| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2006 22:22
- Nahlásit
Tak abyste vedeli, v jakem krasnem prostredi jsme vegetily v LBC:
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2006 22:26 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
A dale, jak jsme mohutne cvicily - zde Xenatkou kousy kous a Amyk cuchy cuch :
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2006 22:31
- Nahlásit
A zde naopak Xenatko na stopicce a Amyk na obrane:
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2006 22:31
- Nahlásit
Fifi
Fotky z "probírání teorie" u grilu v kolečku asi bohužel nemáme, co?
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2006 22:32
- Nahlásit
Fifi
Amyk na obrane
No vidíš, a pak že jsem nic nevyfotila, jen mi to zas příště vraž do ruky (ten foťák)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2006 22:37
- Nahlásit
Nikita
Kdyz jsem ti to vrazila do ruky, verila jsem v tvou genialitu, pravda, nebyt pomalosti fotaku, mohlo to byt lepsi.. Stejne, jako vzdy mam vetsinu karty zaplacanou fotkama jinych psu a na ty moje moc prostoru nezbylo.. nebo je to mazly...
Gril v kolecku zvecnen nezustal..
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2006 22:42
- Nahlásit
Fifi
Chceš-li genialitu, oslov Xeňátko, nevím kde jsi vzala tu zcestnou ideu, že JÁ ovládám tyhle elektronické pičičárničky jako foťák apod., já bych sama ani nenašla, kde se tomu krámu šlape na krk
A navíc ho máš pomalej
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2006 22:55
- Nahlásit
Nikita
Po 14 dnech rychlokurzu se odvazuji jiz i Amyka nazyvat alespon castecne genialnim..
Mackat spoust umis, ze je to pomaly, co se divis, je to dva roky starej hit elektroniky, ale i tak jsem za nej rada.. na novej zatim nemame, zkus priste konecne dovalit ten svuj zazrak!!! - mysleno digital..
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2006 22:56
- Nahlásit
JJ: Lehce probíráme s Fifi i další fota včetně dokumentace ze Dvora. A jakožto DOOOBRÉ kamarádky jsme usoudily, že ikdybys zveřejnil Tvé materiály (brutální foto, bagetové foto a klidně i video), tak se ZDALEKA nehrabeš na to, co má Fifi v zásobě.
Tedy doporučení naší dvojice F+N: Buď moooooc hodnej!
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2006 23:01
- Nahlásit
Fifi
Mačkat zvládám, to jsem pochopila i já, již i slang typu "nejdřív to musíš namačknout" ovládám
K zázrakovi jsem nenašla tu šňůru, co se strká do zdi, a ta od mobilu zas nepasovala do té ďurky, takže bohužel, ale až já ji jednou najdu,...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2006 23:02 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
A tuhle fotku sem proste musim dat, nezny, jemny erdel vedle svych NO kyklopskych kamosu Cira - ten byl s nami i ve Dvore a duchodce Fredyho.. Je malinkata, takovy drobecek, a me za tento tyden skutecne malem privedla do Bohnic...
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2006 23:09
- Nahlásit
OFF TOPIC: Marně hledám webové stránky HST (kynologické potřeby), čas od času tam zajdu, ale link nemám uložený. Přes Seznam jsem se po zadání dotazu "HST" dozvěděla, že: "kuřačky v postmenopauzálním věku, užívající hormonální substituční terapii (HST) jsou méně ohroženy kardiovaskulárními chorobami"
To jsem zrovna nehledala...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2006 23:17
- Nahlásit
Nikita
Staci si najit TUTO adresu a tam se mozna sve cervene snury dohledas....
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2006 23:24 - Změnil/a: Nikita
- Nahlásit
Fifi
To jsem taky našla, ale nefunguje mi to. Teď to zkouším v Mozille, tam se mi to otevře, ale nejdou odkazy
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2006 23:27
- Nahlásit
Nikita
Mne to jede jak v Mozille tak i v Exploreru, ikdyz je to dosti podivne....
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 08:05
- Nahlásit
mne to chodi take a funguje vse...
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 08:16
- Nahlásit
Fifi
ahojky Fifi,nezapomeň na mě prosím-přepodkládám,že víš s čím.Včera jsem ji vzala po týdnu ven (měla jsem dovču) a ušla mi tak půl kilometru,sekla sebou do trávy na poli a hledala všude vodu.Nakonec ze zoufalství začala žrát a lízat velmi mokrou hlínu!!! Po cc.20metrech běhu se zastavila a začala chytat dech......Díky Helča
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 09:00
- Nahlásit
Tak HST má web tady: URL
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 13:48
- Nahlásit
Nikde nikdo.. Jsem se tesila, jak si po 14 dnech poctu..
Holky schrouply pred chvili uzeny ucho, jinak si na dnesek vyhlasily odpocinkovy den.. Amykovi zrovna leze moucha primo po cenichu a ani se nehne, je nejaka vyrizena..
Jsem se zapomnela zminit, ceka ji prvni - a vzhledem k jeji vrtuli asi i posledni vystava, takze druhej vikend v zari nam drzte palce..
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 14:01
- Nahlásit
Fifi
Jak tu nejsme my dvě, diskuze vázne
Já mám dnes naordinovaný výšlap Liďáky - Česká Chalupa a po zelené oklikou zpátky, vezmu Xeňátko hezky na postroj, žádná procházka, ale indiánská chůze bude. Cílem akce je zničit krtka (tedy mne) a výcvikový relax pro Xeňátko
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 14:28
- Nahlásit
Nikita
Jak tu nejsme my dvě, diskuze vázne
Cece, me to dneska prijde prave naopak...
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 14:32
- Nahlásit
a kdo za to muze? nemate vyhrozovat
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 14:56
- Nahlásit
tak jsem si sestavila průběžnej seznam co si s sebou mám vzít do Kardašky, pač co si nenapíšu nevim a jak tak koukám, tak asi Píďátko nechám doma, protože to zabere nejvíc místa i se svýma věcma
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 15:02
- Nahlásit
Kalliope
My jeli do Dvora dvema autama a i tak to bylo hekticky..
A ted z lbc jsme se vraceli jednim vozidlem, tri feny, nejaky ty tasky - mno, bylo to zajimavy... Erdel musel do klubicka me pod nohy, jinak bysme se tam asi nenapchali!
Chjo, jak ja vam tu Kardasku zavidim..
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 15:29 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Fifi
já už se hrozně těšíííím, sice Píďa toho moc neumí, snad jen "podej pac", ale my tam jedeme hlavně socializovat, už se to s nim zlepšilo, alespoň mě v některých momentech vnímá, ale stejně máme do ideální poslušnosti ještě hooodně daleko, navíc do Kardašky jedem i se psem (černej kříženec labrouše), se kterým se k smrti nenávidí, tak to asi bude veselo.
A navíc začlo Píďátko dost zlobit na stopách, vracíme se na úplný začátek
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 15:46
- Nahlásit
Kalliope
Já jela do Dvora s třemi psy, v pickupu - a světe div se, vešla jsem se
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 15:50
- Nahlásit
Kalliope
Od toho jsou tabory, aby se Pida neco priucil.. Idealni poslusnost jsem videla v lbc, prijel si zatrenovat letosni mistr CR s malinakem, a to jsem teda slintala...
my tam jedeme hlavně socializovat
Tak to hlavne takhle vysvetli Pidalce, aby vedel, co ho ceka, ze labrous ci jini rtw se nezerou!
Copak dela na stopickach? nebo teda nedela?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 15:54 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Nikita
Pravda, a tos jeste vezla white hall!! Pro ucastniky Dvora - zde jedno pamatne foto!!!!
A pro ty, co tam nebyli male objasneni - celkove jsme tam meli slovy TRI party stany, ten od Nik. se podarilo vztycit, lec pri prvnim poryvu vetru se slozil k zemi. Mym muzikem dovezene dalsi dva se slozit nepodarilo, at jsme kombinovali jak jsme kombinovali, bud byly spatne spojky nebo chybela tyc. Takze jsme stejne nakonec skoncili pod slunecnikem, kterej se v destich vice nezli hodil, u JJ a Elen...
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 15:57
- Nahlásit
Fifi
Do Kardašky místo white hallu povezu Adélu s jejíma krámama, to jsem na to silně zvědavá, jak se narvem do psovozu...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 16:03
- Nahlásit
Nikita
Adel je jak oukropek, ta moc mista nezabere a kdyz by bylo nejhur, vezmes halt vozejk, ne?
|