Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Nikita
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2006 19:55
- Nahlásit

Fifi
Zabere přední sedačku, kam tím pádem nemůžu nic naskládat. Vozejk se mi na takovou dálku brát právěže nechce, blbě se s tím jede, a hlavně bych pro něj musela dojet k našim...

Kalliope
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 08:58 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

Nikita

Fifi
blázní, poslední tři stopy (a t jsou jednoduché, jen obloučky, bez nějakých lomů a předmětů...) vůbec neudělal, vítr žádnej nebyl, tráva byla krátká a po rose a on tu stopu snad vůbec necítil, šel 3 metry od ní pak šel úplně na druhou stranu, tak jsem ho tam znovu navedla chvíli tam něco předstíral a pak si sedl a koukal a to víš, já pak nevim co s nim, násilím mu hlavu do trávy zabořit nemůžu, povzbuzování medovým hláskem nepomohlo.... stejně vypadala i druhá stopa jen s tim rozdílem, že tam jsem se ztratila už i já, pač se mi ztratily značky, takže naprostá tragédie, no a ta třetí stopa, ta byla jen ROVNÁ, aby jí prostě udělal dobrře a trošku se namotivoval, no a on si uprostřed lehl a dál nešel a když jsem ho chtěla postavit a na stopu dál navést, tak dělal kraviny (jako že třeba chytal mouchy...), prostě si ze mě dělal srandičky...

Nevim jestli to má vůbec cenu, každopádně se alespoň v Kardašce podívám, jak to dělaj ostatní, závidim těm ročním psům, co jdou s čumákem zabořený do země ....

Kalliope
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 09:22 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

jéžiš já jak teď vidim ten stan, tak se musim smát, jedeme tři a pes a přítel bere ten obrovskej "komunistickej" stan, ještě z ROH - růžovo zelenej Já když ho viděla postavenej, tak jsem se málem smíchy neudržela, nejen, že jsme ho staěli snad dvě hodiny, ale vypadá naprosto příšerně, asi tam budeme za exoty

Pastelka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 09:42
- Nahlásit

Ahoj!!! Ani nevíte, jak vám závidím ten Liberec a teď Kardašku... Snad příští rok taky někam vyrazím. Jen to počasí je pěkně naprd.

ati
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 09:43
- Nahlásit

Pastelka
ve čtvrtek v 17hod

Pastelka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 09:50
- Nahlásit

ati
Nazdárek!!! Tak to se budu snažit abych tam byla! Jaký čubinky sebou bereš? Nebo jenom Atinku?

Nikita
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 09:51
- Nahlásit

Pastelka
Počasí je hnus fialovej, beru s sebou zimní bundu, všechny tlustý fusekle co najdu, místo plavek možná přibalím kulicha

Pastelka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 09:56
- Nahlásit

Nikita
Tak to jo a holínky a pláštěnku. Neboj, my taky jedeme příští tejden pod stan. Bude to perfekta perča, neb máme pidi stan, vejdeme se tam jen tak tak, podle plánu by Kytka měla spát v pidi předsíňce, ale jestli bude takovýhle počasí, tak se k nám bude cpát dovnitř.No ale aspoň nám nebude taková zima.

Nikita
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 10:23
- Nahlásit

Pastelka
Psa v předsíňce? No to je přece základ, pes musí dovnitř, v našem případě obě fousatky, a v téhle zimě přímo do ložnice, povinně si lehnou na mne (no ony naštěstí dobrovolně). Sice Dina prdí smrdí, ale ze smradu ještě nikdo nenastyd, že jo...

Kalliope
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 10:29
- Nahlásit

Nikita
Píďátko s náma taky bude ve stanu, doufám, že se tam bude chovat slušně, nechcu ho strkat do nějakýho kotce

Pastelka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 10:30
- Nahlásit

Nikita
Neboj, má svojí matraci a stejně bude od pasu nahoru nasáčkovaná u nás vevnitř. Já bych jí přeci nenechala samotnou, to radši půjde do předsíně páníček a my se budeme tulit uvnitř. Prdí oba stejně, takže tohle vyjde nastejno. Kytička mi ale narozdíl od něj láskyplně líže chodidla.

ati
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 10:37
- Nahlásit

Pastelka
Beru Ati,Carey a Cassiopeu. Musíme figa využít či zneužít. Holkám se posledně moooooooooooc líbil

Pastelka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 10:45
- Nahlásit

ati
Ty jo!!! Tolik psích holek...jsem na ně zvědavá!Jenom aby zbylo na ostatní. Pavel se líbil holkám psím???? No on je docela fešák...a je to můj bejvalej spolužák.

ati
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 11:44
- Nahlásit

Pastelka
líbil jako že jim chutnal,ale je šikovnej připomíná mi figoše co se nám odstěhoval, Myslím figurováním

Pastelka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 12:07
- Nahlásit

ati
Já vím A vy jste na něj kousali už minule? Kytce se taky líbí, jenom mě mrzí, že jsme tam nechodili od malinka, byli bychom v kousání už mnohem dál. Prej to bude dobrý, ale štve mě to.

ati
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 12:35
- Nahlásit

Pastelka
no asi jo,jestli je to ten samej,Pavel se jmenuje tuším.

Nikita
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 13:00
- Nahlásit

To začíná vypadat jako štvanice na figuranta!

Pastelka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 13:45
- Nahlásit

ati
Jo jo, je to Pavel...
Nikita
Fšak je dobrejch figošů jako šafránu...Ale to ty jistě víš sama.

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 15:30
- Nahlásit

Ahoj fsem..
Tak nevim, co je s Amynou, ale v so blila v lbc, od te doby neni dne, aby se v noci nezeblila - vzdycky jen jednou, ale dukladne. Jinak zere normal, je hrava a vesela, ale proste v nocnich hodinach vzdycky hodi savli. Bud se jeste vzpamatovava z intenzivniho vycviku nebo chytla nekde nejakou virozku nebo to prase sezralo nejakou hnusotu a ma ji v zaludku.. Budu ji dukladne pozorovat.

Elen
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 17:38
- Nahlásit

Fifi
ahoj, tak to drzime palce. Jak jsem ti po tabore psala o Gredovi tak ho to pak preslo, na druhy den sezral to co nechtel predtim vecer a od te doby byl OK. ALe asi tak 4dny byl taky divny. Tak drzim palce, at je to jen reakce na velkou namahu z LBC.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 08:21
- Nahlásit

no to jo, hlavně ať je v pohodě, i pro ní je to asi dost nepříjemný ...

J_J
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 12:27
- Nahlásit

ja nedelal nic a jsem na tom jak Amyk

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 12:38
- Nahlásit

J_J
Tak odsud vitr vane!! Urcite si po ni hodil jedovatou slinu ve Dvore!
Vcera dostala, chudatko moje, hladovku, rano trosku ryze s kurecim, tak zatim je to OK, jeste z ni nic nevylitlo.
Tak si naordinuj taky hladovku, treba ti to pomuze.

J_J
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 12:39
- Nahlásit

ja mam naordinovane paralenove cipky a konskou davku endiaronu 3xdenne 2tablety

J_J
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 12:42
- Nahlásit

nejak nemam hlad ale to uz asi paty den

Nikita
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 13:21
- Nahlásit

J_J
A která z příčin popsaných Fifi ("chytla nekde nejakou virozku nebo to prase sezralo nejakou hnusotu a ma ji v zaludku.. ") platí u Tebe?

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 13:37
- Nahlásit

J_J
ja mam naordinovane paralenove cipky
To zni zvlastne, ptat se na zpusob aplikace nebude asi nejvhodnejsi.. Ja znam Paralen jen jako klasicky tabletky..

Kalliope
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 16:29
- Nahlásit

Fifi

já taky

jessiertw
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 17:51
- Nahlásit

Ahojky všichni! Úplně vám závidím tu Kardašku, no škoda, zaváhala jsem..jinak pejsci do hotelu nemusí, takže zůstávají doma a zbytek rodiny se postará já a Kimík vyrážíme ráno směr Slovensko na dvoudenní CACIBovku, tak držte palečky ať zas neodjedem s Védéčkem

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 17:55
- Nahlásit

jessiertw
Tak to drzime Kimikovi palce a tlapky!!! A dej nam vedet, jak jste opet byli skveli!!

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání