| Autor |
Zpráva |
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2006 17:57
- Nahlásit
Fifi
No poslední dobou moc skvělý nejsme ale baví nás to a to je hlavní!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2006 20:41
- Nahlásit
Se mi ozvala majitelka nasi malinkaty dcerky erdeli, pry je to rostanda, sikulka a devastatorka..
Jinak hlasim - Amyk jiz dostal normalni krmeni, tak uvidime, co to do rana provede. Ted tu zrovna probiha lesbi show, neb Amyk podruhe hara a Dorota je jak starej uchyl..
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 09:56
- Nahlásit
Fifi
to tam teda máte veselo !
|
scarlet
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 10:21
- Nahlásit
Zdravim milovnice rotviku, snad Vam nebude vadit, kdyz trosicku odpocim od Vaseho tematu a poprosim Vas o radu. Shanime stenatko rotvika, pomerne to specha, ale zase nechceme byt nezodpovedni. Mame moznost stenatka, jehoz maminka ma DKK 1/1, tatinek 0/0. Cetla jsem o DKK nejake info na netu a docela me to desi, psali o silene dedicnosti. Rodice te maminky maji oba 0/0, ale jeden z jejich prarodicu ma 3/3. Co si o tom myslite? Projevi se DKK u stenda? Musi se stupen 1/1 uz lecit? Jak se u pejska projevuje? Dekuju moc za odpoved.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 10:30
- Nahlásit
scarlet
ahoj,1/1 není tragédie ale 3/3 je na pováženou. O jaké jde spojení?
U některých psů ani nepoznáš vyšší stupéň DKK a jiný má problém u dvojek. Záleží na zátěži a pod.
Dodej víc informací
|
scarlet
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 10:46
- Nahlásit
takze mama je Era Ballotada a tata Faarby Vombat, info o nich jsou v online databazi na strankach klubu : http://mail.eurosat.cz/rtw.phtml
|
scarlet
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 10:48
- Nahlásit
rikala jsem si, jestli neni mozny, ze ta 3/3 u babicky te mamy nemuze byt z nejakeho urazu, protoze jinak jsou jeji predkove negativni. Je to mozny? Ja mam jeste krysarika, ti trpeji na luxaci pately a tam se stava, ze se to zhorsi urazem.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 10:49
- Nahlásit
scarlet
myslela jsem si to,jediní z vrhu maj výsledek Era má 1/1 její bratr 3/3,no nevím
|
ati
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 10:52
- Nahlásit
scarlet
nemusí to být jen úraz,někdy se může stav zhoršit neúměrnou zátěží,špatným poměrem Calcia a fosforu,je toho víc. Ale vadí mi i ta 3/3 u bratra feny
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 10:52
- Nahlásit
no jde take o to jestli vsichni potomci meli vyhodnocen RTG...ono totiz vetsina kdyz ma horsi si nenechaji zapsat...apod.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 10:56
- Nahlásit
J_J
ahoj, čípečky zabraly
|
scarlet
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:01
- Nahlásit
ach jo, tak to jste me nepotesily, taky se mi to nezdalo, rikala jsem si kdyz uz budeme kupovat stenatko s PP, tak at to stoji za to...jenze zase ta vidina toho, ze bychom ji mohly mit uz o vikendu doma...o tom bratrovi jsem vubec nevedela
|
ati
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:06
- Nahlásit
scarlet
chce se na to podívat s klidem,projít si databázi nakrytých fen a vybírat. Není nikde psáno,že pes bude zdravý nebo nemocný,to nikdo nezaručí. Není to jednoduché,ale pokud už si vybírám tak prostě se snažím o co nejvíc infa a pak se rozhodnu. Počítej tak s deseti lety života,to potom na nějakém týdnu nesejde,ale neber to jako rozmlouvání rozhodnout se musíš sama
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:14
- Nahlásit
Ahojky všem!!!
ati
Dneska určitě dorazím.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:15
- Nahlásit
Fifi
Už je Amy dobře?
|
scarlet
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:21
- Nahlásit
ja to chapu, puvodne jsem mela vybrany stenatko od Cirby z Hurek, ta naprosto odpovidala nasim predstavam, jenze dnes vecer se rozloucime s nasi starou nemocnou rotvickou a moje mamka to nese opravdu HOODNE zle, proto jsme si mysleli, ze by bylo nejlepsi privezt domu stenatko co nejdrive a ty stenatka od Cirby jsou az na puli zari. Na druhou stranu chapu, ze je pejsek na 10 let a neni spravny to uspechat...tak nevim
|
ati
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:21
- Nahlásit
Pastelka
tak snad už se sejdem,budu tam asi trochu dřív,mám červeného kadeta alias SMRADOCHA ,
|
ati
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:24
- Nahlásit
scarlet
to je smutné, já pochovala naší babču před měsícem a bylo to strašné,naše vymodlená rotvička. A nic jiného jsi nenašla? Je spousta štěníků. Teda si myslím ,mrknu do databáze
|
scarlet
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:29
- Nahlásit
to by si byla moc hodna, ja se v tom preci jen tak neorientuju, nase rotvicka je bez PP. jediny o co nam jde, je aby byla zdrava a neagresivni, nemame zadny vystavni a chovatelsky ambice
|
ati
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:30
- Nahlásit
scarlet
a co po Dolly z Hůrek, nebo Bonie z Harachova dvora, určitě komolím jména. Omlouvám séééééééééééééé
Nemaáš icq nebo skype
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:30
- Nahlásit
ati
Tak já se taky budu snažit dorazit trošku dřív.... Myslím že tě spíš poznám podle hafinek, tři rotvíky tam nikdo nemá.
|
scarlet
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:32
- Nahlásit
Doly z Hurek uz nema stenda, icq je : 306-304-800
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:34
- Nahlásit
scarlet
ja mam doma neccelych 14 dni doma fenku Z Buchlovskych hor, pan Prikryl prodava posledni fenku, videla jsem je vsechny, jsou pekne a hrave. Predpoklad na zdravi tam je- podivej se do databaze na Bethy Lee Farlap a Jumbo vom Kummelsee- je to zahranicni kryti.predpoklad dobreho exterieru , povah i zdravi.
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:35
- Nahlásit
hele ono je to tezke...muzes mit v PP komplet dozadu 0love DKK a pak se ti tam neco objevi...to neovlivnis...
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:37
- Nahlásit
scarlet
nebo stenata od Bonie maji taky dobry predpoklad, jsou tady od jedne z holek od Pavky, tak treba prijde
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:39
- Nahlásit
Elen
hele kdypa přidáte nové fotky na stránky ???
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:41
- Nahlásit
J_J
1. neovlivnis uplne, ale castecne-primerenym pohybem a aktivitami a taky stravou
2. u nulovych predku je predpoklad O-lových potomku
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:42
- Nahlásit
Kalliope
nevim,musim se to naucit jak se to tam dava, jinak tam nic nebude
|
scarlet
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:54
- Nahlásit
ja jsem na tu Bethy Lee taky koukala, jenze ma v bonitacnim kodu povahu 4 (cehoz se bojim), ale zase na svodu ma Klidna, ja fakt nevim, jak se v tom clovek nepohybuje, ty pejsky neznam a ridim se jen temi kody... a co se tyce Bonnie, tak ta ma DKK 0/1 a ten jeji zenich (jmeno na rychlo nevim) ma zase DLK (snad to rikam spravne) 0/1
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 12:05
- Nahlásit
na bonitacni kod kasli...ty jsou nevypovidajici...asi jsi nesledovala co se psalo o bonitaci v jicine ? at si budes brat odkudkoliv tak se podivej na fenu- jaka je..kdyz uvidis i psa tak je to jen plus.... spis sleduj jestli to ma nejake zkousky pripadne na reference od nekoho kdo dane zvire zna....
|