Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:48
- Nahlásit

J_J
Tot jen obrazek z netu, ja ty svoje krasavce nefotila!!!! Byly hned nakrajeny do ubohe poblifky...

J_J
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:50
- Nahlásit

ja mam bramboracku nejradsi bez brambor...brambory tam dat jen pro chut ale pak nebrat

Pastelka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:50
- Nahlásit

Fifi
Na výšku. Fakt nádhera, jak je zespod rudej a modrá baculatá noha. Nebyl na něm jedinej slimoš, prostě jak atrapa na mě zíral z trávy A já zírala na něj

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 15:01
- Nahlásit

Pastelka
A nebyl fakt sadrovej?? Kdyz sme byli s brachou maly, mel takovy kopaci obdobi, a uprostred chodniku lezela dlazebni kostka - tak do ni vsi silou kopnul... zlomil si palec a jeste nejakej prst, bo kostka byla pricementovana.. Zrejme zertik zlomyslneho duchodce..

J_J
Brambor davam par, zbytek sou houby a zelenina!

J_J
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 15:04
- Nahlásit

Fifi
tak to ma byt

Pastelka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 15:16
- Nahlásit

Fifi
Udělala jsi mi chuť na bramboračku!!! Určo si jí musím uvařit. Kdepak sádrovej....byly z něj řízky jedna radost. Tak já musím pádit! Končí mi praconí doba a Kytička na mě už čeká!

Kalliope
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 16:02
- Nahlásit

tfuj o bramboračce mi ani nemluvte, doma je 3x do týdne

J_J
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2006 20:44
- Nahlásit

tak jak dopadl Amyk?

ati
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2006 21:26
- Nahlásit

J_J
Amy je výborná druhá,šikulka

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2006 22:05
- Nahlásit

J_J
Mame vybornou fenu, tot podstatne. Pana rozhodciho jsem nikdy predtim nevidela, mame krasny posudek. Ale zrejme ty starsi rocniky rozhodcich nejsou zvykly na dlouhy ocas u rtw at se krouti nebo ne, proste kupirovanej je kupirovanej.. Na vystave bylo pekne, pohoda, spousta lidi se i s deckama zastavovala a hladila si "bojovyho rtw", pokecali jsme.. Proste atmosfera NVP,MVP a techto KV se neda srovnat.. Propagaci plemene jsme snad ucinili zadost, kdyz se Kremyylek valel po panovi a blemcal nas stale a neustale...
Pak jsme jeste vyrazili na cvicak zahlodnout bubaka, coz se Amykovi pozdavalo mnohem vice, nezli tajtrdlikovani v kruhu...

Nikita
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2006 22:08
- Nahlásit

Já tam dostala kontakt na chovatelku australských honáckých psů, měla tam s sebou dva v obou barvách - modrého i červeného. A prý budou brzy štěňátka... Takovej modrej ACD by se mi ke knírům MOC líbil.....

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2006 22:26
- Nahlásit

Nikita
Teta, neblazni!! K cernejm modrej, to sou depresivni barvy, to by chtelo ozivit trochou trislovy barvy!!

Nikita
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2006 22:29
- Nahlásit

Fifi
Erdela NIKDY!!!!!!!

Hele ona ta štěňata už jsou na světě! No není to kouzelný miminko?

By se mi takováhle holčička líbila i víc jak maliňák

Nikita
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2006 22:32
- Nahlásit

Šest štěňat (3p + 3f), všechno v modré barvě, to bych si i mohla vybrat

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2006 22:34
- Nahlásit

Nikita
No jasne, "plesnivky" - to mas z leta jeste nakazu od Hermose z grilu...

Nikita
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2006 22:36
- Nahlásit

Fifi
To je možný, kraťandy se mi taky nejvíc líběj plesnivý

Nikita
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2006 22:39
- Nahlásit

Tohle je maminka štěňátek, Tyjo já si to stejně jednou budu muset pořídit toho ACD...

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2006 22:41 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Nikita
Hele, ale ten odkaz, cos mi posilala, sem proste musim hodit.. To mohlo napadnout snad jen uplnyho vola.. Pro muze to zase tak usmevne asi neni, ale - Devcata, pobavte se!!

Nikita
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2006 22:43
- Nahlásit

Fifi
Taky Tě to tak zaujalo?
Já se málem utopila pivem, u toho lékařského ošetření bych chtěla být

Nikita
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2006 22:45
- Nahlásit

Fifi
Nicméně proč vola? Zas až tak blbý to asi nebylo, pochopila jsem, že účel, pro který ten pán podstupoval tu proceduru, byl asi splněn...

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2006 22:54 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Nikita
Mno, je otazkou, jakym zpusobem mu mistni saman jezka k sexu doporucil.. Zda pouze po smeru bodlinek nebo i jine praktiky... Kazdopadne to ale asi ten pacient moc nezvladnul...

Nikita
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2006 23:04 - Změnil/a: Nikita
- Nahlásit

Fifi
Zda pouze po smeru bodlinek
No já Ti nevím, ale logicky se domnívám, že když je to jedním směrem po srsti, tak zpátky to musí jít proti srsti, takže ve výsledku je to asi prašť jako uhoď. A jakým způsobem doporučil - domnívám se, že tak, aby nedošlo k pokousání ježkem...

A náhodou pacient problém s předčasnou ejakulací asi zvládnul. Po ukončení léčby na chirurgii tedy možná nastane problém s erekcí, leč toto již zdroj článku neuvádí...

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2006 23:10
- Nahlásit

Nikita
Ja myslim, ze dulezity je, ze jezourek udajne prezil .... Koneckoncu, je podzim, ty potvory ostnaty bodlinaty se k nam zase stahujou, tak mohu pro pripadne zajemce posbirat vzorky... akorat bacha na blechy!!!

Nikita
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2006 23:17
- Nahlásit

Fifi
je podzim, ty potvory ostnaty bodlinaty se k nam zase stahujou
Mám obavy, že až potkám venku ježka, neubráním se hlasitému projevu spontánního veselí

J_J
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2006 17:08
- Nahlásit

no nevim...rotvicek je rtovicek

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2006 17:35
- Nahlásit

J_J
Zdarek, Varonkovi to na fotkach od Lucky moooc slusi!
A to je jiste, tupik je tupik, ja si dneska s Amykem udelala uzasny vylet do poli, zda se, ze je az podezrele poslusna. To same pak s perdelem - taky me mile prekvapila.. Dneska byla vubec krasna nedele, slunecno, pritom svezi vetricek.. proste naadhera na vychazky.

J_J
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2006 19:51
- Nahlásit

no my jsme byli dneska plavat.... vsak zitra hodim na web nejakou fotecku...no nevim kdo byl vic mokry jestli pesani nebo ja
btw: vecer jsme opet zakoncili stopickou a pak vylepsenou veceri - granulky s rybickama

Nikita
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2006 19:53
- Nahlásit

Fifi
tupik je tupik
Hele já když se nedávno před kýmsi zmínila o označení RTW "tupoun", které jsem kdesi zaslechla, tak se ten někdo vztekal převelice!

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2006 20:00
- Nahlásit

Nikita
Je rozdil mezi laskyplnym oznacenim "tupik" a mezi "tupounem" - navic jeste urcite s pejorativni intonaci..

J_J
granulky s rybickama - copak, Varonek rybaril??

Nikita
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2006 20:08 - Změnil/a: Nikita
- Nahlásit

Fifi
Pejorativní intonace? Jak JÁ bych mohla, přece!

copak, Varonek rybaril??
Teta, čti pořádně, vždyť JJ píše, že byli plavat, ne? Jistě existuje i nějaké instruktážní video.

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání