... uf. Tak uz jsem teda poucena, no .
A ctu tvuj webik, je moooc super! Moc se mi libi, ze je aktualizovanej, neni nic nudnejsiho, nez zastaraly stranky .. A koukam, ze jsi z Liberce, tam jsem vyrostla, dodneska my oblibeny mesto ..
PS. Kde je ten Mestec ?

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 16:40
- Nahlásit

Andita
MEstec je kus od Podebrad, smerem na HK..
A ty ses taky liberecanda? No to sou mi veci....

Andita
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 16:49
- Nahlásit

No, tak na 1/2 , ma draha maminka me povila v Praze-Podoli, ale pak jsem supajdila pekne do Pavlovic .. a od ty doby, co jsem byla ditko skolou povinny, jsem tam travila aspon vsechny prazdniny .. Z myho pokoje byl vyhled primo na Jested .. ach ta nostalgie Ale je tam faktis krasne, co?

ati
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 16:58
- Nahlásit

Andita
ahooooj

Andita
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 17:32
- Nahlásit

ati
Ahoj !
Co je noveho? Jak se holky chystaji na zenichy?

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 17:33
- Nahlásit

Andita
To joo, je tam nadherne.. Nejlepsi je stejne ten komfort - tramvaji k vleku a lyzovacka!

ati
A me nepozdravis?

Andita
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 17:39
- Nahlásit

Fifi
Popravde, ja jsem na Jestedu nikdy lyzovat nebyla, driv jsem mela radsi bezky, takze jsme jezdili do Bedova, ale dostat se tam ted do stopy, horor! Uz se tam mooc tesim, asi tam pojedu ted s coklidkou na Silvestra, ona tamni zaveje zboznuje ..

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 17:50
- Nahlásit

Andita
Na Silvestra do LBC? Ja jsem rada, ze u nas v prdelakove nestrileji petardy, a kdyz, tak jen decentne... U nas na sidlaku(Gagarinka) to vzdycky bylo jak pri manevrech, chudaci psi..

Andita
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 17:57
- Nahlásit

Fifi
No, nastesti (klepy klep) zatim vse v poho, teta ma domek v Pavlovicich, doufam, ze to pujde .. Ale nasadila jsi mi brouka do hlavy .. i kdyz - prezila uz dva Silvestry v Praze, tak to v LBC snad nemuze byt horsi ..

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 18:11
- Nahlásit

Andita
Ono to je na sidlistich asi horsi, nez v baraku... Sem ti nic nikam sazet nechtela!

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání