Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Elen
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 15:59
- Nahlásit

Fifi
myslim ze se mi to dnes jiz nepodari, a sliznu to ja

Kalliope
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 16:04 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

Fifi
a kam že ??

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 16:04 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Elen
Jako co??? Si nic neprovedla.. Ale my jsme ho musely trosku poskadlit...

Kalliope
Dvur Kralove.. Odjezd zitra..

Kalliope
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 16:13
- Nahlásit

aha já myslela jinej Dvůr

J_J
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 07:21
- Nahlásit

bre ranko preju(posledni klidne)

J_J
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 10:07
- Nahlásit

tu vsechni spi nebo bali?

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 10:08
- Nahlásit

J_J
Formatuji nevzhledne mamuti hromady veci do uhlednych malych zavazadel...

J_J
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 10:24
- Nahlásit

no musis setrihat nohavice, odmackat zubni pastu...viz. dovolena Mr. Beana

J_J
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 11:25
- Nahlásit

tak ja mizim...mejte se tu jak chcete, my se budeme mit ve Dvore urcite skvele a kdo bude chtit at se za nama prijede podivat....

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 13:26
- Nahlásit

Zdravime vsechny nezucastnene z tabora ve Dvore!(o mnoho prichazite)
Mame se sqele, ze zraneni hlasime pouze par stehu v ousku Nikity, sedreny polstarek Amyka, zatim jen jedno otrimovane ucho Agaty, prizabiteho JJ od jedne z fousatek, velke pokroky uzasne Emunky v agility, mnoho vystrilenych patron a prubezne doplnovany municni sklad.
Kazdovecerni zranice u grilu ani snad zminovat nemusime..
Chladna z rana (zejmena z dnesniho), ale hafani ve stanu hreji....
Takze nam vuuuuuuubec nemusite zavidet, urcite je vam vsem doma lepe.
Tak se mejte krasne, pozdravy zasilaji:
Fifi, JJ, Nikita, Elen - tot zakladni silna sestava, Pavka - ta nas jezdi navstevovat a Jessie - ta nas videla jednou a uz nevim proc podruhe nedorazila...
Pac a blemcy od Varonka, Emunky, Gredika, Dinusky, Xenatka, Rainusky, Agaty, Amyka a ovcounka Cirouse

Anu
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 13:30
- Nahlásit

Fifi
už jsem se lekla co tu děláš,jestli jsi nepřijela dřív dom.Tak pozravuje pesany a nezapomeň na mě.Víš s čím.Helča

J_J
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 13:58
- Nahlásit

Fifi byla jmenovana mluvcim tabora

ati
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 14:00
- Nahlásit

Moc Vám to přeji a závidím,čekám další zprávy

jessiertw
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 19:23
- Nahlásit

Ahojky i já závidím, protože trčím v práci a bohužel mi onemocnělo autíčko, takže to je ten důvod, proč jsem nedorazila po vícekrát )

Pastelka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 14:48
- Nahlásit

Ahojky!!!! Zdravím vás všechny!!! Obzvláště výcvikové táborníky. Podle toho, co jsem tady pročetla, jsem zvědavá, zda to ve zdraví přežijete Neumíte si vůbec představit, jak moooooc vám závidím! Taky bych si s vámi chtěla huntovat zdraví dobrým jídlem a lahodným pitím. Jinak dovolená proběhla výborně, ale prohlásila jsem, že bez psa už nikdy nikam nejedu. Bylo mi bez ní smutno.Kytka byla v hotelu naprosto spokojená, měla tam kamarády a duševně nikterak nestrádala, ovšem její srst a kůže se na pobyt na prašné zahradě nikterak netvářili.Má ekzém, místy prořídlou srst, v tříslech zahnisanou ranku a v uších bylo brambořiště. Nevím jestli je to normální a nebo mám extrémně citlivého psa. Už se to začíná lepšit, ale byla to fakt hrůza.
Takže pěkně cvičte a už se na vás všechny těším! Příště jedu taky.....

J_J
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 19:33
- Nahlásit

tak my uz jsme doma...ale ze by se chtelo v pondeli do prace...to rozhodne ne

ati
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 21:59
- Nahlásit

J_J
jak to,já myslela že vydržíte

Nikita
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2006 12:07
- Nahlásit

Hlásím, že jsme s fousatkama taktéž doma, dorazily jsme kolem půlnoci. Právě probíhá debordelizace tašek, pračka jede na plný výkon. Fousatky se labužnicky roztahují střídavě v posteli a na gauči

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2006 15:49
- Nahlásit

Taktez hlasime prijezd!!
Balili jsme stan a green hall pekne v desti, jak jinak, ze. Labe stouplo dopoledne asi o skoro 2 metry, byl to peknej hukot.
Muj strep, neboli vozidlo, po dofouknuti obouch temer prazdnych pneu jel jak drak.
Ted stoji auti na dvore, sbiram sily k debordelizaci, fenule uz spokojene chrni na svych obvyklych mistech a Agata je rada, ze uz ji neprsi na plesku. Mam vsechny moc pozdravovat od Martina - vlastne od obou..
Pavko - nechala sis tam tu misku pro Corinku, mam ji u sebe.

J_J
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2006 20:43
- Nahlásit

Varonek dekuje vsem ucastnikum tabora za prvni socializacni vypomoc a uz ted se tesi na dalsi

Nikita
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2006 21:20
- Nahlásit

J_J
Bylo nám potěšením

Elen
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 10:17
- Nahlásit

Ahooooooj hlasim, Carrie je od nedele 18:30 doma, poslu nejake fotky, ted neni moc co fotit kdyz prsi ale nejake fotky z domku uz mam

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 10:29
- Nahlásit

Elen
Tak gratuluju k novymu prirustku!! Co na ni Emca?

Elen
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 10:45
- Nahlásit

Fifi
no ona je zatim ze vseho vystrasena, takze se seznamuji postupne, je skoda ze prsi, doma moc behat nemuzou prtz tu mame vsude plovku a ta klouze, ale sama uz si hraje a jde ke me

jessiertw
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 10:51
- Nahlásit

Ahojky, tak jste to přežilli ve zdraví? Elen gratulujeme k miminku, určitě jim to bude s Varonkem slušet já hlásím, že jsme s Kimínkem absolvovali naše první agi závody Mistrovství ČR v agility čínských chocholatých psů a peruánských naháčů aneb Memoriál Grema Modrý Květ a skončili jsme na 5. místě (součet jumping a open). Hrozně nás to bavilo, takže myslím, že se do agi pořádně obujeme...

Elen
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 10:56
- Nahlásit

jessiertw
tak to gratulujem, Emku to taky moc bavi, tak snad taky dosahnem nejakeho uspechu
Takze hodne stesti do dalsich zavodu

Nikita
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 11:12
- Nahlásit

Elen
Supeeer, sem s fotečkama!!!
Tady leje zle je, co leje, to je slabé slovo, na táboře bylo ještě krásně oproti těm provazům, co tady padají z nebe

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 11:44
- Nahlásit

jessiertw
Panecku, tak to klobouk dolu.. Gratulujeme!!! Kdo by to byl rekl, nahoprdka a takova sikulka..

Nikita
Jen at se to dneska pekne vyprsi, aspon bude od zitrka lepsi pocasicko..

J_J
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 12:15
- Nahlásit

at si prsi treba tyden...hlavne at je koncem srpna pekne

ati
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 12:18
- Nahlásit

ElenGratulace a
pošli fotky

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání