| Autor |
Zpráva |
Nikita
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 19:55
- Nahlásit
Fifi
Zabere přední sedačku, kam tím pádem nemůžu nic naskládat. Vozejk se mi na takovou dálku brát právěže nechce, blbě se s tím jede, a hlavně bych pro něj musela dojet k našim...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 08:58 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Nikita
Fifi
blázní, poslední tři stopy (a t jsou jednoduché, jen obloučky, bez nějakých lomů a předmětů...) vůbec neudělal, vítr žádnej nebyl, tráva byla krátká a po rose a on tu stopu snad vůbec necítil, šel 3 metry od ní pak šel úplně na druhou stranu, tak jsem ho tam znovu navedla chvíli tam něco předstíral a pak si sedl a koukal a to víš, já pak nevim co s nim, násilím mu hlavu do trávy zabořit nemůžu, povzbuzování medovým hláskem nepomohlo.... stejně vypadala i druhá stopa jen s tim rozdílem, že tam jsem se ztratila už i já, pač se mi ztratily značky, takže naprostá tragédie, no a ta třetí stopa, ta byla jen ROVNÁ, aby jí prostě udělal dobrře a trošku se namotivoval, no a on si uprostřed lehl a dál nešel a když jsem ho chtěla postavit a na stopu dál navést, tak dělal kraviny (jako že třeba chytal mouchy...), prostě si ze mě dělal srandičky...
Nevim jestli to má vůbec cenu, každopádně se alespoň v Kardašce podívám, jak to dělaj ostatní, závidim těm ročním psům, co jdou s čumákem zabořený do země ....
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 09:22 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
jéžiš já jak teď vidim ten stan, tak se musim smát, jedeme tři a pes a přítel bere ten obrovskej "komunistickej" stan, ještě z ROH - růžovo zelenej Já když ho viděla postavenej, tak jsem se málem smíchy neudržela, nejen, že jsme ho staěli snad dvě hodiny, ale vypadá naprosto příšerně, asi tam budeme za exoty
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 09:42
- Nahlásit
Ahoj!!! Ani nevíte, jak vám závidím ten Liberec a teď Kardašku... Snad příští rok taky někam vyrazím. Jen to počasí je pěkně naprd.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 09:43
- Nahlásit
Pastelka
ve čtvrtek v 17hod
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 09:50
- Nahlásit
ati
Nazdárek!!! Tak to se budu snažit abych tam byla! Jaký čubinky sebou bereš? Nebo jenom Atinku?
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 09:51
- Nahlásit
Pastelka
Počasí je hnus fialovej, beru s sebou zimní bundu, všechny tlustý fusekle co najdu, místo plavek možná přibalím kulicha
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 09:56
- Nahlásit
Nikita
Tak to jo a holínky a pláštěnku. Neboj, my taky jedeme příští tejden pod stan. Bude to perfekta perča, neb máme pidi stan, vejdeme se tam jen tak tak, podle plánu by Kytka měla spát v pidi předsíňce, ale jestli bude takovýhle počasí, tak se k nám bude cpát dovnitř.No ale aspoň nám nebude taková zima.
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 10:23
- Nahlásit
Pastelka
Psa v předsíňce? No to je přece základ, pes musí dovnitř, v našem případě obě fousatky, a v téhle zimě přímo do ložnice, povinně si lehnou na mne (no ony naštěstí dobrovolně). Sice Dina prdí smrdí, ale ze smradu ještě nikdo nenastyd, že jo...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 10:29
- Nahlásit
Nikita
Píďátko s náma taky bude ve stanu, doufám, že se tam bude chovat slušně, nechcu ho strkat do nějakýho kotce
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 10:30
- Nahlásit
Nikita
Neboj, má svojí matraci a stejně bude od pasu nahoru nasáčkovaná u nás vevnitř. Já bych jí přeci nenechala samotnou, to radši půjde do předsíně páníček a my se budeme tulit uvnitř. Prdí oba stejně, takže tohle vyjde nastejno. Kytička mi ale narozdíl od něj láskyplně líže chodidla.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 10:37
- Nahlásit
Pastelka
Beru Ati,Carey a Cassiopeu. Musíme figa využít či zneužít. Holkám se posledně moooooooooooc líbil
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 10:45
- Nahlásit
ati
Ty jo!!! Tolik psích holek...jsem na ně zvědavá!Jenom aby zbylo na ostatní. Pavel se líbil holkám psím???? No on je docela fešák...a je to můj bejvalej spolužák.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 11:44
- Nahlásit
Pastelka
líbil jako že jim chutnal,ale je šikovnej připomíná mi figoše co se nám odstěhoval, Myslím figurováním
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 12:07
- Nahlásit
ati
Já vím A vy jste na něj kousali už minule? Kytce se taky líbí, jenom mě mrzí, že jsme tam nechodili od malinka, byli bychom v kousání už mnohem dál. Prej to bude dobrý, ale štve mě to.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 12:35
- Nahlásit
Pastelka
no asi jo,jestli je to ten samej,Pavel se jmenuje tuším.
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 13:00
- Nahlásit
To začíná vypadat jako štvanice na figuranta!
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 13:45
- Nahlásit
ati
Jo jo, je to Pavel...
Nikita
Fšak je dobrejch figošů jako šafránu...Ale to ty jistě víš sama.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 15:30
- Nahlásit
Ahoj fsem..
Tak nevim, co je s Amynou, ale v so blila v lbc, od te doby neni dne, aby se v noci nezeblila - vzdycky jen jednou, ale dukladne. Jinak zere normal, je hrava a vesela, ale proste v nocnich hodinach vzdycky hodi savli. Bud se jeste vzpamatovava z intenzivniho vycviku nebo chytla nekde nejakou virozku nebo to prase sezralo nejakou hnusotu a ma ji v zaludku.. Budu ji dukladne pozorovat.
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 17:38
- Nahlásit
Fifi
ahoj, tak to drzime palce. Jak jsem ti po tabore psala o Gredovi tak ho to pak preslo, na druhy den sezral to co nechtel predtim vecer a od te doby byl OK. ALe asi tak 4dny byl taky divny. Tak drzim palce, at je to jen reakce na velkou namahu z LBC.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2006 08:21
- Nahlásit
no to jo, hlavně ať je v pohodě, i pro ní je to asi dost nepříjemný ...
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2006 12:27
- Nahlásit
ja nedelal nic a jsem na tom jak Amyk
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2006 12:38
- Nahlásit
J_J
Tak odsud vitr vane!! Urcite si po ni hodil jedovatou slinu ve Dvore!
Vcera dostala, chudatko moje, hladovku, rano trosku ryze s kurecim, tak zatim je to OK, jeste z ni nic nevylitlo.
Tak si naordinuj taky hladovku, treba ti to pomuze.
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2006 12:39
- Nahlásit
ja mam naordinovane paralenove cipky a konskou davku endiaronu 3xdenne 2tablety
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2006 12:42
- Nahlásit
nejak nemam hlad ale to uz asi paty den
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2006 13:21
- Nahlásit
J_J
A která z příčin popsaných Fifi ("chytla nekde nejakou virozku nebo to prase sezralo nejakou hnusotu a ma ji v zaludku.. ") platí u Tebe?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2006 13:37
- Nahlásit
J_J
ja mam naordinovane paralenove cipky
To zni zvlastne, ptat se na zpusob aplikace nebude asi nejvhodnejsi.. Ja znam Paralen jen jako klasicky tabletky..
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2006 16:29
- Nahlásit
Fifi
já taky
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2006 17:51
- Nahlásit
Ahojky všichni! Úplně vám závidím tu Kardašku, no škoda, zaváhala jsem..jinak pejsci do hotelu nemusí, takže zůstávají doma a zbytek rodiny se postará já a Kimík vyrážíme ráno směr Slovensko na dvoudenní CACIBovku, tak držte palečky ať zas neodjedem s Védéčkem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2006 17:55
- Nahlásit
jessiertw
Tak to drzime Kimikovi palce a tlapky!!! A dej nam vedet, jak jste opet byli skveli!!
|