| Autor |
Zpráva |
J_J
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 09:56
- Nahlásit
Nikita
vletis na co? na maso a snis ho ze
pozdravuj take - Fifinu i Martina
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 11:01
- Nahlásit
J_J
Vletím na stopu samozřejmě!
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 12:32
- Nahlásit
Nikita
Niki taky vsechny pozdrav a pejsky podrbej
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 13:12
- Nahlásit
Elen
Jasně, hned odpoledne tam zas pojedu, rozumíš, abych to nezapomněla vyřídit...
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 15:41
- Nahlásit
Píše mi Fifi, mám tu pozdravovat a vyřídit, cituji: "Amyk je takřka geniální - dnešní stopa mě nadchla, a perdel půjde asi večer na gril..."
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 09:41
- Nahlásit
ahoj tak neco malo o Kerunce je na nasich strankach www.dagrij.cz brzy doplnime vice info i foto
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 10:53
- Nahlásit
moc pěkný fotečky, takže doufám, že tam v budoucnu ještě nějaké přibudou
|
ati
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 11:24
- Nahlásit
Elen
hezký,konečně se začnou stránečky zaplňovat
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 12:34
- Nahlásit
Kalliope
ati
fotek je dost, ted jen aby je JJ dal na web
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 13:00
- Nahlásit
Nazdárek všem rotvíkářům!
Elen
Gratuluju k novýmu štěňátku!
ati
Nechystáš se teď v srpnu na kousání do Novosedlic?
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 15:21
- Nahlásit
Elen
ále to on je tam určitě dá, se musí přece pochlubit i s Varonkem, né ?
|
ati
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 22:03
- Nahlásit
Pastelka
byla jsem dnes v Novosedlicích a budu v sobotu od 15hod. a tam se domluvím na dalších dnech
|
ati
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 22:05
- Nahlásit
Pastelka
nemáš ICQ na SKYPE? Vrátila jsem se pozdě a reaguji opožděně.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 07:38
- Nahlásit
ati
Vždyť já tam byla taky, ale asi v jinou hodinu....V sobotu se tam zřejmě nedostanu, neb jsem slíbila výlet rodině, ale možná to dopadne a juknu na tebe. My bychom měli kdyžtak obrany od 15.30 pokud se tam ukážu. ICQ nemám, možná bude o vánocích nový PC, tak se dočkám. Takhle můžu jenom v práci na net. Napiš potom na jaký dny ses domluvila, určitě bych přišla, mám to 15 min pěšky od baráku.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 08:20
- Nahlásit
Pastelka
já tam byla od 15hod pokecala jsem s Alenou a asi ve 16 jsem jela ke kámošce do Světce omrknout štěníky
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 09:00
- Nahlásit
ati
Aháááá, já si hnedka říkala, že bych přehlídla Atinku... Já tam byla až od 17hod, normoš na trénink. Jak to máš daleko? Nezapomeň potom napsat, kdy se tam po sobotě zase objevíš. Přijedeš kousat s čubinkama?
|
ati
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 09:26
- Nahlásit
Pastelka
Ati jsem sebou neměla,byla jsem odvézt Iru ke kámošce. Mám to asi 65km.Určitě napíšu,škoda že nemůžeš v sobotu
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 09:32
- Nahlásit
ati
No pokud bude deštivo a zima, tak jdu místo výletu na kousačku. Máme naplánovaný výlet na kolech z Hřenska do Drážďan, tak to možná padne. Teď hlásili počasí a má pršet. Co má kámoška za psí mimi ?
|
ati
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 09:43
- Nahlásit
Pastelka
nádherné labradory,ale hlavně vymodlená mimča ovčáků,pejska a fenu po své suprové čubině . Tak obrovská štěnda jsem neviděla,je jim 10 dnů a jsou větší než ti labrouši(ti jsou o 10dnů starší). Chudák čuba měla těžký porod a ani se nedivím když rodila hrochy,bohužel dva pejsci byli mrtví
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 09:55
- Nahlásit
ati
Musí být nádherní!!! Chudák čubina a taky škoda těch mrtvých, je to smutný, ale holt příroda. Taky bych se jukla někam na štěnda, moje kámoška má teď 4 měsíčního pejska něm.dogy, bylo to prvně kdy jsem viděla doginu takhle "malou". Lítali s Kytkou a on byl tak úžasně neohrabanej a uši jako plachty.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 10:07
- Nahlásit
Pastelka
malé dogy jsou srandovní,takovej neohrabanej kolohnát.Já mám doma malou ovčandu na výchovu ,právě od kámošky. Z předchozího vrhu si nechala 4 mimča a ty nové si nechá oba to bude nářez. Nevím jak to bude stíhat.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 10:18
- Nahlásit
ati
No to je teda maso!!!! Kolik bude mít teda celkem psů? Jak to dělá? No a jak to děláš ty? Vždyť ty máš taky solidní smečku.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 10:29
- Nahlásit
Pastelka
má útulek +své psy.Je to divoška
štěníková mi nevadí,vyměnila jsem jí za Iru.
Přípravu miminek zvládnu jen to DODĚLÁNÍ je problém,cvičák daleko,figoš taky. Tak to zkusíme takhle výměnou
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 10:42
- Nahlásit
ati
Kde má ten útulek? Ve Světci? Znám akorát Teplickej a Krupskej.. No jo příprava miminek je MÓÓÓC důležitá!dát jim pořádnej základ. Je blbý, že to máš s tím cvikošem a figošem takový složitý.Neumím si představit dojíždět takovou dálku kvůli kousání...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 10:49
- Nahlásit
Pastelka
no právě ta dálka,stíhám to jednou za 14 dnů,někdy za týden a to je málo.
Útulek má ve Světci
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 11:10
- Nahlásit
ati
No to je vážně málo a hlavně takhle dojíždět musí stát ranec. To musí bejt člověk vážně napůl nadšenec a blázen.A ta kamarádka chodí někdy do Novosedlic?
|
ati
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 11:25
- Nahlásit
Pastelka
je tam pečená vařená,možná jí znáš ,jmenuje se Eva,drobná na krátko ostříhaná.Jezdila v modrém formanovi
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 12:17
- Nahlásit
jestli chcete, mrkněte se na www.pida.estranky.cz ve fotogalerii v posledním odkazu "rok a půl" jsou poslední aktuální fotky
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 12:26
- Nahlásit
ati
Tak to se budu muset poohlídnout, já jsem tam začala chodit nedávno,asi jsem na ní neměla štěstí. Problém je, že věčně spíš čumákuju po psech než po páníčcích.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 12:57
- Nahlásit
Kalliope
ahoj,Pídátko nám krapítek vyrostlo,už je to pořádnej pesan,podrbkej ho a pusinu od Atinky
|