| Autor |
Zpráva |
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 12:06
- Nahlásit
Elen
koukala jsem na vaše odkazy a hlavně na videa z kullagulla.nu - ta poslušnost, skoro jako ta naše, myslim, že se s nim můžu v pohodě i srovnávat
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 12:10
- Nahlásit
Kalliope
no tam mu jeste moc necvici (na tom videu)
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 12:14
- Nahlásit
scarlet
ja Bethy znam, a zanm ji jeji potomky, ona je ostrazita, zvlast kdyz mela stenata, ale to bylo i vychovou pan Prikryl chtel aby takova byla, jeji potomci jsou klidni
a jak pise JJ hodne o povaze vypovidaji i zkousky a bonitacni kod- viz posledni pripad pani Buriankove- nemusi byt pravdive. Ne vsichni psi co maji 5 jsou petkovi a naopak )
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 12:16
- Nahlásit
Kalliope
jaka kulagula? nechapu ?
|
scarlet
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 12:18
- Nahlásit
dobre, taky jsem si to rikala, ale bylo to pro me holt jedine voditko...jestli se jeste muzu zeptat, jak je stara ta fenka z Buchlovských hor? Nemuzu jeji rodice nikde najit v dabazi nakrytych fen? A jak na tebe pusobila jeji mamca?
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 12:19
- Nahlásit
J_J
sakra tak to jsem přestřelila....
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 12:20
- Nahlásit
Elen
sakriš Elen, ty nevíš co máte na stránkách ??
http://www.kullagulla.nu/ismael/
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 12:21
- Nahlásit
scarlet
no budou mit 10 týdnu, kdbys poslala na sebe mail tak ti muzu poslat fotky, jak otce tak matky, tak techhle stenat. ale nechci te k nicemu premlouvat, treba uz je prodana, ja nevim. jen vim jak je tezke vybrat stene, ja vybirala hodne hodne dlouho .-(
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 12:23
- Nahlásit
Kalliope
tam je Ismy jak cvici s mladym jo? no tak to chapu
to je narez co?
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 12:23
- Nahlásit
U DKK je to složité, heritabilita prý zas tak vysoká není podle toho, co jsem v poslední době četla (číslo si ale nepamatuju), hlavně se jedná o polygenní znak a na manifestaci vady má vliv více faktorů...
Navíc ne vždy platí, že diagnostikovaný vyšší stupeň DKK zvířeti skutečně v reále vadí...
A další věc je objektivita posuzování, to je nekonečný příběh...
Nicméně po feně, jejíž bratr má DKK 3.stupně, bych se hodně rozmýšlela vzít si štěně, ta fena by mě musela něčím mimořádně zaujmout.
Ad povaha a bonitační kódy - na kódy už ani nekoukám, když vidím, co se děje u knírů,... A nedělám si extra iluze, že to u RTW bude diametrálně jiné. Pokud chci pracovní povahu, dívám se na zkoušky a ideální je, pokud jsou složené zkoušky i obhájené na nějaké větší akci
|
scarlet
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 12:24
- Nahlásit
budu za fotky vdecna, mejl je : luceta@email.cz
je to fakt na palici, asi by se mi nejvic libili stenatka od Cirby z Hurek, jenze to neni jen na me, rodice by chteli stendo co nejdriv, mela jsem asi zacit koukat driv, jenze dokud vypadala Barunka dobre, tak mi to prislo skoro jak rouhani, i kdyz jsem vedela, ze tu dlouho nebude, jenze v sobotu dostala tezky srdecni zachvat a doktor rika, ze uz se trapi, ze bychom ji meli doprat klid, tak jsem zacala az ted...nevedela jsem ze budou chtit nasi hned tak rychle
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 12:25
- Nahlásit
scarlet
http://www.rottweiler-vom-kuemmelsee.de/jumbo.html tohle jsou stranky otce, Bethy stranky nema, tak jen info z databaze
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 12:32
- Nahlásit
scarlet
tak jsem ti poslala tri emaily, a pokud chces videt tu moji tak je na www.dagrij.cz
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 12:33
- Nahlásit
Elen
nářez jo?! Tsss, tak tos ještě neviděla mě a Píďu, to je teprv nářez !!!
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 12:35
- Nahlásit
scarlet
jinak Cirby je nakryta Hir Haronem, na to se zeptej Pavky, co dava stenatum, mela s nim predchozi vrh, to je ta panicka od BOnie
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 12:36
- Nahlásit
Kalliope
tak to se asi brzo s Ismaelem utkas a nejakem mistrovstvi evropy, nebo sveta ne?
|
ati
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 12:37
- Nahlásit
Elen
Pavka fakt? já myslela Bonnie
Omlouvám se dnes mi nějak hrabe a mám dobrou náladu
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 12:38
- Nahlásit
ati
no jo obcas to blaznovstvi musi na nekoho sednout, ja bych ho taky kousek potrebovala, mam chmur na dusi
|
scarlet
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 12:40
- Nahlásit
Skoda ze tu Pavka neni, hned bych to s ni probrala ( i ty jeji stenda), mam toho plnou hlavu, a to jeste premyslim, ze bych si s pritelem vzala krysaricku, ktera tady na foru hleda domov (jednu uz doma mame). Misto toho bych se mela ucit na statnice, ale nejak ty psy nemuzu dostat z hlavy
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 12:43
- Nahlásit
scarlet
no jo konecne rozhodnuti je stejne na tobe, a to ze chces mamince koupit pejska, je opravdu nejlepsi lek na bolest ze straty, uz jsme si to taky zazili
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 12:45
- Nahlásit
scarlet
ty resis krisaricku? to male do kapsy? to bych neresila a vzala domu
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 12:47
- Nahlásit
scarlet
prisly ti ty maily?
|
scarlet
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 12:49
- Nahlásit
Elen
prisly, stenda jsou opravdu nadherny, v patek to s mamkou proberu, navrhnu ji vsechny ty varianty, co jsou mozny, snad se nejak rozhodne, dnes nema smysl o tom s ni mluvit
jeste premyslim o ty Bonnie
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 12:51
- Nahlásit
Elen
no tak to asi ne, pač my nejsme s PP, ale myslim si, že by ve mě měl dost VELKOU konkurenci, si teda piš !
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 13:03
- Nahlásit
Kalliope
uvidime v Kardasce
|
ati
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 13:18
- Nahlásit
Elen
koukla jsem se taky a ta stopička,to je něco ůůůůůůůůůůůůůůůůůááááááááááááááááááá.
Proč máš smutek ,
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 13:35
- Nahlásit
Elen
PŘIPRAV SE !!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 14:18
- Nahlásit
scarlet
Ahoj, ja mam po Bonnie stendo z B vrhu, Beatrice, rikam ji Amy. Je po Haronovi. Jsem s ni velmi spokojena, je to sikulka.
A Bonnie osobne znam, je to naprosto vyrovnana fenule. Tadyma Bonuska svoje stranky.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 14:38
- Nahlásit
Pastelko
Diky za optani, Amyk je jiz zcela zdrav, zadny dalsi bliti se nekonalo. Jen ma naladicky z toho harani.
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 20:18
- Nahlásit
Ahoj všem, omlouvám se za nedostatek času na kecání s váma, ale štěňíci mě plně zaměstnávají.
scarlet
Jestli se chceš na něco zeptat, tak mě napiš na meilika. Většinou mám čas na net až večer. Jinak holky máme ještě volné dvě a obě jsou super.
Foto našich štěňat na 7 týdnech a jsou tam všechny
|