Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 20:22
- Nahlásit

Pavka
Juuuuu, to sou kebulky naadherny!!! Ty brdo, je neskutecny, jak stenda rychle rostou... Podrb je vsecky, i toho jednoho maskovanyho a hlavne Bonusku!!!!

ati
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 06:33
- Nahlásit

Krásné ráno,tak hlásím že jsme se konečně potkaly s Pastelkou a její Kytičkou,mám taky jeden zářez Trošku jsme si zakousaly,dostaly pochvalu a mám znovu chuť do práce,našla jsem figa,který nám sedí,hlavně holkám samozřejmě. Tak včerejšek naprosto super den.
A v neděli jedem znovu. HURÁ

Kalliope
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 08:40
- Nahlásit

ati
tak si to užijte

Pastelka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 14:18
- Nahlásit

Ahoj!!!! Zajímalo by mě, kde je těch 29°C jak se pořád meteorologové chvástali? U nás leje. Jinak musím potvrdit, že jsme se včera konečně s Ati viděly a hezky jsme si zakousaly. Atuška má krásný rotvajleří holčičky, mazlivý, tak jak bojovej pes má bejt.
Fifi
Tak to je fajn,že je Amyk v pohodičce.My se teď potýkáme se zahnisanou kůží na krku. Atuška to včera viděla a máme to prý od blech. Nemůžeme obojek, tak chodíme s postrojem. Prostě super!!!

Pastelka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 14:20
- Nahlásit

ati
Ani jsem nevěděla, že jsi ztratila chuť do práce...? Pročpak to? Je prima, že vám Pavel sedí, jenom to je pro vás krapítek z ruky.

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 14:48
- Nahlásit

Pastelka
Chuuudak Kyticka, ta ma ale eanou panicku, kdyz ji ani blesky nevybere z kozisku...
Tady neleje, ale asi zacne, nebot jsem na vecer mela naplanovanou grilovacku..

Pastelka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 15:02
- Nahlásit

Fifi
No jo já jsem si říkala, že aspoň nebude líná.... a zhubne. Potíž je v tom, že spí s nám v ložnici a páníček je taky od blešek pokousán

Nikita
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 15:05
- Nahlásit

Fifi
Odkdy vadí déšť při grilovačce?!
To se Ti tam asi nesejde dostatečně odolná parta

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 15:07
- Nahlásit

Pastelka
Ale blechy psi precik na cloveka nejdou! Jestli ty potvurky nakonec chudak Kytiii nechytla od panicka!

Nikita
Zapominas, ze white hall zustal odlozen ve Dvore, nevim, nevim, jak by se ten nas vetchy grilik na kymacivych se nozkach tvaril na poradnej lijavec...

Pastelka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 15:11
- Nahlásit

Jedině, že bychom se vsugerovaly. My to zvládnem, těch pár kapek přežijem, když bude co bumbat a papat...

Pastelka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 15:14
- Nahlásit

Fifi
Já mu to taky říkala, že tohle se pejskům nedělá

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 15:18
- Nahlásit

Pastelka
Tak to u nas co papat a bumbat vzdycky je.. - ze, Nikito..
Uvidime, ted uz zase leze puchejr zpoza mraku, tak to snad bude OK..

Pastelka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 15:21
- Nahlásit

Holky tak páček! Já valím domů za těma mejma blešoidama.
Fifi
Přeju pěknou grilovačku! U nás už vylezl mozol a vyčistila se obloha, vypadá to, že bude pěkně

Všem hezký víkend!!!!!!

ati
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 15:33
- Nahlásit

Pastelka
i Tobě

scarlet
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2006 21:02
- Nahlásit

Ahoj vsichni, chtela bych vam jen rict, pro jake stenatko jsme se nakonec rozhodli. Vyhral to jeden z potomku Cirby z Hurek a Hir Harona RUS RPH Nekar Dalo mi teda sakra praci se s majiteli spojit, ale nakonec to vyslo. Zitra si jedem tu nasi novou berusku vybrat. Nemuzeme se vsichni dockat. Tech par dnu bez nasi Barusky bylo opravdu strasnych. Udelame mraky fotek, urcite se potom pochlubim. Jeste jednou vsem dekuji za pomoc.

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2006 22:07
- Nahlásit

scarlet
Tak drzim palce, at jste se stendem spokojeni a predem gratuluji k novemu clenovi rodiny.. At prcek krasne roste a prinese spoustu radosti vsem. A tesime se na fotecky!!

Nikita
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2006 03:31
- Nahlásit

Fifi
Tak jaká byla grilovačka? Trhli jste náš rekord?

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2006 03:34
- Nahlásit

Nikita
Myslim, ze ho trhame ted po jinych dratech.. Jinak nam nakonec neprselo..

Nikita
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2006 03:36
- Nahlásit

Fifi
Ne ne, po stejných drátech, ale v jiném wokně

jessiertw
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2006 19:50
- Nahlásit

Zdravím a hlasím výsledky. Sobota Kimek V1, CAJC (tím splnil podmínky pro udělení JCh SK) a ještě k tomu Nejlepší mladý pes výstavy!!!! Neděle V2, ale to už nám byla úplně jedno

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2006 20:20
- Nahlásit

jessiertw
Sikulka!!! Ohromny gratulace!!!

Nikita
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2006 22:09
- Nahlásit

jessiertw
A cože se to dělo? CAJC - to vypadá na nějakou výstavu
Já si dneska byla zajezdit na koníkovi - nejdřív jsem byla týrána na jízdárně, pak se šlo do lesa. Na najvzdálenějším místě poté, co jsme s kobylama vycválaly do krpálu, se otevřelo nebe a začalo lejt. Za chvíli jsme byly durch, já v tričku, děs běs. Právě to rozehřívám zevnitř čajem s rumem

ati
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 07:41
- Nahlásit

jessiertw
super,oooooooooooooooobrovská gratulace,holopdku zdravíme a jen tak dál

Elen
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 11:38
- Nahlásit

jessiertw
Lindus moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc ratulujeme. Kimek je sikula to jsme videli i Emka ho zdravi

jessiertw
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 11:51
- Nahlásit

Ahojky, děkujem všem..Kimeček už je z toho příjímání gratulací úplně znaven ale jsme rádi, zasloužil si to, protože celý výstavní den opravdu makal..dnes budu mít fotky na stránkách, tak mrkněte..

Elen
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 12:09
- Nahlásit

jessiertw
napis prosim jeste jednou odkaz na tvuj web, dik, uz jsem tam byla ale nevim ted jak je najit

jessiertw
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 12:19
- Nahlásit

www.rotvik.estranky.cz ale fotečky budou až později, teď musím dělat, že pracuju..

ati
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 12:22
- Nahlásit

Elen
a co maličká pochlub se

Elen
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 12:36
- Nahlásit

ati
no žere, hraje si, kadi, cura a spi

no na stranky zase neco dame, ale ted je to furt to same, jen jak si hraje s Varonem nebo Emou a nebo otravuje Greda

J_J
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 13:07
- Nahlásit

pry se uvolnilo jedno misto v Kardasce...

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání