Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
J_J
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 09:25
- Nahlásit

moooooooooooooooooooooooooooooooooooc prace

jessiertw
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 09:39
- Nahlásit

Fifi
Děkuju za gratulaci, prostě jsme nejlepčejšííííííííí

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 12:24
- Nahlásit

jessiertw
To je jasna paka, ja kdyz videla v sobotu v katalogu ten pocet holoprdek v mladejch, tak jsem si v duchu rikala, jak se Kimik pochlapi....

A ja ted prisla z hub, nechci se chlubit, ale tak ohromnyho hriba jsem jeste nenasla.. Celkem snad deset kg behem hodinky, plus pres dvacet obr bedel..

jessiertw
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 18:22
- Nahlásit

Fifi
Tak to je paráda, my už jsme houby vzdali, není to kam dávat. Jinak mám celkem smutný zprávy. Bára dobrala antibiotika a je v poho, ale Baček ve čtvrtek vypadal, že je to jeho poslední den na tomto světě. Přestal chodit, jen ležel, když vstal, tak jen s mojí pomocí, takže jsem nedělala nic jinýho než brečela a starala se o něho. Pan doktor nám dal antibiotika, protože měl Baček vysokou teplotu a hroznej průjem, kterej má ještě dnes, ale je to už o moc lepší. od soboty jí pouze piškoty a rohlíky a taky dostává černý čaj s glukopurem a špetkou sody. Takže někde něco prostě chytl a dostal zánět. Otrava to zaplaťpánbůh není. Takže držte Bakýskovi palečky. Už se sice v poho, ale ještě berem prášky a dnes jsme byli na injekci..

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 18:31
- Nahlásit

jessiertw
Smarja!!!!!!!! A co s nim muze byt????? Zanet jako chytnul ceho a kde??? Vyprdni se na rohliky, rozvar mu ryzi s mrkvi uplne na kasu... Samozrejme drzim palce, chudisko Bakysek, at se da rychle do kupy.....

ati
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 21:50
- Nahlásit

jessiertw
Gratuluji k titulu
Ježiš ,co mohl chytit. Tak ho pomuchlej chudátko a dej vědět jak je.

jessiertw
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 10:09
- Nahlásit

Ahojky, je celkem v pohodě, dnes už ani průjem nemá a dokonce je už i dost drsnej na Báru, mám takový pocit, že ho přechází to puberťákování a zřizuje si určité postavení ve smečce chudák Barunka už asi dlouho velet nebude...
ati
Koukala jsem, že jsi měla přihlášenou Atinku na MB, byla jsi??

jessiertw
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 10:30
- Nahlásit

ati
Ati vy máte CACe, že jsi se nepochlubila!! Škoda, že jsem nebyla u rotviků...

Pastelka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 10:41
- Nahlásit

Ahoj!!! Blahopřeju všem!!! K výstavním úspěchům vystavovatelkám a
Fifi k úspěchům houbařským MMCH, co dělá nožka, když se proháníš s košem po lese?

ati
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 12:43
- Nahlásit

jessiertw
ale chlubila ,psala jsem to v neděli sem na debatu

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 13:20
- Nahlásit

Pastelka
Ahojda, ja se moc neprohanim, ja se zvolna belhala, takze mi pri tomto tempu ani jedna houba neunikla...

Pastelka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 13:54
- Nahlásit

Fifi
Tak to je fakt....

Pastelka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 13:55
- Nahlásit

ati
Atinka je krasavice! Kdy přijedete s holkama zase kousnout Pavla?

J_J
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 14:12
- Nahlásit

zdravim
s Luckou(VOMBAT) probirame moznost vycvikoveho vikendu.
termin 28.9.-1.10 (ctvrtek je statni svatek) ubytovani v chatkach... pokud byste meli zajem tak dejte prosim Lucce nebo mne vedet co nejdriv..at vime jestli ma cenu delat nebo ne.

ati
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 14:45
- Nahlásit

Pastelka
bude ve čtvrtek kousání nebo až v sobotu ? pokakalo se mi auto,ve čtvrtek cestou na cvičák

Pastelka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 15:04
- Nahlásit

ati
No zatím vlastně nevím, Alena ještě nepsala sms, chceš popř. dát vědět? Já doufám, že bude, páč potřebujeme trénovat, ještě nám to moc nejde. Kára už je pohodě? Dojedete?

Pastelka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 15:05
- Nahlásit

J_J
A kde to plánujete?

ati
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 15:19
- Nahlásit

Pastelka
dnes se vaří vejfuk tak to bude v poho

Vombati
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 15:38
- Nahlásit

Ahojky všem. Plánujeme víkend na Jindřichohradecku - chatky, areál 2ha, sprchy a splachovací záchody (pro ty, kdo s námi trpěli v kadibudkách )) ). Jde o to, zda by byl zájem, já to pak objednám. Ten termín je zajímavý vzhledem k volnému čtvrtku , ale není problém dorazit až v pátek...

Vombati
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 15:45
- Nahlásit

Jinak co se týče Kardašky, těch fotek je fakt kvanta, takže se nikomu nechce do uveřejnění na netu, aby u toho nestrávil mládí )). Sešla se fakt milá parta a 25 milých rtw, ktwří byli tak ticho, že jsem v noci obávala, aby nám někdo nevykradl klubovnu ) Rotvíčci si z tábora přivezli ZZO, ZVV2, ZPS1, FPr1 - 5x, IPO2!

heluska11
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 16:25
- Nahlásit

Čau všichni,

mám dotaz, zda dávat ruce do žrádla (misky) štěněti RTW, když nasypu granule, nebo ne? Bude chodit i krmit 2,5 leté dítě se mnou, tak zda ten také dávat ruce do žrádla. Někdo říká že ano, když až vyroste, aby se pes neohnal a hlavně dítěti něco neudělal, a někdo zase, že ruce nedávat, ani omylem. Nemáte s tím někdo zkušenosti? dík.

ati
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 16:45
- Nahlásit

heluska11
je důležité mít psa zvládnutého natolik,aby jste mu mohla z papuly vyndat něco nežádoucího. Pokud si nenechá sáhnout do misky se žrádlem ,tak do tlamy už vůbec ne. Prostě já za sebe říkám ano,pes si musí nechat od Vás odebrat krmení a sahat do misky bez odporu ,a to se musí naučit odmala.

J_J
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 20:12 - Změnil/a: J_J
- Nahlásit

tak posilam jednu ze stop

J_J
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 20:40
- Nahlásit

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 21:03
- Nahlásit

J_J
Juuuuuu, no aspon neco malo....

J_J
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 21:08
- Nahlásit

koukam co se zase "rozjelo" na knize

heluska11
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 21:34
- Nahlásit

ati

Děkuji za váš názor, taky si to myslím.

Nikita
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 22:53
- Nahlásit

Vombati
Sešla se fakt milá parta a 25 milých rtw
Na někoho důležitého jsi zapomněla!
Někteří silní jedinci (to jako třeba JÁ) to tam zachraňovali, aby nemohl být tábor označen za rasistický!

Vombati
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 23:11
- Nahlásit

Promiň Nikitko! Bylo tam 24 milých lidí a Marcela )

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 23:07 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Vombati
Teda, se clovek nedostane celej dne na net, a tady takova nespravedlnost..... Zapomenout na Fousy, to je krute...
A vubec, kde jste kdo, celej den ani tuk...

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání